Pedig elméletileg javítani kéne rajta...nem rontani...
Hát persze, csak a probléma az, hogy a különböző interim build-ek NEM FELTÉTLENÜL egymásra épülnek, ergo nem jelenti egy kijavított "hiba", hogy a következőben ugyanúgy lesz, ugyanis ezek próbálgatások, tesztelések.
Ezt nem árt tudni, és csak utána okosan hozzászólni. Nem véletlenül nem kerülnek ki public letöltésre ezek a build-ek. Tudom, ez egy bonyolult dolog, de azért talán meg lehet érteni.
...A kommentemben azt írtam, hogy amiatt tettem fel, hogy hátha végre megy a COD4 Win7en
Lehet, hiszen te is írod, a 7127-en megy. Nem véletlenül NEM szoktuk ajánlani az interim build-ek ész nélküli telepítgetését. Na miért? Mert nincsen egyenes arányosság a build no. növekedése és a megbízhatóság között.
Mellesleg az kurv@biztos, hogy az MS nem oldott meg semmit a Punkbuster támogatáson, mivel nem ők csinálják a PB-t. Ergo az, hogy azon a bizonyos build-en megy, az nem egy külön fícsör 
Egyébként is, ha valakinek a szájába akarod adni a f@szt, akkor a PB iparosaival tedd. Csinállják meg a szarjukat rendesen.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies