Van benne Hydravision meg ilyesmi. Ha nem kell, nem telepíted.
Sectumsempra - For Enemies
Van benne Hydravision meg ilyesmi. Ha nem kell, nem telepíted.
(#18002) pzstm válasza --Disztroj-- (#17997) üzenetére
512ram kb az xp minimumja.
Ilyenekért érdemes olvasgatni.....falnak megyek komolyan mondom
gondold már át 2x hogy mit mondasz......
2001-ben a nagy nevű nem teszkógazdaságos brand gépeket adták Xp-vel 256RAM-al, amin vajsimán futott XP.......
és akkoriban nem 256 ram volt az általános, hanem 128 monjuk...és azon is elment 
[ Szerkesztve ]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
nekem xpsp3 alá nem mindig elég 1 giga ram. megnyitok 4-5 oldalt firefox-ban egyik mondjuk java-s, 1 office doksi nyitva, a háttérben egy vírusírtó, egy tűzfal, esetleg 1-2 kommunikációs progi (msn skype) és úgy elfogy a memória, hogy egy .pdf megnyitása fél perc. és ugyebár ez 1gb memória, nem 512. én naponta tapasztalom azt, hogy kevés az 1gb, melóhelyen a gépben 1 giga van, az egy dolog, hogy akkor annyi memória elég volt, azóta kicsit megnőtt az alkalmazások memóriaigénye. Manapság 1gb memória alatt nagyon tetű mindegyik microsoft oprendszer (98 és társait ne nézzük).

Na szép, tegnap este teljesen összeomlott a rendszer, pedig alig volt rajta néhány dolog...nem tudom mitől sokallt be.
Jövök fel kajából -> képernyőkímélő lefagyva -> megmozgatom az egeret -> semmi -> ctrl+alt+delete -> semmi -> restart -> 10 perc alatt nagy nehezen feláll a rendszer, start menüre nem lehet rákattintani -> restart -> ugyanez másodszor is -> restart -> csökkentett mód sem jön be -> oké, BIOSban Format C: -> berakom a Win 7 telepítő DVD-t -> nem ismeri fel -> oké, XP telepítőlemez be, azt igen -> elindul a telepítés, lefagy a felénél -> másodszorra lefut -> berakom a Win 7 DVD-t, de XP sem ismeri fel -> átrakom az asztalimba (szintén XP) az felismeri -> nosza, felpakoltam notira Vistát, most meg épp megy fel a 7...I love you Microsoft <3 
[ Szerkesztve ]
Az már másik történet, hogy az azóta kiadott alkalmazásokkal együtt már nem elég a 256Mb, de anno tökéletesen ment az Xp (plusz aktuális appok) ezzel a mennyiséggel.
Azóta egy kurva flash milliókat fogyaszt.
láttam 1.4 gigás firefox memória zabálást már a saját gépemen, szóval tudom milyen dolog, bár szerintem 2 giga memóriával a win7 szebben fut mint az xp, érezhetően gyorsabb az egész, de 512 nagyon kevés manapság, lassan már vga-ban is.
(#18008) SymbianOS válasza --Disztroj-- (#17997) üzenetére
Erőszak lesz a vége én úgy látom!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
(#18009) --Disztroj-- válasza pzstm (#18002) üzenetére

Tesóm gépén is elment az xp 256ramon, de én megőrültem volna ha olyan sebesség mellett kell használnom....
A kérdés meg arra irányult, hogy van e értelme a win7nek 512rammal...hát szerintem nincs. 
SymbianOS: ahogy érzed...
[ Szerkesztve ]
Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!
(#18010) pzstm válasza --Disztroj-- (#18009) üzenetére
512 Rammal Windows Vista business RTM-eztem.....
elmehettem kávézni jelszó beütése után, de tudtam naponta használni, rendszeresen 
[ Szerkesztve ]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Lehet, hogy valami toolbar, nézd meg milyenek vannak "bepipálva" a tálcán.
(#18012) --Disztroj-- válasza Morden24 (#18000) üzenetére

Sundban elvileg minden oké, ha beindítom a sample zenéket a kis equalizer cucc is mozog.
Nem értem mi lehet a gond, pedig már inkább a 7et tolnám mint az xp-t : /

Hoppá megjault 
Úgy tűnik win7 alatt nem mindegy, hogy a hangkari melyik outjába figyel a jack 
(#18014) perczeg válasza --Disztroj-- (#18013) üzenetére

Van ez így egypár dologgal, hogy nem mindegy, hogy MELYIK LYUKAT HASZNÁLOD
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az úthenger kereke alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte...

Pár napja feltettem a laptopomra is a win7-et, amin 512MB ram és intel centrino duo t2050-es (1,6 ghz) proci ücsörög, integrált grafikus karival, és nagyon meglepődtem, ugyanis döcögés és fagyás nélkül, nagyon szépen fut rajta. Úgyhogy ennek fényében nyugodtan merem ajánlani. Igaz, 1 pontos élményindexet kapott, de pont ezért irodai munkára (netezés, zenehallgatás, videónézés, szövegszerkesztés) teljesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
Atikusz bazárja: http://bit.ly/98RS3z
(#18016) WD40 válasza --Disztroj-- (#18013) üzenetére
Jah, nekem meg xp alatt simán ment az előlapi (fejhallgató) és a hátsó sima kimenet egyszerre. Most meg 7 alatt csak külön-külön, volt is szívás, mikor nem volt hang hátul, csak elöl 
[ Szerkesztve ]
Ez nagy segítség, köszi!
Ez asztali lesz AMD alapokon sok olyan alkatrésszel ami már vagy megszűnt vagy nevet váltott/fog, és jó lenne ha irodai szinten használható lenne win7-el.
[ Szerkesztve ]

Melyik verzióra írták, hogy ment? Arra, amit te tettél fel?

Akkor ezekszerint a win7 is olyan, hogy minél több RAM van, annál többet is eszik. Kíváncsi lennék, hogy mennyit eszik az 512 mb ramból!?

üdv
az a gondom h gondotlam felrakom a wowot, fel is raktam
de a patchnél (már eleve sokáig gondolkodik) de egy idő után nem instalálja fel, ahnem kiír egy hibát, vmi oylasmit h: bocsi, nem lehetett instalálni, talán kevés a hely a merevlemezen
persze van jó néhány giga mindenhol
mi lehet a gond?
korábban ment jól, csak akkor még XP volt, most meg win 7
tipp?
csoki ramm csoki rammm
(#18021) gyiku válasza Core2duo6600 (#17899) üzenetére

1 hdd, 2 particio.
elson vista, masodikon win7. install utani elso boot, menubol kivalasztottam win7et, win logo, majd fekete kepernyo, jobb alul win7 ev. copy build 7100 felirat es kesz. semmi tobb. reset, megint boot menu, megint win7, majd win normal inditasa, es megint ugyanez a fekete screen win7 felirattal jobb alul, ennyi.
wtf? 
[ Szerkesztve ]

430mb-ot eszik ha meg van nyitva msn, wmplayer, ie. de van egy 1gb-os pendriveom, és abból még plusz 512mb-ot lefoglal a win (readyboost).
Atikusz bazárja: http://bit.ly/98RS3z

Na újra Win 7-ről...nagyon megszerettem, de komolyan...már kezdett hiányozni. 
(#18026) Cyberslider válasza Edween (#18022) üzenetére
Istenem, máris jönnek a csodaprogramok "feltweakolni a lassucska windows 7-et" hogy az sokkkkkkkal gyorsabban induljon, mint azt ahogy Redmondban a mérnönök akarták volna. 
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

Telepítésnél lehúztad a 400 GBos vinyódat, mert ha nem, lehet az is probléma.
Cyberslider, miért? buhera pistikék már remegnek, hogy kontárkodhassanak...

[ Szerkesztve ]

dehogy huztam le. kellett volna? 

Egy ősrégi canon bjc2100 nyomtatóhoz nem találok drivert...
Pedig mikor rádugom az usb-t akkor felismeri a típust mindent...
Neten meg nem talál semmit a beépített driver kereső...
Mail!

igen le kellett volna mert az indító fájlok oda kerültek, vista alól meg is nézheted, egy rejtett boot mappának kel lenni e, és az ntldr fájl is oda kerül, szerintem ez a problémád.
megoldható a dolog, húzd le a vinyót, tedd be a win7 lemezed bootolj róla, és ne a telepítést válaszd, hanem a javítást, be jön a javító konzol azon legfelül van az indítás helyre állítás, egy pillanat alatt megoldja
ui: tapasztalat, már jártam így
[ Szerkesztve ]

akkor ujra 
mar lezuztam a particiot 
[ Szerkesztve ]
(#18032) BIZ0906 válasza donsergiooo (#17945) üzenetére

Sehogy máshogy nem lehet csak ezzel? Ez kicsit fura nekem :S
www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akkor újra, 
Üdv Csabee.! H a fenébe tudod használni az avastot? Ez hallod mindenre ugrik! Kezd elegem lenni belőle, érted a everest honlapos letöltésre riaszt! 
hát, ha mindenre ugrik akkor vírusos vagy!
de te az avast free-t használod? vagy a tört verziót?
Üdv: Csabee.

Szerintem a Win7 asztalod átkerült a vga kártyád másik DVI kimenetére, mindegy hogy van csatlakoztatva rá valami vagy nincs, úgyhogy a másodlagos kijelzőn figyel a W7 beavatkozásra várva. Ha van a gépedre csatlakoztatva másik kijelző akkor nézd meg azon mit látsz, ha nincs akkor próbáld a win+p billentyű kombinációval felbukkanó kijelző konfiguráló ablakban computer only vagy duplicate módra átkapcsolni a rendszert.
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Több mint vicces, hogy nem lehet az Office2007-et eltávolítani. A windows saját uninstalláló (programs and features) részében nincs is benne, csak a Your Uninstaller látja, ami ugyan elindítja az uninstallt, de megáll a folyamat, és jön az üzenet, hogy a programot nem lehet eltávolítani. Ez sem W7 kompatibilis?
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3
(#18038) DeusHun válasza Cyberslider (#18026) üzenetére
Kb... még ki se adták de már lassú -.-' lol
http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!
Avast Home Edition 4.8
a beépített image burnerhez van valami kiegészítés, hogy írási sebességet lehessen választani?

megvolt, es megint nem indult, csak fekete kep. boot cdrol, javitas, utanak ok, ment.
restart, hogy radugom a 400ast, erre megint nem megy
fekete kep helyett mar latom a halacskat, de ennyi. repair mar nem hozza rendbe.
viszont a 400ason nincs boot dir 
Clemi: az lehet, mert olyan, mintha kiterjesztett kepernyon lennek, az egeret lehet mozgatni, de oldalt ki tud menni a kepbol. igp van most a gepben, dsub-on a monitor, hdmi-n a tv. megnezem azt a win+p-t 
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen! Kipróbálom. 
Aztán írom a tapasztalataimat. 
[ Szerkesztve ]

az volt a gond 
viszont a 400as vinyot meg mindig nem latja 

Sajnálom, hogy nem jött össze, akkor lehet Clemi hsze lesz a megoldás, kíváncsi vagyok.
A 400as vinyonak adj betű jelet, computer - jobb klikk - manage - Disk Management - jobb klikk a kiválasztott partícion - change drive letter and paths
[ Szerkesztve ]

Próbáld frissíteni a win update-el majd keress valami hasonló típusú nyomtatót a lehetőségek közül.
Nekem a hp840 így működik hibátlanul a 825-ös driverével.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Kapott betűjelet?
Lemezkezelésben nézd meg ott mit mutat.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
az pedig nem jelez be minden hülyeségre... szimplán észreveszi a vírusokat.. szerintem az nem gáz.. töröld a vírusokat és nem lesz több gondod 
Üdv: Csabee.

Én ezt a Windows Live Fotótárral oldottam meg, ott lehetett importálni DV eszközről... 
Az úthenger kereke alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte...