Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#31251) LaciCRM válasza flash- (#31250) üzenetére

LaciCRM
(fanatikus tag)

Szerintem a patch nem befolyásolja a dolgot. Az achievementek leírásában megkeresheted hogy mikor lesz elérhető a helis dolog.

Achievementek
That's How We Roll!
Ha a Brucieval való kedveltségi szint eléri, vagy meghaladja a 75%-ot, a szteroidmániás testépítő felajánlja, hogy ha felhívod, bárhová elvisz helikopterrel. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt az achievementet és az érte járó 10G-t.

Ha nyomsz egy HOME billentyűt meg tudod nézni az achievementek listájában hogy megkaptad e mert ezzel együtt válik elérhetővé. :K

[ Szerkesztve ]

Állítsátok meg az életet, ki akarok szállni!

(#31252) flash-

flash-
(őstag)

Sziasztok

van egy Küldetés? a gta IV ben amit nem értek vagy nem tudom mit kéne tenni.

ha rámegyek a térképre leftwoodban van egy ikon - egy fehér emberke feltartott kezekkel.
Nekem magyaritva van a gta.magyarul azt írja hogy váltságdíj.

oda is mentem.ott van egy többszintes épület.
megáltam előtte .kiirta a játék hogy menjek be.bementem.
aztán nem történik semmi.
egy szobába se tudok benyitni csak fel tudok menni a tetőre de ott sincs semmi.
na vajon mit kéne itt tenni?

(#31253) Dr. Akula válasza flash- (#31252) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Rossz lépcsőházba mentél be. Simán csak le kell fotózni Gracie-t. [link]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#31254) flash- válasza Dr. Akula (#31253) üzenetére

flash-
(őstag)

ok köszi

(#31255) flash-

flash-
(őstag)

azt nem értem hogy jó a viszonyom az emberekkel mégsem segítenek.
LJ nem veszi fel a telefont,pedig 10x mentettem hogy utána ugye megy az idő és hátha de semmi.
akkor a carmen eddig még soha sem növelte az életerőmet pedig 100%osan vagyok vele,és kiki sem hajlando a körözési szintet csökkenteni pedig vele is nagyon jó a viszonyom...
nem értem..

(#31256) Dr. Akula válasza flash- (#31255) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A nővér specialja bugos, nem működik. Nem érdemes vele foglalkozni. Dzsékob jön mindig, sztem ez a leghasznosabb spec, olcsó fegyverárús. 1 nap csak 1x lehet használni a speckókat, közte várni kell.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#31257) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTA 4 célozgat? ;]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#31258) ittakary válasza TheChos3nOne (#31257) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak másol :)

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#31259) Mr.Csizmás válasza ittakary (#31258) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

másol az mást is, csak nem ilyen feltűnően :D

mondjuk a játékban a parkosítás előtti állapot volt, de így jó látni, hogy erre is figyeltek, NYC egyik közlekedési emlékére.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#31260) ittakary válasza Mr.Csizmás (#31259) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szkrínsotoljá mán róla. Nem emlékszem...

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#31261) Mr.Csizmás válasza ittakary (#31260) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Union Drive West - Kunzite St sarkán.

a képen a kamerának háttal-alatta van egy autófestő, jobbra a West River.

a másik végén, asszem a Garnet St-nél fel lehet rá sétálni egy parkból/kávézóteraszról.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#31262) flash-

flash-
(őstag)

van egy következő problémám gta IV el.

ez bug?

van egy küldetés amikor dimitri menekül helikopterrel,de én belekapaszkodtam a helikopter egyik talpába,és azt írja a játék hogy nyomogassam a space-t hogy be tudjak szállni a helikopterbe.
az a baj hogy ha a space-t nyomogatom,akkor nézőpontot vált a játék.
nem nincs elállitva a billentyűzet,és alapértelmezettre tettem a biztonság kedvéért.
újrainditottam a gépet megint megpróbáltam de megint ez a helyzet.
így nem tudok beszállni a helikopterbe és leesek a betonra.

ezt a küldetést hogy lehet átugrani?
van erre valami megoldás?vagy mi történhetett?

(#31263) Mr.Csizmás válasza flash- (#31262) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

állítsd át egy másik gombra, mondjuk X-re.

(#31264) flash- válasza Mr.Csizmás (#31263) üzenetére

flash-
(őstag)

megtettem és még mindig ez van:(

na mind1 asszem ez az utsó küldetés...

[ Szerkesztve ]

(#31265) Mr.Csizmás válasza flash- (#31264) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az alapértelmezett a baj....ugrás másodlagost tedd X-re, nekem bevált.

(#31266) @matthew@ válasza flash- (#31264) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Én is azzal szenvedtem sokáig, végül a kb. 20-ik próbálkozásra sikerült, nagyon gyorsan kell nyomkodni, próbáld meg váltott kézzel utána ínhüvely gyulladásod is lehet (csak vicc) de menni fog, csak kitartás kell hozzá :K

Life is like a nose - We have to get everything out of it

(#31267) Dr. Akula válasza @matthew@ (#31266) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez az 1 küldetés ami nekem se jött össze sose, pedig C64-en kezdtem a billentyűzetverést, ott még szinte minden játéknál előírás volt az ilyen, és mégse sikerült sose. Pedig ugyanezt kell tenni Phil drogkamionos küldetésénél, amikor a lökhárítóról kell felmászni a tetejére, ott megy, itt nem.

(#31268) @matthew@ válasza Dr. Akula (#31267) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Az vmivel könnyebb volt sztem, vagy a végét direkt szívatósra csinálták h tépd ki a hajad, stb :DDD

(#31269) Vigneau válasza @matthew@ (#31266) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én anno ezt a megoldást találtam rá.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#31270) @matthew@ válasza Vigneau (#31269) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Ez nem is rossz 5let, most így fogom majd megcsinálni amint eljutok ide. Amúgy amikor le kell lőni egy épületről 2 ember közül 1-et akkor melyiket kell leszedni ahhoz h ez a vége legyen?

(#31271) Vigneau válasza @matthew@ (#31270) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annak szerintem semmi köze a végjátékhoz - ha jól emlékszem. A végkifejlet alakítását itt találod. Bosszú vagy üzlet - utóbbit a "Küldetések 5." fülön olvashatod.

(#31272) makabanan

makabanan
(újonc)

Hello! egy kérdésem lenne. Egy másik gépen szeretném feltelepíteni a GTA IV-et, úgy, hogy az én gépemről nem uninstalláltam, tehát nem is vontam vissza a cd-keyt. Ebből nem lehet probléma a másik gépre való telepítés esetén? Vagy ott nem kell újra aktiválnom a játékot?
köszi a választ.

(#31273) @matthew@ válasza Vigneau (#31271) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Biztos? Csak mert én eddig úgy tudtam h 2 befejezés is van, egy amikor motorral kell felugratni a helikopterre (ezt csináltam) és ezt is szeretném megint, az amúgy amire gondoltam, melyik küldetés?

Illetve Michell-el most sikerült a kapcsolatot tartanom nem úgy mint első végigjátszásnál ott az 1. randi után már nem jött Niko-val sehova, de most általa egy U.L. Paper nevű fickóval taliztunk és vannak eddig számomra látatlan küldetések, ez mindenkinek van/volt?

(#31274) flash- válasza @matthew@ (#31266) üzenetére

flash-
(őstag)

okéé

én se most kezdtem a játékokat,c64,atari nekem is voltak,de ez valahogy nem értem...
na mindegy szétverem a billentyűt úgyis kakafos valami noname labtech

(#31275) Vigneau válasza @matthew@ (#31273) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a bosszú (azaz revenge), amit közvetlenül linkeltem - Kate halálával kezdődik a sztori. Az üzlet (azaz deal) pedig Roman halálával indít. Ez pedig az 5. fülnél olvasható.

(#31276) @matthew@ válasza flash- (#31274) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Sok sikert hozzá és kitartást :K

Vigneau: Roman nem halt meg nekem a múltkor :(
Most olvastam el és én a Revenge-t csináltam végig, sztem most is az lesz, amúgy a végében van fontosabb eltérés, olyan szinten h melyikkel kapunk több pénzt vagy épp melyikkel lesz új házunk, vagy itt már nincs ilyen változás?

[ Szerkesztve ]

(#31277) Vigneau válasza @matthew@ (#31276) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy tudom, praktikusabb, ha Kate hal meg, mert vele amúgy sem sok mindent tudunk kezdeni (ha életben marad, akkor meg már nem fog velünk randizni s későbbiekben). Romannal meg lehet csinálni ezt-azt, valamint taxiztat.

(#31278) @matthew@ válasza Vigneau (#31277) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Jaja az a vég jobban tetszik nekem is. Amúgy most Michell-el leehet még találkozgatni, annak ellenére h kiderült az h ő egy ügynök?

Amúgy lehet h vmi nem volt okés nekem múltkor, de miután lelőtték Kate-t, Niko-t egy jó kis idő múlva felhívta telefonon és érte kellett menni vhova, ez lehetséges?

(#31279) Vigneau válasza @matthew@ (#31278) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Michelle-lel még 1x találkozunk, amikor egy titkos ügynökségnek fogunk dolgozni - Ő hív fel, hogy hova menjünk.

Kate a halála után már nem telefonál, szerintem bug lehetett.

(#31280) Asbee

Asbee
(senior tag)

Sziasztok!
Most ismerkedem ezekkel az enb modokkal. Kezdésnek ezt próbáltam azonban játék lefagy ahogy betöltötte és ilyen hibát dob:

Samsung Nexus S ICS MIUI 2.5.18

(#31281) @matthew@ válasza Vigneau (#31279) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Sztem is bug volt vagy vmi de 100% h az volt kiírva.
Az a küldetés már volt, amikor Michelle hívott most meg egy U.L Paper nevű ipse van a telefonkönyvben és az is ad küldiket, olyanokat amikkel eddig nem találkoztam, mivel Michelle-el eddigi játékaim során nem tartottam a kapcsolatot, így sokadik kijátszásra derül ki az h mennyire "sokrétű"' lehet a végkifejlet és a játék alakulása a különböző döntéseknél :K

Amúgy ha felhívom Michelle-t akkor sem lehet vele vmit csinálni?

(#31282) Vigneau válasza @matthew@ (#31281) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már nem tudod randira hívni a "szakítást" követően. Én amúgy gyorsan 100%-ra futtatom a csajos kapcsolataim és utána néha rájuk nézek. A nővért mindig sztriptízbárba viszem, a jogi csajt meg stand-up comedy-ra. A gazdag ribit meg puccos étterembe, diszkóba (a lerészegítés persze mindnél jól működik).

(#31283) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tolnám a gémet, erre a live-be bejelentkezésnél ezt ugatja a windowslive fiókomra: "your windows live id is locked" Utánajártam neten, nem találtam semmit, ez a max: [link]

Elvileg túl sokszor próbáltam bejelentkezni rossz jelszóval vagy mi a baja, mert 1 év után nem tudtam a jelszót, jelszót változtatni nem tudok, ügyfeles cuccra is azt ugatja hogy most nem működik mert nemtom, nincs kedve. Mi a hétszázát csináljak?

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#31284) @matthew@ válasza Vigneau (#31282) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Velük kb. mikor ismerkedik össze Niko? Én most voltam annál a résznél h Playboy X.et vagy Dwayne-t öljem meg.

(#31285) Vigneau válasza @matthew@ (#31284) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott már mind a nővért, mind a jogi csajt fel lehet szedni. Menj egy netkávézóba és hívd randira őket.

(#31286) Dr. Akula válasza Vigneau (#31282) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Minden alkalommal 1-el kevesebb pontot ér ugyanaz a randihely, előbb utóbb lemegy 1-re. A peferált helyek természetesen többet érnek.

(#31287) Dr. Akula válasza Vigneau (#31285) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

De csak ha megcsináltad Brucienak a buzikillerese küldetését. Addig csak Carmen elérhető, Lawchick nem. Randit kérni lehet előtte is, de addig nem fog válaszolni.

(#31288) Vigneau válasza Dr. Akula (#31287) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor ezek szerint azon már túl voltam mindig, mikor mentem ismerkedni. Nekem nem tűnt fel ez a csökkenés, mindig 100%-on tudtam őket tartani.

(#31289) bozont

bozont
(PH! addikt)

Bekerült a gépbe egy Fx6100, egy Athlon II X2 helyett és a játék érezhetően gyorsabb is lett, viszont emellett olyan mintha laggolna, főleg autózva lehet észre venni és nagyon zavaró hogy ugrál az egész (eredeti steames verzió). Így számomra játszhatatlan. :(
Mit lehetne tenni ez ellen? Más játékkal nincs ilyen problémám.

(#31290) @matthew@ válasza Vigneau (#31285) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Értem és randit a randis oldalon tudok majd? Mi a nevük?

(#31291) Dr. Akula válasza Vigneau (#31288) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

100%-nál már mindegy, hacsak nem sértődnek be nagyon, akkor -10 pont, picivel nehezebb felhozni. Ha lemegy 1-2%-ot, akkor akárhol meglesz az. Haverokat egyszerre 3 helyre is lehet vinni, 3x-os pont, csajoknál ez nem játszik, bár ha randi után kúrás is van, asszem az is plusz pont.

(#31292) Vigneau válasza @matthew@ (#31290) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt mindent megtalálsz a "Barátnők" link alatt.

Dr. Akula:
Tömés mindig van, kivéve Kate-et - mert Őt ugye nem lehet lefektetni... Kár, hogy itt nincs Hot Coffee. A barátokat egymás után 3 helyre is el lehet vinni? No, ezt nem tudtam.

(#31293) Dr. Akula válasza Vigneau (#31292) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Kate-nél is kúrásnak számít ha a próbálkozást választod, csak nem lesz hozzá animáció. De a játék működése szempontjából az.

(#31294) @matthew@ válasza Vigneau (#31292) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Thx a helpet!

Remélem nem volt sok spoiler-ezés és másoknak nem lőttem le túl sok dolgot akik még kijátszanák

(#31295) mm779

mm779
(újonc)

Sziasztok!

Létezik olyan mod ami megkönnyíti a 100% végigjátszás véghezviteltét? Olyasmire gondolok, ami pl. megjeleníti a galambokat a térképen, az ugratókat stb. Az a baj, hogy mindig alt+tabozni, hogy láthassam a böngészőt elég szörnyű, viszont nagyon szeretnék már játszani a kiegészítőkkel is csak a másik énem nem enged játszani amíg ki nem pörgetem az alapjátékot. :(((

(#31296) ittakary válasza mm779 (#31295) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Számtalan ilyen létezik, kb csak rá kell keresned Googlen hogy GTA IV 100%

(#31297) Mr.Csizmás válasza mm779 (#31295) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kinyomtatod a térképet?

(#31298) mm779 válasza ittakary (#31296) üzenetére

mm779
(újonc)

Találok is számtalan leírást, mint fentebb is írtam, de én MOD -ot keresek, ami a játékon belül jelzi ezeket, bár én se hiszem hogy létezik, manapság már nem annyira divat a modkészítés.

Lehet, hogy majd kinyomtatom a térképet, csak már kb. 13x galambot kilőttem és nem emlékszem, hogy hol hagytam abba a télen. :P

[ Szerkesztve ]

(#31299) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Niko's Dancing Dogs :Y :DDD

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#31300) rup1u5 válasza Mariann294 (#31299) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

:DDD ezt meg hogy?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#31301) Smani

Smani
(senior tag)

X4 965 3400Mhz + HD6850@975Mhz

Gpu-t mi a faxért nem terheli? Aztán ha megjön a kedve fut rendesen. Cpu limitre tippltem de 5Ghz-es 2500k-val is volt hasonló :W

Gpu 50%-on lazít proci meg pörög. 1920*1080-ban.

1.0.7 patchig fenn minden.

Brafikai beállítások:

[ Szerkesztve ]

(#31302) Mariann294 válasza rup1u5 (#31300) üzenetére

Mariann294
(őstag)

dog mod

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#31303) Löncsi válasza MaximumGame (#31057) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Pont most nézegettem az IC-t, elővenném a játékot ismét...miért lett ilyen gyenge a 2.0 mod ?

Az IC 1.3 működik amúgy 1.0.7.0-en vagy EFLC-n ?

[ Szerkesztve ]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#31304) bognar110 válasza Mariann294 (#31299) üzenetére

bognar110
(őstag)

LOOOL :DD

(#31305) LaciCRM

LaciCRM
(fanatikus tag)

Megjavult a gépem, visszatértem ;]
Rémálom volt ez a 3 hét GTA nélkül :DDD
3x-ra játszom jelenleg, most megpróbálok tisztán rámenni a 100%-ra. Mire kijön a FIVE, jó lenne befejezni :C 49%nál járok. A galambászkodás lesz igazán izgi. :O

(#31306) kovy29

kovy29
(senior tag)

Lehet még valahol Complete Editiont venni újonnan?

LaciCRM: Kitartást a galambokhoz. :DDD

"Twinkle, twinkle little bat, watch me kill your favorite cat."

(#31307) LaciCRM válasza kovy29 (#31306) üzenetére

LaciCRM
(fanatikus tag)

melyik a coomplet edition? Én Special editiont keresek, a táskás változatot.

(#31308) kovy29 válasza LaciCRM (#31307) üzenetére

kovy29
(senior tag)

Amelyikben bennevan az alap + az Episodes From Liberty City is.

"Twinkle, twinkle little bat, watch me kill your favorite cat."

(#31309) LaciCRM válasza kovy29 (#31308) üzenetére

LaciCRM
(fanatikus tag)

jaaa vaterán szokott lenni..

(#31310) hegti válasza kovy29 (#31306) üzenetére

hegti
(kvázi-tag)

én tavaly ősszel a Corában vettem, eredetileg telefonért (Nokia 500) mentem a Media Marktba, mindkettő meglett.Az alapjáték is megvan...

Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.

(#31311) Vigneau válasza kovy29 (#31306) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán Media Markt, vagy CD Galaxis. Én utóbbiból vettem meg külön külön, mert akkor így volt elérhető - no meg akciós is egyben.

(#31312) hegti

hegti
(kvázi-tag)

Living in Liberty City 2 - GTA IV Movie [link]

Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.