Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#14001) lewisfm válasza westlake (#14000) üzenetére

lewisfm
(kvázi-tag)

Akkor én vagyok a béna, kis- és nagybetűvel is próbáltam, ékezettel és anélkül, csak a kezdőbetű nagy, semmi sem vezetett eredményre.

Egyébként ez az x86-os verzió?

(#14002) westlake válasza lewisfm (#14001) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

most mondom, hogy NE nagybetuvel.. a nagybetu nalad csak a masodik (es az utana kovetkezo) kebukre vonatkozik? :P

igen, a 32 bites van fenn.. ugy tudom, 64 bites nincs is...

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#14003) Zsankee válasza Morden24 (#13995) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Legalabb hasznalat elott kerdez,nem utana, mikor mar feltelepitette,es valamit elszurt

legszebb öröm a söröm

(#14004) kovacszk válasza lewisfm (#14001) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

az aszokat ne írd utána csak a jelző kell :)

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#14005) moonman válasza Furky (#13996) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

én szerintem fél óra után idegbajt kapnék egy ilyen szinten animált desktoptól. videóban nagyon látványos, de produktív munkavégzés közben rém idegesítő. nem véletlen, hogy a Vista és a Win7 is az eredeti elképzelésekhez képest meglehetősen visszanyírbált effektekkel jelent, jelenik meg. nem a fantázia hiányzik a tervezőkből, csak tisztában vannak vele, hogy az ember használni is szeretné.

Sent from my Windows Phone

(#14006) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

sziasztok

Ez a 7106 még nem az a verzió ami ki fog jönni május elején ugye?

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#14007) Zsankee válasza JamesHun (#14006) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

nem, sot ha teljesen korrektek akarunk lenni, akkor a 7106 os verzio egy ket nappal korabbi,mint a 7077 es. Mig a 7077 mar escrow verzio (magahoz a programkodokhoz mar nem adnak hozza,csak hibajavitasok/optimalizalasok tortennek azutan).
Ugyanis a mostani 7077 es igazabol 7107.
A 7106 pedig nem mas, mint a 7076 build.

Build 7075.winmain (April 1) = 7105.winmain (April 4)
Build 7076.winmain (April 2) = 7106.winmain (April 8)
Build 7077.winmain_win7rc (April 4) = 7107.winmain (April 9)

legszebb öröm a söröm

(#14008) Lenry válasza JamesHun (#14006) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem valószínű

hogy pontos legyek: ez már erősen hasonlít arra, de lehet, hogy nem lehetetlen, hogy apróságokat változtatnak még rajta

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#14009) promisz

promisz
(fanatikus tag)

westlake: már fennt van torrenten a 7106-os build 64 bit-es op.rendszere is.
[link]

Majd feltolnád FTP-re is? Köszi!

Zsankee: ez komoly? :Y

(#14010) Zsankee válasza promisz (#14009) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Kicsit kusza a tortenet, de nagyjabol ket verzio van, amit lehetseges RC jeloltkent hivnak.
Egyik a 7106 volt, mely igazabol 7076 os build kent szerepelt, valamint a 7107, melyet pedig inkabb 7077 kent ismerunk. A kulonbseg mint a fenti kis tablazaton is latszik,csak egy ket nap volt az elteres a pillanatnyi buildek lezarasaban.
Bar a 7077/7107 nagyobb az eselye, hogy RC-kent vegzi, mivel az mar escrow verzio

legszebb öröm a söröm

(#14011) westlake válasza promisz (#14009) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en szivesen feltoltom, de ez szerintem egy hekkelt verzio.. valami takolmany lehet.. igy is erdekel a dolog?

I'm out.

(#14012) promisz válasza westlake (#14011) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

Hát, Zsankee már felhomályosított a dolgokról, vagyis arról, hogy a 7077-es újabb, tehát így már nem kell. De azért köszi!

Amúgy azt nem értem, hogy ha a 7077-es újabb build, akkor a 7106-os buildet miért volt olyan sűrgős lefordítani angolra és szenvedni vele sokáig, holott már megvolt a 7077 angolba?

(#14013) Zsankee válasza promisz (#14012) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

talan mert sokan azt hittek, hogy a verzioszam miatt a 7106 biztos hogy jobb,vagy ujabb, masabb mint a 7077.

legszebb öröm a söröm

(#14014) momo2828 válasza westlake (#13985) üzenetére

momo2828
(tag)
LOGOUT blog

Hálás köszönetem a feltöltésért. Jött 3.5Mb/s-al. :D
nálam a elsőre jó volt a jelszó meg minden. Mégegyszer köszi :)

(#14015) JamesHun válasza Lenry (#14008) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

köszi

akkor nem szedem le, mert a 7077 pl fel sem akar települni a gépemre
;)

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#14016) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

7057-ről lehet, vagy egyáltalán érdemes frissíteni 7077-re?
nincs kedvem egy full installhoz... :U

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#14017) Zsankee válasza Lenry (#14016) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Lehet upgradelni 7057 alol. Erdemes lehet elgondolkodni, hogy frissitesz, meg akkor is,ha nem szeretnel teljesen uj installaciot. Viszont azt is erdemes szem elot tartani,hogy nemsokara jon hivatalos RC, es ha eddig neked jol mukodott a 7057, akkor talan nem olyan nagyon fontos az RC elott frissitened.

[ Szerkesztve ]

legszebb öröm a söröm

(#14018) promisz válasza Lenry (#14016) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

Persze, hogy lehet. Én most frissítettem 7077-re.
(több idő a frissítés mint a full install...)

(#14019) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom újabb töltünk>telepítünk korszak! :U :R

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#14020) promisz válasza SymbianOS (#14019) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

És ezzel neked mi a bajod?

(#14021) pzstm válasza SymbianOS (#14019) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a 7106-os 32bites is tuti tákolt verzió.......
Vízjel sincs rajta alapból pl.
Meg a RETAIL szócskát mióta szokta Microsoft belerakni ISO-ba? :U ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#14022) moonman válasza Zsankee (#14010) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

na akkor nézzük sorban.

a 7076 után kettévált a fejlesztés, a 7077 RC escrow-ként folytatta, míg közben a winmain lab tovább emelte a build számot 7105-re.

a 7077 kódja tehát be lett fagyasztva, csak hibákat javítanak, nem változtatnak semmin egészen RC-ig.

ami változás lesz, az nem ebbe, hanem a 7105-ös sorozatba kerül bele, tehát a 7105 nem RC branch, hanem már az RTM felé vezető ág, így ezek újabbak, de instabilabbak, mint az RC, ami még mindig valószínű, hogy 7100 lesz.

ami a 7106-ot illeti, ez tulajdonképpen a 7076-os, néhány teszt-jellegű módosítással, tehát jelenleg még mindig a 7077 a "legújabb".

(#14023) Mtbsrác

Mtbsrác
(tag)

Üdv!

Nekem egy érdekes problámám adódik a 7068-tól felfele lévő verziókkal. :U

Nos a hibajelenség annyiban merül ki hogy miután felépült a win logócska a boot közben szimplán lekapcsolja a gépet de úgy hogy az alaplap az megy tovább csak a vincsik állnak meg. De ha olyanjavan akkor megáll a kékképernyőnél, de 1x el is indult valami csoda folytán és akkot ezeket a hibákat hozta elém.

És itt a kékképernyő:

Ez annyiban sántít hogy a hibakód eleje végig ugyanaz csak a zárójelben lévő számok változnak. Így nemlehet kideríteni hogy mi a baj. A hibakódra min 6 verziót ír az MS
tehát nemfogom kitalálgatni, meg sokhoz működő rendszernek kellene lennie a hiba feltárásához. Most 7057-el vagyok.

Gép parái: LanParty 925x-t2 lap; 3,4Ghz Intel P. Prescott; 2gb ddr2 mem, 2600xt; 2hdd; 2 odd.

(#14024) SymbianOS válasza pzstm (#14021) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én RC-ig nem telepítek tehát nekem 8 h milyen! :R Ha le is szedem max azért hogy bővítsem a gyűjteményem! :DD

promisz! Te félreértesz, semmi bajom mindenki azt csinál amit akar!

(#14025) promisz

promisz
(fanatikus tag)

Ha valaki esetleg még nem próbálta az Aero shake-t, akkor nézze meg, hogy kell és próbálja ki. Nekem nagyon tetszik! :C

Mtbsrác: nekem meg érdekes módon a 7000-es build előttiek telepítésénél írt ki kék halált.

[ Szerkesztve ]

(#14026) Mtbsrác

Mtbsrác
(tag)

Még annyit hozzátennék külön egy test vincsire raktam fel őket teljes formázással a. Az esetlegesen benntmaradó szemét miatt.

(#14027) Morden24 válasza pzstm (#14021) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja, de az x64-es sem kutya, ami most kikerült:

Description: The foundation has added a Chinese version of Russian and English
Russian from LP to 7077
English from the Windows 7 build 7077 x64
Installation in English
After installation, run lang.reg (it is located on the desktop and in the root of the disk) will choose the languages, both on screen, Russian, English and Chinese.

Tegye fel, akinek három anyja van.

Sectumsempra - For Enemies

(#14028) moonman válasza Mtbsrác (#14023) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

ezt olvastad? nem változott a hardver/driverek/egyéb beépülő programok, mielőtt elkezdte csinálni? last known good configuration-re mit csinál?

(#14029) pzstm válasza promisz (#14025) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6801-ből is elő lehetett már varázsolni :B ;)
Amúgy tényleg jó :C

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#14030) RAiN91

RAiN91
(senior tag)

Sziasztok!
Lenne egy problémám. Sehogy sem bírom feltenni az ATI Catalyst-ot. (driver + ccc). Mindig ezt írja ki telepítés végén: "Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települt"
A tököm ki van már vele... Próbáltam 9.2-est, 9.4-est, és régebbieket is. A catalystot sem indítja el, ha az asztalon jobbklikkelek. X1950-et 9.3 ig támogatja a driver, de ha a régebbi sem ment, akkor nem az lehet a gond. Valami tipp?
32bites win7, 7077

[ Szerkesztve ]

(#14031) moonman válasza promisz (#14025) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

fölösleges ennyire rázni, a legtöbb ember görcsösen rángatja és mondja, hogy nehézkes, pedig elég szép lazán kétszer jobbra-balra mozgatni és kész is.

(#14032) pzstm válasza Morden24 (#14027) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szánalmas....nevetséges....nem is tudom melyik a szebb szó rá ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#14033) Zsankee válasza RAiN91 (#14030) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Mi a kartyad kartad tipusa?

legszebb öröm a söröm

(#14034) SymbianOS válasza pzstm (#14032) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ilyen verziókat is el kell rakni, ritka nagy gányok! :B

(#14035) promisz válasza moonman (#14031) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

És amúgy ez a funkció mire jó? Úgy értem Ti mikor szoktátok használni?
(én most találtam rá erre a funkcióra)

(#14036) Zsankee válasza Morden24 (#14027) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Frankenstein doki biztos tanulmanyozna, hogy raktak ossze es meg "mukodik is" ezt a win 7 verziot, mert ehez kepest az o teremtmenye kismiska

legszebb öröm a söröm

(#14037) moonman válasza promisz (#14035) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

amire való: ha ezermillió ablak van nyitva és zavar, mert csak egyre akarsz koncentrálni. :) pl be akarok húzni SkyDrive feltöltőbe egy fájlt, ami az asztalon van, akkor megrázom IE-t és minden más eltűnik, láthatóvá téve az asztalt.

[ Szerkesztve ]

(#14038) pzstm válasza promisz (#14035) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2Excel, 2Word, 1Markers, 1 SPSS, 1Clementine, 1 JDeveloper megnyitása mellett még megy egy msn és egy firefox is :U ;)

(#14039) Zsankee válasza promisz (#14035) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Mikor az ablakot amit szeretnel eloterbe hozod,es a tobbi sok felet meg talcara rakod. Nekem msnnel szokott neha jol jonni, de nem hasznalom igazan gyakran.

legszebb öröm a söröm

(#14040) RAiN91 válasza Zsankee (#14033) üzenetére

RAiN91
(senior tag)

X1950GT.
A windows keresett neki drivert, most működik is, de nem szeretnék ősrégi drivert használni, mert gondolom nem a legújabbat rakta rá. 9.2 ment még a régebbi win7-en, csak most raktam újra, és ez már 7077.

[ Szerkesztve ]

(#14041) RAiN91 válasza RAiN91 (#14040) üzenetére

RAiN91
(senior tag)

Na a 9.1-es ráment, de az sem installal, hanem nekem kellett a windowsban berakni.

(#14042) L7wy válasza RAiN91 (#14030) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

9.1 kellene h menjen.
mod:páff XD

[ Szerkesztve ]

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#14043) madstunt válasza promisz (#14035) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ezt alig használom mert szal nem nagyon találtam hasznát.
sokkal többet használom a kép széleihez való ráncigálást...

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#14044) madstunt válasza pzstm (#14038) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bátor:DDD

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#14045) Furky

Furky
(őstag)

Most először megpróbáltam bebootolni Pendrive-ról, és meglepően tapasztaltam, hogy az ezeréves alaplapomban be tudtam állítani az USB-HDD-t first boot device-nak. :)
Ment is frankón, a következő Windows 7-et már én is így telepítem. A kérdésem a következő: Ha újabb buildet akarok telepíteni, akkor a teljes folyamatot végig kell csinálni, amit winportal.blog-on leírt pzstm, vagy elég most már csak letörölni simán a jelenlegi build telepítőlemezének tartalmát, és az újabb build lemez tartalmát felmásolni? :U

mod: ez az aero shake jópofa, eddig erről sem tudtam... Jó lenne, ha Microsoft csinálna valami hasonlót, mint a Compiz Fusion, nem bánom én, ha épp desktop miatt többet kell dolgozni a VGA-nak :) Azért van, hogy számolgasson. Természetesen egyszerűen kikapcsolható legyen, hogy aki nem igényli, ne kelljen ilyesmivel szórakoznia... :U

[ Szerkesztve ]

(#14046) pzstm válasza madstunt (#14044) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mármint? :U
Legtöbbször muszáj ennyi..... néha még powerpoint is befigyel esténként...mondjuk olyankor már nem megy Markers :B ;)

most veszem észre hogy nem írtam le, hogy természetesen Outlook mindig megy, illetve zenehallgatásnál Media Player :U :K ;)

[ Szerkesztve ]

(#14047) pzstm válasza Furky (#14045) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én úgy tartanám logikusnak, hogy miután bootsect már létre van hozva, egyszerűen elég lenne ha rámásolnád az újabb build ISO-jának a tartalmát.... persze ebben most abszolút nem vagyok biztos, úgyhogy majd valaki szakavatottabb kollega jön és helyesel vagy kijavít :B :R

(#14048) Syl válasza tomy_cz (#13971) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam pontosan ugyanez van. 3 USB vinyóm van és egyiket se lehet korrektül leválasztani. Sanszos hogy vagy a Virtual Clone Drive vagy a PowerISO kavar be, mert ezek telepítése előtt korrektül működik a leválasztás.

There’s no time like the past.

(#14049) pzstm válasza Syl (#14048) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7068_x64 alatt is VirtualClonedrive-ot használtam, ott tökéletesen ment...szóval én emiatt nem arra fogom...de persze kitudja :F :U

(#14050) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A most közkézem futó 7106 verzió kamu ,egy az egybe a 7077 verziónak felel meg,ugyanazokkal a hibákkal. (leválasztás) elég barkácsoltnak tünik,pl vízjel hiánya stb.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.