Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#11001) Elisha_ válasza den80 (#10995) üzenetére

Elisha_
(tag)

Akkor ezek szerint nem megy a VmWare Win7-en?

Barthezz2: Már 15 perce töltöm Firefox-al és semmi gond.

[ Szerkesztve ]

Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit

(#11002) Barthezz2 válasza pzstm (#10999) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

operát használok :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#11003) TokLac válasza Barthezz2 (#10998) üzenetére

TokLac
(senior tag)

Free Download Manager: [link]

Ettől nincs jobb! Tudja figyelni a böngészők letöltéseit, és a vágólapot is!

[ Szerkesztve ]

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#11004) Barthezz2 válasza TokLac (#11003) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:R

(#11005) Edween válasza Barthezz2 (#10998) üzenetére

Edween
(őstag)

ment mail

(#11006) Nescafé

Nescafé
(senior tag)

Üdv
Pendrive-rol lehet telepiteni a win7-et.
Most jelenleg nincs lemezem,és ki akarom probálni.

Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

(#11007) pzstm válasza Nescafé (#11006) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet....
Telepítés pendriveról

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#11008) americanidiot válasza westlake (#10980) üzenetére

americanidiot
(őstag)

:R :R :R

(#11009) PuMbA válasza Nescafé (#11006) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

[link]
Utolsó parancs javírva : bootsect /nt60 Y: /mbr

Elkéstem megint :))

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#11010) Nescafé válasza PuMbA (#11009) üzenetére

Nescafé
(senior tag)

Köszi mint 2-töknek.
Megprobálom,egyenlőre még nem értem.

Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

(#11011) Barthezz2 válasza Edween (#11005) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nézem :R

(#11012) krystman válasza Barthezz2 (#10578) üzenetére

krystman
(őstag)

Na, az új 7057-be sem lehet ID tagot szerkeszteni a MP12-ben. Sőt a Info is meg lett csonkítva. Már nem írja ki a teljes előadót, szám címét, és a képet sem rakja ki, nem úgy mint, a 7000-ba. Egyenőre ennyi. Remélem nem butítják le teljesen a végére! :F

(#11013) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy nem ér majd semmit, de én megpróbáltam!

20:30 tól 21:30-ig kapcsoljátok le a villany, vagy a gépet. Ez az egy óra elég pl a gép kitakarítására és sok más dologra is. ;) :)) Nekem kb 400W-ot jelent összesen az off! Itt van de, de nem legyen! :U

Ezt se elfelejteni:

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#11014) krystman válasza westlake (#10980) üzenetére

krystman
(őstag)

Bocs!:D Elnézetm! :D Látom miként települ!

[ Szerkesztve ]

(#11015) westlake válasza krystman (#11014) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

igen...

I'm out.

(#11016) more válasza SymbianOS (#11013) üzenetére

more
(kvázi-tag)

addig nyomom aksiról :D

Lenovo r61i + Motorola Defy - Első a strapabírás!

(#11017) Iscariah válasza SymbianOS (#11013) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még régebben elcsíptem valamit a tévében (nem nézek amúgy tévét) amikor legutóbb volt hogy kapcsoljunk le mindent egy kicsit, és volt egy szakember bácsi, aki mondta, hogy a szándék jó, de nem kéne, mert akkor csökkent teljesítménnyel fognak menni az erőművek, és miután mindenki elkezd fogyasztani, több energiába fog kerülni hogy újra felpörögjenek a generátorok stb mint ha senki nem kapcsolt volna le semmit...

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11018) krystman válasza westlake (#11015) üzenetére

krystman
(őstag)

Esetleg tudni lehet, hogy mi frissült benne? Érdemes a 57-et lecserélni? :F

(#11019) Barthezz2 válasza Iscariah (#11017) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Meg mivel sajnos a villamos energiát nemnagyon lehet hatásosan tárolni, ezért a megcsappant fogyasztás az erőművek kapacitásának csökkentését(egyes részek leállítását) vonja(-hatja) maga után, és ez megint csak energia... és ugye az ujraindulás amit te is írtál..

(#11020) DeusHun

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Na, mostmár 7068-ról. 1 óra 16 perc alatt frissített a rendszer, 9 GB szabad hely mellett.
A telepítő háttere a 7057-ből ismert bejelentkező háttérre (a virágos-madaras) vátozott, pre-RC lett a rendszer. Eddig ennyit tapasztaltam.
Egy shot: klikk ide

[ Szerkesztve ]

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#11021) DeusHun válasza DeusHun (#11020) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Rosszul linkeltem -.-
Ide klikk
Továbbá az ablakok fejlécén alacsonyabbak lettek a gombok (minimalizáló, ablakméretező és az ablak bezáró).

[ Szerkesztve ]

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#11022) Barthezz2 válasza DeusHun (#11021) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nézd meg pls, hogy a media player változott-e, és ha igen kb miben? thx :R

(#11023) DeusHun válasza Barthezz2 (#11022) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Nem fogom tudni, mert az volt a 2. dolog amit letiltottam/kikapcsoltam. Winamp és VLC van helyette.

Szerk: újra működik a pendrive leválasztása a tálcáról (még Virtual CloneDrive megléte mellette is! :P). "Öröm bódottá!"

[ Szerkesztve ]

(#11024) Furky válasza SymbianOS (#11013) üzenetére

Furky
(őstag)

Amúgy éjszaka amúgy is 1 órával kevesebbet fog menni minden. Mivel 2-ről kell 3-ra állítani, és az a köztes idő csak így eltünik. Ergo ha így nézzük 1 órával kevesebbet használjuk a cuccokat, 24 óra helyett csak 23 órán át. Ilyen akciót, hogy 1 órára kapcsoljunk le mindent a téli időszámításkor kellene erőltetni, akkor aznapra nem 25 órányi áramot kellene termelni, hanem 24 órányit. De ha tényleg ennyire felesleges, sőt, rossz is a kezdeményezés akkor erre fel kellene hívni mindenki figyelmét. Mondjuk ez tök egyértelmű, nálunk is inkább mindig 21 fokon áll a termosztát, eleinte amikor nem voltunk itthon, akkor 18-19-re visszalett véve, majd mikor hazaértünk, addigra be volt programozva, hogy 21 legyen megint. És az több gázt evett.

(#11025) DeusHun válasza DeusHun (#11023) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Változott a játékok, a Sajátgép és a Hálózatok ikonja. Nagy fejlesztés.
A Windows élményindexem nem változott.

(#11026) ANT

ANT
(PH! addikt)

Használ valaki W7 alatt e-satás vinyót? Hot swap megy rendesen? Nekem két e-satás külső vinyóm van, és az egyiket menet közben indítva csak úgy ismeri fel az op.rendszer, hogy eszközkezelőben minden alkalommal nyomni kell egy "Scan for hardware changes"-t. Az eltávolítás megy normálisan. Op.rendszerre vagy a külső házra gyanakszom, mert ez a vinyó másik kábellel, másik hátlapi kivezetésen sem indul, viszont a másik e-satás drive mindkét porton, mindkét kábellel megy rendesen. :F
Vista alatt nem próbáltam, valszeg csak ezért nem is fogom már telepíteni. :D

Szerk. build 7000, ha ez számít valamit.

[ Szerkesztve ]

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#11027) Edween

Edween
(őstag)

Egy kis érdekesség, a nagy build vadászat közben,SSD tulajok figyelem!

[ Szerkesztve ]

(#11028) SymbianOS válasza ANT (#11026) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Frissíts!

Edween! Már vagy egy hete láttam, elég durva! DE SSD az pedig hosszú távon nem jóó még!

[ Szerkesztve ]

(#11029) ANT válasza SymbianOS (#11028) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Frissítek, csak ez egy kicsit fapados megoldás.... :D

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#11030) Edween válasza SymbianOS (#11028) üzenetére

Edween
(őstag)

Szerintem is durva, ssd-re sajna még nem telik, de szívesen kipróbálnék egyet.

(#11031) Dave™ válasza SymbianOS (#11013) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Király, csak az egy óra után kapcsolod vissza az 550-es tápot, a négymagos Q6600-at meg a 8800 GTX-et. Én nem kapcsolom le a 350-es tápot, E5200-at meg az integrált x4500-at, mégis sokkal többet fogok spórolni az utána elkövetkező egy órában, mint Te a kikapcsolt egy óráddal - ezt utána nyugodtan fel lehet szorozni napi több órával :D Hab a tortán az erőművek működési mechanizmusa...

Inkább környezettudatosságra és tudatos energiafelhasználásra kellene nevelni az embereket, bár ennek az akciónak is valahol ez a célja - figyelemfelhívás szintjén.

(#11032) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyugodtan gúnyolódjatok emesék.......

(#11033) krystman válasza DeusHun (#11020) üzenetére

krystman
(őstag)

Egy képet nem tudnál betenni a WMP12-ről, működés közben, hogy is néz ki a 7068-ba? Változotte a 57-től.

Köszi.

(#11034) tope

tope
(őstag)

Próbáltam volna telepíteni a Se7en 7057/64-es verziót, eljutok odáig, hogy bejönne a kék hátteres képernyő, és onnantól megáll a dolog (7000/32-es verzióval ugyanez, ezt a verziót erről a lemezről már felraktam egy másik gépre). Valakinek van-e ötlete, mit tudnék csinálni?

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#11035) a.t.t.i.

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Nem tudjátok hogyan lehet láthatóvá,formazhatóvá tenni azt a formázatlan meghajtót ami nemlátszik sajátgép alatt.
Nem találom.

(#11036) Edween válasza a.t.t.i. (#11035) üzenetére

Edween
(őstag)

computer -jobb klikk - manage - disc management - jobb klikk a partícion - change drive letter ..., majd adj neki betű jelet

(#11037) Gerisan

Gerisan
(fanatikus tag)

Hi!Most szedtem le a 7068 x64-t és azon tűnödöm,hogy megpróbálkozzam-e az upgrade-l ugyan is most elég sok mindent telepítettem fel és szar lenne mindent újra tenni.eddig mindíg tisztán telepítettem.

FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S

(#11038) Edween válasza Gerisan (#11037) üzenetére

Edween
(őstag)

Jó magam ezt fogom csinálni, csak még kell neki vagy 3 óra mire lejön.

(#11039) pzstm válasza Gerisan (#11037) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7048>>>7057 nekem upgrade volt, minden tökéletesen ugyanolyan maradt, kivéve persze a jobb alsó sarokban lévő felirat :DDD

illetve itthoni régi laptopon 7000>>>7057>>>7068 és tökéletesen megy minden :K :))

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#11040) Gerisan válasza pzstm (#11039) üzenetére

Gerisan
(fanatikus tag)

értem.hát megpróbálkozom vele azért elmentettem mindent a biztonság kedvéért.

FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S

(#11041) a.t.t.i. válasza a.t.t.i. (#11035) üzenetére

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

megtaláltam:)

(#11042) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Feltettem a 7068-as buildet, és egy olyan kérdésem lenne, hogy a Hibernációs fájlt hogyan tudnám letörölni a C-ről - úgysem használom -, mert jó lenne ha felszabadulna az a 4GB hely.

Vistában asszem a Lemezkarbantartó leszedte, de itt hiába kapcsolom ki a hibernálást, nem ajánlja fel, hogy letörli a fájlt. :(

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#11043) Edween válasza Vistaboy (#11042) üzenetére

Edween
(őstag)

adminisztrátorkét indítsd a cmd, és

Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
Bekapcsoláshoz: powercfg -H on

(#11044) tope válasza tope (#11034) üzenetére

tope
(őstag)

Hülye floppy-t meg elfelejtettem letiltani BIOS frissítés után :D
Nah akkor lássuk, amit látni kell.

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#11045) Vistaboy válasza Edween (#11043) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Oké, köszi. :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#11046) Edween válasza Edween (#11043) üzenetére

Edween
(őstag)

A fájlt kézzel töröld, már ha nem tűnt el mikor ki kapcsoltad a hibernálást.

[ Szerkesztve ]

(#11047) Elisha_

Elisha_
(tag)

Erre senki?
[link]

Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit

(#11048) Barthezz2 válasza Edween (#11038) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ugy érzem én is frissíteni fogok most. Eléggé összegyűlt a dolgom is, meg olyan jól belaktam már a 7000-et, hogy nincs kedvem és időm előlről kezdeni.

(#11049) Edween válasza Elisha_ (#11047) üzenetére

Edween
(őstag)

Próbáltad futtatni kompatibilis módban?

Barthezz2, pzstm-nek sikerült, remélem sikerülni fog nekünk is! Ha még csak a 7000 et használod, akkor neked kötelező frissíteni!

[ Szerkesztve ]

(#11050) azorzo válasza Barthezz2 (#11048) üzenetére

azorzo
(kvázi-tag)

Hali!

Akkor nyugodtan lehet frissíteni a 7000-rest is. Mert akkor frissíteném a 7057-re. A 7000 ezrest már én is belaktam, s nincs kedvem elölről kezdeni.

Ne vegyen Windows Mobile operációs rendszerű gépet az, aki a pc-s windows-zal sincs tisztában!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.