Köszi!
Felteszem ottis

[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /

Köszi!
Felteszem ottis

Valaki erre?
Walter White is Bad*ss!!
Az egyik oldalon azt írták hogy igen, de csak úgy ha manuálisan frissíted a punkbustert.
Én még nem próbáltam de sokan jelezték, hogy ezzel a módszerrel náluk megy.
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]
(#30004) [DE2JAY] válasza Sweet Lou 6 (#29998) üzenetére
Szerintem ez lesz az utolsó, legalábbis a legutóbbi Wzor infók szerint.
6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110 - RTM branch build - no sign-off!
6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 - RTM branch build - no sign-off!
6.1.7262.0.win7_rtm.090617-1900 - RTM branch build - no sign-off!
6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - RTM branch build
6.1.7264.0.win7_rtm.090620-1900 - FAKE!
6.1.7264.0.win7_rtm.090622-1900 - RTM branch build
6.1.7265.0.win7_rtm.090624-1905 - NEW candidate in RTM branch build.
de júli 10-ig hívják vissza a prertm buildokat szóval kitudja...
lehet kijön a xx65 is...
[ Szerkesztve ]
Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

(#30006) Sweet Lou 6 válasza [DE2JAY] (#30004) üzenetére
Aha, szóval egyelőre úgy néz ki csak a 7265 lesz még a végleges RTM előtt. Csak azért kérdeztem, mert a 7264-et akarom majd feltenni Vista helyett, és nem 1-2 hétig szeretném használni. Persze ha az RTM-ben jelentősebb változások lesznek mindenképpen arra váltok majd.
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
(#30007) RootRulez válasza Sweet Lou 6 (#30006) üzenetére
Szerintem ez a pár nap nem oszt, nem szoroz. Várd meg az RTM-et
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#30008) Sweet Lou 6 válasza RootRulez (#30007) üzenetére
Szerinted az RTM-hez is lesz "kulcs" ? 
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
(#30009) L7wy válasza Sweet Lou 6 (#30008) üzenetére
Ezek a preRTM-kk is igénylik már a kulcsot, de csak "kulcsot" kapnak, és mennek, szépen kiírja h aktiválva van, hát most majd meglátjuk 30 nap múlva...
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free
kicsit kezd megint warezfele menni a dolog.. 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Feltettem most a 7264es buildet 64bites változatát a gépemre.
Formatálással, partícionálással együtt felment a laptopra 22perc alatt, mindezt egy újraírható dvdről.
Korábban az RC volt fennt, de azt már megállapíthatom, hogy gyorsult.
Remélem megmarad ez a jó szokásuk és csak jobb lesz a végleges.
Lenovo Thinkad T500

Sziasztok!
Az ati oldalán a letölthetö win7-es driverek között,csak HD kártyákhoz találok drivert.Nekem régebbi kártyám van (x1650xt),ehhez hol találok megfelelö drivert?Vagy jó valamelyik HD-s is?
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

Szevasztok!
Diginetem van.
A 7229-es verziót használom.
Van már valami megoldás arra hogy megjegyezze a felhasználó nevet meg a jelszót?

Nincsmit, remélem működik mostmár. 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Hi All!
Ez a trutymó 7264 x64-es build miért nem engedi a hátteret beállítani. Csak egyszínű hátteret enged használni. Ha bekapcsolom a dreamscene-t, egy másodperc után leáll.
Lehet, hogy a watermark eltávolító vagy a magyarítás okozott gondot neki??
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

Ha jól tudom, az a build ilyen, nem lehet ezügyben sokat tenni.
Ha tévedek, javítson ki valaki!
Nekem bármilyen hátteret engedett betenni. Több témát is kipróbáltam azokkal se volt gond. Dreamscene-t 1órája csináltam meg, azóta megy.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkad T500

Nem chaplin-nek írtam, hanem Söri-nek a jelszós gondra. 
(#30019) C.Brigante válasza PAtr0n (#29992) üzenetére

csáó, én is most tettem fel a 7260-ast, eddig semmi gondom vele, 9.6-os cata van fent. 7100-ról telepítettem. nekem az volt a gondom az előzőnél, hogy az új játékokat valaiért nem tudta felinstallálni, megállt mindig hibával telepítés alatt, most megpróbálom ezzel hátha...
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
Nekem a 32es jó... látodlátod... ezért kell 32bites...
Jajjjj....
Bocs, én nem hagynék álni x gb ramot a gépemben, azért, mert 32bites a rendszer... 
[ Szerkesztve ]
(#30022) C.Brigante válasza hackeeeee (#30021) üzenetére

nekem ezért van csak 3 giga benne, és elvileg mindenre elég jelenleg, má amire én használom 
9.3 a legutolsó driver ami támogatja a HD2xxx sorozatnál régebbi karikat is, tehát neked 9.3-as Vista Driver kell az 1650eshez
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

meddig kell még várni a véglegesre? most 7100 van, az utorrentet szinte használni sem tudom mert beakad több percre is, kapásból már az elején ami nem épp normális 
és igen, próbáltam már uninstalálni és ujrarakni
[ Szerkesztve ]
(#30025) hackeeeee válasza C.Brigante (#30022) üzenetére
Nalátod, ott a mondatodban a kulcs. 
Az egyik az "elvileg", a másik meg, "amire én használom".
Én soha az életbe nem raknék össze 2db 1gb-s modult 2db 512-essel, dehát ez az én dolgom. 
@Draken: 1.8.x vagy 1.9béta?
[ Szerkesztve ]
(#30026) C.Brigante válasza hackeeeee (#30025) üzenetére

ez ok, h nem a lagjobb megoldés, viszont a ramokt ingyen kaptam, így már más ah helyztem gondolhatod, h nem saját elhatározásból tettem bele ilyen formába, és még így is stabil 3 gigán a q6600. mármint alapfeszen és P5B-ben
[ Szerkesztve ]

1.9 upc miatt
viszont eléggé nem normális ez a jelenség..egyszer csak elkezdte kb 3héttel ezelőtt
használj bittorrentet...de nemértem mi baja az utorrentnek...
C:\Users\TE\AppData\Roaming\uTorrent\ innen törölj mindent(egy próbát megér)
amúgy 1.9 még nagyon nem végleges...
[ Szerkesztve ]
(#30029) hackeeeee válasza C.Brigante (#30026) üzenetére
Jogos.
Így jogos. 
De ha már veszi az ember a ramot, jobban megéri 2*2gb-t venni, és 64bites rendszert használni...Vagy ha nincs úgy pénz, akkor 2*1gb, és akkor 32bites, de venni sztem értelmetlen, 3gb ramot.
[ Szerkesztve ]
(#30030) C.Brigante válasza hackeeeee (#30029) üzenetére

2x2 vennék én is, de ebbe már nem, majd esetleg ha i7-re váltok,bár abba már nem drága a 3x2 se.

próbáltam azt is amit írtál l7wy de még így is fagy :S mind1 rtm-et majd felteszem ha megjött addig már kibírom.
szerk: azt még elfelejtettem mondani, hogy a fagyás előtt pirosra változik a le/fel kis ikonja a sor elején, nem tudom miért..majd fagyás után zöld lesz
[ Szerkesztve ]

A piros ikon asszem azt jelenti, hogy nincs a trackerrel kapcsolat.
Chipset driver fent van? SATA driver? HDD nem PIO-ban van? (Eszközkezelőben meg tudod nézni, nálam az IDE-csatornán belül van. De ha neked AHCI-ban van, akkor ott máshol van.
)

win7, szal driverek rendben
nem hinném h a hdd elállítódott volna magától, de megnézem.
Nekem is összejött a dolog 
(#30035) < CyberBob > válasza hackeeeee (#30025) üzenetére

Szerintem is.
Én játék miatt használok 4 GB ramot, de aki munkára használ húzósabb programokat annak is kel vagy még kevés is. Értelmetlen 32 bites rendszert használni amikor az alaplapok már 16 GB ramot is kezelnek a memória árakról már ne is beszéljünk.
Még annyit, hogy a 32 bites rendszer egy alkalmazásnak max. 2GB ramot enged használni.
[ Szerkesztve ]
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)
Üdv mindenkinek!
már korábbi hsz.-ban is irtam,hogy néh-néha ujraindulgat a win 7 mióta fent van(7100. build)! akkor virkir azt tanácsolta, hogy a vezérlőpult\rendszer\speciális rendszerbeálításoknál: indítás helyreálításnál kapcsoljam ki a rendszerhibánál az automatikus ujraindítást,ezt megtettem és ma ujraindult és a következő jött be:

de ezen nem igazán tudok ligazodni hogy mi az ütközés és ujraindulás oka!a segítséget előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
(#30037) CPT.Pirk válasza eclipse006 (#30036) üzenetére
Rákeresve a hibakódra, ez egy olyan hiba, ami bármi okozhat. A bios frissítéstől a driver cseréig mindent írtak megoldásnak. Nézz körül az eseménynaplóban, hogy mi van beírva az újraindulások idején. (event viewer)
stop 0x0000000A [link]
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Nos hogy oldottad meg? Én is belefutottam sajnos, mert "okoskodtam", esetleg priviben?
(#30039) eclipse006 válasza CPT.Pirk (#30037) üzenetére
ok, köszi a gyors választ!még annyit kérdeznék,hogy jelenleg 2 giga ramom van és most lesz még 2,inkább a 64bites win7-et éri meg leszednem és abból is a legutóbbi kiadást??
[ Szerkesztve ]

Én még mindig nem vagyok meggyőzve ebben a 32 vs 64 bit vitában. Bár személyes tapasztalatom nincs 64 bites oprendszer terén, de mivel semmi olyan programot nem használok, amihez kellene a 64 bit, nekem - jelen tudásom alapján - logikusabbnak tűnik egy 32 bites oprendszer + a fennmaradó memóriából RAM disk, amire az összes cache + temp elfér. Számomra ez utóbbi megoldás legalábbis igen komoly gyorsulást okozott az alkalmazások működésében. Nem tudom, 64 bit esetén mi lenne a helyzet.. de így pl. a VS2008 is érezhetően gyorsabban fordít, kevesebbet tekeri a HDD-t és igazából nekem ez a fontos, nem pedig a 64 bit. Legalábbis nem addig, amíg alapvetően 32bites programokat kell csinálnom. 
(#30041) eclipse006 válasza (ex)Cat (#30040) üzenetére
hát pont ezért kérdezném,igaz én nem csinálok progikat,
,nekem annyi lenne a lényeg hogy ha már 4giga ram van a gépemben ,azt az oprendszert válasszam (x86-x64) amivel jobban kivan használva!
Én nem szórakozok a RAMDisk-el, hiába olyan hűdegyors, havernak sem sikerült ténylegesen meggyőznie vele, hogy hűdejó. 
Meg ez is olyan dolog, hogy tökjó hogy van, de onnan úgyis áttölti a rendszermemóriába. Haver is szenvedett vele sokat, de aztán nem volt tökéletes, és inkább hagyta, maradt a Raid0-nál. 
Ha ilyen 16, vagy 24gb ramja van az embernek, azt mondom talán van értelme, de ilyen 4-8gb-nél sztem nincs túl sok értelme.
Inkább 64bit.
[ Szerkesztve ]
(#30043) Fire/SOUL/CD válasza (ex)Cat (#30040) üzenetére
Hali!
Nem azért használnak általában 64 bitest OS-t, mert akkora sebesség különbség lenne az 32 biteshez képest(halkan megjegyzem, hogy az ún. TRUE 64 bites progiknál tekintélyes a sebességnövekedés, pl nagy bonyolultáságú matematikai szimulációkhoz írt progik, stb), hanem mert manapság egyáltalán nem ritka a 4Giga-nál több RAM a gépben, ezt meg csak a x64 "látja".
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
(#30044) < CyberBob > válasza (ex)Cat (#30040) üzenetére

A 64 bites win-ben van egy komplett 32 bites rendszer is (nem emulált). Saját tapasztalat, amikor váltottam 64 bitre semmi sem lett lassabb viszont az egész rendszer gördülékenyebben megy, a 64 bites winrar pedig sokkal gyorsabb. Semmilyen programmal vagy játékkal nem volt gond. Mint feljebb már írtam 32 bites rendszer csak max. 2GB ramot tud adni egy alkalmazásnak tehát már 3GB ram is "dísznek" van a gépben. A mostani 1GB-os vga kártyáknál pedig már megint értelmetlen a 32 bit.
Ahogy én látom a 32 vs 64 helyzetet (és ez a tapasztalat is) semmi sem szól a 64 bit ellen amit a 32 bit tud azt ő is tudja minden másban pedig még jobb is.
eclipse006: csak is 64 bit.
[ Szerkesztve ]
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)
(#30045) eclipse006 válasza < CyberBob > (#30044) üzenetére
ok, köszi szépen
már töltöm is ![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszi,akkor a vista drivert töltöm le.
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...
Ki használ 726X verziót? lenne kérdésem...

Én. 7264-et.
Most tettem fel, a 7232 X64-et frissítettem, csaknem 2 órát vett igénybe a folyamat, és nem vagyok meggyőzve róla, hogy jó lett.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys