Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#23001) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor egy kis türelem(reméljük 5.1-et terem), feltöltöm valahova, mert nem tudom már, hogy honnan szedtem le.
Aztán linkelem!
huh 50k/s -es feltöltéssel eltart egy darabig asszem

[ Szerkesztve ]

http://kefetemap.deviantart.com/

(#23002) dashed válasza Sickboy25 (#22997) üzenetére

dashed
(tag)

Nalam a gorgo nem ment win7 alatt driver nelkul, viszont leszedtem a noti gyarto oldalarol a vistas drivert hozza es utanna tokeletessen mukododtt..
Gondolom probaltad es vista kompatibilis modban se tudtad raeroszakolni a drivert?

Mas:

Masnal nem jelentkezik ez a "Disk structure is corrupted" hiba?
Ilyenkor nem tudok irni az adott particiora. Le futtatom a chkdsk-et es talalt hibat ,majd javitja..
(Vmilyen mft hibat talal, illetve egy found konyvtarba bepakol par file-t..)
Ezek utan megint megy minden normalissan..

Ez mindig csak a kiterjesztett particiomon van , a rendszer particioval sosincs ez a problema..
terras vinyo 2 darabra szelve..

Win 7 ujratelepites megvolt semmi eredmenye

Vmi otlet a masodlagos particio ujraformazasan kivul ?

megj. : hdsentinel 100% ot ad a diszkre..

[ Szerkesztve ]

(#23003) HyP3b0y válasza pincehely (#23001) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

DÁnke SÜN! :DDD

Én max. 26kb/s-el tudok feltölteni, szal te örülj, hogy annyival hasít XD

legutóbb a 35mbos drivert 7kb/s-el töltöttem...

[ Szerkesztve ]

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#23004) Sickboy25 válasza dashed (#23002) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

igen ppróbáltam mindent!

vistamódban is, de semmi

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#23005) pincehely válasza HyP3b0y (#23003) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A másik szervert kellett volna választando, nekem átlag 220k/s-el jött onnan.

(#23006) dashed válasza Sickboy25 (#23004) üzenetére

dashed
(tag)

Nem tudom milyen vistas drivert probaltal felrakni, nezd meg ezt,
Synaptics drivers
Vagy a notid gyartojanak a honlapjarol probalj leszedni egy friss touchpad drivert..
Ha mind2 megvolt akkor sry :))

[ Szerkesztve ]

(#23007) smoli válasza twollah (#22995) üzenetére

smoli
(fanatikus tag)

Nyomnál egy privit a szokásos helyről?
Nekem még annyira nem szokásos... :)

SGS2

(#23008) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah akkor itt van a link: [link]

Szedje akinek kell, de felelőséget nem vállalok érte, hogy mindenkinél ugyanúgy fog működni, mint nálam!
Előtte egy rendszervisszaállítási pontot érdemes csinálni.
mod.:
Azért kérek egy visszaigazolást, hogy jó lett e vele.

[ Szerkesztve ]

(#23009) bzoley válasza smoli (#23007) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Azért az aláírását el tudod olvasni, ugye? :)

[ Szerkesztve ]

(#23010) pzstm válasza smoli (#23007) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Win7 codecs

Rakd be könyvjelzőkbe mondjuk :B ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#23011) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Rendszervisszaállítási anyámkínja, hogyne már ígyis hányadán állok a vista és az utáni op.rendszerek driverezésével. Elcsesződik, xp vissza :DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#23012) pzstm válasza HyP3b0y (#23011) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki fordítana nekem? :U

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#23013) dashed válasza pzstm (#23012) üzenetére

dashed
(tag)

En ertem mit akar mondani de hulyeseg szal nem segitek
"már ígyis hányadán állok a vista és az utáni op.rendszerEK driverezésével"
ezmeg ..
Tudtommal csak 1 van es az se kesz meg teljessen
:))

[ Szerkesztve ]

(#23014) pzstm válasza dashed (#23013) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor jó...driverezést végképp nem értem minek kell flehozni Win7 esetében... :U

(#23015) FRENK1988 válasza pzstm (#23012) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A rendszer visszaállítás hatékonyságát kérdőjelezi meg a kedves fórumtárs :) és vissza akar térni a 9 éves Microsoft Windows XP-re.
Beelőzetek. Jellemző :D

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#23016) HyP3b0y válasza dashed (#23013) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

csak hirtelen felindulásból jött... :U

Na látom vannak itt tolmácsok, akkor használom a szlenges nyelvezetet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23017) Sickboy25 válasza dashed (#23006) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

köszi innen szedtem le én is!fxck
nah mindegy csak kianak vmi más drivert is hamarosan!

de köszi mindenkinek a segítséget

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#23018) HyP3b0y válasza HyP3b0y (#23016) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Na mostmár tényleg kivagyok --> :W

Vmit a winrar nem tudott kitömöríteni, én reflexből bezártam a winrart és utána jutott eszembe, hogy rapidshare-n limitált letöltés van reg. nélkül.

Nem baj alszom egy jót:)

jo8 win7 userek és sok realtek driver hozzá :DDD :R

(#23019) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ep45-DS3 audio vs. Sound Blaster Live! 5.1? Szerintetek?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#23020) grunge

grunge
(PH! addikt)

sziasztok!

vista 32 bites oprendszert használok, meglepő módon meg vagyok elégedve vele, jobban működi kmint az xp. kiváncsi vagyok erre a win7 RC-re. az lenne a kérdésem, (elnézést ha már volt rola szó..) hogy mennyi hely kell egy 64bites rendszernek. a jelenlegi vistánál a 30 gigás particiobol 8 giga szabad, a 'legonfosabb' progik vannak fennt. vista 64 vagy 20 gigát evett meg ha jol emlékszem clean install után. win7-el is kb ez a helyzet? mert akkor nekiállhatok particionálni.

regards

(#23019) FRENK1988: LIVE! jobban fog szólni :K

[ Szerkesztve ]

I heard, the truth was built to bend..

(#23021) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én megpróbáltam segíteni!

(#23022) pincehely válasza grunge (#23020) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a 30 gigás partíció bőven elég lesz a 64 bitesnek is.
Ha nem játékokat akarsz még ide tenni akkor minden oké.
Nekem kb 1 hónapja van fent az RC, és a 80gigás partícióbol 50 giga szabad.
De ebben benne van a Grid, meg a Terminator Salvation is, meg a Képeim, meg a dokumentumaim.
Szóval csak nyugi!!!

(#23023) darkpower

darkpower
(kvázi-tag)

valakinek sikerült már logitech webkamerát felrakni? az enyémhez max xp-ig van driver. és érthető okokból nem akarok új kamerát :(((

(#23024) dashed válasza grunge (#23020) üzenetére

dashed
(tag)

En egy min. 40et adnek neki.
Friss ,mai telepites utan nekem most 17et eszik. De meg a beta verzioknak enis 30 korulit adtam es mar fogyoban volt a hely ezert lett 40 gigas a particio.Azota nem volt hely problemam.
Szal ha biztosra akarsz menni 40et de akar 50et is adhatsz neki..

(#23025) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Melyiket érdemesebb felrakni, amelyikkel kevesebb a gond? 7100 x64 vagy 7127 X64? Lassan lejár a 7000 X64, meg uncsi hogy nincs vele semmi gond, szívem szerint ezt fennhagynám :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#23026) pzstm válasza God Vazzeg (#23025) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 7137 x64-et meg sem említetted ;] :P

Amúgy 7100 x64-nel sem lesz semmi gond ;)

Én arra voksolnék :K :B

(#23027) God Vazzeg válasza pzstm (#23026) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ezt nem is láttam :B :D Köszi, lejárati ideje mindnek ugyanaz ugye? Akkor megy fel a 7100-as... Majd... ;] :D

(#23028) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Frissített már valaki sikeresen 7100 -ról 7137 -re? :)
Feleslegesen nem akarok nekiállni letölteni, mert most nincs kedvem egy újabb reinstallhoz.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#23029) chaplin

chaplin
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali

Win7 7137 x64 alatt hiába állítom be a hálózati csatlakozásnál a jelszót és a felhasználónevet mentésre, sosem menti el. előző verzióknál ez nem volt gond. valami házirendi beállítás lesz a ludas. van tippetek rá?

Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

(#23030) dashed válasza God Vazzeg (#23025) üzenetére

dashed
(tag)

+1 a 7100 x64-re :))

(#23028) infectedmann

Elvileg mennie kell, kerdes ,hogy erdemes-e.

[ Szerkesztve ]

(#23031) God Vazzeg válasza dashed (#23030) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

:R

(#23032) infectedmann válasza dashed (#23030) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen... ez a nagy kérdés, hogy aki 7100 után váltott 7137 -re tapasztalt -e valami érdembeli változást mert ugye changelog -ot még nem igazán talált senki :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#23033) grunge

grunge
(PH! addikt)

kösz a válaszokat srácok! lehet hogy ráveszem majd magam a telepitésre. nehogy befürödjek vele, nekem stabil ez a pista is:)

I heard, the truth was built to bend..

(#23034) varada12

varada12
(újonc)

Windows 7 32bit 7100 RC-n a cod2 multiplayere egyszerűen játszhatatlan, habár elvileg kompatibilis. Laggolok össze-vissza. Ha mond ez vkinek valamit a lagométerem egy merő sárga és zöld szín! Az FPS-em fix 250, a pingem tökéletes fix 30. Tűzfal/vírusírtó kikapcsolva... Semmilyen blokkoló nem aktív...Hozzáfűzve annyit, hogy Vista alatt meg hibátlanul ment...Belépek...laggolok, aztán egy 10-15 perc múlva abbamarad, de amint mapváltás, vagy brámilyen beállítást csinálok elkezdi...A cod2-m frissen telepített, tiszta stb...XP-n pedig semmi gond. help! :F

(#23035) pzstm válasza chaplin (#23029) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én ugyan nem ADSL-re, hanem VPN csatlakozásra használom, de ott tökéletesen megjegyzi az adataimat :U :K

(#23036) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Hurra, mukodik a 7100 x64 -> 7137 x64 upgrade.

Bar eloszor jol eltoketlenkedtem 20 percet, mert beszolt, hogy nincs eleg hely a C: particion (11250MB kell neki, nekem volt ~9GB)
Talaltam egy hasznalhatatlan Virtual XP-t (olcso Intel procin nem fut ugye...), 1.1GB hely felszabadul.
Meg mindig rinyal, hogy nincs eleg hely.
C:\NVIDIA torol, 185.85 telepito felejtett ott 110MB-t.
Na, mar csak 20MB hianyzik, nemi szemet torlese utan telepito harmadszor is nekifut. :W

Juhe, erre belekotott, hogy a Nero6 nem kompatibilis a Win7-tel, szedjem le, meg pampog, hogy valoszinuleg a Daemon Tools, meg a VMWare Player nem fog mukodni upgrade utan. (erdekes, egyik telepitesekor sem szolt be a 7100, hogy menj anyadba, bezzeg a Nero6-ra legalabb 3x beszolt.)

Jo, Nero6 uninstall, Win7 telepito negyedik kiserlet.

Na, DT, VMWare meg mindig nem tetszik neki, szedjem le azokat is. :W

Uninstall, otodik nekifutas.

Ezutan eltokolt 20 percet, valami 341MB mentest csinalt, kozben tudtam netezni, aztan ujraindult a gep, vinyorol indul a telepito, eltokolt meg 35 percet, mire kicsomagolta a mar felmasolt telepitot+felrakta a mentett cuccot, etc.

Szoval netto 55 perc alatt megvolt a komplett upgrade, mar csak a Nero6-ot, Daemon Tools-ot, meg a VMWare-t kell csak visszarakni.

Amit elbaltazott:
-visszakapcsolta a billzet+eger power managementben, hogy ebreszthetik a gepet, igy nana hogy azonnal ujraindul, mikor kiprobaltam az alvast. :W
-hangkartyamat 4.0 helyett 5.1-re rakta+alapertelmezett hangerore allitotta (erdekes, hogy a mikrofon nemitva maradt :F )
-TV tuneremhez mindenaron fel akarta rakni a WindowsUpdate-es drivert, de az failed, mivel mar fenn volt egy sajat.
-kirakta a Windows Explorer, meg a Media Player ikonokat a talcara, pedig azokat egyszer mar leszedtem.
-IE8 beszolt, hogy elso hasznalat, tutorial indul, ehhez kepest az osszes kezdolap, konyvjelzom mukodik, sot meg a sutik is megmaradtak.

De legalabb most mar 5 sec alatt megy aludni, nem fel perc. :))

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#23037) nyunyu válasza nyunyu (#23036) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

+par az elbaltazott listahoz:
-visszakapcsolta a bongeszes kezdete hangot, amit ruhellek
-monitor 100Hz helyett 85Hz-n
-2 pinned ikon eltunt, 2 felcserelodott

(#23038) nyunyu válasza nyunyu (#23036) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

+par az elbaltazott listahoz:
-visszakapcsolta a bongeszes kezdete hangot, amit ruhellek
-monitor 100Hz helyett 85Hz-n
-2 pinned ikon eltunt, 2 felcserelodott

(#23039) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7139.0.winmain_win7ids_sp.090526-xxxx
7140.0.winmain_win7ids_sp.090527-xxxx
7141.0.winmain_win7ids_sp.090528-xxxx

Szépen haladnak a srácok :B :K :R

(#23040) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ugy tunik, javult a videokezeles a 7137-ben a 7100-hoz kepest:
-DScaler ha Direct3D kimenetre volt allitva, es nyomtam egy teljes kepernyot, utana vissza ablakba, akkor jo esellyel csak a TV kep bal felso negyedet frissitette, aztan kb. a tizedik oda-vissza valtasra javult meg. 7137 alatt akarhanyszor valtottam ide-oda, mindig teljes kepet kaptam.
(Overlay modban nem volt ilyen bug, csak hat az nem Aero kompatibilis.)
-MPC-HC-ben rendesen mukodik a WMR9 renderless output, nem cseszi el a video keparanyat. OSD persze meg mindig nincs :(

(#23041) Kukti

Kukti
(tag)

no pár finom szösszenet az utóbbi hozzászólásokhoz :

nyunyu: sikerült az update az ok, de lehet egy új telepítés gyorsabb lett volna. a cokie-kat meg kimásolni nem tart sokáig :D (tekinve hogy mindent uninstalálltál)

infectedmann: érdembeli változást nem fogsz tapasztalni. egy jól beállított 7100-as szerintem mindenki igényét kielégíti. ( aki mást mond csak puffog :U )

God Vazzeg : +1 a 7100-ra

grunge : 30Gb is elég neki, de ha hosszú távra tervezel, márpedig ezzel az RC-vel lehet akkor jobb a több.

FRENK1988 : amelyiknek jobb a drivere :D próbáld ki őket. (nállam Realtek jól megy)

pincehely : a realtek driverben igen is benne van a mély hang kiemelés, úgy szól hogy már többször figyelmeztettek a szomszédok. a csatlakozókat pedig valahogy felismeri, de utána teljes nyugodtsággal lehet őket állítgatni.

jóccakát. a korán kelőknek meg majd jó reggelt :P :))

(#23042) nyunyu válasza Kukti (#23041) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Dehogy lett volna gyorsabb egy friss install.

Office, driverek, TV nezo progik, WindowsUpdate-rol leszedett frissitesek, IE8 beallitasok, par jatek, Winamp+pluginjei, torrent, egyedi desktop tema mind megmaradtak, nem kellett nullarol konfiguralnom oket.

Talcan par ikoncseret, hangeroallitast, aprobb finomhangolast meg ki lehet birni.

Amit ujra kell raknom:
-Nero6
-Daemon Tools
-cFosSpeed (latszolag fent van, de inaktiv, eltunt a halozati driverek kozul)
-VMWare (bar ez felesleges, csak a Windows Home Server-t probaltam ki alola)

Szoval minimum 2-3 orat megsporoltam, de altalaban fel nap, mire rendesen belakom az oprendszert.

[ Szerkesztve ]

(#23043) nyunyu válasza nyunyu (#23042) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

-cFosSpeed (latszolag fent van, de inaktiv, eltunt a halozati driverek kozul)

Csak hozza kellett adni ismet a LAN kapcsolat beallitasaihoz, mint uj szolgaltatast.

(#23044) pincehely válasza Kukti (#23041) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor légyszives mutass egy screenshoot-ot ahol látszik, hogy van vagy bass management, vagy ha magyarul megy nálad, akkor mélyhang kezelés.
Én nem azt állítottam, hogy abszolut nem szól a mély, hanem, hogy nem tolja ki a mély csatornára mondjuk az mp3-akat., vagy a síma stereo avikat.

(#23045) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát vagy én vagyok a hülye, vagy nálam nincsen:

(#23046) ux1

ux1
(őstag)

Ha valakinek nagyon kell AC97 és HDAudio Win7 Realtek driver. Gyorsan letöltheti innen:
[link]

pincehely:

Nálam ilyen.....

[ Szerkesztve ]

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-

(#23047) djapor96 válasza CPT.Pirk (#22927) üzenetére

djapor96
(senior tag)

Köszi mindenkinek... Nem tanultam meg olvasni és mindig az explorerest akartam ráerőltetni a mozillára.... hoops :))

Viszont ezt próbáljátok ki kérlek Win7 IE8 alatt:

[link]

Kattintsatok a cikkben lévő fotóra, amivel egy képgaléria nyílna meg. Nekem nem nyitja meg, hiába kattingatok... Jobb katt/megnyitás -al sem történik semmi... Vajon miért?

(sőt ebben a hozzászólásomban lévő [link] -re kattintva sem történik semmi, hiába nyomkodom. A másik gépen XP + IE8-van, ott rékkattintva be jön az oldal)

[ Szerkesztve ]

Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Note ICS

(#23048) Morden24 válasza djapor96 (#23047) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam gond nélkül megnyílik, ide még Flash sem kell. A linked és a képgaléria is megy. IE8x64.

Sectumsempra - For Enemies

(#23049) kymco válasza djapor96 (#23047) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem w7 7100 64bit alatt bejönnek a képek ie8 alatt

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#23050) krystman

krystman
(őstag)

A napokban volt 5db frissítés. Lehet tudni, hogy ezek mik voltak esetleg? Lehet, hogy hülyeség, de azóta a laptopon nagyon gyors lett a Win7 és elmúlt a folyamatos winyó villogás is.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.