Neked amúgy a hivatalos beta van meg?
Microsoft Security Essentials Version: 1.0.1500.0
(#42002) Gorneck23: Hát passz... nem lehet, hogy valami kilőtte a context menu-ből?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Neked amúgy a hivatalos beta van meg?
Microsoft Security Essentials Version: 1.0.1500.0
(#42002) Gorneck23: Hát passz... nem lehet, hogy valami kilőtte a context menu-ből?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Softpedia-ról van leszedve egy korábbi...az frissült az 1.0.1500-ra...
tulajdonképpen, ahogy Te is mondtad édesmindegy...ma este minden kiderül (és reméljük mindenki derül
)
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Akkor senki sem próbálta még a Fifa10-et Win7 x64.-en? 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#42005) < CyberBob > válasza kosarob8 (#41994) üzenetére

Nálam 64 bites van, de gond nélkül megy.
Tedd fel a legújabb vga meghajtót és directx-et, ha meg volt előtte a gépen nv physx akkor szedd le és hagyd hogy a játék tegye fel. Ezeket más fórumokon olvastam remélem segít.
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)
(#42006) NeoExDeath válasza TokLac (#41963) üzenetére

TokLac, Daffni2, köszi a válaszokat! 
Mostmár megnyugotam, hogy jó lesz a Cordless Rumblepad 2 remélhetőleg
(remélem nem fog összeakadni az MX 620-as egeremmel, ami szintén 2.4Ghz-en küldi a témát, de erre biztos odafigyelnek a Logitech-nél, még ki is hangsúlyozták asszem hogy ebből nem lehet gond).
mobal: a fentebb említett két kolléga szerint zsír a rumblepad2 7 alatt, akkor mégis mire gondolsz hogy nem megy a vistás driver?
Ez pontosan így van... 
Morden: Nemtom, de nem hiszem...de igazából mind1...
[ Szerkesztve ]
(#42008) Daffni2 válasza NeoExDeath (#42006) üzenetére

Az egerem is ugyanaz mint a Tied.
Nincs probléma.
Egyébként a Rumblepad vevőjén lehet váltogatni a frkvenciákat, ha esetleg valami más vezeték nélküli eszközzel zavarba lenne.
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

sziasztok!
segítsen valaki lécci, akinek Audigy 2zs kártyája van. win7 driver van hozzá, de a telepítő cd-n levő GUI nem működik. mit lehetne tenni?
a másik problémám, hogy az explorer ablakra nem lehet eszköztárakat (pl: másolás) vhogy felvenni?
nem tudom ami jó volt az Xp-ben azt miért kell elbarmolnia ezeknek a gyökereknek? 

Sziasztok!
64 bites Windows7et használok, és 6 Gb Ram van a gépben, kikapcsolhatom a lapozófájlt szerintetek?
Vagy félő hogy így besz...rik mondjuk egy Crysis alatt? 
Másik kérdés: Nem tudtok valami nagyon olcsó hangkártyát ami legalább az integrált Realtek ALC 888 hangkarim szintjét hozza hangminőségben, és van hozzá rendes Win7 64 bit támogatás? (driver, software...) De tényleg olcsó kártya kellene (nem az X-Fi vagy Xonar kártyák érdekelnek, tudom hogy az jó dehát mocskos anyagiak...
)
Felesleges piszkálni...ha eddig sem volt baj vele, értelmetlen piszkálni. Maradjon csak bekapcsolva(gondolom nem helyigény miatt kérdezted
)
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Üdv..
szerintem a 64 bites windows 7 RE RÁ FÉR MAJD 1 jó kis optimalizálás
észre vettem hogy több dolgot 1xre nem nagyon lehet vele csinálni!
kiprobáltam 2 dvd-iróval való irást és egy 4.5 gigás rar files kicsomagolását és azt vettem észre hogy az írók bufferek leestek..csak akkor ált vissza amikor pause volt a kicsomagolásnak..xp alatt ez müxik gond nélkül
valamiféle optimalizer van win7-hez ami tartalmazza a magyar nelvet...??
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sziasztok!
Egy kérdés:Aspire 5735Z 4 giga rammal, Win7-es 64bites op rendszer.
A rendszereszközöknél ezt irja ki:
Telepített memória (RAM): 4,00 GB (2,93 GB használható)
Tud valaki errőé valamit? Esetleg hol lehet beállítani?
Előre is köszönöm

másoknál win7 RTM-en (32bit) megy NFS Shift..
Nálam RTM x64-en megy gond nélkül az NFS Shift, és semmilyen kompatibilitási módot nem kellett kapcsolni. Lefrissítetted a DirectX-et?
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3
nincs esetleg integrált videókártya abban a laptopban?

Csak gondoltam kipróbálom, ha már van benne 6 Gb ram ne a vinyót piszkálja...
Meg az a +6 Gb hely sem lenne mondjuk rossz amit a pagefile lefoglal, mert a rendszerpartíciómon már csak 9 Gb szabad hely van, és az gyorsan el tud fogyni manapság
De ha a 6 Gb ram kevés neki lapozófájl nélkül akkor marad ahogy van.
[ Szerkesztve ]
(#42017) < CyberBob > válasza T_Stark (#42016) üzenetére

Ne kapcsold ki hanem hagyj neki fél gigát úgy nem fog problémázni.

a gond megint csak nem a win7-ben van. nekem is ket dvd irom van, es gond nelkul mennek egyutt. nem fogy el semmi sehol. kozben megy azert vagy 8 program, es masik 5 rar kicsomagolas. gond nelkul. szal nem kell ezen semmit se optimalizalni, maximum a te konfigodat.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

hat ha mar ilyen konfigod van, gondolom nem okoz problemat beszerezni egy masik vinyot. ami ajanlatos is. es szepen atkoltozni. a lapozofajlt meg hagyd szepen meg. nem veletlen talaltak azt ki. amugy nalad 6000-12000 lenne az optimalis beallitas. 
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
Hali!
Először is elnézést, hogy itt kérdezem(nem az XP topic-ban), de ez a topic jobban pörög és sürgősen kellene a tuti válasz...
XP Pro és Home változatban van-e különbség, a felhasználói fiókok kezelésében, elsősorban az ENGEDÉLYEK kezelésében?
(Egy Önkormányzatnál vagyok, aztán szóltak, ha már úgyis ott vagyok, nem telepíteném-e újra a rendszert, viszont jogtisztán "csak" a XP Home SP1 van meg. Az SP3-at pár pec alatt beleintegrálom, az nem gond)
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
(#42021) Edween válasza Fire/SOUL/CD (#42020) üzenetére

kis segítség, összehasonlítás
(#42022) Rickenstein válasza Fire/SOUL/CD (#42020) üzenetére

Ha nem akarod végignézni (vagy nem érted teljesen) a fórumtárs által belinkelt összehasonlító táblázatot, ami neked kell:
Nem tudod beléptetni Windows tartományba a gépet, így a központi felhasználókezelésnek fújtak (és minden egyébnek, ami ezzel kapcsolatos, központi csoportházirend, szoftver disztributálás stb)
Loading... [████████░░]77%

(#42024) Fire/SOUL/CD válasza Edween (#42021) üzenetére
Hali!
Kösz, rémlett, hogy Home-ban az engedélyekkel meggyűlhet a bajom, csak biztosra akartam menni. Nincs net(ebben a pillanatban még az Önkormányzatnál), a mobilnetről csatlakozom, aztán GPRS lefedettség van(max 35Kbit/sec
), 5 percig tartott mire eljutottam a HSZ elküldéséig, de csak úgy hogy a böngészőben, minden "felesleges" dolgot kihúztam(kép, animáció, hang, stb stb), szóval ezért nem szívesen "keresgéltem" volna a neten a kérdés után, mert még estig is ott lennék 
Még egyszer kösz! (csak valamit ki kell ötleni, hogy az arra nem jogosúltak, ne tudják elolvasni, a bizalmas dokumentumokat stb, mert hogy nem csak a Polgármester használja a gépet...)
Rickenstein
Köszönöm, tökéletesen értem a leírtakat, csak nem emlékeztem biztosan a kérdésemben felvetett dolgokra...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Szia!
De van, csak nem tudom hol lehet beállítani hogy ne vigyen annyi ramot magának
esetleg valami ötlet?
THX
Csosza
(#42026) Edween válasza Fire/SOUL/CD (#42024) üzenetére

Szívesen!
,max 35Kbit/sec 

Hello!
Vasárnap, amikor visszaértem a kollégiumba olyan probléma volt a laptopommal, hogy nem tudott csatlakozni a hálózathoz.(sárga felkiáltójel az óra mellett a hálózat jelén) Amikor bekapcsolom a gépet mindig ugyanez van, csak úgy hajlandó csatlakozni, ha eszközkezelőben törlöm a vezetékes hálókártyát és újraindítok. Elég idegesítő... Amikor pénteken elmentem nem volt semmi baja, otthon wifi-n neteztem, de azzal nem volt semmi baj. A gépen hétvégén annyi változás történt, hogy Eset smart sec. helyett Avastot tettem föl, de nem hiszem, hogy ez befolyásolna valamit ilyen szinten...
Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában
!
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu
BIOS-ban nézelődjél szét 

Üdv!
Win7 64-re minden esetben jók a Vista64-es driverek?
Alaplapról van szó. A gyártónál nincsenek fenn Win7 driverek.
Köszi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
(#42030) Edween válasza Picturemaker (#42029) üzenetére

de ms-nél fenn vannak, és majd update-ből szépen felrakja...
(#42031) Móci válasza Picturemaker (#42029) üzenetére
Naná, hogy jók!
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
(#42032) Csabee. válasza Picturemaker (#42029) üzenetére
Jó a Vista driver hozzá, de ha nem lenne jó, idővel a gyártó is felteszi a win7 drivereket több mint valószínü
Üdv: Csabee.
Gondolom a hivatalos Windows 7 start után kezdenek majd gőzerővel jönni a driverek, addig sok helyen béta van még.
(#42034) Picturemaker válasza Csabee. (#42032) üzenetére

Móci, Csabee, Edween: Köszön a gyors választ!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
(#42035) Móci válasza Picturemaker (#42034) üzenetére
Szívesen, ráértem pont.
A topichoz: május óta fut nálam az rc, s meg vagyok vele elégedve. Ritka nálam, hogy ennyi időt kihúz egy oprendszer, de ez jó. Pedig lett alatta hangkártya csere is, jó sok nyúzás...
(#42036) < CyberBob > válasza Móci (#42035) üzenetére

Nekem az XP is négy évig volt fent újratelepítés nélkül és gyors és stabil volt. Most az RC van fent a megjelenése óta és csak azért nem váltottam még a véglegesre mert semmi gond nincs vele. 

Microsoft: bármilyen Win7 mehet netbookra
Windows 7 Starter. Ez a változat ugyanis eléggé le van "butítva": nincs benne Aero Glass felhasználói kezelőfelület, a tálcán futó alkalmazások esetében nincsenek thumbnail-ek, azaz nem nézhetjük meg a megnyitott alkalmazás képét kicsiben, nem lehet az asztalt testreszabni, nincs gyors felhasználóváltás, nincs DVD lejátszás, Windows Media Center, sőt, még többmonitoros támogatás sem. Ebből, azaz a Starterből 64-bites kiadás sem készül.
ha rakok ra mpc hc-t, akkor tudok nezni akarmit, igaz?

Windows 7 letöltése előtt állok, nem tudok dönteni melyik verziót válasszam!
32 vagy 64bit??
A gépem: Core2 due E4500, Gigabyte P35ös alaplap, AMD radeon 3850 vidkari, 2gb memória
[ Szerkesztve ]
Lacka

ha nem lesz tobb ramod akkor 32, ha veszel meg 2 gigat, akkor 64.
32bit-eset tegyél fel mindenképpen!

köszönöm szépen a választ!
Egyébként ha lenne még +2gb memóriám, és 64bites menne fel a gépre, éreznék vmi változást a 32biteshez képest? annyira nem vágom mi a 2 között a különbség
Lacka
4gb-rammal tulajdonképpen szinte észrevehetetlen! Maradhatsz 4gb-al is 32bit-en én is azon nyomom!

nem vennel eszre semmit. egyik kezeli 4 gb felett a ramot, masik meg nem.

rendben köszönöm!
közbe utána olvastam hogy mégis mi a különbség, már értem 
Lacka

A WMP-ben le lehet valahogy tiltani egyszer, s mindenkorra a Library-t? Rettenetesen idegesítő.
Si vis pacem, para bellum.

[link:http://prohardver.hu/tema/windows_vienna/hsz_41888-41889.html]Ebben[/link] nem tudtok segíteni?
Kipróbáltam az RC Ultimate verzióban is, ott sem találtam. Lehet hogy ez egy, csak a béta verzióban megtalálható fícsör és a véglegesből kihagyták?
[ Szerkesztve ]

uninstall, use mpc hc. 

Az a másik gyönyörűség, amit még véletlenül sem akarok felrakni...
Si vis pacem, para bellum.
Pedig jó az. De tényleg. Amióta átváltottam rá, gyönyörűen mennek az mkv, ogm fájlok. Eddig wmp alatt mindig valamivel kellett szarakodni.