Azon is túl vagyok a válasza, hogy nem találja, meghelyesen van-e irva stb.. Lehet, hogy format 
Mercedes Benz W123 300D 1979

Azon is túl vagyok a válasza, hogy nem találja, meghelyesen van-e irva stb.. Lehet, hogy format 

Hát akkor első körben én elverném az asszony kezét jól, hogy többet ne piszkáljon bele a gépbe ha nem ért hozzá.
Majd reinstall.
[ Szerkesztve ]
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

XP cd gépbe próbálom reinstall a cd lévő fájlok régiek ,kilépés részletek és kész.
hmmm... csökkentett módban nem jön be aWindows rendesen?
Rakj fel egy 7077-es Win7-et

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Nem értem milyen?
Azt akarja mondani h tedd fel a legújabb Windows 7 Ultimate build 7077 32 or 64-bites változatát. 
Elmehetne politikusnak!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
[OFF]Elmehetne politikusnak!
Se a gerincem nem elég hajlékony, se a nyelvem nem elég szőrös hozzá
[/OFF]
Amúgy igen, arra gondoltam mi lenne, ha kipróbálnál egy Windows7-et 
[ Szerkesztve ]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Fergeteges lenne ha így lenne.
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

windows 7 alá nincs valami jó kis progi amivel a moncsin tudok kalibrálni
Samsung 2053BW moncsim van és van a tetején és az alján is kis homorítás sajna és ki szeretném szeddni
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu
Észrevettétek h a FF nem látja h a WMP12 fent van? Pl a sláger rádiót még mindig nem tudom a normál megszokott módon hallgatni online, mert kéri egy bővítmény telepítését: WMP11
Már 7000 alatt se ment!

Most nagyon OFF vagyok, nem tud valaki egy internet tvét ahol élőben lehet nézni a motogp edzését-versenyét, nagyon kíváncsi vagyok Talmára!!!

Bocsi, hogy ismétlem magam, de valaki próbálja ki légysszi, hogy mi a helyzet a feliratkezeléssel a 7077 alatt a windows media centerben, és elfogadja-e a tv kártyák távirányítóainak utasításait. A 7022 alatt mindez pöpecül megy.
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

A te barátod az IE Tab kiterjesztés.
Azzal átváltva IE-re gond nélkül megnyitja, tehát nem a 7 hibája hanem a FF a lusta.
Jelentkezett egy apró problémám...feltettem a power iso-t is, és a Virtual Clone Drive-ot is.
Egyikkel se tudom mountolni a *.mdf kiterjesztést ami egy játék lenne.
Elvileg tudniuk kellene. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Daemon tools + vista alatt ilyen gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
(#13017) virkir válasza Beowulf_78 (#13016) üzenetére

Gyakorlatilag meg nem tudják én is belefutottam már ebbe.
A MagicISO tudja mountolni de az meg a 7000-en elcseszte az egész rendszert nekem.
Próbál azt felrakni és mondogasd nagy átéléssel, hogy múkodj... múkodj...
Ha meg sikerül akkor izibe konvertáld át sima ISO-vá.
[ Szerkesztve ]
(#13018) Edween válasza Beowulf_78 (#13016) üzenetére

Konvertáld át iso-ba, nem tudom, hogy a power iso tudja e,de az ultra iso biztosan.
(#13019) pzstm válasza Beowulf_78 (#13016) üzenetére
én be tudok tallózni mdf/mds fileokat legújabb virtualclonedrive-al, csak all files típust kell kiválasztani tallózásnál és nekem ment..... nem is udom már hol ütköztem ilyenbe...amúgy nem értem miért van még más mint ISO fájlformátum 
[ Szerkesztve ]
(#13020) Beowulf_78 válasza virkir (#13017) üzenetére
Köszi, megpróbálom. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Pölö nekem a DT100@8GB az NTFS volt és egyből ment rajta a Ready Boost de a régi pendrájvomon meg nem (mig nem formáztam) NTFSre
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Én is felraktam a 7077-es build-et (32 bites ), és érdekes módon kékhalált kapok állandóan
. Akár nyugalmi állapotban, akár 3d Mark közben... mindeggy neki
De csak ennél a buildnél, ezért biztos nem a tuning miatt. Valami olyasmit ír, hogy memorymanagment
, nem volt időm elolvasni.. Nem tudja valaki, hogy miért csinálja ezt? Esetleg valami progi miatt?
És még valami érdekeset tapasztaltam. 3D markban kevesebb pontott kapok mint Vistában
Cpu score viszont jobb mint XP-nél, vagy vistánál. Lehet, hogy az ati driver miatt van, amit magától telepített a win ? ( Am. a pontok XP: 4100, Vista 3700, Win 7: 3600)
[ Szerkesztve ]
És még valami érdekeset tapasztaltam. 3D markban kevesebb pontott kapok mint Vistában 
Te szegény
e-Penised mennyit csökkent?

Jólvan,
de játékokban is lasabb... , pl. CSS stress test átl. 47fps, XP-ben meg kb. 60...
És néha zavaró, ha beakad
[ Szerkesztve ]
Ez azt jelenti, hogy van még csiszolnivaló a win7es drivereken. Egy kis fejlődés, és jobb lesz mint a vista.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

A vistánál csak jobb lehet 
az OS igen, a drivereken van még mit optimalizálni, hisz vista alá se tökéletesek. Igazából a VGA sztori akkor lesz teljes, ha év végére kint lesznek a dx11-es karik, addigra elkészül a végleges dx11, illetve a megfelelő driverek.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
(#13028) Beowulf_78 válasza virkir (#13017) üzenetére
Azért foshatta össze magát nálad az OP rendszer a Magic ISO-tól mert ami letölthető és nem próbaverziós az mind tele van igen kemény vírusokkal, bármelyik verziót szedtem le.
Én leszedtem az 5.5-ös verziót ami már "Win7 optimized", az AVG 8.5 likvidálta a vírusokat, majd tudtam rendesen telepíteni. Most fut minden gond nélkül.
Jah...ez a magyar nyelvű AVG Internet Security 8.5 nagyon jól müxik Win7 alatt.

Aki tudja, és még nincs kialakult vírusvédelmi rendszere, szerezze be. 
mod: A Magic ISO se látja...kezdem azt hinni hogy kifogtam az eddigi első és egyetlen ténylegesen hibás *.mdf képfájlt. Mindegyik progi azt írja egyébként, hogy wrong image fájl és can't loading. 
[ Szerkesztve ]

Ha esetleg kikapcsolnád az automatikus újraindulást kékhalálnál akkor esetleg többet lehetne megtudni a hibáról.
Beowulf_78
Utolsó lehetőségként még az Alcoholt lehetne megpróbálni.
Elméletileg az .mdf a def kiterjesztése.
Nem tudom, hogy lehet-e konvertálni vele.
[ Szerkesztve ]
(#13030) Beowulf_78 válasza virkir (#13029) üzenetére
Hol tudom kikapcsolni? 
(#13031) virkir válasza Beowulf_78 (#13030) üzenetére

Az nem neked ment.
Hanem amit alatta írtam.
(#13032) madstunt válasza Beowulf_78 (#13028) üzenetére
Nekem se látta egyik se normálisan mert mindig üzenetet dobott ha bemountoltam ,aztán meguntam és xp alatt bemountoltam és neroval lemásoltam a saját nrg formátumába amit má kezelt a többi cucc
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
(#13033) Core2duo6600 válasza Beowulf_78 (#13028) üzenetére
Legális neked az avg ?
vagy a free-t tetted fel ?
(#13016) Beowulf_78
Felteszed a virtual clone drive -t ot megy win 7 alatt rendesen.
És felteszed még az isobuster, ultraiso, szóval valami ilyesmit, és akkor tudsz a cd képet közt jobbra balra konvertálni.
amúgy meg ba****ák meg, miért nem, lehet szabvány iso ban terjeszteni a cuccokat, én ezt beletenném a torrent oldalak szabályzatába.
(#13010) SymbianOS
Mert még nem csinálták meg a wmp 12 höz a plugint azért nem megy.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7
(#13034) Core2duo6600 válasza westlake (#12710) üzenetére
Imádnánk, de nem jön be az oldal.
Pedig húznám lefelé.
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7
(#13035) Gézengúz válasza Core2duo6600 (#13034) üzenetére

Melyik kellene?
"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"
(#13036) Beowulf_78 válasza Core2duo6600 (#13033) üzenetére
pü ment.
Egyébként pedig az még a kissebbik baj hogy a *.mdf fájlokkal nem tudok boldogulni. A nagyobbik az, hogy elég gyatrán megy Vista-hoz képest is a Crysis Wars.
Nagyon sok a lag.Nem annyira folyamatos mint Vista-n. Pedig fps szerint bőven jónak kellene hogy legyen (40-100fps).
Szóval nem az igazi ez még, és a Crysis Wars nekem napi szintű játék, tehát ha nem megy jól, az kizáró tényező. Sztem tesztelgetem még egy kicsit aztán húsvét után felpattintok egy Vista-t. De azért jó volt kipróbálni, és látni hgy milyen sokat fejlődött. Elmentem norton ghost-tal aztán ha jön újabb NV-s driver majd kísérletezgetek vele hátha jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
(#13037) Gézengúz válasza Beowulf_78 (#13036) üzenetére

"Akkor jó van akkor! De jó volt?"
Emlékszik még valaki? 
"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

Tedd fel a rendes ati meghajtót innen:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit

Én már próbáltam drivert keresni itt
de Windows 7 drivernél nincs 1950-es kártya választási lehetőség
Az áprilisi Catalyst-et felrakva innen
[link]
ugyanaz az eredmény, felmegy és működik de telepítés után kiírja log-ban
"Hibaüzenetek
Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települt "
és a Catalyst Control Center se indul el...........
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Menj Vista 32bitre és a lap alján a previous versionsnél válaszd ki a 8.12-es drivert.Nincs X1950 támogatás 9.4-es drivernél ,mert már csak a HD2xxx vagy nagyobb szériára adnak ki drivereket és úgy tudom ,hogy negyedévente a régebbiekre.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

A 9.3-as driver XP-n simán működik
Itt pedig a 9.3-as Vistás Driverrel ahol pedig fel van sorolva a kártya ugyanez van.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Win7-hez csak HD2xxx fölött van még driver. Felrakhatod a 9.3-as Vistásat is én csak azt tudom,hogy a 8.12-es jól ment nekem.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Hali!
Sajnos nem segített a dolog. Rámentem arra hogy ellenörizze az indítási dolgokat de azt írta hogy nem talált semmit
Pedig tlejesen normálisan telepítettem a wint nem értem mi lehet a baj vele.
Youth hides the key to salvation
(#13044) Core2duo6600 válasza Gézengúz (#13035) üzenetére
Mind a 2
(#13045) Core2duo6600 válasza DelArco (#12967) üzenetére
Ezt akkor szokta kiírni, hogyha sérült vagy nincs meg a hdd én az indító record.
róbáld meg, hogy bebootolsz a korongról, a recovery consolba
Majd fixmbr , fixboot.
Ezutan elfileg jó lesz.
HA nem akkor, passzolom.

Sziasztok!
A korábbi verziókban még lehetett a gadgeteket szabadon mozgatni.Ezt megszüntették?
Mert nekem nem sikerül csak egy megadott helyre mozgatni őket.Egyébként a boot idő tényleg jelentősen tovább tart a 7077 build esetében mint az előző kiadásoknál.Attól függetlenül sokat fejlődött az első kiadások óta a Windows 7. 
68 alatt oda pakolom őket ahova akarom. Most próbáltam. 77-ben már nem lehet?
7077_x86 alól vagyok most kivételesen, simán oda pakolom a gadgeteket, ahova jólesik 
Hogyhogy csak egy megadott helyre? Ha elhúzod, visszaugrik, vagy hogy kellene ezt elképzelni?
Amúgy természetesen megvan még a funkció, ahogyan fentebb is írták már.
Sectumsempra - For Enemies