Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#16001) Peace válasza SymbianOS (#15998) üzenetére

Peace
(őstag)

Nincs gond a dugókkal. Surround teszt gyönyörűen fut. Csak éppen xp alatt alapból 6 hangszóróra küld ki mindent(mplayer classic, winamp, játékok, stb.), W7 alatt meg csak 2 front szól. Azt írták itt korábban páran hogy W7 alatt csak és kizárólag 5.1-es dvd-k és játékok fognak 6 csatornán szólni a megfelelő lejátszóval, és hogy nem lehet elérni azt mint xp alatt hogy alapból minden 6 csatornán szóljon. És ez nagyon nagy szívfájdalmam. Most vagy találok olyan winamp és mplayer classic szerű lejátszókat amik támogatják az 5.1-et vagy váltok vissza xp-re, mert surround nélkül használhatatlan számomra a rendszer.

For the Emperor!!!

(#16002) bubu256

bubu256
(kvázi-tag)

Működik az XP Mode: :))

(#16003) pzstm válasza dunc (#16000) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindenképpen támogatom az ötletedet! :C :R

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#16004) pzstm válasza bubu256 (#16002) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

n vagyok itt az egyetlen, aki nem lekesedik ezért az XP mode-ért? :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#16005) SymbianOS válasza Peace (#16001) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más lesz a baj, én minap néztem WMP12-vel 5.1-es DivX-et és hidd el megvolt a térhatású hang, ha valaki hátul sikított akkor az bizony a hátsó hangszórókból jött. 1804-es szoba!A játékok is mennek 5.1-be max annyi van h be kell kapcsolni mert automatikusan párnak nincs bekapcsolva. Amúgy a vezérlőpultba belőtted a hang beállításokat? Gondolok itt a Dolby fülre, anélkül nekem is felemás a hang.

pzstm! Nekem fejembe nem fordul meg h letöltsem.

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#16006) PuMbA válasza pzstm (#16004) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Én se lelkesedek :C .Feleslegesen rakták bele,aki XP-zni akar az rakjon XP-t, én nem kérek belőle(minek egy jó oprendszer mellé egy szarabb :F ).

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#16007) Peace válasza SymbianOS (#16005) üzenetére

Peace
(őstag)

Látom nem érted. Xp alatt automatikusan minden ki van küldve 6 hangfalra. Nem csak az 5.1-es film megy 6 csatornán. És ez W7-en nincs. Ez a bajom. Ennyi. De örülök ha media player 12 kiküldi 5.1-et. :D

For the Emperor!!!

(#16008) Sárpac válasza bubu256 (#16002) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Link?:F

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#16009) dunc válasza pzstm (#16003) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van értelme? :U

(#16010) dunc válasza bubu256 (#16002) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy lehet elöcsalogatni,vagy le kell tölteni? Olvastam ,hogy van de még nem probáltam.

(#16011) pzstm válasza dunc (#16009) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha bővíteni akarsz mindenképpen...meg amúgyis x64 a jövő ;)

(#16012) t72killer válasza pzstm (#16004) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem vagy egyedül:) erre tartok egy külön XP partíciót és kész. Ha kijön a végleges, akkor az XP-t végleg nyugdíjba küldöm, és linux lesz a helyén.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#16013) h_rowley válasza t72killer (#15979) üzenetére

h_rowley
(tag)
LOGOUT blog

köszi a gyors helpet, úgy tűnik minden rendben:)

Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..

(#16014) bubu256 válasza Sárpac (#16008) üzenetére

bubu256
(kvázi-tag)

#15978 bubu256 2009-05-01 10:43:27
Kalózöbölben letölthető már az "XP mode".

(#16015) front3r válasza pzstm (#16004) üzenetére

front3r
(senior tag)

Ezt amúgy is a vállalatoknak csinálták, mivel ott vannak programok amik nem működnek win7-en. Én sem lelkesedem ezért.

bubu256: A képen csak a virtualizált xp fut, ez arra lett kitalálva hogy xp alá feltelepítesz egy app-ot, ezután lelövöd az xp-t, majd win7-ből el tudod indítani az xp alá telepített programot.

Ha telefon, akkor: Windows Phone!

(#16016) ABE

ABE
(PH! addikt)

Még nem tettem fel az RC-t, de egy dolog feltűnt, hogy a Bluetooth audio támogatást kivették. Ezt lehet tudni, hogy miért? Gondolom ez csak annyit jelent, hogy külön program kell emiatt.

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#16017) Sárpac válasza front3r (#16015) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Az utolsó 2,5 sort nem értem.:)
Csak winxp mode-val tudja futtatni, ha lelövi akkor szerintem nem.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#16018) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A május 5.én megjelenő RC1et honnan lehet majd leölteni, hivatalos hely érdekelne...

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#16019) pzstm válasza Dare2Live (#16018) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem lehet RC1-et letölteni, és nem is lehet majd sehonnan... csak RC-t! ;] :P
INNEN

(#16020) C.Brigante válasza bubu256 (#16002) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

hurrrá :) de miért nem használsz inkább xp-t akkor?

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

(#16021) vante

vante
(senior tag)

Kiváncsi vagyok, a magyar mui tényleg igaz-e már most. Bár nekem elég volna a bétás változat is, mert más is használná már laptopon, csak ők nem tudnak angolul. ;]

(#16022) front3r válasza Sárpac (#16017) üzenetére

front3r
(senior tag)

Külön kéri a Win7, hogy zárd be a virtuális gépet, mert nem tudja futtatni az alkalmazást.

(#16023) Edween

Edween
(őstag)

Tud nekem segíteni valaki abban, hogy az office üdvözlő képét valahogy kinyírjam?!

[ Szerkesztve ]

(#16024) pzstm válasza Sárpac (#16017) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Látható, hogy rögtön bekerültek a start menübe is a hivatkozások. Innentől kezdve egyetlen kattintással indíthatóak a virtualizált programjaink. Arra azért figyeljünk, hogy a virtuális gépnek ilyenkor kikapcsolt állapotban kell lennie, ahogy arra figyelmeztet is."

További infók itt:
http://www.microsoft.com/hun/technet/article/?id=97a72491-d35d-405c-bb60-6ec98c76b623

[ Szerkesztve ]

(#16025) Dare2Live válasza pzstm (#16019) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"MSDN, és TechNet előfizetők számára ma tette ugyanis közzé a program kiadásra jelölt (RC) változatát"....

Nagyközönség számára csak május 5 a megjelenés. Na és május 5től honnan lehet majd lehuzni a W7 RCt?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#16026) pzstm válasza Dare2Live (#16025) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elk*rtam a linket előző kommentemben.. nem kicsit... nagyon :DDD
INNEN

Sorry :R

(#16027) SymbianOS válasza pzstm (#16024) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a Horváth Ottó nagyon szép gyerek! :DD
De nagyon érthet a munkájához! :)

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#16028) pzstm válasza SymbianOS (#16027) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól rémlik moonman-en kívül ő is MVP-s.... ő Flowman ;)

(#16029) Bukta01

Bukta01
(újonc)

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Egy Fujitsu Siemens Amilo A1667EX-es laptopom van Turion64 ML-34-es processzorral és valamiért Windows 7 alatt csak 800Mhz-et fut folyamatosan, azaz nem kapcsol fel soha 1800Mhz-re.... :O Van rá valami ötletetek? :F Jöhet priviben is...

Előre is kössz!

Üdv!

(#16030) Mankó

Mankó
(őstag)

Feltettem a 64bites RC-t. Eddig jól múködő Audigy2 Zs kártyámhoz nem tudom felrakni a drivert. Pedig eddig ez a driver minden build alatt működött.
Szól a kari, csak nincs mély. Ez így nagyon gáz.
Daemon Tools elsőre felszaladt. 4.30 Lite.

üdv: Szabolcs

(#16031) Dare2Live válasza pzstm (#16026) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kösz :R

(#16032) Mankó válasza Mankó (#16030) üzenetére

Mankó
(őstag)

Na 20adjára csak sikerült rájönni, hogy kell.

üdv: Szabolcs

(#16033) Komplikato válasza Bukta01 (#16029) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Nem értek hozzá, de nem lehet letiltani az energiatakarékossági beállításoknál az órajelvisszavételt? Persze akkor többet fog fogyasztani a gép, de legalább nem lesz ilyen lassú. :F

Close the World ..... Open the Next!

(#16034) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Kéne egy kis HELP!
Van egy kölcsön Pinnacle PCTV USB2 tunerem (a tévém meghalt sajnos), tudom milyen nyögvenyelős a Pinnacle szoftverügyileg, de ilyet kaptam ...
A Windows7 szerint (X64, RC 7100) fel van települve jól a drivere, de a Media centerben akár német, akár magyar beállításokat csinálok nem talál egy csatornát sem, kézi hangolást meg nem találtam.

XP alatt persze megy.

No van még egy csavar az ügyben. A W7 ezt a kötyöt mindenáron PCTV i100/i150-nek ismeri fel. Az eszközkezelőben viszont 2x jelent meg, mint PCTV USB2 és mint PCTV i100/i150. A Pinnacle oldalán lévő x64 driverekben a kettőt összemossák, de nem ugyan az a két eszköz.
Hogy még furább legyen az XP (32 bit) is felajánl egy frissítésben i100/i150 drivereket, de ha felkerül a gépre, akkor máris nem megy a tuner.

Szóval egyrészt driver help kéne, az se baj ha béta x64 driver, másrészt egy hülyebiztos "így állítsd be" leírás a Media Centerről ...

Valaki? :F

Másik kérdés. Van egy Iiyama HM903DT monitorom, amit fel is ismer a Windows 7 jól, de nem enged 100Hz feletti képfrissítéseket beállítani, pedig 1280-ban (ami jól esik a monitoron) 100Hz-en a képet sehogy nem tudom normálisan belőni, valami mindíg kilóg vagy fekete csík vana szélén. Pedig a monitor kisebb felbontásokban akár 160-200Hz-et is tudna. Ötlete valakinek?

[ Szerkesztve ]

(#16035) dunc válasza Komplikato (#16034) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Távolitsd el elöszőr a win7 által feltelepitett drivereket,és rakd fel hozzá a legujabb vistás drivert,vagy telepitve,vagy eszközkezelöből frissitve.

(#16036) Komplikato válasza dunc (#16035) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Köszi, próbálom ...

(#16037) Atti1112 válasza Speeedfire (#15811) üzenetére

Atti1112
(fanatikus tag)

A kmplayer kifagy win7 alatt ha párszor beletekersz abba a filmbe amit nézel.....sok-sok embernél van ez a bug :( De találtam jobbat : :) neve : Gomplayer. Ez a jó eddig a win7 alá nekem és még sok sorstársamnak aki win7-et használ.

Segítsetek , ha tudtok ! Köszi !

(#16038) moonman

moonman
(Jómunkásember)

Windows 7 végleges hardverkövetelmények:

1 GHz processor (32- or 64-bit)
1 GB of RAM (32-bit); 2 GB of RAM (64-bit)
16 GB of available disk space (32-bit); 20 GB of avaiable disk space (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

Virtual Windows XP Mode-hoz még:

minimum 2GB memory
15 GB of additional disk space
Windows Virtual PC requires a PC with Intel-VT or AMD-V enabled in the CPU

összehasonlításul a Vista renszerigénye:

1 GHz processor (32- or 64-bit)
512 MB of RAM (for Home Basic); 1 GB of RAM for all other versions
15 GB of available disk space
Support for DirectX 9 graphics and 32 MB of graphics memory (for Home Basic); 128 MB of graphics memory plus WDDM support for all other versions

Sent from my Windows Phone

(#16039) dunc válasza moonman (#16038) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja csak a vista 1 gb rammal is gyengusz, a win 7 meg 1 gb rammal is hibátlan.

(#16040) moonman válasza dunc (#16039) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

én egy évig 1 GB-tal használtam Vistát egy 1,6-os Pentium M-men. szerintem bőven használható volt. (igaz, antivírus meg anti-izék nélkül)

(#16041) dunc válasza moonman (#16040) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen én is használtam 1gb notival,és cerkával menni ment de korántse annyira gördölékenyen mint a win 7!

(#16042) moonman válasza dunc (#16041) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

szerintem ez jórészt pszichológia. ha kikapcsolod a superfetch-t Vistában, kb ugyanazt a teljesítményt éred el. mármint boot után, ha már becache-elt mindent, akkor bekapcsolva jobb. csak Win7-ben annyira visszavették a superfetch prioritását, hogy szinte észre sem venni, gondolom ez okozza a nagy teljesítménytöbblet-illúziót.

(#16043) Zsankee válasza moonman (#16040) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

laptopon 1 gigaval ment kozel masfel evig, hiba nelkul Vista-val,meg sp1 nelkul. Egyedul driver problema volt vele eleinte. Viszont miutan felbovitettem 2 gigara, nagyon begyorsult, amit csak akkor vettem eszre,mikor mar volt mihez viszonyitanom.

legszebb öröm a söröm

(#16044) dunc válasza moonman (#16042) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ha kikapcsolod a superfetch-t" nem akarom kikapcsolni ,de nem csak a superfetch okozta többlet amivel jobb egyszerüen gördülékeny kellemesen müködő oprendszer az első amit szívesen megveszek,nem úgy mint a rohadt vistát amit lenyomtak a torkomon a laptopal...

(#16045) moonman válasza Zsankee (#16043) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jópersze, mostani gépemen 4 GB-tal nyilán pörgősebb. :)

(#16046) pete_21 válasza Mankó (#16030) üzenetére

pete_21
(őstag)

Itt megtalálhatod a legfrissebb moddolt drivert. Ebben van minden, a mélyet is tudod vele szabályozni. :)

(#16047) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszerűen nem értem, a GRID 10perc játék után mindig elfeketül, míg 7077+GRID 1.2es patchel jól ment. most meg... valami ötlet?

(#16048) front3r

front3r
(senior tag)

Mit talál az ember ha körülnéz. :D (Nem tudok linket.)

[ Szerkesztve ]

(#16049) noxon

noxon
(fanatikus tag)

Hello! Valaki használ tuneup utilities 2009-et? Mert nekem sehogyse akar elindulni 7100-on kompatibilitási gondok miatt. Valaki tud helyett más progit ?

We live in a simulated world...

(#16050) ux1 válasza moonman (#16040) üzenetére

ux1
(őstag)

Igen! A sima asztalt nézegetni bőven elegendő.... De hogy használd ?!?

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.