Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#10001) SymbianOS válasza pzstm (#9997) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen TE!!!!!!!!!!!!! :DD

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#10002) Morden24 válasza Klemens (#9992) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs valami "jofféle" tuning a gépeden? Ha nem a telepítődvd hibás, akkor kipróbálhatnád alapon a dolgot, legalább a telepítés idejére.

Sectumsempra - For Enemies

(#10003) pzstm válasza DeusHun (#9999) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Control panel>>>Hardware and sound....
majd alul biometric devices és Manage your fingerprint data ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#10004) Morden24 válasza pzstm (#9997) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet megint én rontottam el valamit, de nekem sikerült

Mi folyamatosan mindent elkúrunk. De nagyon ;] :DDD

(#10005) GodHeart válasza pzstm (#9997) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

7000 alatt én is láttam ilyet.. de 7057 alatt nem.. most várom a kolléga emailjét.. hátha az segít.. :) addig meg nyomatok EMT-t.. :D

(#10006) pzstm válasza Morden24 (#10004) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arra is gondoltam már, hogy az hiszi a gépem/windowsom, hogy én vagyok Uri Geller....
Csak annyit mondok hogy MÚKODJ, aztán nem mer ellenkezni :DDD :C

Írtam mailt az ügy érdekében, igyekszem beszerezni :R

Godheart: Mailt próbálok csatolni, de lehet vipmailnek nagy lesz....... ha igen, akkor megtaláltam egy linket ami működik:
[link] :C

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#10007) sti10p

sti10p
(senior tag)

Akkor most egy két noob kérdés... :)
Megéri e a win 7 vagy jobb még a Vista 64bit, ha játékra kellene, hogy áll a kompatibilitása a DX9/ DX10-es játékokkal, ebben már nem DX10.1 vagy 10.2 van?
Hogy futnak vele a Vistás/XP-s alkalmazások pl. Office?
Ahogy elnéztem ehhez még codec-ek se vannak kompatibilisek, még a 64 bit-es Vistásokat is most nyomogatják ki, vagy nem?

XY

(#10008) pzstm válasza GodHeart (#10005) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Visszadobta.... :(
Használd a linket :K ;)

[ Szerkesztve ]

(#10009) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy lehet megnezni, hogy melyik verziom van ? 7000 vagy egyeb ?

(#10010) pzstm válasza vtechun (#10009) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

start menübe beírod, hogy winver, nyomsz egy entert és kiírja... vagy az asztalod jobb alsó sarkában lévő feliratban keress egy 7-el kezdődő, 4jegyű számot :DDD :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#10011) Zsankee válasza sti10p (#10007) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Az ujabb jatekok kapcsan nem sok problema merul fel a WIN7 alatt. Persze ott a CoD punkbuster problema, viszont a legtobb jatek rendesen megy a windows 7 el.
DirectX 10.1 hez minimum vista es ATI HD3xxx vagy HD4xxx szerias videokartyara van szukseg. Valamint persze azon nagyon ritka jatekokra,melyek tamogatjak is.

legszebb öröm a söröm

(#10012) DeusHun válasza pzstm (#10003) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Na pont az a Biometric ikon nem jelenik meg nálam.

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#10013) Edween válasza pzstm (#10010) üzenetére

Edween
(őstag)

jobb alsó sarkában lévő feliratban keress egy 7-el kezdődő, 4jegyű számot
:))

[ Szerkesztve ]

(#10014) Gerisan válasza sti10p (#10007) üzenetére

Gerisan
(fanatikus tag)

Én azt mondom játékra jobb a Win7 mert gyorsabban mennek rajta.Codec-k is vannak én speciál az XP codec packot tettem fel és mindent letudtam eddig játszani.

FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S

(#10015) pzstm válasza DeusHun (#10012) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rakd fel ezt ha 32 bitesed van

64bitre pedig ezt

[ Szerkesztve ]

(#10016) DeusHun válasza pzstm (#10015) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

32 bites, de "page not found".

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#10017) pzstm válasza DeusHun (#10016) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert elk*rtam... nem kicsit...nagyon :DDD
próbáld meg most.....

További szép estét mindenkinek...vár a magánélet :DDD :DD :C

(#10018) TokLac válasza pzstm (#9976) üzenetére

TokLac
(senior tag)

Köszi az új cikkez! ;)

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#10019) DeusHun válasza pzstm (#10017) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Nem te k**t@d el, a goodle is azt a linket dobta amit te írtál be először.
Viszont most jön, köszi. Tesztelem, aztán ha nem jó majd úgy is sírok még.

Jó magánéletezést!

(#10020) Vincsó

Vincsó
(fanatikus tag)

Hali!

4Gb ram-nál ki lehet kapcsolni a virtuális memóriát? :W

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#10021) qwertly

qwertly
(őstag)

Sziasztok ha firefoxra kiegészítőket akarok telepíteni akkor ilyen hiba üzenetet ad:hiba mit csinálhatnék?Esetleg van valakinek javaslata?

(#10022) SymbianOS válasza qwertly (#10021) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem telepíti!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#10023) Zsankee válasza Vincsó (#10020) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

kinek kilehet kapcsolni, de nem erdemes

legszebb öröm a söröm

(#10024) DeusHun válasza qwertly (#10021) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy a sok szóköz vagy ékezet okozza a galibát?

[b]pzstm[6b]: múúúxik ;) Autentikáltam magam a fingörprintömmel ;) Legközelebb megyek haza tuti lazázok majd egyet a vonaton ezzel :D

[ Szerkesztve ]

(#10025) Vincsó válasza qwertly (#10021) üzenetére

Vincsó
(fanatikus tag)

Ez szerintem egyedi probléma... egy ujratelepítést megpróbálnék. Mármint a firefoxra gondoltam. Nálam műkszik rendesen.

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#10026) Zsankee válasza qwertly (#10021) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

A firefox kiegeszitoket le lehet tolteni kulon csak a telepitojuket az internetron.
Biztos van elegansabb megoldas is: Internet Explorerbol megnyitod a letolteni kivant kiegesztio oldalat, majd kattintas a letoltesre, es ott az xpi kiterjesztesu fajlt elmented a gepedre, majd futtatod. Ha veletlen nem lenne tarsitva hozza semmi, akkor a firefoxot kell kivalasztani hozza. Remelem sikerul ezzel telepiteni

[ Szerkesztve ]

legszebb öröm a söröm

(#10027) vtechun válasza Zsankee (#10023) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, en meg xp alatt is kikapcsoltam mar 1 giga ramnal is, ha nem kell tul sok memoria, akkor teljesen felesleges a swap, mert kerrgteti, ha kell ha nem, legalabbis xp az tuti igy csinalt.

(#10028) Zsankee válasza vtechun (#10027) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Az xp alatt egy jo megoldas volt, hogy ha mar igyis ugyis sok memoriad volt, erdemes volt utasitani az op rendszert is, hogy teljes egeszben a memoriaba toltodjon, nem csak a lapozofajlt tiltani/meretezni.
Mivel xp alatt normal esetben erre nem volt mod, igy bar ha le is volt tiltva, es csokkent a merevlemez olvasas/iras kenyszer, gyorsan kifuthatott az ember a memoriabol, es az oprendszer is csak csak irt olvasott rendesen a merevlemezre, igaz nem swappolt, es nem "kerregett".

Azok a jo kis merevlemezek, melyek hangja szinte mar felelmetes volt, mikor a windows kifogyott a memoriabol, es csak ugy zakatoltak....

legszebb öröm a söröm

(#10029) DeusHun válasza vtechun (#10027) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

A pagefile és a swap partition nem ugyan az, ne keverd.

(#10030) gban

gban
(őstag)

Nagyon pörög topic, gyorsan eltűnnek a kérdések.

Erre tud valaki valami okosat?

Postázást nem vállalok.

(#10031) virkir válasza qwertly (#10021) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Esetleg próbáld netről közvetlenül a FF-ből felrakni őket.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#10032) Zsankee válasza gban (#10030) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Itt csak egyet talaltam, ami viszont vistara is irtak,hogy mukodokepes. Esetleg ezt probald. Ha ez ugyanaz,mint amit probaltal, akkor bocsanat.

legszebb öröm a söröm

(#10033) fido75 válasza DeusHun (#9996) üzenetére

fido75
(lelkes újonc)

Nálam is az UPEK-es ment fel R61-re.

Canon scanner működik valakinél?

[ Szerkesztve ]

(#10034) GodHeart válasza pzstm (#10008) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

:R köszönöm.. települ.. kiv vagyok mi lesz a vége.. :U

na még mindig ugyanezt írja ki.. felment finisheltem, aztán semmi.. :F nem értem én ezt..

[ Szerkesztve ]

(#10035) troller válasza fido75 (#10033) üzenetére

troller
(fanatikus tag)

Nekem a LIDE 20 simán megy a Vistás drájverrel (7000, 32bit alatt)

Asus P5QL-E; Celeron E3300@3,9GHz; 4×1G DDR2 800 Kingmax; SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB

(#10036) Core2duo6600 válasza Elisha_ (#9135) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is hasonlóképpen jártam
Mivel nem indul el a gép, a particióknak nem sok köze lehet hozzá.
Valami belenyulhatott szerintem a hdd fw jébe.

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#10037) Elisha_ válasza Core2duo6600 (#10036) üzenetére

Elisha_
(tag)

És találtál rá megoldást?

Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit

(#10038) GodHeart válasza Core2duo6600 (#10036) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

jól hangzik.. mindez thx for win7? vagy azért nem? :U :F

(#10039) qwertly

qwertly
(őstag)

Köszönöm a válaszokat :R sajnos már előtte mindegyiket kipróbáltam amit itt javasoltak nekem külön letöltöttem a kiterjesztéseket a winyóra és úgy próbáltam telepíteni,hogy hozzá rendeltem a firefoxot de úgy is a be linket hiba üzenet fogadott.És a témákat sem tudom használni hiába indítok mindent admin módban.

(#10040) Furky válasza qwertly (#10039) üzenetére

Furky
(őstag)

A firefoxot rendszergazdaként telepítetted? Mert hátha ez a baj, vagy esetleg ez megoldaná, ha így telepítenéd. Mellesleg nálam az adblock plus-nál volt, hogy 3x kellett nekiállnom hozzáadni, mert miközben töltötte le, folyamatosan leállt itt-ott...

(#10041) Mankó

Mankó
(őstag)

7000es 64bit van fent, AHCI be van kapcsolva, de az csak gyorsít rajta. Néha marhára megtud lassulni, ha valami olyan művelet fut a háttérben. Egy régebbi (6956)-os 32bites rendszer ehhez képest sokkal gyorsabb volt, szinte repült.
Szerintetek érdemes felrakni a 7057-es verziót? S ha igen, abból is melyiket ajánljátok, 32 vs. 64 bit?

üdv: Szabolcs

(#10042) virkir válasza qwertly (#10039) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Jó lenne tudni melyik build melyik FF verziót próbánál használni.
Nekem a 7000-en a 3.0.7-es FF gond nélkül települt az alábbi kiegészítőkkel.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#10043) Zsankee válasza Mankó (#10041) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

A 7000 feletti verzioknal a 64 bitet erdemes, ha legalabb 4 giga memoriad van, es mondjuk core 2 procid, vagy egy 4 magos phenom.
Amennyiben 4 giga alatt van a memoriad es/vagy a cpu gyengebb, ugy a 32 bitest.

legszebb öröm a söröm

(#10044) qwertly válasza virkir (#10042) üzenetére

qwertly
(őstag)

Szia!
Nekem a windows 7057 van fent a firefoxbol pedig a 3.07.Mielőtt az új windows feltettem volna előtte a vistárol a MozBackup lementettem a beállításokat a kiterjesztéseket sütiket végül is mindent :).Most a win7 csak a jelszavakat és a könyvjelüket állította vissza és más kiterjesztést nem tudok telepíteni sem elindítani még témákat sem.kiterjeszések

[ Szerkesztve ]

(#10045) Core2duo6600 válasza GodHeart (#10038) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, hogy mi miatt, azt nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a win 7 telepítése alatt jött össze
A 7048 as esetében, a második reinstallnál.

(#10037) Elisha_
Eddig még nem találtam rá megoldást.

Valami olyan progi kellene amivel meglehet nézni a hdd konfoigját, hogy nem tiltódott - e le, az AHCI támogatás, vagy nem tom, mert annyi bizonyos, hogy amikor nem megy tovább, akkor a gép vár valamire.
Mert nem fagy le.

(#10038) GodHeart
Fogalmam sincs, hogy a win 7 csinálta - e
Vagy akkor került bele valami, amikor megcsinálták a kiszivárgott anyagot bootolhatóvá, de többen használják itt a ph án is ezt a változatot, nekik nem problémázott.

(#10037) Elisha_
Neked ponosan melyik verzio idézte ezt az átkozott helyzetett elő.

Én most ideiglenesen a Jmicron féle vezérlőre kötöttem fel a HDD ét.
Jobbat nem tudtam.
Mert ha ide re kapcsoltam volna az ICH 8 ast akkor a vista kékhalálozik.
A Jmicron sem látja AHCI módban, úgyhogy tuti, hogy a hdd vel lett valami.

(#10044) qwertly
Foxmark bookmark szinkronizálót kellett volna használnod, már a jelszavakat is kezeli.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#10046) enamessias

enamessias
(fanatikus tag)

GameGuard se akar menni 7 alatt :(

A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.

(#10047) Mankó válasza Zsankee (#10043) üzenetére

Mankó
(őstag)

De csak emiatt érdemes? Értem ezalatt, hogy egy 32bites Win 7 észrevehetően gyorsabb lenne egy ilyen kiépítés alatt, mint a 64 bites társa? Mert ha igen, nem feltétlen, hogy az a 512Mb plusz többlet megérné a 64 biteset.

(#10048) Morden24 válasza Mankó (#10047) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesz gyorsabb, de nem értem, miért rinyál mindenki a 64 bit miatt.

Ha már vettél 4Gb RAM-ot, akkor próbáld ki. Nem harap, és a végén még kiderül, hogy semmi bajod nincsen vele.

Mellesleg rohadtul nem kell 64 bit alá Phenom vagy erős C2D. :U

[ Szerkesztve ]

(#10049) DeusHun válasza qwertly (#10044) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

A könyvtár ahol a firefox van nem csak olvasható? Bár nem tudom, hogy a MozBackup hogyan működik, de az arhiválók többsége tesz egy "csak olvasható" jogot a könyvtárra/fájlra.

[ Szerkesztve ]

(#10050) Mankó válasza Morden24 (#10048) üzenetére

Mankó
(őstag)

Nem erről van szó, most is 64bites van fent a 7000es. De furcsa, mert most mintha belassult volna a winchester kezelése. Futattam vírusirtót, kerestem kémprogikat -> semmi.
Viszont érzésre mintha a régi 6956-os 32bites gyorsabb lett volna.
Azért kérdezem, hogy történt-e valami kulcsfontosságú változtatás a 7057-ben a 7000eshez képest.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.