Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#25001) apollo12

apollo12
(PH! addikt)

bocs hogy ide írom de gyorsan megtudjátok válaszolni a problámámat

heló mitől van az hogy alvóállapotbol valo visszatérésnél 4giga ram-nál kékhalál
3gigaramnál meg elindul normálisan
és már más ramok-kal is próbáltam
667mhz 4 db
800mhz 4 db
1066mhz 4 db
ezekkel próbáltam ki és mindegyiknél ezt produkálta
alaplap asus m3a
64 bites rendszer
win 7 de vista-nál is ezt csinálta

[ Szerkesztve ]

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#25002) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért az a nem mindegy, hogy a beta megjelenésekor ~2000hsz volt, most meg túl a 25000.-en :C

apollo12: BIOS rendesen beállítva? Nincs húzva valami?

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#25003) hackeeeee válasza Morden24 (#24943) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Értem. Köszi. :) Csak mert filózok, hogy az itthoni gépre, amire fel szoktam csatlakozni, arra feldobom a 32bitest.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#25004) apollo12 válasza Barthezz2 (#25002) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

nem semmit

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#25005) ux1 válasza apollo12 (#25001) üzenetére

ux1
(őstag)

Pl. alaplap/bios hiba, esetleg beleszól a vga kártya. memteszt???

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-

(#25006) Barthezz2 válasza apollo12 (#25004) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kiegészítve az előzőket esetleg a lap ram kompatibilitási listáját megsasolni, vagy a bios beállításokat megnézni. Lehet plusz fesz kellene valaminek.

[ Szerkesztve ]

(#25007) whitehand válasza Barthezz2 (#24999) üzenetére

whitehand
(senior tag)

ezt hogy hoztad elő? :S
nekem nincs ilyen képernyő legalábbis nem találtam ilyet

(#25008) Criton

Criton
(őstag)

úgy nézz ki, hogy a WinSCP magyar nyelvi hiba csak Windows 7 alatt jön elő.
Vista alatt a Bétával megy a magyar nyelvi fájl minden probléma nélkül.

Sajna visszatértem Vistára, Windows7 szép meg gyors meg minden, de sajna azért még nem tökéletes, valamennyire most megismertem az elmúlt 1,5 hónap alatt, de majd inkább megvárom a véglegeset.

A Zotac 275GTX kártyát sem ismerte fel ami érdekes, mert a 260 meg 9800gtx-t probléma nélkül felismerte telepítés alatt...

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#25009) Barthezz2 válasza whitehand (#25007) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vezérlőpult -> Network and Internet -> Network and Sharing center, aztán oldalt ott van, hogy change adapter settings, ott meg jobbklaty arra, amit ki akarsz tenni ikonnak.

(#25010) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem kell várni a magyar Windows 7-re.

[ Szerkesztve ]

(#25011) Criton válasza hackeeeee (#25010) üzenetére

Criton
(őstag)

ebben a pillanatban olvastam el :R - kár, hogy nem jövőhéten jön ki az RTM :DDD

az RTM végülis már az, amelyiket sorozatgyártásra visznek ? mert ha jól láttam az már júliusban megfog jelenni, akkor elvileg már lesz magyar verzió is ? az rtm-et gondolom már nem fogjuk tudni használni az RC-key-vel, vagy az hogy lesz ?

[ Szerkesztve ]

(#25012) front3r válasza Criton (#25011) üzenetére

front3r
(senior tag)

Az RTM = bolti verzió. Tehát ahhoz csak a bolti kulcsok lesznek jók. A cikkben az volt írva hogy az RTM után 15 nappal a végleges nyelvi csomagok is elérhetőek lesznek.

Ha telefon, akkor: Windows Phone!

(#25013) Criton válasza front3r (#25012) üzenetére

Criton
(őstag)

akkor ha az RTM júliusban megjelenik, akkor a boltokban mikor várható ? - mert a nagy beharangozás meg okt 22.

pzstm : Budapesten nem nagyon láttam még olyan számtech boltot, ahol a boxos kiadást tennék ki, többnyire oda adják az OEM-et is, csak kell venni mellé valamit(én Vistánál egy 3000 forintos egeret vettem) és megkaptam az OEM-et.

szóval ha az OEM júliusban kijön, akkor az OEM akkor már a boltokban elérhető is lesz(vagy csak akkor kiadott gépeken lesz rajta vagy notebookon ?)

[ Szerkesztve ]

(#25014) pzstm válasza Criton (#25011) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

RTM maga a végleges kódot tartalmazó build....
ezután OEM partnerekhez kerül, hogy új gépekre előtelepített formában elérhető legyen, s majd csak utána kerülhet a boltok polcaira az adott termék. ;)

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#25015) sonykor

sonykor
(kvázi-tag)

Vista mellé külön partícióra tenném fel. Hadd kérdezzem hogyan kell úgy eltávolítani a Windows 7-et, hogy a bootmenü is törlődjön.

(#25016) Atti1112 válasza Cola111 (#24825) üzenetére

Atti1112
(fanatikus tag)

Ha letiltom,ha nem,nem engedi.De mostmár sz@rok rá ! :DD
Ha csak ez az egy gondom lesz az új winnel , akkor Microsoft forever ! :))

[ Szerkesztve ]

Segítsetek , ha tudtok ! Köszi !

(#25017) hackeeeee válasza Criton (#25013) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Box-os verziót szinte minden üzlet csak rendelésre hozza, hozatja. Benn tartani nem nagyon érné meg nekik. :)

(#25018) Csabee. válasza sonykor (#25015) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miután eltávolítottad a win7et akkor a boot ini fáljt átszerkeszted, timeoutot 0ra rakod és a vistát rakod előre (ha a win7 benn maradna a bejegyzésben) vagy a vista boot pro nevü programmal simán letörlöd a win7-et a boot menüből

Üdv: Csabee.

(#25019) KaiotEch válasza Cola111 (#24901) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én használok immáron kb 4. éve. És hát ez az uccsó 4.50-es nem túl jó. Ha megy a feltöltés maxon, akkor annyira lekorlátozza a letöltést, hogy az szinte semmire sem elég. A régi 4.20 úgy csinálta, hogy a letöltést hagyta maxon mehet és a feltöltést korlátozta.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#25020) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vki tudna segíteni, hogy ez a WMP miért nem játssza le a filmhez való feliratot? Hiába kapcsolom be, ugyan olyan néven fut...

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#25021) Csabee. válasza KaiotEch (#25020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen codec packot használsz? Használj VLC media playert az visz mindent :D én is átszoktam

Üdv: Csabee.

(#25022) Svájcinéger

Svájcinéger
(senior tag)

Hali ! Szerintetek miért nem úgy szólnak a zenék játékok az X-Fi Xtreme Audio hangkarimmal mint XP-n ? Talán mindent sikerült úgy beállítanom, de a testen a mélyláda szól, zenékben, játékban nem.

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#25023) westcoastog válasza Svájcinéger (#25022) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

tedd fel ezt
daniel_k-ban még nem kellett csalódnom :R most is az ő driverét használom az audigy se-mhez és tökéletesen működik minden, régebbi játékokhoz pedig ott az alchemy :R

[ Szerkesztve ]

(#25024) Draken

Draken
(senior tag)

Ezen a laptopon vmiért nem megy jól a 7100, nagyon eszi a memót :(

[ Szerkesztve ]

(#25025) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

hali!

megkaptam egy ujság mellékletéhez az rc-t. gondoltam faja, fel is rakom. végigment az install, de amikor ujraindult a gép, egyszerűen nem ment túl a bios képernyőn. ott megáll, hogy detecting hdds. megtalálja hogy samsung .... de nem megy tovább. egyszerűen megáll, már hagytam ott kb 15 percig hátha de nem. még biosba se tud belépni, mert az ugye csak az észlelés után tudna. namost másik gépbe is probáltam berakni, ugyanugy semmi. másik vinyot ha rakok mellé, akkor is ugyanez.

elég fontos, ami a d partición van. hogy lehete megmenteni? (2 particio van, egy c ahol a rendszert akartam telepiteni, d ahol a cuccok és egy 200mb os system partition ami kell a w7 hez)

vki tud megoldást?

köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

(#25026) hackeeeee válasza Svájcinéger (#25022) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nézz szét itt. ;)

@westcoastog: Én PAX-ot használok, gondolom a daneil-essel sem műxik S/PDIF-en az 5.1 játékok alatt. :)

[ Szerkesztve ]

(#25027) westcoastog válasza hackeeeee (#25026) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

látom mindenki másra esküszik :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#25028) szabogabor10 válasza akasp (#25025) üzenetére

szabogabor10
(fanatikus tag)

Szia!
Nekem is volt ilyen problémám akkor, amikor hol érintkezett, hol nem a vinyóm. Lehúztam, és a probléma megoldódott.

-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

(#25029) hackeeeee válasza szabogabor10 (#25028) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Utána gondolom vissza is dugtad. :D

(#25030) pzstm válasza akasp (#25025) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és egy 200mb os system partition ami kell a w7 hez

Biztos hogy RC-t próbáltál felrakni??? Csak azért mert az már csak 100megás partíciót csinál, nem 200-asat ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#25031) Morden24 válasza akasp (#25025) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Húzd le a vinyót, aminél megállt az install, indítsd újra a gépet, lépj be a bios-ba, kapcsold ki az AHCI vagy raid módot, dugd vissza a vinyót, W7 dvd be, formázd és partícionáld a vinyókat (le ne töröld azt a 100 megás dolgot), utána minden okés lesz.

Sectumsempra - For Enemies

(#25032) bubu256 válasza akasp (#25025) üzenetére

bubu256
(kvázi-tag)

Ha eddig AHCI módban ment a Samsung akkor állítsd át a biosban IDE-re.
Húzd le a kábelét akkor át tudod állítani a bioszban.
Nálam is ez van egy ideje nem megy a Samsung winyóm AHCI-ban.
Sajnos nem tudom hogy lehetne megoldani hogy újra működjön az AHCI.
Asus alaplapom van, legffrissebb bios van rajta.
Ha valaki tud megoldást érdekelne.

(#25033) westcoastog válasza hackeeeee (#25026) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

nem tudom megy e az s/dif :B de ha eggyik driveren sem megy akkor tényleg tök mind1 ;)
most jut eszembe, az első hsz-be kéne linkeket elhelyezni, amik creative hangkarikhoz tartalmaznak ilyen buhert drivereket, amikkel működnek is rendesen a kártyák(max 1,2 funkció nem megy), de csakis paxot és danielt, szerintem :K

[ Szerkesztve ]

(#25034) Morden24 válasza bubu256 (#25032) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

IDE módban formázd a vinyókat, aztán ki a bios-ba, ahci-re átrak és indítsd el a telepítőt, így fel fog menni. A lényleg, hogy ne törölj partíciót.

(#25035) Lacpac

Lacpac
(senior tag)

Sziasztok!

Mostanában gondolkodok a Win7-en (x64), lehet feldobom.
7100RC jó? Vagy telepítés után frissítsek rögtön 7137-re?
Köszi a válaszokat.

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#25036) Morden24 válasza Lacpac (#25035) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha mindenképpen 7137 kell, akkor inkább clean install azzal, ha már úgy is a nulláról jössz fel.

Ellenben szerintem RC (7100). Az a tuti. Ha valamivel nem vagy elégedett, akkor érdemes szórakozni az interim-ekkel.

(#25037) westcoastog válasza Lacpac (#25035) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

7100 tökéletesen jó :K telepítés utánn rögtön 7137-re frissítésnek értelme nincs(minek telepíted fel a 7100-at ha már rögtön teszed is rá a 37-et? :)) ) tökéletesen jó a 7100 marha sok változást nem tapasztalnál a két verzió közt :K

(#25038) Lacpac válasza Morden24 (#25036) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Köszi, :R akkor az RC lesz.
Már vagy egy hónapja itt terpeszkedik az ISO.

westcoastog :) Nem akarok vele sokat bíbelődni. Amúgy főrendszernek megy.
W7x64+ XPx86 (egy két progim csak ezt szereti, x64-es Vistán nem indulgatnak)

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#25039) ux1 válasza westcoastog (#25037) üzenetére

ux1
(őstag)

Csak stabilabb és gyorsabb...:DDD Legalábbis nálam :D De csak szűzen....

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-

(#25040) hackeeeee válasza westcoastog (#25033) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csabeee.-nak kéne szólni. :) Én ezt véletlenül találtam meg, de sztem jó kis gyűjtemény van itt. Nekem 1 dolog van ami nem indul el, az a Surround Mixer, dehát azt meg tudom hanyagolni. :)

Ez a partíciós dolog meg, nem kell neki az a 200mb-s dolog, csak akkor csinálja meg, ha a telepítővel partícionáljuk a merevlemezünket...

(#25041) westcoastog válasza ux1 (#25039) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

mármint a 37es? nekem az rc-vel sincs semmi bajom, amióta fentvan, azóta semmi de tényleg 0 problémám volt vele :D volt már rajta sok program de nem fosta össze magát semmitől, imádom :D :C
a célom hogy az rtm-megjelenéseig újratelepítés nélkül húzzam ki az rc-vel :D
max user errorral fogom tudni össze omlasztani de arra nincs 5letem az hogy ell :D

(#25040) hackeeeee: szerintem dobok egy pm-et csabee-nak :K

[ Szerkesztve ]

(#25042) ux1 válasza westcoastog (#25041) üzenetére

ux1
(őstag)

Én meg tesztelek.... :DD Végül is azé van.... :D Pl. nálam 10-ből 1x nem sleepelt. A 7137-nél nincs ilyen, sokkal gyorsabb a hybrid sleep is. Szóval a gépemen ez most stabilabb. :)

(#25043) westcoastog válasza ux1 (#25042) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

nálam nem lényeg, én nem használok sleep módokat :D
1edül a legelején verekedtem asszem a 9.4-es catalysttal, mert mindig felpakolta a wddm-es drivert, és a katát meg nem tudtam normálisan feltenni, nem indult a ccc-meg ilyenek, megoldás: letöröltem minden atis drivert a gépről , utánna a vga-t az eszközkezelőből és voila jó lett :R
jah és azért akarom sokáig húzni ezzel a builddel mert már herótom van a sok telepítgetéstől :D főleg az xp-t kellett gyakran újratennem, meg az utóbbi időben user error miatt is sikerült elqrnom párszor a vista-t :C

[ Szerkesztve ]

(#25044) hackeeeee válasza westcoastog (#25041) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ok ! ;)

Csak azért gondoltam rá, mert mindig ő szokta itt írni, hogy változott az 1. komment. :)

Én nem szívtam az ATI driverrel. 9.5-ös csomag is pöccre, 1. telepítésre felment hibátlanul, CCC-vel együtt. :B

[ Szerkesztve ]

(#25045) ux1 válasza hackeeeee (#25044) üzenetére

ux1
(őstag)

jaaaaahhhh! Te a 9.5-el kezdted.... Szerencsés... :DD

(#25046) hackeeeee válasza ux1 (#25045) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem.

9.4-el, azzal csak azért szívtam mert először külön akartam felrakni, ahogy Vista alatt is csináltam, külön DD, külön CCC. Leszedtem a csomagot, amiben DD, CCC együtt van, az is felment hibátlanul...

[ Szerkesztve ]

(#25047) Cola111

Cola111
(fanatikus tag)

(#25048) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Win7 egy bizonyos idő után a nem használt merevlemezt leállítja?

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#25049) hackeeeee válasza Cola111 (#25047) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Xp-nél be van állítva, a felhasználónév, jelszó? Néha előfordul nálam is, hogy nem tölti be a fiókot, bezárom, utána már jó. Azt nem értem, hogy miért nincs jelszókérés..

Tudtommal csak úgy műxik, hogy felhasználói fiókra jelszót is rax...

[ Szerkesztve ]

(#25050) hackeeeee válasza Pubszon (#25048) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Igen, mint a Vista, de ez energiabeállításoknál kikapcsolható.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.