De a KMP-nél is müxik így a dolog? Annál, h lehet beállítani, h filmindításnál kikapcsolja az aero-t?
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

De a KMP-nél is müxik így a dolog? Annál, h lehet beállítani, h filmindításnál kikapcsolja az aero-t?

annal nem tudom. vlc-nel irtak fenteb h kell ( CTRL+P > Video > Kimenet > DirectX videokimenet.
[ Szerkesztve ]

Hali!
Felraktam a régi gépünkre a Win 7-et (32bit), gondolván jó lesz az kisöcsinek, meg szülőknek...
De azóta folyamat fagy a gép, pedig szépen felment és látszólag semmi baja sem volt... 
Szóval ezzel a hibaüzenettel fagy: [link]
És utána win indításkor ezt a hibát mondja:
[link]
[link]
[link]
Mi lehet ezzel a gond???

Valaki tud rá megoldást???
A gép adatai: Intel Celeron 2,4GHz; 768MB DDR-400-as RAM, 80GB WD winyó, GeForce FX5200 128mb VGA, (alaplap nem jut eszembe...)
Sorry, az első "nagy" képek miatt!
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)

A képeket lehetne kérni 1 kicsit kisebb méretben? 
milyen gépre telepítetted?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
(#22006) PowerBuldog válasza Zalaymate (#22003) üzenetére
Az nv4_mini.sys az nVidiás. Érdemes lenne legyalulni az nv drivert, driver spweeperrel, és újra felrakni egy friss drivert.

A helyedben újrapakolnám a drivereket, különös tekintettel a lapra és a videókarira, hátha megoldja.
Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!
lapdrivert ne is tegyen fel... alapból felismeri

Tudtok win7 alatt működő ingyenes ftp progit?
IE8?
URL-nek beirod, hogy ftp://usernev:jelszo@gepneve aztan maris azt toltesz le, amit akarsz. 
(ha publikus az ftp, akkor usernev:jelszo@ nem kell, eleg az ftp://gepnev)
Jeee, mar Windows Explorerbol is mukodik.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
de a total comander meg a FlashFxp is működik!
Én mindig UltraFXP-t használtam...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Gáz van gyerekek, nagy segítség kellene. 
Két partícióm van, egyiken XP, másikon Win7. Az XP-m behalt, kénytelen voltam újrahúzni, viszont eltűnt az oprendszer választó menü, és most a win7-et nem tudom elindítani. Nem szeretném újratelepíteni azt is. Van valami megoldás erre? 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Tudtok segíteni ?
Van egy Sapphire ultimate 3870 -es videokaris gépem Windows 7 7100 /64 bites oprendszerrel .Az egyik kimenetén LG lcd monitor,a másik kimenetén /átalakítóval HDMI kábel-Házímozi-HDMI kábel-LG FulHD Lcd TV.Legfrisseb driverekkel HDMI Audio kimeneten csak sztereo lehetőség van (Xp-n volt 5.1 is ) képpel semmi probléma,van rá
megoldás hogy itt is legyen 5.1 es hang.
[ Szerkesztve ]
Fefe
Total commanderből nincs 64 bites. Ha 64 bites filekezelő kell, akkor a speed commandert ajánlanám. Szinte ugyanolyan mint a TC, hasonlít rá eléggé, alapvető funkciók (másolás, törlés, stb.) ugyanazokkal a gombokkal vannak.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Íme még egy fordítási bug:
Ez akkor jön elő, amikor az IE-be valamelyik honlapon beírok valamit és rá akarok frissíteni.
hmm, jól keveri az izlandi és a görög karaktereket 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

hi all
miért nem tudom felébreszteni a laptopot win 7 alatt??
csak újraindítást enged!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
nem hivatalos build nem végleges/nem hivatalos magyarítása....szerinted milyen lesz???? Tudnak a hibákról, és nyugi...javítják 
[ Szerkesztve ]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

hogy probalod felebreszteni? power gomb?

egér,billentyű, powergomb benyomása,de nem reagál semmire
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
lehet téli álmot alszik 
Kérdésem lenne, kísérletezni nem szeretnék! Adott egy netes gép TÖBB felhasználóval. Feltelepítem a 7-et és hogyan tovább? Vezérlőpultban létrehozom a másik 2 felhasználót (velem együtt 3 lenne és én lennék az admin) magamon kívül vagy hogyan? És miket tudnék engedélyezni nekik? Ők mit tudnának csinálni alaphelyzetben? Pl lenne joguk telepíteni? Aztán pl FF indításra nem kérdezne valamit? Elég süsü felhasználók....
Alapból úgy kellene h FF ne kérdezzen semmit és pl egy game indítása sem jelentsen gondot!
Ha nem túl necces a dolog akkor még ma felpakolom rá a 7-et.
[ Szerkesztve ]
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

Hali!
Azt esetleg nem tudod, hogyan lehet ftp szervert csinálni a gépből külső progik nélkül? (a feature-nél bepipáltam az ftp-t és fel is ment de onnantól ...)

igen ez lesz a megoldás
más egyszerűen mindent kipróbáltam és nem tudok az otthoni hálózatra két gépek kapcsolni!
Nem látják egymást,pedig azt írja ki ,hogy kapcsolódva van hozzá!Megosztás is volt ,de sámli
(#22025) RootRulez válasza ForRedGlory (#22012) üzenetére
Őt tudnám ajánlani, innen töltheted le, és itt egy magyar nyelvű leírás hozzá.
A leírás mégse leírás... De egyébként jó lesz az...
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Látom ha felrakom a win7-et érzékeny búcsút kell vegyek a szeretett openoffice-omtól mert nem működnek együtt.Van valami más ingyenes alternatíva MS Office programcsomag kiváltására?
TP-link wifi karikkal hogy áll a win7 valakinek tapasztalat?
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
(#22028) RootRulez válasza fekeandras (#22026) üzenetére
Próbáltad pl.: Windows XP SP3 kompatibilis módban futtatni?

ugy probaltad h total commanderba vagy intezobe alulra beirod h \\gep_neve?

úgy sem jó!
nem hiszem el semmi nem jó?!
(#22031) fekeandras válasza RootRulez (#22028) üzenetére

Áh még csak most kezdtem el letölteni.
Tudomásom szerint létezik 64 bite TC is, de leht, hoyg rosszul emlékszem
http://kefetemap.deviantart.com/

Rosszul emlékszel!Total Commanderben még nincs 64-es!
Ha jól tudom delphiben irják a TC-t és azt mondták addig nem lesz 64-es TC amig abból nincs 64-es!Na most viszont ha jól tudom,akkor Delphiből már van 64-es,de TC ezidáig nem érkezett! 
[ Szerkesztve ]
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

És ez tudja a 64bitet?
||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

csak 32 es 16 bites total commander van.
itt van par 64 bites filekezelo:
SpeedCommander (shareware)
AB Commander (shareware)
7-Zip (freeware)
Csabee: office is megy 64 biten megis 32 bites. 
[ Szerkesztve ]
elvileg jah 

Ja,most olvasom,elvileg tudja igaz kapcsolgatni kell különben nem megy minden rendesen!Na akkor várható belőle 64-es!

hol kell kapcsolgatni?
(#22040) ForRedGlory válasza RootRulez (#22025) üzenetére
Köszönöm szépen, meg fogom nézni 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

nekem is ezt csinálja amikor alvoállapotbol be inditom
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

van má magyarositás????????????????
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12
ne offold tele a topicot!
Mihez kell neked magyarítás
van már az RChez is meg a 7127hez is magyar nyelvi MUI olvass vissza

A Ramok nem megfelelő időzitése
BIOS default, Nv driver letakarit, újra fel a drivert és műxeni fog 
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

segítsetek légyszíves.
hozzá kellene férnem a "documents and settings" mappához.
van egy xy user a gépen amivel be vagyok loggolva és használom azt.
ez a user hozzá van adva az "administrators" tagsághoz.
de ennek ellenére access denied van 
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Végleges is.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

7127 x64 alatt nem működik a gadget.
Eddig működött de semmi progit nem tettem fel rá, amitől ne működne.
Rámegyek hogy gadgets és nem történik semmi, az eddig kinn lévő gadgetek persze megvannak. De a gadget kezelőbe nem tudok belépni.
előre is thx!

Az Atheros chipsetesekkel tökéltes mind a 32 mind a 64 bites. A retek ríltekkel csak a 32bites ment P35 chipset alatt.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

4 restart után semmi gond 

érdekes 
pedig semmit se csinsáltam