Szerintem semmi baj nincs ezzel, csak fórumfüggők vagyunk 

[ Szerkesztve ]
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Szerintem semmi baj nincs ezzel, csak fórumfüggők vagyunk 

[ Szerkesztve ]
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free
A mai világba ez már nem is kirívó
Lenovo Thinkad T500

mondjuk én nem vártam végig az ellenőrzést, de jól meg is ijedtem, mert miután kilőttem a progit, a particiót nem kapcsolta vissza. a bajos az egészben annyi, hogy eggyik win 7 alkalmazás sem tudta a particiót újra "mountolni" , szerencsére egy újraindítás megoldotta.
egyébként ez a lemezellenőrzős móka nem lehet a folyamatos monitorozás, és töredezettségmentesítés miatt nem akar működni csupán lekapcsolt particióval?
mert nekem valamiért logikusnak tűnne, csak azt nem tudom miért.
na egyenlőre jóccakát, reggel 8-tól anal 2 vizsga csak azt nem tudom minek
vivát név neptun kód

én meg se próbáltam anal2-t 
[ Szerkesztve ]
Nyugalom a normális emberek ilyenkor már alszanak.
Vagy ilyenkor térnek haza, és nincs erejük visszaolvasni ezért inkább lefekszenek

Mégis visszaolvastam...nem is volt olyan sok

[ Szerkesztve ]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
miért van az, h a 64bites rc pár perc alatt lejött, de a 32bites, ami kisebb is ráadásul, olyan lassan jön? éppen, h jön 300-al, jó esetben
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Elképzelhető az, hogy másik szerveren található, és az terheltebb mint az a szerver, amiről a 64bites jön.
a kapcsolatoknál van, csak 1-et ír, van, h 3-at, 4-et, váltakozik
barátnőmnél jött 1,8mb-al le, nálam most még 300-al sem.
más letöltés az menne 1,8-al itt is.
Ha torrent és UPC, akkor megvan a hiba oka...
Próbáld a hivatalos szerverről letölteni...
Ha torrentről van szó, próbáld be az 1.9b utorrentet. Lehet segít. Amúgy lehet csak spontán lassabban jön, nem a rendszer miatt.. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Ez a Microsoft Security Essentails, szertik a NOD-al egymást? Vagy inkább ne tegyem fel mellé? Vagy ne tegyem fel magában sem ? 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
nem torrent, a hivatalos szerverről töltöm!

én nem szeretem keverni a külömböző vírusírtós tűzfalas alkalmazásokat, általában egy komplett megoldást kínáló szoftvert szoktam használni csupán.
én nem javaslom a kettőt eggyütt.
Én nem szeretem keverni az ilyen progikat...szvsz egyszerre egy vírusírtó fusson...Max a másikat néha önmegnyugtatásul lefutatthatod...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

virusirtok nem szeretik egymast, kettot ne rakj fel egymas melle
ez nem Mac ahol az Apple tobb virusirtot javasol
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Nekem régebben NOD 32 2.70 + Ad-Aware SE Professional mentek egymás mellett gond nélkül...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
sorba jönnek ki a hibák, amik egyre jobban idegesítenek.
-Nem tudom feltenni a photoshop cs2-t, telepítésnél leáll a telepítő, és kilép
4 usb-s photoshop verzióból egy sem indul el, vagy ha igen, utána hibával leáll 

lesz egy újra telepítésem. vki írja már le nekem, hogy hol tartunk és meik build a legfrissebb? vmint, hogy honnan tudom tölteni? THX 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
7100 azaz RC, és az MS honlapjáról tölthető 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Nálam az Avira-val semmi gondja nincs, elvannak egymás mellett.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Amit leírhatok az a 7100as bulid és erről az oldalról gond nélkül le tudod tölteni...

Ez azért talán nem az MS meg a win7 hibája próbálj frissebbet a 3 és a 4 gond nélkül szokott települni.
Egy 2005-ös programtól ne várj csodát egy adobe terméktől meg pláne.
akkor ezt kiszedték?
~ userstyles.org/users/94870 ~

ne szivassatok már... 7200 as build fölött jártunk már egy hónapja és ha már újat telepítek a legfrissebbet akarom feltenni (akkor is ha esetleg nem a legjobb)
arra dobjatok nekem egy választ plees..... 

64 bitesből a 7232 a stabilnak mondható legfrissebb ha jól tudom 32-es meg valami 7260-as e legfrissebb.

Üdv.!
Azt szeretném megkérdezni hogy egy Toshiba Satelite Pro L300-as notebookon menne-e a 7. Természetesen nem arról va szó hogy elég-e teljesítményben neki, hanem minden egyes drivert feltenne-e a 7. Előre is köszönöm.
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

ok akkor 7232 lesz. vmi ötlet,h hogy honnan kaphatom le? 2torrentsen nincs fent és a kalózokon sem...
(idő közben megtaláltam
)
[ Szerkesztve ]
ügyes vagy 
[ Szerkesztve ]
Azért nem kaptál rá választ, mert pár napja ki lett beszélve, hogy a warezdolgokat nem kellene itt feszegetni..

a warez kérdésemre nem is jött válasz. De én legfőképpen buildot kérdeztem 

hibátlanul minden drivert fel fog ismerni. nyugodtan vágj bele
A bulidra ment több válasz is

ok thx a segítségeteket.
amint lejön telepítem. 

Köszönöm szépen. 
Ha Vistás driverek vannak a cucchoz, akkor közel 100%, hogy menni fognak a dolgok, de hogy minden tökéletesen rendben van-e, csak akkor fog kiderülni, ha felrakod, vagy ha találszz valakit, akinek ilyen notija van, és felrakta a W7-et 
Sectumsempra - For Enemies

Vistás driverrek vannak, de csak abból a célból kerűlne fel, mert XP-s USB drivert sehol nem találok hozzá. :S Vista licenszet pedig most nem vennék. Ha vki tudna adni XP-s USB drivert hozzá, megköszönném. De akkor végülis úgy mint Vistánál, net bekötve, akkor felrak minden drivert, gondolom így lesz.

ilyen laposra raktam fel 15 perc alatt csak abban több memória volt meg más proci amúgy kb ugyanez 

Helló!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a utorrent kapja a legkisebb prioritást a net sávszélből? Tehát állandóan menjen a torrent, de amikor egy pillanatra is kell a net, mondjuk böngészni, azonnal vegyen vissza a letöltés sebességéből és normálisan menjen a böngészés. Amikor meg nem kell már, akkor visszakaphatja a utorrent.
Ez engem is érdekelne 

cfosspeed (de miért ebben a topicban?
)
[ Szerkesztve ]

Mert gondoltam, hogy ezt oprendszeren belül is meg lehet oldani. És mivel se7ent használok....

nemlehet
[ Szerkesztve ]

Hi!
Pár perce végre feltettem ay RC7137-es 64bites Windows 7-et,viszont az a nagy gondom,hogy nem látja az egyik vinyómat:S 2x250-es WD van ay egyiket komplett latja,masikbol meg csak azt a partit amelyikre telepult:S Vmi megoldas?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
Betűjelet kell adni a partícióknak. Start menü keresőjébe beírod, hogy computer management, elindítod, és oldalt ott lesz, hogy disk management, ott meg jobklikk az adott partícióra->change drive letter and path
[ Szerkesztve ]

control panel => administrative tools => computer management => disk management
ha ott látja akkor adj neki betűjelet és kész
mod : késtem 2 másodpercet
[ Szerkesztve ]

Uhh,köszi szépen mindkettőtöknek
,majdnem elkezdtem újretenni
"Egyszer fent...egyszer fent!"
megesik 

Oké, akkor egy 20-30 percbe belefér.
De gondolom ne frissítsek, hanem új telepítés legyen. Ugye ki lehet választani a partíciót a telepítőben?
u.i. És ezt meddig lehet használni jogszerűen?
[ Szerkesztve ]

Nem tudom volt e már a prefetch paraméterekről szó? Ha valakit bosszant a vinyó állandó kerregése de a prefetch szolgáltatásról nem akar lemondani elég mind paramétereket 1-re átállítani. A programok előtöltése megmarad, viszont a boot prefetch kikapcsolása és vinyó állandó piszkálása megszűnik/jelentősen csökken és a memóriát is nehezebben szemeteli tele.
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Session Managger/Memory Managgement/Prefetchter
EnablePrefetchter és Superfetch Dword-öket kell 1 re állítani. Majd reboot vagy logoff-login után már az új paraméterekkel működik.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...