Köszi szépen!
Hát majd megnézzük milyen árban lesz a Windows 7 jövő áprilisban.
Mert szerintem addig ezt fogom használni. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Köszi szépen!
Hát majd megnézzük milyen árban lesz a Windows 7 jövő áprilisban.
Mert szerintem addig ezt fogom használni. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Fu nagyon jó lett ez a magyarítás. Igaz vannak hibák (lomtárba helyezés eddig) de igy is jól használható.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

vista esetleg xp driverrel kompatibilitással próbáld meg..
érdekes lenne ha nem menne... ha xp ismeri akkor ott van neki driver.. win 7 meg eléggé megeszik mindent, persze lehet már próbáltad

nVidia drivereket rendesen Updateli a Windows, most lefuttattam egy 3dmarkot a Windows-os driverrel, és +2000 ponttal kaptam többet mint az nVidia azonos driverével.
Azt észre vettem, hogy 3dmarkot csak is rendszergazdai jogokkal érdemes futtatni, valamint 2006 esetében nem szabad a Vista kompatibilitást kiválasztani mert az -1000 pont legalább, gondolom ebben az esetben nem használja ki a Win7 adta lehetőségeket(DX11 stb..)
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179
nem feltétlen használja ki még a dx11-et sőt.. szinte biztos h nem használja ki
-1000pont lenne egy kompatibilitás miatt? érdekes
amúgy egy tesztet értelem szerü kompatibilitás módba indítani amikor magát az oprendszert is teszteli, ez olyan mintha vistán xp kompatibilitással indítanád a 3dmak-ot , hülyeség jönne ki úgy is.. mint ahogy ezesetben is
Üdv: Csabee.

még nem szabad felrakni a Setpointot Win7-re, nálam is szarakodott. Win7felfogja ismerni mint Logitech termék, és azokkal a beállításokkal jó is lesz. Szóval amíg a logitech nem képes Win7 drivert kiadni, addig szerintem ne rakd fel.
Érdekes, hogy eddig csak az nVidia meg az ATI? volt képes Win7 drivereket kiadni, ami nem béta.

Köszi! Holnap megnézem! 
Aki három perc alatt nem tudja elmondani a mondandóját, az más súlyos bűncselekmények elkövetésére is képes!
MX Revolution-om van, és érdekes módon tökéletesen megy a Setpoint!
hülyeséget meg ne mondj, mert ha nem rakja fel a Set pointot akkor hogy kalibrálja be az egeret? teszem azt a gombok mit csináljanak, illetve az aksi élettartamát sem jelzi ki, se a görgőt nem lehetne szabályozni.. szóval kell az a SETPOINT.. nem csak dísznek van az!

lehet én csesztem el valamit
- de ha pl nem rendszergazdai joggal indítom el, akkor az egér beszaggat valamint nem indul el, másnál is így van ? - 3dmark2006
egyébként simán,semmi kompatibilitás és tök jól lemegy 

nálam a Win7 tökéletesen felismerte a G9-et, Setpoint nélkül, Setpointal meg elég érdekes dolgokat művelt, bár lehet nálam az is közbe játszik, hogy a Wave bill és a G9 is különböző Setpointot használ, és az okoz neki akkor ott galibát.
Bocsi ha hülyeséget írtam, vagy lehet csak rosszul fogalmaztam meg 
lehet,én a legfrisebb vistásat pakoltam fel rá
örülök amugy hogy a dinamikus háttér gond is megoldódott az RC-re
és a Gadgeteim is sokkal kevesebbszer állnak le mint az előző béta verziókban 

na igen, van 2 Setpointom, az egyik a billhez a másik a G9 egérhez, és ha mind a kettő setpoint van fent, akkor hülyül meg a Win7, egérnél tökéletes ha a bill nincs fent.
Nem is értem, minek kellett külön Setpointot csinálni a G9-hez.
szerk : Spybot - Search and Destroy tökéletesen megy 
[ Szerkesztve ]

Ma játék közben volt ilyen beszaggatós élményem, kb. 1 másodpercig nem mozdult az egér majd ment minden tovább és volt valami hülye hang is. Ez többször is megismétlődött. Nem tudom még, hogy mi lehetett, de igyekszem rájönni és megszüntetni.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!

(amit belinkeltél azzal kapcsolatban) a vége az ütött, nagyot
[ Szerkesztve ]

ez most mennyire igaz ?

letöltöttem a magyar mui t hozzá, de mikor telepiteni akartam akkor a tallozásnál nem jelenitette meg. mi lehet a gond?
Elkezdtem felrakni, de háromszori próbálkozás után is előjött az a probléma, hogy valamilyen folyamatot végez (vagy semmit nem csinál) és hirtelen elsötétül a kép, a montor nem reagál, de nem indul a újra a gép. A 64 bitesessel próbálkozom. Az alaplap biosában is átállítottam a HPIC-et (nem biztos, hogy ez a neve) 64 bit-esre, de úgyis előjön. Mit tegyek? Ma este muszáj felraknom!
Original's never fit - Socket 370

részletesen le tudod írni mit szeretnél mi a probléma ? most kapcsolódtam be és nem vágom
Pendrive-ról telepítés? 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Csak 2 GB-os pendrive-om van. Lehet, hogy a DVD-vel van a baj?
@Criton: Szeretném feltelepíteni a Windows 7-et, és a probléma pedig az, hogy ő meg nem szeretne feltelepülni
Konkrétan például a telepítésnél a 2. folyamatnál még 0%-on van, de hirtelen leáll a winchester, elsötétül a képernyő, és nem csinál semmit, újra kell indítani.

Szóval amíg a logitech nem képes Win7 drivert kiadni, addig szerintem ne rakd fel.
Erdekes, nalam jol mukodik a Setpoint x64 4.72.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
próbáld meg lassabban kiírni/más médiára kiírni/más progival kiírni..... bá kis esélyt látok arra, hogy ez legyen a megoldás 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Az a baj, hogy már átrendeztem a partíciókat a telepítés előtt, így nem tudok visszamenni az XP-be. Egyébként 8x sebességen írtam a CDBurnerXP nevű programmal TDK lemezre.
Nem tudom így látatlanban megmondani mi lehet a gond 

csak tipp de próbáld meg Safe Mode -ban telepíteni.
multkor véletlenül találtam meg hogy van benne ilyen is.
mikor nyomsz egy gombod hogy boot from disk után nyomkodd az F8-at
hátha így sikerül
próbálj meg egy 32bitest feltenni először 

G9-hez mondtam
(#20028) kételkedem válasza Narmiaren (#20016) üzenetére
Amit letöltöttél, az egy Windows_7_RC_Lang......rar fájl. Ezt bontsd ki a Winrarral. találsz benne két mappát, néhány képet és egy txt fájlt. A két mappa a következő: x64 és x86. Az előbbi a 64 bites winhez tartozik, utóbbi a 32 biteshez. Az oprendszerednek megfelelő mappából az lp.cab fájlt másold ki a c:\ meghajtóra. Az UAC-t állítsd le, vagyis a csúszkáját húzd le teljesen. Control Panel\Clock, Language, and Region\ Install or uninstall Languages Pack, és ott kitallózod a C:\ lp.cab fájlt és telepít.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Kipróbáltam. Tovább is megy mint eddig, újraindítja magát, de amikor a Complete installation résznél van akkor egy kicsit úgytűnik mintha telepítené magát, azután ugyanezzel a problémával leáll. Sima safe módbab telepítettem, legközelebb megpróbálom a safe mode with networking-el, háőtha az a baja. Most viszont mennem kell. Viszont köszönöm a tanácsokat, tippeket! 

Nem tudom megoldódott már-e a problémád, hasonló nekem is volt amikor az adobe flash-ét használtam. Ha az adobe oldalárol töltöd le nézd meg mielőtt letöltesz, mert kettő különböző verziót kínál fel. Egyet az explorer-hez, és egyet az összes többi böngészőhöz. Nálam a messenger csak az explorer-es változatot szerette.
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

max firefoxhoz kell letölteni.

no a hétvégén én is feltettem laptopra, addig dicsértétek a W7-et
+ HU, és eddig minden OK, tetszetős. Avira free vmiért runtime erroral elszáll, egyelőre ennyi a probl.
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

nálam Avira tökéletesen megy. A legújabb verzió van meg neked ?
felkell tenni mind a2 flash playert illetve a shockwawe playert is 
tegyél fel avastot az is jó és ráadásul magyar
Nem mintha gond lenne (mert nincsen rá szükségem), de engem egy ilyen fogad a Shockware downoad site-ján:

Egyébként csak akkor kell felrakni mind a két (ActiveX & Installer) Flash-t, ha akarsz IE-t plusz valami alter böngit is használni. Ha nem, akkor csak plusz egy szemét a rendszerben.
Sectumsempra - For Enemies

Reader-re is azt mondja, hogy Windows NT-d van és a 7-est ajánlja fel. de ott legalább kézzel meg tudod mondani, hogy Server 2008.
Sent from my Windows Phone
úgynézki még nem támogatott, de én úgy emlékszem hogy nekem otthon telepítőből felment 
Ez azért nagyon érdekes, mert határozottan állítom, hogy a 7100 előtt felment ez a szar.
Reader-nél én speciel Vistát választottam ki, és úgy szedtem le a 9.1-et még telepítésnél 
Nekem egyből a Choose OS lapot dobja fel amúgy az Adobe Reader oldala, mindkét IE-vel. Régebbről (tehát before RC) van egy olyan emlékem, hogy x64-esnél akarta a 7-est telepíteni, x86-osnál meg kijött a Choose... lap.
[ Szerkesztve ]

üdv,
volna pár kérdésem:
- mitől darál a vinyó a háttérben? mit csinál ilyenkor a w7?
érdemes lenne kikapcsolni ezeket?-> előtöltés, windows search? (a vista alatt ezek ki voltak kapcsolva.) a dfrgui-it is kilőttem.
-nem minden alkalmazásnál, de ami nagyon feltűnő és zavaró: egy total comm. vagy ff vagy egy hd film elindításnál - kmplayer-el várni kell 2-3 másodpercet! mit kellene ki/be kapcsolni??
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

köszi,miután letöltött a W7 egy rakás frissítést, újból próbáltam és most rendben az avira (avast nem kell, az h magyar, nem izgat
)
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

indexel, defragol vagy a superfetch tölti az üres memóriát.
szerintem nem kell kikapcsolni, mindkettő hasznos szolgáltatás. a dfrgui kilövésén gondolom az időzített defragot értetted. azt mondjuk én is kikapcsoltam, még az életben nem defragoltam Vista óta.
mennyire új a rendszer? a gyakran használt programokat egy bizonyos használat után előtölti a memóriába (ezért sem érdemes kikapcsolni), így azok lényegében azonnal indulnak. ha ennek ellenére lassan indulnak dolgok, akkor lehet fájlrendszer-sérülés, elfogyott a memória, vagy egyéb hiba. eseménynapló nem mond semmi érdekeset?

nem tudom, Vista óta x64 only vagyok, lehet, hogy a 32 bitest felismeri Vistának.
Én is x64-en vagyok 
Most már elvileg mindkettővel működik, kivéve a Shockwave. Na mindegy, pont annyira van rá szükségem, mint amennyire települni akar, azaz semennyire.
pzstm: Ja, konkrétan a Windows7-el van baja. Hogyan működnek ezek a telepítők, kernelverziószám alapján?
[ Szerkesztve ]
"Sorry, your platform is not supported."
X86 esetében is ilyet dob 

Megnéznétek nekem valamit?
Ha rákattintottok a Start ---> All programs ---> és ott a Startup-ra jobb egérgombbal aztán az Open-re, akkor nektek mit csinál?

Hello majdnem lenn van a 64 bites kb 20 perc.
Fel lehet rakni a 32 bites mellé?
A vinyom ketté van osztva. 
Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!
Fel.
Promisz: Megnyitja a Startup mappát 

Nekem egy emty nevü mappa van ott. Megnyitni nem tudom.
Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

Gondolom nem sok embernek van fennt a 7127-es build, de azért akinek fennt van az megnézné?
Lehet, hogy bug, mert nekem amikor rákkatintok az openre, akkor azt írja, hogy az explorer leáll meg újraindul, és hogy küldjem el a problémát a microsoftnak.)
breed30: ne kattints rá a mappára, hanem csak simán katt rá a startup mappára jobb egérrel.
Csabee.: nem értem. Mit tegyek fel? 
[ Szerkesztve ]