Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#36001) SymbianOS válasza Fire/SOUL/CD (#36000) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bnőm is jogosult lesz Win7-re de hidegen hagyja, én meg nem fogok egy hónapok gürcölni egy nyamvadt lemezért.

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#36002) Edween válasza netboy (#35997) üzenetére

Edween
(őstag)

bocsi lejárt az idő

annyit még hozzá fűznék, hogy az a mappa csak akkor jön létre, ha már egyszer el indítottuk a firefoxot

(#36003) netboy válasza Edween (#35999) üzenetére

netboy
(senior tag)

EZ a megoldás! Köszi szépen! A windows 7 a roaming mappába teszi :C

(#36004) Edween válasza netboy (#36003) üzenetére

Edween
(őstag)

nincs mit! ez volt az első, mikor a 7esre felhúztam a firefoxot, mert nekem az ie nem áll kézre.

(#36005) pete_21 válasza petrusz82 (#35852) üzenetére

pete_21
(őstag)

Jaa értem. Ahogy már írták, biztos azért nem működik a dolog, mert kábelmodemed van. Nekem ADSL-el működik. Lehet, hogy marad akkor a hálókártya-vétel. Persze, csak ha annyira zavaró... ;)

(#36006) Csabee. válasza pete_21 (#36005) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem kábel modemem van fix ip-vel és tökéletesen megy!

Üdv: Csabee.

(#36007) Lamellus válasza SymbianOS (#35980) üzenetére

Lamellus
(tag)

Az MSDNAA-n csak a Professional van fent, az Ultimate nincs.

(#36008) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

Windows 7-re tértem át.

Viszont van több oprendszerem is a rendszer HDD-n. Külön wincsit használok a játékoknak. Win 7 alatt nem indult egy játék sem. Mindegyik azt kérte, hogy pakolásszam újra őket.

Indításkor mindig kiírta, hogy ez meg az a DLL nem található. Többnyire DirectX DLL-ek azok.
Nem úgy volt hogy a DX11 visszafelé is kompatibilis? Tényleg újra kell rámolni ezeket?

Próbából megcsináltam azt, hogy leszedtem a kért DLL-eket a netről és bemásoltam a játék könyvtárába. Úgy elindult 3 játék is. Hárommal próbáltam ki.
A kérdésem az hogy hogyan lehetne megoldani hogy ne kelljen külön mindig a

1, játékkönyvtárba pakolászni a DLL-eket hanem minden fusson egyből?

2, Van XP-m és Vistám is. Ezeken a rendszereken is szeretnék játszani ha épp ott vagyok. Meg lehet oldani azt hogy ne kelljen mind a három oprendszer számára újra húzni a játékokat? Ez azt jelentené hogy egy játékot 3x kellene felinstallálni ami elég nem szép dolog lenne. A választ köccönöm szépen előre is.

(#36009) PuMbA válasza Robb202 (#36008) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

1. Csak felteszed a legfrissebb DX9-et mindegyikre és menni fognak a játékok.
2. Azokat a játékokat kell feltenned újra csak amik nem indulnak, de miért kell 3 oprendszer... :(

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#36010) Robb202 válasza PuMbA (#36009) üzenetére

Robb202
(fanatikus tag)

Köszönöm a gyors választ. Több oprendszerrt azért használok, mert van ami XP alatt még mindig jobb, és van olyan DOS-os játék ami már itt nem indul DOSbox alatt sem.
XP módot még nem próbáltam.

Vista azért van fent egyelőre, mert most váltottam WIN7-re és amíg 100%-ig nem érzem úgy hogy vista végre nyugdíjba mehet addig ideiglenesen még fent marad. Például a Quick launch toolt is kész szopás volt előhozni, nem értem miért kell elrejteni, hiszen elég jó kis cucc volt az már a kezdetekkor is.
De a végén úgyis csak a win7 és az XP marad utóbbi is szerintem már csak talán 1 évig.

[ Szerkesztve ]

(#36011) pete_21 válasza Csabee. (#36006) üzenetére

pete_21
(őstag)

Akkor ezek szerint csak dinamikus IP-vel nem megy...

(#36012) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

Írtátok hogy MSDNAA-n fent van nyelv pack. nem úgy volt, hogy csak az Ultimaten lehet nyelvet váltani? Ez elég érdekes.

(#36013) szabogabor10 válasza Robb202 (#36012) üzenetére

szabogabor10
(fanatikus tag)

Mivel a nyelvváltást csak az Ultimate és az Enterprise verzió támogatja, ezért elég érdekes, hogy feltették azt is. Bár lehet, hogy MSDNAA-s Professional-ben lehet nyelvet váltani. :)

-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

(#36014) Obolony

Obolony
(senior tag)

sziasztok,

felraktam a win7-et a note-ra is, es egy erdekes dolgot tapasztaltam, ami a nagy gepen nincs. az asztalon levo ikonok jobb also sarkaban vannak azok a randa nagy nyilak, de azt mar megszoktam. viszont most a bal felso sarokba meg egy kocka is van, amit pipalni lehet. viszont a nagygepemen ilyen nincs!!! :Y hogy lehetne ezt a kockat (legalabb) kiszedni? :DD nem talaltam semmilyen lehetoseget erre, es ranezesre minden ugy van allitva mint a a masik gepen.... :U

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#36015) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Sziasztok!
win 7 rtm 7600-am van. Az a gondom, hogy néha elszáll a rendszer mindenféle hibaüzenettel.
Ha meg játszom is ,akkor meg elég gyakori ez a megjelenő kék ablak meg az azt követő újraindulás.
Általában vmi dxgmms1.sys -t ír ki.
A gép alapon van most, nincs húzva semmi.
Esetleg lehetséges, hogy valami program bekavarna neki, és azért?

(#36016) kraftxld válasza dangerzone (#36015) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit kevés a konkrétum... melyik játék? Csak játék alatt? Pontos konfig? 64bites Win? Video driver?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#36017) vante válasza Obolony (#36014) üzenetére

vante
(senior tag)

Tudnál képet belinkelni ide? Nekem nem igazán jött le mire is gondoltál pontosan :U

[ Szerkesztve ]

(#36018) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

hali, honnan lehet letölteni specifikusan win7 drivereket?

köszi

Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

(#36019) dangerzone válasza kraftxld (#36016) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Játék amivel most játszom ,az a stalker clear sky.
Nem csak játék alatt csinálja, viszont ha játszom, akkor jóval gyakoribb az eset.
Konfig az adatlapon.
64 bites win.
legújabb ati driver, amit a 64 bites win 7-hez adtak ki

(#36020) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Vista alatt voltak ilyen ikonok kikapcsolás/zárolás ezek teljesen kimaradtak win7-ből?
Csak leállítás felirat van nekem.

(#36021) premete válasza ToBeY (#36020) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Nincs mögötte egy nyíl?

Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-modded-rom

(#36022) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Naon várom az októbert ;] Onnantól legálisan lehet dumálni arrol hogy nem megy az RTM! Felettébb kíváncsi lennék arra, hogy akinek nem ment valamelyik build, annak megy e az RTM.
Azt az általam vauzott képernyőkímélő hibát is ha fellelem majd akkor kiosztom a teszter "kolegákat". :C

(#36023) ToBeY válasza premete (#36021) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Van de ikonok nincsenek,funkciók megvannak.

(#36024) AtHoS

AtHoS
(PH! addikt)

Helló!

Mivel lassan nyakunkon a win7 hivatalos megjelenése elgondolkodtam, hogy a jó öreg 32bit-es XP-t le kellene cserélni. A vas is eléggé erős lenne hozzá és a 4GB memó miatt már 64bit-ben gondolkodom. Vista-t előítéleteim miatt nem preferálnám, de most picit utánanézve láttam, hogy Vista-ról van lehetőség "ingyenes" Win7 frissítésre. Viszont dobozos verzióval nem találkoztam frissítési opciós ajánlattal.

No meg ugye melyik verzió is lenne jó? Ez elég érdekes kérdés, mivel fogalmam nincs. Home Premium-ban gondolkodtam eddig, de néztem különböző helyeken összehasonlításokat, ahol Ultimate-hez képest a következő hiányokat írják:
- Csoportházirend támogatás
- Image alapú telepítés
- Virtual PC támogatás
- Alrendszer Unix alapú alkalmazásoknak
- Többnyelvű felület
- Tablet PC

Ezek közül kapásból tudom nélkülözni a Tablet PC, Többnyelvű felület, Image alapú telepítést. Igaz utóbbi sokat nem mond nekem...

A Csoportházirend támogatás-ra van elképzelésem, így valószínűleg ez sem lenne probléma ha hiányzik. (egyszemlyében használnám csak a gépet, mint eddig is, tehát csoport kilőve)

Virtual PC támogatás mit takar? Nem lehet futtatni virtualis környezetet? (pl. VirtualBOX és társai) illetve az XP mód típusú találkozás megoldható-e ennek hiányában?

Az Alrendszer Unix alapú alkalmazásoknak megint mit takarhat? Nemrég vettem egy Asus wl-500w routert és kis buhera után sz.gép nélküli letöltőközponttá lett varázsolva. A hozzá csatolható linux fájlrendszerű HDD-ről NFS-el lehet a leggyorsabban másolgatni a HDD routerről történő eltávolítása nélkül. Az NFS használatához win-re NFS cliens telepítése szükséges. Képes rá egy Home Premium változat ennek megoldására?

Természetesen naívan feltételeztem, hogy win7-nél hasonló mókolás lesz a különböző verziók tekintetében.

Másik hivatalos helyen pedig ezeket a különbségeket hozzák:
- Védekezhet a hardverhibák ellen a Windows Complete PC Biztonsági másolat készítése és helyreállítás alkalmazással
- Egyszerűbben építhet ki hálózatot vállalkozásában a Hálózati központ és a Távoli asztal alkalmazásokkal
- Jobban védekezhet az adatvesztéssel szemben a Windows BitLocker meghajtótitkosítással

- A Bitlockeres meghajtótitkosítás nem tudom hogyan véd az adatvesztéssel szemben, de eddig is megvoltam titkosítás nélkül.
- A hálózatos témában viszont távoli asztal kapcsolattal több ismerősöm gépén végeztem már eddig is karbantartást. Ezek szerint Home Premium-al erre már nem lenne lehetőség?
- A beépített biztonsági másolatos védekezést szintén tudom hanyagolni

Fentiek tükrében Home Premium elegendő lenne vagy gondolkodjam Ultimate verzióban? OEM kiszerelés mellett kb. 20k lenne a különbség.

Dobozos verzió is megfordult a fejemben, de mikor megláttam az Ultimate árát (~170k) el is vetettem ezt a lehetőséget. Bár nem tudom, hogy win7 alatt hányszor is cserélnék hardvert, mindenesetre 2 gépfejlesztés OS költsége kijön az árból az 50...55k környéki jelenlegi Vista Ultimate OEM + ingyenes upgrade win7 csomagok ára mellett.

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#36025) Baboon

Baboon
(senior tag)

Sziasztok!
1 kérdésem lenne:

Belehet állítani hogy a vinyó mennyi tételenség után kapcsoljon ki. A kérdés az hogy mi a tétlenség. Ha vennék egy SSD-t és azon futna a win és minden netes szart arra tenne akkor net közbe lekapcsolna a vinyó mert nem kér róla adatokat vagy nem mert a tétlenséget beviteli eszközzel köti össze?

Köszi

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#36026) Edween válasza Baboon (#36025) üzenetére

Edween
(őstag)

A rendszered nem fogja lekapcsolni, csak pl van egy másik vincsi az ssd mellett azt már letudja kapcsolni, ha be van állítva a ki kapcs,

(#36027) t72killer válasza AtHoS (#36024) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már beruházol, akkor 64bit, lévén 1-2 év múlva simán 4GB-nál több ram lesz még a netbookokban is... Konkrétan a Home Premium-ot ajánlom.

A virtualbox és társai SzVSz még jobbak is, mint a M$ beépített virtuális XP-je, mert nem követelnek maguknak virtualizációt támogató procit, és sokkal több tapasztalat van mögöttük. - Ergo erre én plusz$-t nem fizetnék. Simán elég a Home Premium, a többit meg megoldja az ember 3rd party alkalmazásokkal. Nem feltétlen a M$ alkalmazások a legjobb választás backup, titkosítás és egyebek céljára, vannak jól bejáratott - alkalmasint ingyenes és open source - lehetőségek.

A unix alkalmazásoknak szóló alrendszer ha minden igaz, azt tudja, hogy linuxra/unixra fejlesztett appokat tudnál a gépre telepíteni. Az NFS dolgokhoz tulságosan nem értek, esetleg egy ilyesmi app nem megoldás a feladatra? Sztem gond nélkül települ akármelyik win7 verzióra...

Remote desktop: ha te végzed a karbantartást, akkor ha jól értettem meg a helyzetet, NEKIK kell, hogy Professional v Ultra verziójuk legyen, te lehetsz kliens Home Premium alól, aki csatlakozik, és buherál.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#36028) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Hi! Tuti kérdezték már 100x itt ezt :B Be lehet valahogy rakni jobb alsó sarokba a futó programokat? Mint pl az msn? Ez a bal oldali dolog nagyon nem jön be... Minden egy helyen. Tálcát valahogy szeretném klasszikussá varázsolni, hamár a start menüt nem lehet, csak pluginnel.

(#36029) Edween válasza SP!T (#36028) üzenetére

Edween
(őstag)

msn exéjére jobb klikk, és válaszd a vista kompatibilitást, így leteszi az óra mellé

(#36030) AtHoS válasza t72killer (#36027) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

A 64bit-tel kapcsolatban hasonlóan gondolkodom én is.
Az NFS-es mókához majd kipróbálom azt amit linkeltél. Úgyis Win7-et szeretnék a közeljövőben telepíteni aztán a Home Premium-mal majd megtesztelem hogy viszonyul hozzá. Fölöslegesen én sem szeretném dobálni a pénzt. Más helyre is el tudom költeni :DDD

A távoli asztalra meg azt mondod, hogy akinél matatok annak kell "profibb" OS-nek lenni. Értem. Bár jelenleg XP figyel Professional változatban ezeken a helyeken, így egyelőre akkor nem lesz gond.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#36031) Baboon válasza Edween (#36026) üzenetére

Baboon
(senior tag)

Na újra :D
A gépbe lenne 1 SSD 1 vinyó
SSD = rendszer
Vinyó = minden más
Lekapcsolja a vinyót adatfogalom híján vagy akkor is kér vinyóról infót a win ha nem azon van a rendszer. Esetleg teljesen mind1 azon van-e mert a win a tétlenség alatt nem adatforgalom hiányt ért az adott vinyóról hanem általánosságban bármilyen adatbevitel (egér, bill) hiányát

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#36032) vante

vante
(senior tag)

64bit-es engem azért riasztana el, mert sok gyártó/fejlesztő nem ad ki rá még mindig/ vagy már soha megfelelő illesztőprogramokat.

Nézzük csak meg, kapásból, adobe, 64 bites flash? Nuku :D Nélküle azért nem olyan egyszerű az élet. 32-es meg tuti nem megy fel rá.

Egyébként akinek nem Ultimate kiadása van (Home, Prof, stb, amire elvileg nem megy rá a mui), nincs kedve kipróbálni buherálásokat, hogy rá lehet-e tenni manuálisan a magyart?

De lényegtelen, ha valaki már kipróbálta ezekkel a változatokkal, és ráment a magyar.

(#36033) t72killer válasza AtHoS (#36030) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Távoli asztalra is van alternatív+ingyenes megoldás, például BlackHole Remote control.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#36034) vante válasza t72killer (#36033) üzenetére

vante
(senior tag)

Gyári távoli használatnál lehet nem is működött volna home-os megoldással, mert mivel csatlakozol, ha nincs mivel (távoli használat prog a home gépeden)? :)

[ Szerkesztve ]

(#36035) Edween válasza Baboon (#36031) üzenetére

Edween
(őstag)

Lekapcsolja a vinyót adatfogalom híján, és vagy eljön a beállított idő.

Nálam pl úgy van, hogy a nem rendszer vincsin van a lapozó fájl, na ez miatt be lehet állítani bizonyos időre, de az tuti biztos, hogy nem engedi a rendszer a leállítást

(#36036) t72killer válasza vante (#36034) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Közben találtam egy jó kis összehasonlítást, sok érdekesség kiderül: vannak java és windows mobile kliensek is például. Illetve nem egy ingyenes lehetőség van Távoli adminisztrációra (valamelyik még filetranszferre is jó)

[ Szerkesztve ]

(#36037) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mégsem hibátlan: [link]
Valaki nézzen már rá ,nekem nem hiányzik semmiféle rendszerhiba! ;]

[ Szerkesztve ]

(#36038) SP!T válasza Edween (#36029) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! Tökéletes! :R

(#36039) Nordic válasza vante (#36032) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én most raktam fel a 64bites RTM változatot és nincs ilyen gondom... mindent felismert automatikusan, csak az alaplapi hangkártyám(realtech) driverét kellett külön telepíteni hogy a legfrissebb legyen fenn :) Abszolút nincs kompatibilitási probléma. Sőt ami nem a legfrissebb azt update segítségével fel lehet frissíteni(pl. intel alaplapi chipset).

Egy kérdés: beállítottam hogy jelszót kérjen bejelentkezés előtt, amikor kéri a jelszót az ottlévő hátteret nem lehet valahogy megváltoztatni? :F (nem szeretem a virágokat :DDD )

SymbianOS:akkor véletlenül se használja senki azt a parancsot :D

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#36040) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudtok valami buherálást, amivel a Win7 szépen megjeleníti nekem a gif-eket, úgy ahogy anno az XP- is tette? A sima képmegjelenítővel...

mod:
Mondjuk fogom és dllhost.exe fájlt szépen átmásolom XP-s partícióról, és felülírom a win7est??

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#36041) virkir válasza vante (#36032) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Félre vagy tájékozódva a flash tekintetében.
Ez nem driver hanem böngésző plugin aminél annyiban jelent gondot a 64 bit hiánya, hogy a 64 bites böngészőkre nem tudod telepíteni.
Használj 32 bites böngészőt azzal mennek a flsh tartalmak.
Driverből meg a normális gyártók mindenhez írnak már elég régóta 64 bitest azzal nem lehet gond .

RootRulez

Aztán majd csodálkozol, hogy szépen, jól összezuhan az egész rendszer.
Egyébként mi a gond a gif megjelenítéssel.

[ Szerkesztve ]

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#36042) Nordic válasza RootRulez (#36040) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

infraview esetleg :F

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#36043) RootRulez válasza Nordic (#36042) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezer éves ACDSeet használok még win98as korszakban volt vásárolva, és működik mái napig, csak jó volt XP-nél az integrált megoldás... :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#36044) t72killer válasza SymbianOS (#36037) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kipróbáltam, chkdsk /r beírásakor tényleg beindul a memóriapusztítás, mint a rakéta. Alapban a rendszerem 1.2GB körül eszik, beindítottam a checkdisket az /r kapcsolóval, és mint a rakéta, nekiindult. 3.6GB fogyasztásnál lőttem ki, nem akartam kékhalált...

f kapcsolóval, ill kapcsoló nélkül szinte meg se rezzent a memóriafogyasztás.

végleges 64bites Professional verziót használok.

(#36045) Nordic válasza t72killer (#36044) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyuszi vagy :P mért nem vártad meg a végét? :U :D

(#36046) vante válasza virkir (#36041) üzenetére

vante
(senior tag)

De 64 bites rendszerre 32 bites böngészőt?! :U Csak emiatt?

Mindjárt jön, hogy a pluginokból is olyan kell ... :D

Ezekszerint még sincs annyira elterjedve a 64bites driverek, mint amennyire lángja van. Ha van is belőle, magyar nyelvű nincs. De ez még a jobbik eset.

[ Szerkesztve ]

(#36047) SymbianOS válasza t72killer (#36044) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem érte meg a kék képernyő? Oan szép!

Látom nem csak neked van már olyan, most biztos sok programozó "dolgozik" a dolgon.

[ Szerkesztve ]

(#36048) t72killer válasza SymbianOS (#36047) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+#36045 is

köszi srácok a biztatást :DDD a délutáni filmnézést nem akartam vele félbeszakítani. Az M$ uis tud már a hibáról, majdcsak kijavítják.

(#36049) Nordic válasza vante (#36046) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én 32bites rókával böngészek és abszolút nem lassabb mint a beépített 64bites IE8... legalábbis nekem nem tűnik föl néhány ms-os eltérés....

SymbianOS: gondolom nincs a gép közelébe poroltó, hogy lefújja a felrobbanó ramokat ;]

t72killer: küldenek postán poroltót :DD

[ Szerkesztve ]

(#36050) SymbianOS válasza Nordic (#36049) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fúúú nekem van rajta hőmérő, készítsek egy vidit amiben bemutatom, hogy a Win 7 kinyírta a ramjaimat, látványos robbanás, tűz, pereljem be őket és vegyek belőle egy RTM-et? Ultit! :C

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.