nem tud, de más lemezkezelővel azzal be lehet állítani hogy aktív legyen és primary, akár még fdisk-el is! lényeg hogy aktív legyen és elsődleges.
Üdv: Csabee.
nem tud, de más lemezkezelővel azzal be lehet állítani hogy aktív legyen és primary, akár még fdisk-el is! lényeg hogy aktív legyen és elsődleges.

Sziasztok!
Hogyan lehet a "rejtett" könyvtárakat engedélyezni? xp-vel nem volt ilyen prob total commanderben de ide nem enged belépni
Mondjuk ja, Fdisk, aztán max átformázza NTFS-be. Próba szerencse.
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
(#24004) Cola111 válasza csikosdapro (#24002) üzenetére

vmelyik mappaba nyomsz egy ALT-ot. onnan mar ugyan az mint xp-be. tools > folder options... > view > advanced settings > show hidden files....
[ Szerkesztve ]
(#24005) KaiotEch válasza csikosdapro (#24002) üzenetére
Mint XP-ben: Organize/Folder options/View/Hidden files and folders
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Vagy, vezérlőpult->mappa beállítások, vagy ha angol, akkor folder option-s 
De amugy TC-ben beállítva is ugyanúgy mutatja.
[ Szerkesztve ]

vagy
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\
Advanced]
Value Name: Hidden
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: (1 = show hidden, 2 = do not show)

Jó na 
Ne bonyolítsuk túl. 
Igen ez aztán sokkal egyszerűbb

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

hi!
integralt alaplapi (giga x38 ds4)
http://picasaweb.google.com/ekieki77
(#24012) EkSYS válasza Lord Vader (#23919) üzenetére

ami mondjuk ezt a halokartyas dolgot megjavitana, valami kis patch stb.
http://picasaweb.google.com/ekieki77

Nah mégeyszer, látni látom a könyvtárat, de nem enged be, mondjuk a local settingsbe, ahol a temp cuccok vannak, azt hogy tudom megoldani
(#24014) Cola111 válasza csikosdapro (#24013) üzenetére

rendszergazdai jogosultsag kell hozza

Nem! XP kb 1 éve nincs ,ha nem több ideje már fent a gépen... más ötlet ???
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
(#24016) csikosdapro válasza Cola111 (#24014) üzenetére

elvileg az vagyok, mivel 1etlen felhasználó és administrator

Átraktam a vinyót Primary Master-be ,de viszont a 40-40 gb partíciót meghagytam és tökéletesen működik,TELEPÍTI A WIN 7-ET.
Köszönöm mindenkinek a segítséget

[ Szerkesztve ]
(#24018) Morden24 válasza csikosdapro (#24016) üzenetére
A TC-t indítsd el Admin módban (jobb klikk az ikonon, és run as admin).
Sectumsempra - For Enemies

lol akkor jumper-elés volt ? komolyan mondom ez olyan mintha egy régi win 3.1-et kelltett volna telepíteni 
lehet előkotrom az 5.25-ös meghajtót meg a win 3.1 nagylemezeket 
[ Szerkesztve ]
Igazából ez a jumpereléses dolog a BIOS-on megy keresztül, szóval nem mondanám a Win hibájának, főleg, hogy egy modern vinyón már semmit nem kell jumperelni.
örülök hogy működik, most megtanultad legalább hogy legközelebb ha oprendszert telepítesz akkor a hdd-t primary masterre kell raknod, illetve az adott particiót is aktívra kell rakni 
Morden24: régi 80as hdd-ről volt szó tehát ott még játszik a jumperelés
512 rammal próbálta már valaki a win7-et? Mennyire megy?
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

jogos, de új cuccokat könnyű beállítani.
a művészet ott kezdődik amikor a szomszéd Julcs inéni átjön, hogy csináld meg a számítógépét, amit az orosz megszállás után szerzett neki a fia

ja. simán megy.
apám öreg FujitsuSiemens notebookja Celeron M 1.5Gh es CPU + 512 memória és jobban megy rajta a win 7 mint az XP
szóval csak bátran.
Neki azt mondom, hogy nem érek rá 
Csabee.: Vágom, csak arra akartam reflektálni, hogy ez a vinyók és az alaplap kommunikációján múlik, nem igazán a Windows-on.
Anno a W98 és Millennium idejében én is emlékszem ilyen jumperelgetős faszkodásra, amikor a népek állandóan mobilrack-eket cipelgettek, csak nem nagyon vettem részt a dologban 
grunge: Kevert = kevert, rakéta = decisüveg. 
[ Szerkesztve ]

kevert rakéta?hogy mi?
amugy jó kis ikon pakk 
I heard, the truth was built to bend..
Okés, akkor lehet bepróbálom
Bár nem az én gépemről van szó, és a tulaj még nemtudom mit szól hozzá
De nincs kedvem az xp-vel tökölni rajta..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

garantáltan jobban jársz. persze szigorúan 32bit és nem lesz semmi probléma,
sőtt nekem semmi extra drivert sem kellet telepíteni. 7057 és 7100 is működik.
az Aero-tól majd 512mb memóriával nem kell csodát várni... (már ha ez az opció elérhető) 
(#24030) csikosdapro válasza Morden24 (#24018) üzenetére

Nah lehet felrakok újabb tc-t mert nem akar úgy se beengedni...
Másik mégegy okos kérdés 
Frissít a Win7, a bulit 7100at raktam fel, elvileg ha frissít akkor az újabb verziók kerülnek feltelepítésre? mármindt bulid 7137 vagy akármennyi? mert a jobb oldalon lenn levő vízjel az nem változott a frissítéseket követően ugyanúgy build7100

Srácok! az efféle pakkokat hogy lehet telepiteni? nem vagyok jártas a témában... 
I heard, the truth was built to bend..
(#24032) Morden24 válasza csikosdapro (#24030) üzenetére
Nem.
Azok interim, vagyis belső MS-es build-ek, kizárólag azért kerülnek ki, mert kiszivárogtatja valaki őket.
Egyébként sem frissülnek a build-ek WinUpdate-ről, ezt neked kézzel kell megtenned, ha mindenképpen erre vágysz, de szerintem felesleges, ha megy a 7100-as.
(#24033) Kukti válasza csikosdapro (#24030) üzenetére

nem fog update-en keresztül verziót is frissíteni.
azt szigorúan install update-en keresztül lehet megoldani, ha a telepítő engedi.
az új TC pedig nem fog megoldani semmit, ha a win 7 korlátozza.
megoldás UAC lekapcsolása
[ Szerkesztve ]

Personalize >> Change Desktop Icons >> Change Icon

Olyan bátran ajánlottátok, hogy 512RAM-ra fel lehet telepíteni a W7-et, hogy megkérdezném: mennyi a minimum hardverigény? Pl.: egy 256MB RAM és Cel. 1,4 kombinációhoz mit fog szólni? A 2000 elég döglötten működik rajta.
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

512 alatt nem megy fel..
próbáltam..

Ok, akkor tárgytalan, pedig nagy poén lett volna. 
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
Celeron 1,6Ghz, 512 DDR2 ram, 7100RC x86 vígan szaladgál..... 512 rammal netezésre használható.. 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

sry de ennyi memóriával még nem kísérleteztem. viszont xp már elmenne rajta biztos.
egyébként meg egy próbát megér ha van szabad vinyó.
mod: hú de lemaradtam,
[ Szerkesztve ]
megoldás UAC lekapcsolása
Speciel nekem aktív az UAC, és a TC-ben ha bejelölöm a rejtett file-ok és mappák megjelenítését, akkor lazán beenged az appdata-ba.
Annyi a titka a dolognak, hogy admin módban kell telepíteni, aztán annyi.
Szerintetek a 2. gépemre érdemes lenne fellőni a Win7-et?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Mi scusi, de kétlem. Nem hinném, hogy bármi előnyöd származna a dologból. Próbálkozni meg kísérletezni persze lehet.

ha most jól működik akkor felesleges. legfeljebb ha nagyon unatkozol 

haii!
Nekem 7100 RC van fonn notin. Szepen megy, nem volt kekhalal, minden driveremet ismeri. viszont ami hiba:
MATSHITA DVD-RAM UJ870PC ATA Device cucc van a notiba. XP alatt, es Vista alatt is siman irtam vele dvd-t, cd-t..etc. Windows 7 alatt meg nemsikerult. Probaltam tobb iro szoftvert, de se nerokapitany, se ashampoo nem szereti (se vista mode, se ikszpe modba). 'Lezer hiba' uzenetet ir ki mind a ketto. Kivancsisagbol foltettem egy ikszpet, es lasscsodat szepenirja a diszkeket. Nade, idevesek egy nero error logot, hatha mar valaki talalkozott vele:
[ Szerkesztve ]

frissitsd a firmware-t elso korbe

legfrissebb van fonn, aztirja!

es egy masik/masfajta lemezzel? vagy kisebb irasi sebessegel? jobb otletem nincs.

vegigprobatam, majdnem minden lehetoseget ami eszembe jutott. Tobbfajta lemez, kulonbozo modokba futtatni iro szoftvert, firmwaret frissiteni, biost frissiteni, kulonbozo sebessegekbe irni, egymenetes, tobbmenetes modba....de hiaba, mindig ugyanaz a hibauzenet 
[ Szerkesztve ]

Igen jumperelés volt.
Van olyan MS Office ami megy win 7-en,mert a 2007 enterprise nem akar menni?
Az XP kompatibilítási csomagot hol tudom letölteni?
Van egy kis boot problémám. A vinyóm tönkrement a múlt héten, ezért vettem egy újat és arra raktam fel a 7100-t. A haverom gépén elindult és le lett formázva a régi vinyó, mert az ha az enyémre dugtam rá be se bootolt még a BIOS sem.
Az új HDD-re való Win telepítés után gondoltam megpróbálom mégegyszer, de előbb bootolt be és véletlenül a win frissítés által felrakott diagnosztizálás közben nyomtam egy offot hogy rá tudjam tenni a régi vinyót működik-e – persze nem működött.
Nah mindegy szóval elszúrtam, azóta hiába van beállítva elsődlegesnek mindenhol a rendszervinyó minden bekapcsolás/újraindítás alkalmával el kell indítsam a boot menüt és kiválasztani hogy melyik meghajtóról bootoljon..
Vissza tudom ezt valahogy csinálni hogy ne kelljen újratenni a rendszert?
REAL EYES REALIZE REAL LIES.