Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#48001) Morden24 válasza Barthezz2 (#47997) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az nem fordul meg a felyetekben, hogy esetleg a windows az ő konfigján nem megy rendesen, és ergo akkor mégiscsak a winnel van valami?

A konfigját sem ismerem, nem tudom. Ilyenkor általában driverprobléma szokott lenni, az azért kurva ritka manapság már, hogy "nem tetszik az oprendszernek a chipset + vga kombináció"... de tényleg, ilyeneket már alig lehet hallani. Tök őszintén, ez lenne a legutolsó dolog, amire gondolnék.

szinte kapásból az van elővéve, hogy mert ő nem csinál valamit jól, meg a tuning, meg a szétdarált vin

Na most nézd, ez egy olyan dolog, hogy ha valakinek az a gondja, hogy sötét a monitora, akkor először megnézed, hogy van-e áram, be van-e dugva, be lett-e kapcsolva, nem igaz? És te is tudod, mint a fórum rendszeres olvasója, hogy a problémák nagyon magas százaléka ebbe a három kategóriába belefér. Ettől még senki nem lesz hülye, de tény, ami tény: ezek a leggyakoribb okok. Persze Occam borotvájának is lehet ellent mondani, csak nem túl logikus.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#48002) Psychonaut válasza Kartács (#47998) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Csak meg kell betűzni a partíciókat lemezkezelőben, és látni fogja őket a 7 is. ;)

(#48003) sfdrakex válasza Kartács (#47998) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Másnál is volt ilyen gond, de nem mindenkinél, ha jól emlékszem a sajátgépen jobb klikk -> tulajdonságok-> kezelés-> lemezkezelésnél meg lehetett oldani a problémát

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#48004) Jojo5

Jojo5
(senior tag)

Köszi a helpet, akkor még várok 1 kicsit mert jelenleg csak 1db 20 gigás partíciom van és arra akkor nem pakolom fel hanem majd újra partícionálok és törlök a winyoról mindent és adok neki 30 gigát, és az már tuti elég lesz a win7nek :K

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#48005) Morden24 válasza Kartács (#47998) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

több partíciós merevlemezét az Installnál még látta, de utána a Winben már nem látta őket...

Szimplán betűjelet kellett volna adni a hiányzó partícióknak a disc management-ben.

(#48006) Clemi válasza Pityesz78 (#47991) üzenetére

Clemi
(őstag)

Win media playert hogyan lehet tálcára tenni ezköztárként mint xp-ben vistában?

Most lehet hogy én vagyok a csökkent felfogású, de elmagyaráznád, hogy a media player hogyen lehet eszköztár? Egyébként most neked hol van az ikonja, ha nem a tálcán, a start gombtól jobbra harmadikként?

ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

(#48007) Morden24 válasza Clemi (#48006) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Anno Vistában WMP11 alatt volt WMP toolbar, most már nincsen. Gondolom ő azt akarja előcsalni.

(#48008) Barthezz2 válasza Morden24 (#48001) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én azt értem, hogy ezek a leggyakoribb okok, de mikor írják nekem 3-an, hogy tuti a tuning, és a 4ik is beszáll mellé, akkor kezd füstölni az agyam..
Mégegyszer mondom, szerintem is az eddigi legjobb oprendszert sikerült most összehozni, de azért sokszor már soknak érzem, mikor sokan tutinak mondják, hogy nem a win-ben van a hiba, hanem user erro,meg a tuning, meg a stb..
Elsőre oké, de mikor 5x is ez a válasz..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#48009) Lauda válasza Clemi (#48006) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igy jo lesz? :U

(#48008) Barthezz2 de azért sokszor már soknak érzem, mikor sokan tutinak mondják :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48010) Morden24 válasza Barthezz2 (#48008) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te is tudod, hogy nem ellenőrizzük egymást, és nem olvashat mindenki minden hsz-t. Ha te ma leírod, hogy fagy a Win játék alatt, én is meg fogom kérdezni, hogy van-e tuningod, és hiába tisztázzuk le, hogy nem az a bajod, ha holnap megint feldobod, akkor lehet, hogy xyz ugyanezt megkérdezi, mivel nem olvasott vissza, és nem tudja, hogy ez már ki lett tárgyalva.

A fórum szellemiségét szem előtt tartva ha valakinek folyamatos meg nem oldódó problémája van, annak illene az új hsz-ébe bemásolnia a sikertelen megoldásokat és a kizárt lehetőségeket is, példánknál maradva "sziasztok, fagy a Win játék alatt. Dx9-et frisstettem, drivereket néztem, tuning van, de alapon is ugyanez a helyzet stb.".

Vagy nincsen igazam?

(#48011) sfdrakex válasza Clemi (#48000) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Igaz bocs jogos, akkor csak simán huzza a tálcára az ikonját, illetve a superbarra.

Ja közbe látom Lauda mutatta mire gondolt pontosan.

[ Szerkesztve ]

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#48012) Rico33

Rico33
(kvázi-tag)

Új háború veszi a kezdetét...."nekem-hibátlan-a-w7" vs. sz.r-ez-az-egész" :(

(#48013) < CyberBob > válasza Barthezz2 (#47997) üzenetére

< CyberBob >
(senior tag)

Azért vannak véletlen egybeesések. Egy Asus Eee PC-re raktam fel Win7-et és a telepítés után pár órával elkezdet időnként lekapcsolni a gép. Úgy nézett ki az új win a hibás hiszen XP-vel előtte hibátlan volt. Később kiderült, hogy elromlott a ventilátor és túlmelegedett a processzor ezért kapcsolta le magát.

"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

(#48014) Barthezz2 válasza Morden24 (#48010) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ebben teljesen igazad van, de én multkor 10 hsz-en belül kaptam meg vagy 5 embertől, hogy minden hibám okozója a 400mhz-es túlhajtásom :D Pedig közben is megírtam, hogy nem az.
Na mindegy, hagyjuk ezt a véget nem érő diskurzust, béke van :)

Lauda: jolvan, kicsit sok lett na :DDD

Rico33: mondtam én, hogy szar? Csak azt mondom, hogy nem feltétlen minden gond user error, ugyan ugy lehet okozó a win is bizonyos esetekben. De ettől még nem azt mondom, hogy szar.

[ Szerkesztve ]

(#48015) Rico33 válasza Barthezz2 (#48014) üzenetére

Rico33
(kvázi-tag)

Elnézést ha magadra vetted, teljesen álltalános irányultsága volt a megjegyzésnek, semmi személyes... :R

A TC problémádra: ha annyira nem hiányoznak az ikonok, akár ki is kapcsolhatod :K

(#48016) Clemi válasza Lauda (#48009) üzenetére

Clemi
(őstag)

Igy jo lesz? .. és a linkelt képen meg egy régi elavult windows (95/98/2000/XP/Vista) ficsőr van visszahozva, registry turkálással. Te most tényleg azt mondod, hogy a gyorsindító tálcára (superbar) kitettél egy gyorsindítást? De te nem piszkáltad el a windowsod ááááá dehogyis, minden úgyvan ahogy feltelepült. Szerintem alaposan gondold át, hogy mit piszkáltál még el, és miután azokat visszaállítottad, próbáld megint indítani a játékokat, amik nem indulnak.

Azért előbb utóbb mindíg kiderülnek a turpisságok, hogy mi miért rossz.

(#48017) Pityesz78 válasza sfdrakex (#47993) üzenetére

Pityesz78
(tag)

Megvan: Asztal jobbklikk nézet legalul asztali minialkalmazások megjelenítése :C
picit sokáig tart neki de lekapcsolja az összes minia-t.

Nem a mp parancsikont akarom elhelyezni. A mp-t minimalizálni lehetett a tálcára az xp-ben vistaban és azt úgy kellett tisztelt nagytudásu Clemi, hogy tálca ESZKÖZTÁRAK mp ;)

(#48018) Pityesz78 válasza Lauda (#48009) üzenetére

Pityesz78
(tag)

jaa... nekem miért nincs olyanom ott?

(#48019) Clemi válasza Barthezz2 (#48014) üzenetére

Clemi
(őstag)

multkor 10 hsz-en belül kaptam meg vagy 5 embertől, hogy minden hibám okozója a 400mhz-es túlhajtásom Pedig közben is megírtam, hogy nem az.

Elhiszem, hogy nálad nem a tuning okozza a hibákat, de például az asszony gépében egy D820-as procit tettem, (W7 van rajta) amit én én használtam anno, ráadásul 3,2 Ghz-en a 2,8 helyett, és most ha az alaplapon bekapcsolom az automata tuningot (Gigabyte CIA2 közepes értéken) alvó állapotból képtelenség felébreszteni a gépet, ráadásul ilyenkor resetelésre sem indul újra, hanem 2mp-es időközönként elindul-leáll. Csak a teljes lekapcsolás segít. Pedig több mint egy évig használtam húzva a procit XP alatt. Akkor most miért nem megy húzva rendesen? Hát azért, mert lesz az még rosszabb is idővel, még ha nincs húzva akkor is.

(#48020) Lauda válasza Clemi (#48016) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

xp alatt kitettem a talcara egy media player eszkoztarat, hisz ez volt a keresed. De mar megint engem nezel hulyenek, kicsit gondolkodj mar el magadban.

[ Szerkesztve ]

(#48021) Clemi válasza Lauda (#48020) üzenetére

Clemi
(őstag)

Hát ja igen. A hsz-edből meg a linkelt képből ez pont ki is derül, hogy mindaz amit látunk, az XP alatt zajlik. A kérdés egyébként meg a forumtárs részéről nem az volt, hogy XP alatt hogy lehet kitenni, hanem W7 alatt.

(#48022) Lauda válasza Clemi (#48021) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tessek:

Most lehet hogy én vagyok a csökkent felfogású, de elmagyaráznád, hogy a media player hogyen lehet eszköztár?

Egyeb kerdes? :U

[ Szerkesztve ]

(#48023) Barthezz2 válasza Clemi (#48019) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem egyszerűen csak nem kel fel, winyók, ventik felpörögnek, de se kép se hang. Ha kinyomom, akkor utána a hibrid alvásnak köszönhetően hibernálásból ébred(tehát le lemegy rendesen), és azzal is elszüttyög egy darabig.
Mellesleg akkor szerintem máshol is hibázna, ha a tuning lenne a gond, nemcsak a sleep-nél.

Rico33: nem vettem magamra, csak mondom, hogy nem a szar-nemszar vita folyik, és ez sem fog elharapódzni :)
Nem azzal van bajom, hogy lassan jönnek be, hanem azzal, hogy vaj' miért? :U

(#48024) boogie84 válasza Kartács (#47998) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Hali!

Én vettem egy 500GBos vinyót a win7nek + a játékoknak, a másik 1TBos két partícióból állt. Nálam semmi probléma nem volt, miután telepítettem a win-t. Látta a 2 vinyót és a 3 partíciót.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#48025) Tibro5

Tibro5
(fanatikus tag)

erre van valakinek valami ötlete? :(

ilyen hibaüzenetet kapok

[ Szerkesztve ]

(#48026) Lajkó válasza Morden24 (#47992) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Köszi! Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de nekem ez lenne a problémám!

Azaz jelen esetben nincs nyelvi eszköztáram! :U
Esetleg az elérési utat tudja valaki hogy be tudjam ismét tenni? ha egyálltalán még megvan

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#48027) PhoenixK

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Egy verzió: http://prohardver.hu/tema/windows_vienna/hsz_47973-47973.html

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#48028) Lauda válasza Lajkó (#48026) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igy tudod visszaalitani:

vezpult, ora nyelv terulet, terulet es nyelv, bii es nyelvek, billvaltas es ott lesz. :)

(#48029) Tibro5 válasza PhoenixK (#48027) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

nekem nincs kaspersky-m, nem is volt :(
MSE-t használom

(#48030) PhoenixK válasza Tibro5 (#48029) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Azért írtam hogy egy verzió.
Bocs a közhelyért, de Google a barátod: Windows 7 experience index
Eléggé sok program-kombináció szórakozik, erre sztem neked érdemes rákeresni (te ismered a SW-eket a gépen)

szerk: HEJesírás

[ Szerkesztve ]

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#48031) Daffni2 válasza Barthezz2 (#48023) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Futtattál Prime tesztet?

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#48032) jorden06

jorden06
(senior tag)

Hali!

Miért van az, hogy egyes USB-s eszközöket nem ismer fel a számítógép, amelyeknek a működése evidens lenne? Pl. sem a fényképezőt, sem MP3 lejátszó illesztőprogramját nem tudja telepíteni. Viszont pendriveok simán mennek pl.

(#48033) Clemi válasza Barthezz2 (#48023) üzenetére

Clemi
(őstag)

Nekem egyszerűen csak nem kel fel, winyók, ventik felpörögnek, de se kép se hang. Ha kinyomom, akkor utána a hibrid alvásnak köszönhetően hibernálásból ébred(tehát le lemegy rendesen), és azzal is elszüttyög egy darabig.

Nem mellesleg pont azt csinálja a géped, mint amiről írtam egy kicsit feljebb. Mellesleg egyébként a nejem gépén csak a felébredés nem ment, mikor a CIA2 tuning rajta volt a procin, minden egyéb hibátlanul működött.

(#48034) Tibro5 válasza PhoenixK (#48030) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

bios frissités megoldotta a problémát, gigabyte p55-ud3 laphoz a legfrissebb béta bios F4o-val megszűnt a hiba. :DDD

a másik problémára ötlet? winyó hot swap-ot hogy tudom bekapcsolni?

(#48035) Lajkó válasza Lauda (#48028) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Oksa, megtaláltam, köszi! DE! Még mindig lenne egy olyan gondom, hogy hiába nincs megadva billentyűparancs a nyelvek közötti váltáshoz játék közben mégis átvált a balshift+alt combóval! Erre nincs valami orvosság? :U

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#48036) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok! az értesítési területen megjelenítendő ikonok közül azt ami már nem aktuális valahogy ki lehet törölni? (idegesít ,hogy cachelve van :D) xp alatt volt rá mód.

update: erre gondoltam http://kep.ivpicture.hu/223139.jpg

[ Szerkesztve ]

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#48037) Lauda válasza Lajkó (#48035) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok. :) Ezt nem tudom sajna, inditsd ujra estleg es utana probald meg. :F

(#48036) mobal Itt se tudod kiszedni?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#48038) Barthezz2 válasza Daffni2 (#48031) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Minek az a sleep-hez??
Mellesleg akkor megint: szálljunk már le arról, hogy tuningolva van a procim, mert ahogy multkor is írtam, anélkül is fenáll a probléma, és win7 telepítés után pár napig meg tuningal együtt is ment rendesen a sleep, mint ahogy minden eddigi win7 verzión ami fentvolt a gépemen. Most egyszer csak gondolt egyet, és nem megy.

Szóval vonatkoztassunk el már végre attól, hogy azzal a rohadt 400mhz-el több-e a procim, vagy sem, és ha bárki másnak egyéb ötlete van, azt szívesen várom.

Clemi: mint pár sorral feljebb már írtam, a telepítés tuningolt procival zajlott, telepítés után ment a sleep, majd egyszer csak nem, de most tuning nélkül se.

Morden24: látod erre gondoltam.. végül is ma egész délután ezen ment a vita, de még mindig ott tartunk, hogy az az oka, hogy húzva van a procim.. :O

(#48039) Morden24 válasza Barthezz2 (#48038) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, hogy ez már majdnem zen bölcsesség, de azon kéne elgondolkodni, hogy mi történt azóta, amióta fennáll a probléma.

Drivertelepítés-frissítés, bios-frissítés, beállítások megváltoztatása, valamilyen rezidens app (pl. defrag-figyelő, ilyesmi).

(#48040) Kata79

Kata79
(újonc)

segítene valaki az eset smartot hogyan tudom kitörölni a windows7-ből?

(#48041) Edween válasza Barthezz2 (#48038) üzenetére

Edween
(őstag)

Ha nem haragszol, annyival kiegészítenem a tuningot, hogy míg a Béta és az RC kevésbé szerette a húzást, addig a végleges se7en alatt jobban lehet húzni a procit, kevésbé érzékeny rá,(amd-sek ki is próbálhatják) tehát egyes se7ven hibánál kevésbé kell figyelembe venni, ezt az egyik amd-és topikban olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#48042) boogie84 válasza Kata79 (#48040) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Én ezt használom, kitakarít helyettem, nőknek egyenesen tökéletes: Revo uninstaller

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#48043) Attix82

Attix82
(senior tag)

Lenne egy kerdesem: Alvo allapotban kb mennyit fogyaszt a gep?

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#48044) Edween válasza Attix82 (#48043) üzenetére

Edween
(őstag)

szerintem, 20W körül

(#48045) Kata79 válasza Obolony (#41072) üzenetére

Kata79
(újonc)

az a gondom hogy nem sikeresen telepített ESET SMART SECURITY törléséhez kéne segítség mert megpróbáltam törölni de mindíg azt írja ki hogy még vagy fut az eset smart valamelyik programba vagy szüntesse meg az írás védettséget de azt sem engedi mit lehet tenniEdween választ tudnál nekem adni a gondomra?Kata79

[ Szerkesztve ]

(#48046) Bdanyy

Bdanyy
(őstag)

Sziasztok!

SoundMAX Digital Integrated HD hangkártyámon szeretném rögzíteni egyszerre a mikrofont, meg a gép hangját is, pl teamspeak vagy msn stb. Nem tudom egyszerre engedélyezni a sztereo mixet, illetve a mikrofont, meg lehet valahogy oldani még? Esetleg egy usbs vagy express cardos hangkártyával megoldható lenne? Köszie előre is a válaszokat.

(hp elitebook 8530w)

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#48047) g.gergo válasza Attix82 (#48043) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

sleep üzemmódban csak a ramok kapnak némi feszültséget, h el ne vesszen a tartalmuk. Szal pár watt, a 20at kicsit soknak tartom, de ki tudja.

(#48048) csaresz002

csaresz002
(senior tag)

egy kérdés: beállítottam 5.1re a hagkártyát a vezérlő pultba, de akár mit csinálok,a hátsó hangszórók nem szolnak,csak az elsők.

Ötlet?

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

(#48049) Core2duo6600 válasza csaresz002 (#48048) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit akarsz hallgatni 5.1 ben ?

Ha ki van kapcsolva a gép, de nincs áramtalanítva akkor is vagy 15 w or mgeszik, az a 20 reális lehet.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#48050) csaresz002 válasza Core2duo6600 (#48049) üzenetére

csaresz002
(senior tag)

virtual dj-skedni akartam,de nem műkszik pedig be van lőve minden

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.