Értem. Akkor egyelőre hagyom a Virtualboxot, de azért lehet, hogy megnéztem majd a Vmwaret is. Azért majd írd meg, hogy x64-es guest alatt van-e 3D support. 
Igazából azért is érdekel, hogy a Vmware hogy áll, mert Virtualboxszal múltkor volt egy kisebb összetűzésem. A 3.0.6-os volt fent, és ugye felrakott egy saját, "Host-only" adaptert, amire én nem tartottam igényt, és letiltottam. Ezután már csak az volt a gond, hogy minden Windows indítás után az első csatlakozáskor az internetre (PPPoE, ADSL), eléggé megnőtt a "tárcsázási" idő, kb 7-8 secre. Ha bontottam, és újracsatlakoztam, már normális volt, 1-2 sec. Mindig csak restart utáni első tárcsázásnál volt gond...
Most a 3.0.8 van fent, de most nem tiltottam le a Host-only adaptert, és most nem veszek észre ilyen problémát...
Egyébként ez a Host-only adapter nem tudom, hogy egész pontosan mire is jó, ugyanis, ha jól emlékszem a 2-es verzióban nem volt ilyen, és teljesen jól ment ott is a net virtuális gépen... (De ha meg telepítésnél kiveszem a "Networking" elől a pipát, akkor meg semmilyen hálózat és net nem lesz vm alatt...)