Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#1001) Lord Vader válasza Lenry (#998) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Találtál már olyan konkrét dolgokat amik a 7-et sokkal jobb-á teszik mint a Vista? Gondolok itt bármire. Ami neked rögtön feltűnt?

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#1002) laci06

laci06
(senior tag)

Sziasztok!
Hát mégsem oldódott meg a problémám, ugyanúgy nem megy ez sem mint a vista... Pontosabban ha dvi-n keresztül csatlakozik akkor a monitor kikapcsol miután betölt a win(a betöltés után, az indulás előtt, illetve valahol a kettő között)... Ahogy néztem a probléma nem egyedi...
Egy fórumon láttam, ahogy nézem főleg a HD4850, HD4870, HD4870 X2 tulajok irtáltak...
Az a baj, hogy ugyan még nem mentem végig, de aki szintén egy beline 1980 s2 monitort használ, annak nem sikerült megoldást találnia, a többiek megoldották...
Tehát vagy váltok NV-re, vagy monitort cserélek... Az a baj, hogy egyiket sem szeretném...

(#1003) Lord Vader válasza laci06 (#1002) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha mondjuk VGA módban próbálod meg elindítani akkor se jó?

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#1004) Lenry válasza Lord Vader (#1001) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az új tálca tetszik, illetve az Action Centert jó ötletnek tartom
feltűnt, hogy kevesebb RAMból is elvan mint a Vista, bár a 4gigából az is bőven kijött...

de olyan egetverő újdonsággal még nem talákoztam, ami miatt azt mondanám, hogy soha más OS-t nem használok...
gyorsabbnak nem érzem, stabilnak stabil volt a Vista is, bajom legalábbis nem volt vele eddig...

összességében viszont jó benyomást keltett, azt kell mondjam, hogy jó kis op.rendszer lesz ez :)
(és ezt úgy mondom, hogy én szerettem a Vistát is, majdnem a másfél évig folyamatosan használtam, és nem volt vele bajom)

mod: jut eszembe, ami viszont elsőre feltűnt és tetszett: teljes képernyős módban is átlátszók maradnak az ablakok szélei meg a tálca... ez nem nagy valami, de én anno hiányoltam a Vistából

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1005) Lord Vader válasza Lenry (#1004) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
Én is próbálgattam anno a vista bétákat is, de ez nekem valahogy most jobban tetszik, főleg, hogy még csak béta verzióról beszélünk. De valahogy jól összerakták.

(#1006) moonman válasza Lenry (#1004) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

na én meg pont rühellem, remélem visszacsinálják feketére. teljes képernyőn nagyon zavar, hogy alul-felül látom a háttérképet.

Sent from my Windows Phone

(#1007) moonman válasza Lord Vader (#1005) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jó alapra nehéz szart építeni. :) most nem írták át a fél rendszert, mint anno, csak hozzáadtak, módosítottak itt-ott.

(#1008) Lenry válasza moonman (#1006) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem fekete-fehér a hátterem, úgyhogy engem nem zavar [link] :P

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1009) moonman válasza Lenry (#1008) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jó, de te amúgy se vagy normális, felül van a tálca, alul meg valami buzi dokk szerű ;] :P

na egyébként itt például befért volna még egy pipa, hogy "disable transparency when maximizing windows" vagy valami...

[ Szerkesztve ]

(#1010) blokad válasza moonman (#1007) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tökéletesítik a Vistát, de ehhez mért kell 3 év vagyis mért, csak 2009 végén várható a megjelenés?

| www.twitter.com/blokad | iPhone 3Gs 32 GB White |

(#1011) Lord Vader válasza moonman (#1009) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha neki, így tetszik! :DDD

(#1012) moonman válasza blokad (#1010) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

mert ennyi ideig tart. ;)
(egyébként meg képzeld, mi lett volna, ha egy éven belül jön...)

(#1013) blokad válasza moonman (#1012) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bele se merek gondolni inkább...

edit: De már ez a béta is nagyon használható.

[ Szerkesztve ]

(#1014) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen nevet kell adni a dvd-nek? nem akar róla bootolni és ha windózból indítom a telepítést fájlhibával megszakad, pedi bevolt kapcsolva az adatellenőrzés

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#1015) moonman válasza Lord Vader (#1011) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nekem tökmindegy, csak valamit reagálnom kellett. :D amúgy usability szempontból nem olyan rossz az, de azért mégiscsak lent használom.

(#1016) moonman válasza No-kia (#1014) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

ha Windows-ból indítva is elszáll, akkor nyilvánvalóan nem a DVD nevével van a probléma. (amúgy tökmindegy)

(#1017) blokad válasza No-kia (#1014) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

adatlemezként írtad? vagy képfájl cd-re írása?

(#1018) Lord Vader válasza blokad (#1017) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem inkább DVD-re? :DDD

(#1019) No-kia válasza blokad (#1017) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rarba volt, azt kicsomagolva kaptam eg ymappát benne a fájlokkal, tehát adatként, nem volt iso fájl, csak eg ymappa

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#1020) Lenry válasza moonman (#1015) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"nekem tökmindegy, csak valamit reagálnom kellett." - a kis flamer :P ;]

amúgy azért van ott, mert egy időben nagy Mac-mániákus voltam, és akkor az XP-men is egy szép Mac OS X skin volt, ami odarakta a tálcát, és megszoktam, hogy ott van, azóta minden gépemen/OSen felrakom, a dokk meg jó, mert pont ugyanaz, mint a gyorsindító a tálcán, csak látványosan nagyobbodnak az ikonok amikor ráhúzom az egeret... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1021) blokad válasza Lord Vader (#1018) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

DVD-re gondoltam, csak a cd rövidebb egy karakterrel:)

(#1022) Innox válasza blokad (#987) üzenetére

Innox
(kvázi-tag)

Szia, nekem is ilyen Router van itthon pihenőben, kb 10 percenként elhasal szegényke. Szerintem gyorsan szabadulj meg tőle. Jah és a D-link Di524+-t sem ajánlom helyette. Már 2-t vittem vissza garis cserébe...

Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

(#1023) Lord Vader válasza blokad (#1021) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, de ennyi kis kötekedés még belefér. :D :R

(#1024) blokad válasza Lord Vader (#1023) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jön még kutyára mercedes actros ;]

(#1025) core2 válasza pengegyerek (#985) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Asszem a 700-ben már van alapból. :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#1026) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Feltettem már én is ezt a windows 7-t egy másik particiora.
3 partícióm van abból 2 partíció amin az Xp és a win 7 van nem írható, egyszerűen arra a particióra nem tudok másolni, azt írja szüntessem meg az írásvédettséget.. Azt nem tudom ennek mi az oka, illetve mi erre a megoldás :F

[ Szerkesztve ]

(#1027) pengegyerek

pengegyerek
(fanatikus tag)

Na most lehet hülye vagyok de én még mindig nem találtam meg, hogy kell azt a superbart behozni segítsetek könyi.

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#1028) Blue@X válasza pengegyerek (#1027) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Ott van felül a képen....
A következő kérdésedre a válasz: Igen, az a Superbar!

[ Szerkesztve ]

(#1029) blokad válasza pengegyerek (#1027) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az a superbar, ott felül.

edit: Megelőztek
superbar=/ (tehát majdnem =) taskbar

[ Szerkesztve ]

(#1030) tomy_cz válasza pengegyerek (#1027) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

heyy..honnan szedted azt a gadget-et? :DDD
amin rajta van a CPU,RAm,HDD stb.:
megmondod? :))

o_O

(#1031) core2 válasza pengegyerek (#1027) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Ez a Superbar szvsz
Moonman: Van a 7000-ből magyar nyelvű beta? :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#1032) blokad válasza tomy_cz (#1030) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kicsit feljebb linkeltem be, lehet egy két oldallal előrébb van.

(#1033) tomy_cz válasza blokad (#1032) üzenetére

tomy_cz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi ;)

o_O

(#1034) pengegyerek

pengegyerek
(fanatikus tag)

De azt, hogy tom megcsinálni olyanra mint a linkelt képben?
a félkörre gondolok

[ Szerkesztve ]

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#1035) Zalaymate válasza moonman (#994) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Tuti hozzá kell tudjak férni, mert a képek és a dokumentum mappámmal csinálta, tehát nem valami rendszermappa vagy ilyesmi....

Szóval hogyan örökítsek jogokat???? :U

(= Zala =)

(#1036) gV válasza pengegyerek (#1034) üzenetére

gV
(őstag)

szerintem ez egy egyéni probálkozás vkitől, amikor a Vista megjelent volt róla szó h az Aero csak egy alap skin, de bárki irhat hozzá amilyet csak akar

(#1038) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

Sziasztok!

Felszeretném rakni a Win7-et XP mellé külön partícióra.

Az lenne a kérdésem, hogy tudod Biosból bootolni ha kiírom DVD-re vagy pedig Xp ből rakjam fel?

Olvastam vissza, használtam a keresőt, de nem találtam pontos választ:))!

Köszi Előre is! :R

iPhone érdekel!:)

(#1039) mg105

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
lehetőségem nyílt kipróbálni a bétát nekem is, szép felment, ahogy az meg van írva, feltettem mindenféle drivereket, semmi probléma, lefuttatom azt a pontozós cuccot, erre a videokarim (8800GTS) 3D-re kemény 2 pontot kapott. a driver fent van, directx (tudomásom szerint) alapból a windowsban... akkor hol a probléma?
(játékon még nem volt időm tesztelni)

(#1040) mg105 válasza Zjunior (#1038) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

igen tud! csinál egy gyönyörű bootmenüt, és kiválaszthatod, hogy melyik windowst akarod indítani

[ Szerkesztve ]

(#1041) Kötelező válasza D@ni88 (#953) üzenetére

Kötelező
(senior tag)

Annyit én is tudok hogy hogyan kell törölni gondolom a törlés gombbal. :W

De most komolyan ennyire nehéz? vagy minden egyes játék topikjába beleírsz hogy ezt hogy kell letelepíteni( szép magyar szó :U )? Ennyire hülyének nézed az embert? Nem muszály neked válaszolni...Már rég megprobáltam a törléssel és ha jó lett volna most nem irnék ide hogy valaki tud-e segiteni...NEm engedi törölni a mappákat :U

:(

(#1042) blokad válasza Zjunior (#1038) üzenetére

blokad
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Xp alól, ha rakod egy daemon tools-a vagy akármilyen virtuális meghajtóprogrammal egyszerűbb, és még dvd se fogy.

(#1043) gV válasza mg105 (#1039) üzenetére

gV
(őstag)

csak a dx11 van fent alapból 9-10 nincs, tedd fel a valamelyik játék dvd-jén található dx-et vagy töltsd le a legújabbat [link]

[ Szerkesztve ]

(#1044) Lenry válasza core2 (#1031) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bétákból sosincs lokalizált... az majd csak a véglegesből lesz... addig marad az angol

(#1045) L7wy válasza mg105 (#1039) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

AZ én ati 9600 am 3.7 re tudta, így biztos nem az a baj h nincs fenn a dx 10 vagy 9. Frissítsed az élményindexet, lehet h elbacta a mérést ;) vagy valami futott épp a teszt közben ami false eredményeket okozott.

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#1046) core2 válasza Lenry (#1044) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

:R köszi

(#1047) mg105 válasza L7wy (#1045) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

nem futott semmi, direkt még az egérhez sem nyúltam hozzá. most teszem fel a directx9et, utána írok

(#1048) moonman válasza core2 (#1031) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

dehogy van. nem is lesz, csak a fő nyelveken (angolnémetfranciaspanyoljapánkínaihéber)

(#1049) moonman válasza Zalaymate (#1035) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jobbkatt, properties, security fül, advanced, change permissions, pipa be (replace...blabla), ok,ok.

(#1050) moonman válasza gV (#1043) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

korreksön: DX9Ex, DX10 ÉS DX11 van benne.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.