Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#34001) MaCrocy

MaCrocy
(újonc)

Sziasztok, nekem olyan gondom van, hogy amikor le szeretném futtatni az élményindex mérést, a végénél, mindig kiírja, hogy vagy a felhasználó, vagy a rendszer, vagy valami driver leállította a vizsgálatot. Egyszer régebben is írtam már ezt a kérdést ide, de többen is azt mondtátok hogy már leírták előttem rengetegszer a megoldást, na most én azt nem találtam meg, valaki tudna rajtam segíteni előre is köszi!

Ha kellenek a gépem adatai szóljatok!

By: Nyerges"MaCrocy"Gábor

(#34002) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bejelentették az Anytime Upgrade árazást (forrás):

•Windows 7 Starter to Windows 7 Home Premium: $79.99 · €74.99 · £69.99
•Windows 7 Starter to Windows 7 Professional: $114.99 · €184.99 · £119.99
•Windows 7 Starter to Windows 7 Ultimate: $164.99 · €204.99 · £139.99
•Windows 7 Home Premium to Windows 7 Professional: $89.99 · €179.99 · £119.99
•Windows 7 Home Premium to Windows 7 Ultimate: $139.99 · €189.99 · £124.99
•Windows 7 Professional to Windows 7 Ultimate: $129.99 · €134.99 · £84.99

Hát nem hiszem, hogy a HP-mból csinálok Ultit :D

Sectumsempra - For Enemies

(#34003) virkir válasza gabitoo88 (#33998) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Először kerestess a winupdate-l drivert a nyomtatódhoz, ekkor elszöszöl egy darabig majd megjelenik egy halom választható típus.
Ha még ekkor sem jelenik meg a te nyomtatód akkor keress valami hasonló típusút és próbáld azzal.
Nekem a 840-es ami tán még a 98 idejében készült gond nélkül megy egy másik hasonló nyomtató driverével.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#34004) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y feltettem a 7600-t de most meg programtelepitéseknél nem enged telepiteni, mert valami rendszergazdai ablak ugrik elő... :Y :W

[link]

7127nél nem volt ilyen, de haver is feltelepitette és neki is ez ugrik elő.... Nálam meg nem..ez mitől van? és legfőképpen hogyan lehet megszüntetni :((( :B :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#34005) Laraxior válasza Laraxior (#34004) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hmm... jobb katt és futtatás rendszergazdaként igy települ...de még mindig nem értem miért van ez :B :F :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#34006) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv! Gondolom nem épp jó ha a 100 megás partíciót láthatóvá teszem majd egy kis ügyködés után újra elrejtem. Lehetséges hogy épp ez miatt a művelet miatt a gép veszélynek legyen kitéve? Tudjátok miért kérdem, egy procedúra része ez a végén happy userrel. Gyanús, hogy valamit matat ott egy program. Viszont enélkül nem lesz happy az user. Rem értitek.
Mellesleg mit tartalmaz ez a 100MB pontosan?

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#34007) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Google a kezdőlapom.De mikor keresek mindig angolra vált.Aztán átállítom magyarra,de ha újraínditom a gépet megint angol lesz.Nem tudom hogy lehetne fix magyarra tenni?

(#34008) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

No teltettem már én is a 2009-as Ashampoo-t, mert igényeltem az oldalról kulcsot hozzá. Hát eddig tetszik a progi, nem rossz.:)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#34009) hackeeeee válasza mokus1 (#34007) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

iGoogle? :U

(#34010) mokus1 válasza hackeeeee (#34009) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:B Állítsam be?

(#34011) solika válasza mokus1 (#34010) üzenetére

solika
(kvázi-tag)

mokus1!

google.com vagy google.hu a kezdőlapod? mert ha .com akkor még talán érthető (bár ez is csak régebben volt így, nálam a .com automatikusan átdob a .hu-ra), ha meg eleve a .hu akkor nem tudom... :B

valszeg jó lehet ez az iGoogle megoldás, mert ott részletesen be lehet állítani mindent...

[ Szerkesztve ]

(#34012) wwhy válasza hackeeeee (#34008) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

naná h nem rossz :) már a 2006-os is tök jó volt ;)

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#34013) Obolony válasza mokus1 (#34007) üzenetére

Obolony
(senior tag)

a bongeszodben az en-en az alapbelallitas. valtoztassd meg a windows nyelvi es teruleti beallitasait. meg a bongeszuben is lehet ezt allitani hu-hu -ra

solika: ha hu-hu a beallitasa akkor magyar lesz a google fuggetlen attol hogy com hu vagy barmi egyeb a vegzodes. probald ki.

[ Szerkesztve ]

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#34014) hackeeeee válasza solika (#34011) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A .com-ot használtam, az is magyar... :DDD Attól függ milyen találatokra vannak beálíltva, de a böngésző beállításaitól is függ. De tökmindegy. Amúgy ha van gmail fiókod, akkor igoogle, sztem nagyon jó. :)

@wwhy: Eddig néró párti voltam, gondoltam kipróbálok valami újat már. :) Eddig tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#34015) solika válasza hackeeeee (#34014) üzenetére

solika
(kvázi-tag)

jah, én is rájöttem, régebb volt ez így, most engem is átdobott a .hu-ra :D

(#34016) gorlin válasza Morden24 (#33955) üzenetére

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Ha megrendelem az Angol Amazonról ,akkor ők Magyarországra szállítanak?
Tehát kb 21e forint egy dobozos home premium windows 7?

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#34017) mokus1 válasza Obolony (#34013) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Magyarra van állítvan minden!Ezért nem értem én sem egy dolog .co/uk végződéses.
Eszközök->internetbeálítások->keresés és google.

De magyarra van állítva a böngésző a google minden szinte :)

(#34018) < CyberBob > válasza mokus1 (#34017) üzenetére

< CyberBob >
(senior tag)

Engedélyezd a sütiket a google.com/hu oldalakon.

"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

(#34019) RootRulez válasza hackeeeee (#34008) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv sorstárs ;] (ingyér van)

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#34020) Morden24 válasza gorlin (#34016) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Adóztatva olyan 26K lesz a vége, és igen, szállítanak Mo-ra. Az enyém is innen lesz (már meg van rendelve), nov. 2-6. között jön meg.

(#34021) Morden24 válasza SymbianOS (#34006) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bootfile-okat tartalmaz + egyebeket a recovery eljáráshoz.

A legrosszabb esetben a krekk tönkrevágja.

[ Szerkesztve ]

(#34022) SymbianOS válasza Morden24 (#34021) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már tudom miért kell neki a láthatóvá tenni. De RC marad.

(#34023) pzstm válasza SymbianOS (#34006) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nah igen....azok a csodálatos exe fájlok.... :B
amúgy meg:
"A Microsoft már le is tiltotta a nemrég feltört Lenovo CD kulcsokat." :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#34024) g@bo válasza Morden24 (#34020) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

26k, de az nem oem, hanem full box?

(#34025) SymbianOS válasza pzstm (#34023) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Óóóóó ez más okosság.
Nem áll szándékomban élni vele, jó ez az RC. Van időm eldönteni mi lészen az RTM-el.

[ Szerkesztve ]

(#34026) Morden24 válasza g@bo (#34024) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Yup.

szerk.: Még mielőtt vakarnák sokan a kobakjukat: ez egy 53%-os kedvezményt biztosító akció. Ami mellesleg tart, ameddig tart. Pl. usákoknál már nem igazán találtam, ergo ha valaki akar rendelni, szeritem érdemes megtenni mostanság, nehogy koppanjon. A kézbesítéskor (okt. 22. felé) fogják levonni a fabatkát, ergo ha most nincsen lóvé, akkor is érdemes leadni a rendelést.

[ Szerkesztve ]

(#34027) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

van valakinek xcom collector's editions-al win7es tapasztalata? megy rendesen xp modban?

(#34028) Morden24 válasza gyiku (#34027) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Steam-esre gondolsz?
Vistán nincsen gondja (ill. asszem az Interceptor bugos), ergo W7-en sem valószínű, hogy lenne.
Sőt, Vistán még compatibility mode-ot sem kellett állítani.

(#34029) g@bo válasza Morden24 (#34026) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

tehát full dobozos? yup helyett igen or nem. :B

mi e rendelési link? :R

ennyit megér már végre egy oprendszer............ bár nemtom, a home alap, mennyire herélt.

(#34030) Morden24 válasza g@bo (#34029) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Yup = Igen.

Itt a termék, rendelj.

Ja, és nem Home alap, hanem Home Premium. Itt a feature lista. Szerintem semmi nem hiányzik belőle, ami egy hómjúzernek kellhet.

Ha valakinek persze nagyobb csomag (természetesen az e-penisre gondolok) kell, akkor ugyanitt, csak Önöknek:

Windows 7 Professional - 27% off
Windows 7 Ultimate - 17% off

szerk.: Nem ártana, ha az Amazon kifizetné a díjamat lassan... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#34031) Obolony válasza Morden24 (#34030) üzenetére

Obolony
(senior tag)

320 USD-ert dobozos ultimate megeri? (nem upgrade)

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#34032) g@bo válasza Morden24 (#34030) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

:R

hup, 22k ért elég méltányos, egy dobozos cuccé ( britt rokon rendeli is... )

de

Microsoft Windows 7 Home Premium E (PC)

mi az az E betű ott?

(#34033) Kommy válasza g@bo (#34032) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyit jelent, hogy nincs benne a böngésző.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#34034) gyiku válasza Morden24 (#34028) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

steamet nem vagom, ez a collectors futott xp-n, de vistan csak hang volt, kep nem :F

(#34035) g@bo válasza Kommy (#34033) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

az nem gáz.

de az jobban, hogy nicns benne xp mód, és nyelvi modul. de mit akarok 22 ropié.

(#34036) Morden24 válasza Obolony (#34031) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom. Neked megéri? :)

Viccet félretéve, 60K nem egy rossz ár szerintem az Ultiért (itthon biztosan 100+ lesz, a nyakamat teszem rá).
Az amazonos Ulti is ~60-re jön ki, persze VAT és szállítás nélkül. Ha az usák verziót 320-ért a kezedbe kapod, akkor szerintem megéri.

(#34037) Morden24 válasza g@bo (#34032) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincsen benne beépített böngésző, de felajánl egy oldalt, és ott kell választanod, melyik böngető települ.

gyiku: Akkor nem vágom sajnos :(

[ Szerkesztve ]

(#34038) AirBooms

AirBooms
(PH! addikt)

Hali!

Jelenleg melyik verziót a legérdemesebb letölteni a win 7-ből? Tudnátok adni hozzá linket?

:R

(#34039) Morden24 válasza AirBooms (#34038) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Természetesen: klikk.

(#34040) Obolony válasza Morden24 (#34037) üzenetére

Obolony
(senior tag)

jaja, usa-n belul ingyenes a kiszallitas, igy 320 afaval betaval, es ultimate, magyarul ra tom huzni a magyar MUI-t, gond nelkul. koma meg szepen elhozza nekem :) dobozos full verzio. akkor lehet meg is rendelem ;)

ezek szerint en mar beszelhetek a 7600-as buildrol, mert vasarult ultimate verziom van :DD

(#34041) pzstm válasza Obolony (#34040) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd akkor lesz ha meg is hozzák, illetve kézben lesz. Addig nem is beszélhetsz róla ;] :P
Az meg gondolom október 22 környékén esedékes. :B ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#34042) Vasinger! válasza Morden24 (#33996) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A superfetch-et Vistán sem kapcsoltam ki, avval nem volt baj. Főleg az volt, hogy indexelte folyamatosan a fájlokat a keresőhöz és az lassította. Meg anno kikapcsoltam a lapozófájlt és bekapcsoltam azt is, hogy 2 maggal bootoljon a rendszer. Nos, itt ilyen nincs?

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#34043) vante válasza Morden24 (#34030) üzenetére

vante
(senior tag)

Bitlocker még csak nem, de hogy nem tehetsz rá szabadon MUI-t, az elég gáz. Akkor inkább már Ultimate.

(#34044) < CyberBob > válasza Vasinger! (#34042) üzenetére

< CyberBob >
(senior tag)

msconfig

"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

(#34045) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hello!
arra tud vki megoldást hogy win7-en két felhasználóm van és az én részemben felraktam a magyarítást, ezzel nincs is gond, de a másik felhasználónál ha elindítom a Mui telepítést akkor kéri hogy indítsam újra, megtörténik, de megint ezt kéri, és nem hajlandó települni, mi lehet a gond?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#34046) SymbianOS válasza No-kia (#34045) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem tudom neked mi a bajod de én úgy csináltam, hogy windows telepít, első indítás, magyar mui, és utána hoztam létre a felhasználókat. Magyar mindhárom felhasználói oldal.

(#34047) No-kia válasza SymbianOS (#34046) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem így csináltam, de megpróbálom így :R

megoldva, kösz :R

[ Szerkesztve ]

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#34048) Morden24 válasza vante (#34043) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vegyél magyart Magyarországon, és nem kell MUI.

Amúgy nem értem ezt a MUI-parát. Nem egy nagy probléma szerintem angol oprendszert használni, elboldogul vele bárki. Ezen kívül meg gondolom senki nem akarja ad hoc jelleggel váltogatni a nyelveket. De amúgy ha Ultira van igényed, akkor Ultit kell venni, oszt' csá. :K

(#34049) SymbianOS válasza No-kia (#34047) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én úgy tapasztalom, hogy a legjobb ha a telepítéskori felhasználó installál dolgokat. Az nem tiszta ha a korlátozott felhasználó rendszergazdai kóddal telepít, kicsit sántít úgy a dolog.

(#34050) Morden24 válasza Vasinger! (#34042) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beírod, hogy msconfig, ott belőheted a magok számát, bár szerintem semmit nem számít. Én a Q6600-ason nem vettem észre különbséget.

Az indexelő azért enyhe túlzással indexel folyamatosan, ráadásul 7-ben már az is totál észrevehetetlen.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.