Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#45001) rezme

rezme
(tag)

hy!
Tegnap este hivatalosan kiadta az intel a windows 7 wifi drivereket
és ezeknek elméletben már kötelező támogatni a virtual wifit és az érdekelne hogy lehet ezt beállítani mert miután feltettem ugyan úgy csak 1szerre 1 hálozatra csatlakozik és nem birom megoszatni wifin a wifis ne netemet. valami ötlet?
üdv

Siemens A50-->Sony Ericcson T65-->Nokia 3510-->Siemens M35-->Alcatel One Touch Easy-->Siemens ST50-->Nokia 3650-->Nokia 6233-->Nokia 6220c-->HTC Tytn-->Nokia N95-->Iphone 2G 16GB-->Nokia E71 White Steel-->Alcatel OT-800-->Zte Blade--->Nokia E66--->Nokia 1200:)---> SE Xperia Ray---->?

(#45002) Edween válasza rezme (#45001) üzenetére

Edween
(őstag)

Ha valaki érti és tudja a választ, jelentkezni fog, nyugi!!! :)

(#45003) Obolony válasza Ricco_hun (#44998) üzenetére

Obolony
(senior tag)

a vegleges build van a boltokban, ne izgulj. nem mindegy hogy hanyas? Windows 7-es

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#45004) Barthezz2 válasza Ricco_hun (#44998) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nyugodtan megcsinálhatod, tudja ő, hogy mit csinálsz, és megoldja a dolgot :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#45005) simii16

simii16
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Home Basic-ről Home Premiumra frissítsek úgy, hogy megmaradjanak a programok, dokumentumok stb..? Anytime Upgrade ezt írja: "A Windows Anytime Upgrade nem a Windwos ezen kiadásában van." Újrarakni nem igazán szeretném az egészet, mivel most lett kb. két hete.
Van valami megoldás vagy marad a reinstall? :F
Előre is köszi! :R

simii16-nak 43 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

(#45006) hommeros válasza Edween (#44994) üzenetére

hommeros
(senior tag)

Sajnos külön vettem, dobozos verzióba. Keresgéltem Microsoft oldalán, de semmi. Pedig anno még cikkeztek is róla, hogy mit lehet upgradelni és mit nem. Hát vicces. :DDD Most meg lapítanak mint a bizonyos a fűbe.

[ Szerkesztve ]

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#45007) Csabee. válasza Morden24 (#44996) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem az én gépem ismerősömnek telepítettem és tudod hogy sokszor mobilnetet használ, és nem szeretném hogy feleslegesen letöltse az updateket! :)

Üdv: Csabee.

(#45008) Edween válasza simii16 (#45005) üzenetére

Edween
(őstag)

marad a reinstall, szerintem

hommeros, tuti, hogy nem lapítanak, csak még nagyon friss a dolog

[ Szerkesztve ]

(#45009) Nikitan

Nikitan
(lelkes újonc)

Hogyan lehet vistát ugradelni win7-re??? Van vmi link ahol le vannak írva a részletek ??

(#45010) Obolony válasza hommeros (#45006) üzenetére

Obolony
(senior tag)

nem ertelek, miert lapitananak? le van irva konkretan, tobbszor lett linkelve a tablazat.

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#45011) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Mondjuk minden verzióhoz adhaták volna a full Aero -t nemtudom kinek és mire jó ez a kicsinyeskedés az MS részéről...
Már egyáltalán nem újdonság régen van Linux Ubikon is ami ingyenes pl, vagy az OSX -en is. Egyébként úgyis sokan warezolnak és van próba használat is 30 napig azthiszem.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#45012) simii16 válasza Edween (#45008) üzenetére

simii16
(fanatikus tag)

értem, és van ez a "Biztonsági másolat készítése a számítógépről". Ezzel csak képeket, zenéket, ilyesmit lehet menteni, vagy ez hogy működik? :B

(#45013) Obolony válasza zoltanz (#45011) üzenetére

Obolony
(senior tag)

amibol kihagytak az nem kicsinyesseg, hanem olyan gepekhez szant verzio amin az aero ugyse menne (netbook). a buta juzer meg ugyis bekapcsolna, ha mashogy nem hat regisztri turassal. igy inkabb nincs benne, es nem lesz siras rivas h szar a W7, lassu, meg fagy. ez egy nagyon logikus dontes.

(#45014) CHIPman válasza CHIPman (#44941) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami okos segítsen pls, malware nincs, most megy a víruskeresés.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#45015) Edween válasza simii16 (#45012) üzenetére

Edween
(őstag)

(#45016) -Zeratul- válasza Nikitan (#45009) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

[link]

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#45017) hackeeeee válasza Edween (#45015) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És ezt kipróbáltad, vagy próbálta már valaki? Szal végülis ez olyasmi mint a ghost? Csak windows szinten?

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#45018) hackeeeee válasza zoltanz (#45011) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Meg ott a rearm...

(#45019) Obolony válasza hackeeeee (#45017) üzenetére

Obolony
(senior tag)

en probaltam. hasonlo. igazabol egy windows koltoztetohoz hasonlit.

(#45020) simii16 válasza Edween (#45015) üzenetére

simii16
(fanatikus tag)

Köszi szépen a segítséget, szerintem ezzel megpróbálkozom! :R

(#45021) lencseszosz

lencseszosz
(újonc)

Hali!

Olyan ügyben kérnék segítséget, hogy win7 telepítése közben a partíció választásos ablaknál véletlen töröltem egy olyan partíciót amit nem kellett volna. A rendszertől külön vinyón van, adatokat nem mozgattam rajta, meg ilyesmi. Szal próbáltam Hirensi's boot cd-ről visszaállítani de a visszaállítós progi vmiért nem lövi visza, hiába okézom le.
Valaki esetleg tudna ajánlani vmit? Eléggé fontos lenne.
Előre is köszi!

lencseszosz

Ui:bocsi, ha már volt hasonló hsz, de nem akartam most végig böngészni az összeset.

...

(#45022) dudika10 válasza virkir (#44982) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oh, figyelmetlen voltam, köszönöm szépen! :R

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#45023) zoltanz válasza hackeeeee (#45018) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Igen így van, az már 120 nap, úgy már nem rossz. :) Az MS csoda Windows -ok úgyis szeretik ha újrahúzák őket kis idő múlva... :DDD

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#45024) Edween válasza hackeeeee (#45017) üzenetére

Edween
(őstag)

igen hasonló, és tökéletes, ha valamiért érdemes ultimate-et venni ez az.

(#45025) szki válasza lencseszosz (#45021) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Ne sok jóra számíts...
Talán itt van info: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#45026) Morden24 válasza Csabee. (#45007) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, így teljesen érthető :)

Sectumsempra - For Enemies

(#45027) Morden24 válasza zoltanz (#45023) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az MS csoda Windows -ok úgyis szeretik ha újrahúzák őket kis idő múlva...

Hát ha hülye a használójuk, akkor mindenképpen :U

(#45028) rezme

rezme
(tag)

hy!
Tegnap este hivatalosan kiadta az intel a windows 7 wifi drivereket
és ezeknek elméletben már kötelező támogatni a virtual wifit és az érdekelne hogy lehet ezt beállítani mert miután feltettem ugyan úgy csak 1szerre 1 hálozatra csatlakozik és nem birom megoszatni wifin a wifis ne netemet. valami ötlet?
üdv

Többet nem írkálom be csak nagyon fontos lenne!

Siemens A50-->Sony Ericcson T65-->Nokia 3510-->Siemens M35-->Alcatel One Touch Easy-->Siemens ST50-->Nokia 3650-->Nokia 6233-->Nokia 6220c-->HTC Tytn-->Nokia N95-->Iphone 2G 16GB-->Nokia E71 White Steel-->Alcatel OT-800-->Zte Blade--->Nokia E66--->Nokia 1200:)---> SE Xperia Ray---->?

(#45029) zoltanz válasza Morden24 (#45027) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Ha nem akkor sem árt ám időnként, szereti a kis teste... :D ;)

(#45030) Lauda válasza Morden24 (#45027) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bizony, nalam is lazan elmentek eveket az xp-k, pedig kaptak jatekot, progikat rendesen. :DDD ;)
Azon is erosen gondolkodom, hogy ha meglesz a win7, egyaltalan ujratelepitsem-e, mondjuk 14 nap mulva lejar a cucc es nem szeretnem krekkelni. :U

(#45032) Gazsi00 sz3erintem az ASVA. :Y :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45031) Morden24 válasza zoltanz (#45029) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért, mi történik vele időnként? Most már tényleg kíváncsivá tettél... :U

(#45032) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Sziasztok!
Amikor letöltök Windows 7 alatt és kikapcsolom a monitort, fagy a gép, amikor visszakapcsolom a monitort, az egér meg se moccan, a billentyűzetre se reagál. Csak a reset segít. Alvó állapot ki van kapcsolva. Az előző gépemnél ugyanez volt a probléma. De Vista alatt nem csinálja. Nem tudjátok ez mitől lehet?

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#45033) hommeros válasza -Zeratul- (#45016) üzenetére

hommeros
(senior tag)

Ez hasznos link, köszi. És ha ezt leszedem, a magyar verziót magyarra upgradeli?

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#45034) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most keszulok valtani win7re xp-rol. virtualban mar nezegetem par honapja, tegnap csereltem le az RC1-et RTM-re. ocsem mar regota hasznalja, nala szoktam meg probalgatni. az alabbi dologot nala is eszrevettem, es virtualban is jelentekzik:

van egy kis problema (na jo, nagy..) a win7 betukezelesevel, vagyis inkabb annak elessegevel (cleartype): egyszeruen sehogysem eles igazan. de mindenki vegigjatszahtja, es a sajat szemevel a gepen tapasztalhatja:

az alap elesseg, ami az xp-ben van a win7 nem eri el minden helyen.
-ha a cleartype ki van kapcsolva, akkor a bongeszoben, msn ablak, stb jo lesz az elesseg, olyan szintu mint az xp-ben. de akkor sem lesz eles minden egyeb helyen: start menu, ikon nevek, explorer, es a bongeszo fejleceben sem.
-ha be van kapcsolva, akkor pedig mindehol egyforman mostott vacak, a betuk szelei el vannak mosva, vastagabbak, zavaro.

letezik arra megoldas, hogy a win7 ben mindenhol xp szintu legyen az osszes letezo betu elessege? (ha a cleartype ki van kapcoslva akkor bizonyos helyeken rendbejon, de meg szamtalan helyen mosott, eletlenek a betuk szelei) :(

hogy kepekkel is illusztraljam, mire gondolok (de ki lehet probalni, az egyertelmu hogy cleartype nelkul sokkal olvashatobb a szoveg)

cleartype on: latszik h a szoveg mindehol kicsit mosott

cleartype off: latszik h a szoveg olvashatosaga sokat javult, olyan mint azt az xp-ben megszoktuk. viszont a problema az, hogy a bongeszo fejleceben tovabbra is homalyos mosott.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#45035) Lauda válasza Konflikt (#45034) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

innen is kiszedted a pipat?

:)

(#45036) zoltanz válasza Morden24 (#45031) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Könnyen töredezik a fájlrendszer,a formázás a legjobb gyógyszer.
Persze vannak mindenféle okos progik amik elrendezgetik ezeket a töredezett adatokat (ezt egy kezdő user nem tudja), de egy idő után, attól függ mennyire intenzíven használják a fájlrendszert ez lehet általában 1-2 év (de lehet 1-2 hónap vagy 10 év is) a formatálás nem árt, vannak már jobb fájlrendszerek pl XFS máshol pl.

A másik a registry persze aki portable verziókat használ nincs gond (kezdő user nem tudja), de abból sem mindent találni, meg vagy virtuális gépet, de azt sem nagyon ismert. Ha telepítenek valamit szerintem a progik mindenféle fájlokat hagynak maguk után miután el lettek távolítva. Igaz a registry és egyéb dolgokra hatásos az Ad-Aware progi, de ezt is kevés kezdő user ismeri sajna.

[ Szerkesztve ]

(#45037) bobsys válasza zoltanz (#45036) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

:DDD

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#45038) hackeeeee válasza Obolony (#45019) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak azért kérdezem, mert ha legközelebb újrahúzom a rendszert, akkor lehet csinálok vele egy image-et, aztán kipróbálnám. Visszapakolni gyorsabb mint egy telepítés?

(#45039) hackeeeee válasza Lauda (#45035) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De csúnya így, hogy "szögletesek" a betűk. :DDD

Bocsi, csak én már megszoktam, hogy van, így már nekem fura, hogy nincs. :)

@zoltanz: Hát biztos úgy van, ha te mondod. :DDD De elhiheted, hiába takarítod ki a reg-et minden féle "elvileg" erre meg felelő programmal, akkor is benne marad 1 rakat szemét. Ezért szokták azt mondani, hogy amikor feltepítesz mindent, amit használsz, akkor kell ghostolni, vagy 1 másolatot készíteni a rendszerről, és ha "összesz@rja" magát, akkor visszaállítani, és ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#45040) szki válasza hackeeeee (#45039) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Szubjektív, de simítva nekem is jobban bejön

(#45041) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Tölthető az Októberi Catalyst.

Akit érint. :D

(#45042) zoltanz válasza hackeeeee (#45039) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Nálam bevált az Ad-Aware program ilyen Registry és elmaradt fájlok tisztítására vagyis olyan lesz szinte mint egy újrahúzott win.
Egyébkén a ghostolást is rengeteg kezdő user ismeri behatóan és használja mindennapi munkában. ;)

[ Szerkesztve ]

(#45043) Lauda válasza hackeeeee (#45039) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha igy se jo akkor vezereld hanggal. :DDD.Ha zavar a cleartype, akkor hogy zavarhat ha most meg nincs? ;]

[ Szerkesztve ]

(#45044) Gorneck23 válasza zoltanz (#45042) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az nem egy "kém" irtó? [link]

(#45045) zoltanz válasza Gorneck23 (#45044) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Nem csak az, a registry -t is kiganézza és a telepített és eltávolított programok maradványait is kipucolja frankón :) Valamint egy mo érdekeltségű a gyártó cég is.

[ Szerkesztve ]

(#45046) hackeeeee válasza Lauda (#45043) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De épp ezaz, hogy nem zavar, az zavar ha nincs. :D ;]

@zoltanz: Én ha unatkozok, a reg-et kitakarítom manuálisan. :D Ha van hozzá annyi kedvem, hogy keresgéljek benne. Annyi szemetet meg úgyis hagy benne egy tisztító program is, mint amennyit én nem találok meg CTRL+F-el. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45047) wwenigma válasza hackeeeee (#45041) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudjatook mi az a :

Windows 7 Drag and Drop video converter

Uj catalyst támogatja vele a GPU encodolast.... gugli nem dobott semmit.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#45048) Khelben

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki meg tudná mondani, hogy az iso file-ban melyik fileból lehet megtudni a build verzióját?

(#45049) Gorneck23 válasza zoltanz (#45045) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gondolom ez se a free lesz...mert én használtam a progit és abba semmiféle reg takarító nem volt...

A verzióról amit használsz linket pls.

(#45050) Kloss

Kloss
(őstag)

Sziasztok!

Ha le lett törölve az eredeti időjárás minialkalmazás, akkor azt hogyan tudom visszaállítani?
Köszi!

Üdv.

PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.