Kéne egy kis HELP!
Van egy kölcsön Pinnacle PCTV USB2 tunerem (a tévém meghalt sajnos), tudom milyen nyögvenyelős a Pinnacle szoftverügyileg, de ilyet kaptam ...
A Windows7 szerint (X64, RC 7100) fel van települve jól a drivere, de a Media centerben akár német, akár magyar beállításokat csinálok nem talál egy csatornát sem, kézi hangolást meg nem találtam.
XP alatt persze megy.
No van még egy csavar az ügyben. A W7 ezt a kötyöt mindenáron PCTV i100/i150-nek ismeri fel. Az eszközkezelőben viszont 2x jelent meg, mint PCTV USB2 és mint PCTV i100/i150. A Pinnacle oldalán lévő x64 driverekben a kettőt összemossák, de nem ugyan az a két eszköz.
Hogy még furább legyen az XP (32 bit) is felajánl egy frissítésben i100/i150 drivereket, de ha felkerül a gépre, akkor máris nem megy a tuner.
Szóval egyrészt driver help kéne, az se baj ha béta x64 driver, másrészt egy hülyebiztos "így állítsd be" leírás a Media Centerről ...
Valaki? 
Másik kérdés. Van egy Iiyama HM903DT monitorom, amit fel is ismer a Windows 7 jól, de nem enged 100Hz feletti képfrissítéseket beállítani, pedig 1280-ban (ami jól esik a monitoron) 100Hz-en a képet sehogy nem tudom normálisan belőni, valami mindíg kilóg vagy fekete csík vana szélén. Pedig a monitor kisebb felbontásokban akár 160-200Hz-et is tudna. Ötlete valakinek?
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!