Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#4001) dqdb válasza moonman (#3984) üzenetére

dqdb
(őstag)

Sysinternals-féle junction.exe nem megoldás esetleg a teljes profil mozgatására? Így fizikailag új helyen lenne a profil, de logikailag megmaradna a régi helyen is. Bár én a kézzel mozgatható könyvtárak mellett csak az AppData/Roaming mappát raktam át ilyen módszerrel, nem az egész profilt.

[ Szerkesztve ]

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#4002) Edween válasza rootkiller (#3998) üzenetére

Edween
(őstag)

Akkor ezt most én passzolom, egyik író progit sem ismerem, nérót szoktam használni az sosem hagy cserben.

(#4003) rootkiller válasza Komplikato (#4000) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Én se. Ugyanezt a lemezt kipróbálom majd máshol is.

(#4004) SymbianOS válasza Lenry (#3999) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R FOREVA CRT!!!!

[A smileyk még mindig nem sorminta generálására vannak]

[ Módosította: Cathfaern ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#4005) Lenry válasza SymbianOS (#4004) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez leginkább kényszerűségből foreva nálam... nagy, nehéz, mozdíthatatlan, életlen a képe és 1280x1024@85Hz-en (amin használom) magas, sípoló hangot ad ki... ja és kékhalálozik miatta a W7

de nincs pénz másikra :(

nincs valakinek egy eladó 19-21-es CRTje? :D

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#4006) SymbianOS válasza Lenry (#4005) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor az már beteg!Nagyon! Ha sípol én a nagyfeszre tippelnék h meg fog dögleni! Sőt mérget vennék rá! Csak idő! :(
Enyém már oké, belőttem! 8 éves múlt!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#4007) Lenry válasza SymbianOS (#4006) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de csak ezen a felbontáson, és frissítésen... ha átrakom 1280x1024@90Hz-re (mert ilyet is tud) akkor jó... na mindegy, nézek egy másikat, kis pénzért a környéken

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#4008) God Vazzeg válasza rootkiller (#3998) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nero 8.1-el írtam ki a win7-et vista 64 alól, és kifogástalan lett az összes. Philips dvd-r volt az alapanyag :U Belenyitottam az image fájlt, és burn :K

Találmány gyártási joga eladó!

(#4009) God Vazzeg válasza Lenry (#4007) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Driver hiba is lehet. Vagy a másik moncsi is ezen a felbontáson/frekin volt?

Találmány gyártási joga eladó!

(#4010) Lenry válasza God Vazzeg (#4009) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rögtön telepítés után már csinálja, úgyhogy nem hiszem, hogy driver

a TFT 1280x1024@60Hz-en megy, ezt simán bírja a Dell is... úgytűnik, egyszerűen nem szereti a W7 ezt a monitort...

(#4011) kymco válasza Lenry (#4010) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenesetre elég bizarr,hogy a monitor lenne a kékhalál oka....

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#4012) Lenry válasza kymco (#4011) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

márpedig az.
ha az én monitorommal indítom a gépet, kékhalálozik... ha haver TFT-jével, akkor nem :F

tudom, ilyen nincs, pedig van

(#4013) kymco válasza Lenry (#4012) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy valahol zárlatos a monitor, de még nem annyira, hogy hazavágja a videokarit, hanem csak bizonytalan helyzetet teremt, ami a w7 monitor driver-nek már gázos?

[ Szerkesztve ]

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#4014) Lenry válasza kymco (#4013) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha mondasz egy módszert, amivel ezt bármilyen műszer, segédeszköz és hozzáértés nélkül le tudom ellenőrizni, akkor megteszem :D

(#4015) kymco válasza Lenry (#4014) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy fórumon keresztül bármilyen tanácsot adhatok minden kockázat nélkül... :D

(#4016) moonman válasza Lenry (#4012) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

szemét win7 új monitor vásárlására kötelez. :) viccen kívül, szerintem sem stimmel ott valami hardveresen. ha gondolod van egy egyéves 24"-es Dell TFT-m, majd veszek helyette 30"-ast :))

Sent from my Windows Phone

(#4017) Lenry válasza moonman (#4016) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha hajlandó vagy 1:1-ben cserélni, akkor megbeszélhetjük, mert pénzem az nincs :)

[ Szerkesztve ]

(#4018) moonman válasza kymco (#4011) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

simán, mivel a monitorral is lekommunikál egy csomó dolgot csatlakozáskor. sőt.

Sent from my Windows Phone

(#4019) Arni

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogyan tudnék egy boot menüt belevarázsolni?
W7 van az egyik xp a másik merevlemezen.
Úgy szeretném, hogy ha a w7-es merevlemezről indítom akkor lenne a menü, ha viszont az xp-s ről akkor az indulna.

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#4020) mg105 válasza Arni (#4019) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

ha nem szeded ki az xps vinyót w7 telepítése közben, automatikusan megcsinálja. vagy már túl vagy az installon?

(#4021) DarkByte válasza Lenry (#4017) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp mondani akartam hogy nézz rá a BenQ E2200 HD -re. 22" Full HD. Igaz TN, de egy PVA paneles árának feléért van és meglepően színhű tud lenni ha be van kalibrálva. Nálam most váltotta a 19" -os CRT met. Windows 7 második újraindítás után már Full HD ben hajtja :) Gyári színprofilt is automatikusan levadássza Windows Update -ről, szóval meglepően jól támogatott a Win7 esetében.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#4022) Lenry válasza Arni (#4019) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

EasyBCD a te barátod

(#4024) Arni válasza Lenry (#4022) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm!

mg105: Már túl vagyok. Mindennemú baleset elkerülése végett csak azt a lemezt hagyom a gépben amire épp telepítek :)

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#4025) GodHeart

GodHeart
(senior tag)

[B]Na akiknek Authentec AES2501A-s ujjlenyomatolvasójuk van, azok tegyék fel ezt:
http://www.authentec.com/win7update/W7Wbf32.exe

és menni fog ;)[/B]

(#4026) Johnny001

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Pont meg akartam kérdezni, hogy megyen-e az Avast (64 bitesen), de eszembe jutott a kulcsmondat:

HAsznád a KEresőt! (megyen)

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#4027) Komplikato válasza DarkByte (#4021) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Épp mondani akartam hogy nézz rá a BenQ E2200 HD -re. 22" Full HD. Igaz TN, de egy PVA paneles árának feléért ...
Jó lesz az harmadának is.
" Nálam most váltotta a 19" -os CRT met. Windows 7 második újraindítás után már Full HD ben hajtja"
Nem kukacoskodás képpen, de melóhelyen egy ezeréves szemétdomb gépen, XP alatt, egy nem fiatal R9200-vel bármilyen felbontást beállítók egyetlen újraindítás nélkül. Elég vicces lenne minden monitortesztnél újraindítgatni. ;)

Close the World ..... Open the Next!

(#4028) xabolcs

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a telepítésben.
Egy frissen létrehozott elsődleges partícióra szeretném föltenni.

Egyelőre virtuális dvd meghajtóról indítom a telepítőt xp alól.
Kérésére engedem hogy netet kapjon, majd a telepítő újraindítja magát.

Installation type-nál custom - advanced-et választom
kijelölöm a kívánt partíciót:
kevés tárhely?

majd egy kis "copying windows files 0%"
de utána egy kis idővel ez az üzenet fogad:

Windows Setup cannot locate a valid hard drive to store temporary installation files.
To install Windows, create more free space on the hard drive or add a new hard drive.

hogyan tudnám rábírni a telepítőt, h föltegye? :F

[ Szerkesztve ]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#4029) Zalaymate válasza Komplikato (#4027) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Félreértetted!

Azért az újraindítás után ment a Full HD beállítás, mert valószínűleg előtte rakta fel a drivert a Win! ;) Nem pedig a felbontás állíáts miatt kellett újraindítani! :N

(= Zala =)

(#4030) L7wy válasza xabolcs (#4028) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Formázd újra hátha segít.

[ Szerkesztve ]

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#4031) xabolcs válasza L7wy (#4030) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

gyorsformázás megvolt, újra indítás is.

nincs betűjel hozzárendelve az xp-ben, ez most nagy baj?

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#4032) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez wtf? :W

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#4033) gV válasza cellpeti (#4032) üzenetére

gV
(őstag)

ne a cod2.msi-vel hanem a setup.exe-vel telepitsd

(#4034) DarkByte válasza Zalaymate (#4029) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem voltam elég pontos: a Win7 telepítő második újraindulása után már magától ment Full HD -ben a monitor. Moonman is írta a cikkben ugyanezt; tehát semmit nem állítottam én kézzel hanem magától natív felbontásban használta a monitort még mielőtt elérkezett volna a felhasználói név meg hasonlók beírása. És ez tetszett. Lehet hogy Lenry -nél itt van valami elásva hogy a régi CRT monitor által küldött DCC adatok (azt hiszem CRT -nél van ilyen) kiütik.

A felét én egy Lenovo l220x -re vonatkoztatva gondoltam. Ott nagyjából igaz a fele ár.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#4035) DonFabrizzio

DonFabrizzio
(kvázi-tag)

Volna egy kérdésem azokhoz akiknek már volt szerencséje a legujjab Bolygónk elleni merénylethez-nevezetesen a Windows se7en operációs rendszerhez. A kérdésem annyi volna hogy sikerült e a nagy reményű redmondi csúcsprogramozóknak megváltoztani és unix alapuvá tenni eme remeket amit a mikroszoft már az xp be beigért de amit a vistába sem tudott megvalósitani, vagy kapunk egy ujabb vistát butább grafikával 128 mega video és 1giga ram igénnyel?(Csak zárojelbe a hatalmas ramigényhez irnám hogy a legfejlettebb Machintos operációs rendszer alapjáraton 2Megánál több ramot nem eszik).
Kiváncsian várom, bár az első csalodás ott ért hogy mikor letöltöttem a 64 bites bétát és föl akartam rakni a 13,3 as macbookomra(core2duo, garantáltan 64bites) közölte velem hogy ide csak 32 biteset tudok telepiteni, de könyörgöm GYÁÁÁ hát ott van rajta a 64 bites VISTA hulladék, akkor ezt most hogyisvan?

[ Szerkesztve ]

"Minden embernek csak egy sorsa van" Don Vito Corleone

(#4036) sNORh válasza DonFabrizzio (#4035) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

úgylátom, nemneked írták a W7-et.. maradj a mac-nél..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4037) Tibbah válasza DonFabrizzio (#4035) üzenetére

Tibbah
(lelkes újonc)

ez kemény... :W :((( nem vagy semmi :DDD :))

(#4038) aszkeeta válasza DonFabrizzio (#4035) üzenetére

aszkeeta
(kvázi-tag)

megmerényelted az almádat ? :D én még nempróbáltam de sokak szerint jó igaz hogy a fele startmenü meg tálca az olyan mint a Dock de nembaj mikroszofték szerették utánozni az Apple cuccait a nagy windows hívők majd megmondják hogy milyen lett a téma :D

Engem nagyon érdekel nekem most Vista van de nemsokára váltok énis remélem megéri :D

ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid

(#4039) xabolcs válasza xabolcs (#4031) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

nincs betűjel hozzárendelve az xp-ben, ez most nagy baj?

ááhhhh, igen. ez volt a baj! :W
óriási :U

[ Szerkesztve ]

(#4040) sghc_toma válasza DonFabrizzio (#4035) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

legalább a Macintosh-t tudnád leírni rendesen, ha már... a többi meg no comment..

in asm we trust

(#4041) Lenry válasza DonFabrizzio (#4035) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Unix alapúvá Windowst? 2MB-ban elférő Mac OS X?

ezeket az egetrengető fasságokat honnan szedted?

legujjab Bolygónk elleni merénylet, nagy reményű redmondi csúcsprogramozók
majdnem azt hittem, hogy direkt akarsz flamet generálni, amikor megláttam, hogy
13,3 as macbookomra... ha annyira hűdenagyonistenien nagyszerű, a Leo, akkor használd azt. ha meg kérdezni akarsz valamit, akkor kisebb arccal. köszönjük :(((

(#4042) aszkeeta válasza Lenry (#4041) üzenetére

aszkeeta
(kvázi-tag)

amugy ha csak alapon fut a rendszer akajak annyit eszik :D láttam már :D:D sőt ma volt serencsém egy kemény macbookhoz :D és azon megvolt nyitva 7 progi és csak 73 megát evett a 2 gigábol szerintem szép telljesítmény ... de a windows se7en ben is ezt igérték hogy nemlesz nagyon akksi zabálós meg iylenek van itt notis ??? aki tud nagy akksifogyás külömbséget mondnai ?? mert haverom 17 colos FSC gépe vistával lemerül 2 óra alatt és vadi új :S:S

(#4043) Lenry válasza aszkeeta (#4042) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

biztos vagy benne, hogy ebben minden benne volt, és nem csak az éppen megnyitott programok ették azt a 73 megát? mert biztos vagyok benne, hogy a kernel, a GUI meg még a 30ezer futó process nem fér bele 2 MB-ba

akku: az áramot a hardver fogyasztja... szoftveresen ezen nem hiszem, hogy sokat lehet változtatni... (kivételek persze vannak)

[ Szerkesztve ]

(#4044) kymco válasza GodHeart (#4025) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Működik :) Köszi :R

(#4045) aszkeeta válasza Lenry (#4043) üzenetére

aszkeeta
(kvázi-tag)

nemtudom nemértek a lovakhoz :D de én is lehet belevágok egy macbe mert a wifikezelése meg az internet kezelése jobb mint a windowsnak hátránya az hogy nagyon drága és megfizethetetlen de ha valaki meglát egy apple gépet és használ is egyet majdnem minden nap akkor meglátja azt a letisztult kifinomlt oprendsert és a felhasználó barát kezelést amit még nemtapasztalt :D tényleg így van én magy microsoft 4 ver ös voltam sokáig XP 4 ever most feltettem a vistát és nagyon megvagyok vele elégedve :D de az osx nagyon elvarázsolt érdemes kipróbálni :K

(#4046) sNORh válasza Lenry (#4043) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

egyetértek.. hülyesíg.. ^^ nekem notim van, csak még besem formáztam :DDD majd jólesz vágánykodni vele ha eladom, bontatlan notival ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4047) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

vki nem tudja,hogy lehet felrakni 7es alá az ati catalist control szervét?...

mert sehogy sem sikerül...íy viszont,hogy a gépet összeköttöttem egy 37a656os lcd tvvel nem tudom kirakni teljes képernyőbe.....mivel felül és oldalt fekete csík van....xp és vista altt is a catalist szervben volt egy csúszka amin ha 0ra állítottam teljesen kitöltötte.....mivel most nem tudom azt felrakni kérnék egy kis segítséget...köszi

(#4048) aszkeeta válasza Lenry (#4043) üzenetére

aszkeeta
(kvázi-tag)

azt vágom hogy az akksit a HW fogyasztja de az hogy lehet hogy egy ugyanolyan gép egy dell notira rávarázsoltunk egy osx et és 4,5 órát bír a gép akksiról :S XP vel meg 2óra 50 percet

nah :D erre adjatok magyarázatot :D sokat számít mert pl ha a windowst megnézed ha megnyitsz valamit akkor egyből 100% megpróbálja minél gyorsabban megnyitni és pazarolja a gépet :S osx alatt is ugyanolyan gyorsan megnyilik minden de nem megy fel a proci egyszer lattam ami max volt osx en egy C2D volt benne apple macbook HD filmet néztem vele akkor volt a proci 34 % on .

(#4049) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem megmarad még az XP az asztalin,mert a PowerISO-val nem vagyok kibékülve!!
Gamelek főként,és nem hiszem,hogy jó lenne alá a win7 :( :(

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#4050) Zalaymate válasza aszkeeta (#4042) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Egy 17"-os monitorral szerelt notitól ne is várjatok több készenléti időt akksival! :( Nagy képernyő = sok fény = sok energia => pici akksik ennyit tudnak. Szerintem a 2 óra egész ó idő vele! ;)

DonFabrizzio: Ne haragudj, de a Win 7 a windows-ok között igencsak nagy lépés és szép teljesítmény!

Te meg veszel egy MacBook-ot, ráerőltetsz egy Windows-t és utána sír a szád? Hát tudod hogy van... a saját hülyeséged az, ami ilyenkor olyan nagyon fáj! :W

A Mac-eket használd szépen OsX -el! Arra találták ki, azzal hatékony! ha Windows-al akarod használni, akkor tök feleslegesen vettél ilyen drágán notit! És ez megint csak hülyeség volt. Ez nem fáj? :D

Sorry, de ilyen mértékű emberi butaságot és korlátoltságot.... :((( Ilyenkor már nehezen tolerálom ezt.... Sorry még egyszer mindenkitől! :R

(= Zala =)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.