be kell kapcsolni az aerot, majd pedig kattins a talcan jobb egerrel, majd Properties, es legyen bejelolve az Use Aero Peek to preview... opcio.
legszebb öröm a söröm
(#15001) Zsankee válasza pengegyerek (#14997) üzenetére

be kell kapcsolni az aerot, majd pedig kattins a talcan jobb egerrel, majd Properties, es legyen bejelolve az Use Aero Peek to preview... opcio.
legszebb öröm a söröm

Hát, ha te szereted ha egy csomó automatikusan induló program miatt kb. 1,5x-esére nő a boot idő, akkor...
(persze a nod-ot nem fogom kilőni, de sok feleslegesen induló program van)
[ Szerkesztve ]

Ahogy irtad, a Performance Optionsnal is korul kell nenzi.
Mivel alapesetben Let Windows choose what's best... opcio van bejelolve, es a videokartya es gep teljesitmenyet figyelembe veve a Windows neha automatikusan lekapcsolhatja az Aero nezetet a gyorsabb mukodes erdekeben.
legszebb öröm a söröm

Már akartam kérdezni, hogy nektek is windows klasszikus féle a jobb egérgomb?

Sziasztok....
Kérdezném a hozzáértőket..lehet e abból baj hogy a jól bevált Vista particiómat a Win7 alatt töredezettség mentesítem...?
Az összes particiót(meghajtót) realative gyorsan megcsinálta, de azt amelyiken a Vista van(és hozzáteszem állandóan Vista alól is tör.mentesítettem) a többihez képest lassan csinálja,,,Legalábbis azt a részt amire azt irja ki "consolidated"....Ez pontosan mit is jelent?
Van valami különbség a két féle algoritmusban amit futtat? Mármint Vista, és 7 között? Elvileg úgy gondolom nem lehet belőle baj, hiszen indkettőnek ugyan az a célja....és persze ha végzett inditom is el a Vistát,,,,,csak gondoltam rákérdezek, hátha hallok valami "exta" információt
Köszi
Még annyit....Én azért olyan nagy hátast nem dobtam ettől a 7100-tól...(Egyébként sok köszönet a feltőltőnek)...Nállam a Vistához képest sem nem gyorsabb...sem nem.."semmi"..fent van,,"szép",örülök, próbálgatom,,,de nekem a Vista 0km-es korától tökéletesen bevált, és a jónál egyre csak jobb lett a frissítésekkel...(nem flame-elni akarok,,csak említettem
) Szóval jó hogy van...szeretem az újdonságokat...de ennyi....
üdv
Twine
[ Szerkesztve ]
Nem, csak lesz@rom, hogy 30 vagy 32 másodperc. Két dolgot írtál le, nem 22 dolgot. Attól a két szartól nem fog harmadolódni a bootidőd, azt garantálom 
(#15004) promisz: Ezt hogy érted?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
(#15007) Buldozer99 válasza Zsankee (#14988) üzenetére

Köszi neked is
, egyre jobban tetszik ez a Win7 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

Hali megpróbáltam. sajnos ugyanaz. de azért köszi

Ha jól látom az RC-ben nincs benne ez a funkció. Egyelőre jó ha ide beírod: Technet Fórum.
Ha lesz fejlemény ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehet az MS-nek visszajelzést küldeni akkor leírom vagy más leírja. 
Ha telefon, akkor: Windows Phone!
Igen és a régebbi noti oldalon lévő,jobb mint a win7-es a win 7-es driver intel vga esetébe rengeteg problémát okoz,mint már 100x leírtam rakd fel a vistás vga drivert ,vista sp1 komp. modba és rendszergazdaként futtasd a setupot.

Valaki tudja, hogy mik a Gadget futtatásának feltételei?
Nekem nem hajlandó elindulni semmilyen Gadget, sőt telepíteni se lehet és a Gadget beállításait sem lehet előhozni.
Valaki erről tud valamit?
:)
Ööö, nem a gadgeteknél van az, hogy nem lehet kikapcsolva az UAC? 

Tudom. Még nincs fennt szinte egy program se, azért kérdeztem csak azt a kettőt.
Am így értettem a jobb egérgombot. Mindenkinek ilyen windows klasszikus stílusú?
front3r: van egy olyan funkció, hogy hibajelentés küldése, ami elküldi a MS-nek, a hibakódot. Na én azt mindig elküldöm, bár nem tudom nézik is e...
[ Szerkesztve ]
Update-ról szedtem le a vga drivert, és települt az control panel is
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Igen, az olyan.
Barthezz: Én utoljára a legelején szerdtem le ATi drivert (asszem a W7 pre idejében), akkor nem volt CCC. Ellenben előfordulhat, hogy nálam volt valami bug, vagy simán akkoriban nem volt hozzá.
7000-ben még igen...be kellett kapcsolni....
7022 óta már nem ha jól rémlik 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

az a 7000 es verzioban volt problema.
legszebb öröm a söröm

ilyen az alapertelmezett jobb klikkes pop up ablak, igen.
legszebb öröm a söröm

Nekem ki van kapcsolva az UAC és megy a gadget.
Van olyan gadget, ami a gmail leveleimet megjelníti?
természetesen...és ahogy olvasom inkább az angol verzióját érdemes letölteni, mivel több hibát is javítottak már benne:
[link]
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

UAC-t hol lehet kikapcsolni?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Ati Driverekt én letöltöttem az ATI oldaláról, de nem külön, hanem 1 csomagban a Win7 64bites pakkot, és szépen felment.
Biztonsági figyelmeztetéseket ki lehet kapcsolni valahol? Szal pl, ha kikapcsolom az UAC-t akkor ne figyelmeztessen, mert a Vistában volt ilyen, de ebben nem találtam.
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
kezdd el bepötyögni start menübe:
change user
"Change user account settings" -re katt és huzigálhatod a csúszkát kedved szerint

Jajj sorry, rosszul írtam.. nvidia szempontjából mondom, hogy itt teltepül a control panel is. Atit nem tudom..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Control Panel/ User Accounts/Change User Account Controll Settings.
De minek kikapcsolni? Ezt sosem értettem meg. Ha kikapcsolod nagyobb a biztonsági kockázat.
Nah, én a 7100-ast már fel se tudom tenni. Install legelején bejön egy szép kép, valami virágokat fúj a szél, megjelenik a kurzor és ennyi, így is marad. Egeret tudom mozgatni, de ezenkívül semmire nem is reagál, DVD-t nem olvassa...
Valami ötlet?
Ugyanerre a gépre még a legelső Win7 ami kijött simán felment...

Lehet sok az oc neki..
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Üdv!
Lehet 32 és 64 bites Win7 rendszer között teljes értékűen használható otthoni hálózatot kiépíteni? Nem lesznek kompatibilitási gondok? Előre is köszi..

A Microsoft előbb kapja meg a frissítéseket mint ahogy azt a gyártó az oldalára feltenné.Valószínű eztért.(nekem is 4 hónap differencia van a két driver közzöt)

Mi a rákért csainálja,hogy telepíteni akarom a NOD-t akkor ilyet ír ki:The system cannot open the device or file specified.jó lenne ha nem kéne újra telepítenem az egészet emiatt.
[ Szerkesztve ]
FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S
simán... mindkettő tud kezelni hálózatot 

- a win7 bétákban-ben lévők IE8-ak még nem a véglegest tartalmazták, lehet most is külön kell telepíteni a véglegest...
- miért IE8-at használsz?! 
win7 betara nem lehet végleges IE8-at feltelepíteni 
[ Szerkesztve ]

Melyiket akarod feltenni és hány bites a rendszered?
(#15032) vante: Tudom, hogy nem végleges IE 8-at tartalmazza a Win 7 RC. És ahogy pzstm kolléga írta, nem is lehet rá feltenni.
- miért IE8-at használsz?! Csak!
[ Szerkesztve ]

64 bites és a 4-es NOD-t.simán felment a 7077-re most a 7100 van fent
FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S
Plag kolelgának is olyan van ha jól rémlik.....szóval mennie kell...ha mégsem helyi hiba lesz 

Vagy GMail Counter, nekem ez jött be inkább. 
Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

sejtem hogy helyi csak nem tudom mi a rák
Most tovább ment, csak gondolkozott egy 10 percet, hogy mi tévő legyen...
Lehet kevés neki a gép, 3000+ A64, 1GB ram, X1600Pro, 20GB Quantum vinyó. Szerintem ez utóbbi nem tetszett neki...
A helyzet az, hogy a 7048-ra feltett vga driver, ami ugyanaz ami most a legfrissebb az intel oldalán, nagyon ratyi volt. Kb félóránként elment a kép, és kiírta, hogy a driver alaphelyzetbe állította magát. Igaz, akkor nem kompatibilitási módban raktam fel. Most meg félek, hogy megint szar lesz, mert most a 7100 beépített driverével nincs leállás, így nagyon faszán működik, csak kicsit bonyolultabb elérni a funkciókat a windows-sal. Mit tanácsolsz, tegyem fel amit mondtál?
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Beírod a futtatáshoz, hogy "UAC" és lehúzod a csúszkát a leaglsó szintre.
Én személy szerint azért kapcolom ki mert idegesít.
nekem meg a picipuha irodai kitekintő 2007-es verziója

Nekem simán felcsúszott a gépemre a Nod32 4 és az ESS 4 is!
7100-m van. Délelött tegnap a 64 bitesre, délután meg a 32 bitesre is feltoltam.
De, remélem (és ez csak feltételezés) a Nod32-ből is a 64 bitest szedted le!
Javaslatom: Szedd le a 64 bites telepítőjét a Nod32-nek! Majd Run as Administrator. Elvileg fel kell csúsznia neki! Vagy próbáld meg Vista kompatibilitási módban feltolni. Més segíthet az is!
Ha nem, akkor nálad valami más a stájsz!
[ Szerkesztve ]
Tudunk róla már igen.... ki is beszéltük icipicit....
[link]
Amúgy milyen a cikk? nem mertem elolvasni csak a főcímet.... 
[ Szerkesztve ]

Igen. 
És ez az XPM funkció nagyon jó megoldás lesz.
A nyári-őszi megjelenés pedig nagyon esélyes. Sőt!
#15045) pzstm: Teljesen korrekt a cikk. Legalábbis első olvasatra, semmi bulvárost nem atláltam benne. 
[ Szerkesztve ]

persze a 64 bites van de azt nézem hogy a sajátgépben a fájloknál egy kis lakat van.hogy lehet ezeket eltüntetni?lehet hogy ezért nem települ
Olvastuk,örülünk neki.
Az olcsóbb változatokba is kéne ilyen.Még jó hogy most kapott pár Intel proci VT-t. 
[link]
#15045,pzstm:Index... 
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Probald meg, jobb eger klikk a fajlra majd tulajdonsagok a megjeleno ablak aljan nezd meg, hogy van e olyan gomb, hogy unblock, ha igen, kattints ra, hatha megoldja a problemat.
legszebb öröm a söröm
csak nem kelett volna belenyálaznom sem
"A Microsoft pénteken bejelentette, hogy a fejlesztői programjának a résztvevői már a következő héten hozzáférhetnek a készülő Windows 7 Release Candidate 1 (RC1) verziójához"
egyetlen RC lesz/van.... nem lesznek számozva...mivel nincs több RC
Komolyan mondom megharapom magamat