Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#15001) Zsankee válasza pengegyerek (#14997) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

be kell kapcsolni az aerot, majd pedig kattins a talcan jobb egerrel, majd Properties, es legyen bejelolve az Use Aero Peek to preview... opcio.

legszebb öröm a söröm

(#15002) promisz válasza Morden24 (#14994) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

Hát, ha te szereted ha egy csomó automatikusan induló program miatt kb. 1,5x-esére nő a boot idő, akkor... :P
(persze a nod-ot nem fogom kilőni, de sok feleslegesen induló program van)

[ Szerkesztve ]

(#15003) Zsankee válasza Morden24 (#15000) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Ahogy irtad, a Performance Optionsnal is korul kell nenzi.
Mivel alapesetben Let Windows choose what's best... opcio van bejelolve, es a videokartya es gep teljesitmenyet figyelembe veve a Windows neha automatikusan lekapcsolhatja az Aero nezetet a gyorsabb mukodes erdekeben.

legszebb öröm a söröm

(#15004) promisz

promisz
(fanatikus tag)

Már akartam kérdezni, hogy nektek is windows klasszikus féle a jobb egérgomb?

(#15005) twine

twine
(őstag)

Sziasztok....
Kérdezném a hozzáértőket..lehet e abból baj hogy a jól bevált Vista particiómat a Win7 alatt töredezettség mentesítem...?
Az összes particiót(meghajtót) realative gyorsan megcsinálta, de azt amelyiken a Vista van(és hozzáteszem állandóan Vista alól is tör.mentesítettem) a többihez képest lassan csinálja,,,Legalábbis azt a részt amire azt irja ki "consolidated"....Ez pontosan mit is jelent?
Van valami különbség a két féle algoritmusban amit futtat? Mármint Vista, és 7 között? Elvileg úgy gondolom nem lehet belőle baj, hiszen indkettőnek ugyan az a célja....és persze ha végzett inditom is el a Vistát,,,,,csak gondoltam rákérdezek, hátha hallok valami "exta" információt :D Köszi
Még annyit....Én azért olyan nagy hátast nem dobtam ettől a 7100-tól...(Egyébként sok köszönet a feltőltőnek)...Nállam a Vistához képest sem nem gyorsabb...sem nem.."semmi"..fent van,,"szép",örülök, próbálgatom,,,de nekem a Vista 0km-es korától tökéletesen bevált, és a jónál egyre csak jobb lett a frissítésekkel...(nem flame-elni akarok,,csak említettem ;) ) Szóval jó hogy van...szeretem az újdonságokat...de ennyi.... :D
üdv
Twine

[ Szerkesztve ]

(#15006) Morden24 válasza promisz (#15002) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem, csak lesz@rom, hogy 30 vagy 32 másodperc. Két dolgot írtál le, nem 22 dolgot. Attól a két szartól nem fog harmadolódni a bootidőd, azt garantálom :P

(#15004) promisz: Ezt hogy érted?

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#15007) Buldozer99 válasza Zsankee (#14988) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Köszi neked is :R , egyre jobban tetszik ez a Win7 :C

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#15008) nagyfejü válasza Plag (#14985) üzenetére

nagyfejü
(kvázi-tag)

Hali megpróbáltam. sajnos ugyanaz. de azért köszi

(#15009) front3r válasza promisz (#14981) üzenetére

front3r
(senior tag)

Ha jól látom az RC-ben nincs benne ez a funkció. Egyelőre jó ha ide beírod: Technet Fórum.
Ha lesz fejlemény ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehet az MS-nek visszajelzést küldeni akkor leírom vagy más leírja. :)

Ha telefon, akkor: Windows Phone!

(#15010) dunc válasza muveszur (#14999) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen és a régebbi noti oldalon lévő,jobb mint a win7-es a win 7-es driver intel vga esetébe rengeteg problémát okoz,mint már 100x leírtam rakd fel a vistás vga drivert ,vista sp1 komp. modba és rendszergazdaként futtasd a setupot.

(#15011) Retro11

Retro11
(senior tag)

Valaki tudja, hogy mik a Gadget futtatásának feltételei?

Nekem nem hajlandó elindulni semmilyen Gadget, sőt telepíteni se lehet és a Gadget beállításait sem lehet előhozni.

Valaki erről tud valamit?

:)

(#15012) Morden24 válasza Retro11 (#15011) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ööö, nem a gadgeteknél van az, hogy nem lehet kikapcsolva az UAC? :B

(#15013) promisz válasza Morden24 (#15006) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

Tudom. Még nincs fennt szinte egy program se, azért kérdeztem csak azt a kettőt.

Am így értettem a jobb egérgombot. Mindenkinek ilyen windows klasszikus stílusú?

front3r:
van egy olyan funkció, hogy hibajelentés küldése, ami elküldi a MS-nek, a hibakódot. Na én azt mindig elküldöm, bár nem tudom nézik is e...

[ Szerkesztve ]

(#15014) Barthezz2 válasza Morden24 (#14994) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Update-ról szedtem le a vga drivert, és települt az control panel is

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#15015) Morden24 válasza promisz (#15013) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, az olyan.

Barthezz: Én utoljára a legelején szerdtem le ATi drivert (asszem a W7 pre idejében), akkor nem volt CCC. Ellenben előfordulhat, hogy nálam volt valami bug, vagy simán akkoriban nem volt hozzá.

(#15016) pzstm válasza Morden24 (#15012) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

7000-ben még igen...be kellett kapcsolni....
7022 óta már nem ha jól rémlik :B

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#15017) Zsankee válasza Morden24 (#15012) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

az a 7000 es verzioban volt problema.

legszebb öröm a söröm

(#15018) Zsankee válasza promisz (#15013) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

ilyen az alapertelmezett jobb klikkes pop up ablak, igen.

legszebb öröm a söröm

(#15019) promisz

promisz
(fanatikus tag)

Nekem ki van kapcsolva az UAC és megy a gadget.
Van olyan gadget, ami a gmail leveleimet megjelníti?

(#15020) pzstm válasza promisz (#15019) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

természetesen...és ahogy olvasom inkább az angol verzióját érdemes letölteni, mivel több hibát is javítottak már benne:
[link]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#15021) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

UAC-t hol lehet kikapcsolni?

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#15022) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ati Driverekt én letöltöttem az ATI oldaláról, de nem külön, hanem 1 csomagban a Win7 64bites pakkot, és szépen felment.

Biztonsági figyelmeztetéseket ki lehet kapcsolni valahol? Szal pl, ha kikapcsolom az UAC-t akkor ne figyelmeztessen, mert a Vistában volt ilyen, de ebben nem találtam.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#15023) pzstm válasza Sárpac (#15021) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kezdd el bepötyögni start menübe:
change user
"Change user account settings" -re katt és huzigálhatod a csúszkát kedved szerint :K ;)

(#15024) Barthezz2 válasza Morden24 (#15015) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jajj sorry, rosszul írtam.. nvidia szempontjából mondom, hogy itt teltepül a control panel is. Atit nem tudom..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#15025) Plag válasza Sárpac (#15021) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Control Panel/ User Accounts/Change User Account Controll Settings.

De minek kikapcsolni? Ezt sosem értettem meg. Ha kikapcsolod nagyobb a biztonsági kockázat.

(#15026) Narancs

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Nah, én a 7100-ast már fel se tudom tenni. Install legelején bejön egy szép kép, valami virágokat fúj a szél, megjelenik a kurzor és ennyi, így is marad. Egeret tudom mozgatni, de ezenkívül semmire nem is reagál, DVD-t nem olvassa... :(
Valami ötlet?
Ugyanerre a gépre még a legelső Win7 ami kijött simán felment...

(#15027) Sárpac válasza Narancs (#15026) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Lehet sok az oc neki..

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#15028) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv!
Lehet 32 és 64 bites Win7 rendszer között teljes értékűen használható otthoni hálózatot kiépíteni? Nem lesznek kompatibilitási gondok? Előre is köszi..

(#15029) taxy88 válasza muveszur (#14999) üzenetére

taxy88
(kvázi-tag)

A Microsoft előbb kapja meg a frissítéseket mint ahogy azt a gyártó az oldalára feltenné.Valószínű eztért.(nekem is 4 hónap differencia van a két driver közzöt)

(#15030) Gerisan

Gerisan
(fanatikus tag)

Mi a rákért csainálja,hogy telepíteni akarom a NOD-t akkor ilyet ír ki:The system cannot open the device or file specified.jó lenne ha nem kéne újra telepítenem az egészet emiatt.

[ Szerkesztve ]

FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S

(#15031) pzstm válasza Goatman (#15028) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

simán... mindkettő tud kezelni hálózatot :DDD

(#15032) vante válasza Plag (#14972) üzenetére

vante
(senior tag)

- a win7 bétákban-ben lévők IE8-ak még nem a véglegest tartalmazták, lehet most is külön kell telepíteni a véglegest...
- miért IE8-at használsz?! :)

(#15033) pzstm válasza vante (#15032) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

win7 betara nem lehet végleges IE8-at feltelepíteni ;)

[ Szerkesztve ]

(#15034) Plag válasza Gerisan (#15030) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Melyiket akarod feltenni és hány bites a rendszered?

(#15032) vante: Tudom, hogy nem végleges IE 8-at tartalmazza a Win 7 RC. És ahogy pzstm kolléga írta, nem is lehet rá feltenni.
- miért IE8-at használsz?! Csak!

[ Szerkesztve ]

(#15035) Gerisan válasza Plag (#15034) üzenetére

Gerisan
(fanatikus tag)

64 bites és a 4-es NOD-t.simán felment a 7077-re most a 7100 van fent

FSP Everest 500W,Asus P7H55-M,Core i5 760,4x2Gb Kingmax 1333 Ram,GigaByte Geforce GTX 460 OC 1024 MB DDR3,1,5TB SATA HDD,Optiarc 7203S

(#15036) pzstm válasza Gerisan (#15035) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Plag kolelgának is olyan van ha jól rémlik.....szóval mennie kell...ha mégsem helyi hiba lesz ;)

(#15037) ABE válasza pzstm (#15020) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Vagy GMail Counter, nekem ez jött be inkább. :)

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#15038) Gerisan válasza pzstm (#15036) üzenetére

Gerisan
(fanatikus tag)

sejtem hogy helyi csak nem tudom mi a rák

(#15039) Narancs válasza Sárpac (#15027) üzenetére

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Most tovább ment, csak gondolkozott egy 10 percet, hogy mi tévő legyen... :DDD
Lehet kevés neki a gép, 3000+ A64, 1GB ram, X1600Pro, 20GB Quantum vinyó. Szerintem ez utóbbi nem tetszett neki...

(#15040) muveszur válasza dunc (#15010) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A helyzet az, hogy a 7048-ra feltett vga driver, ami ugyanaz ami most a legfrissebb az intel oldalán, nagyon ratyi volt. Kb félóránként elment a kép, és kiírta, hogy a driver alaphelyzetbe állította magát. Igaz, akkor nem kompatibilitási módban raktam fel. Most meg félek, hogy megint szar lesz, mert most a 7100 beépített driverével nincs leállás, így nagyon faszán működik, csak kicsit bonyolultabb elérni a funkciókat a windows-sal. Mit tanácsolsz, tegyem fel amit mondtál?

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#15041) promisz válasza Sárpac (#15021) üzenetére

promisz
(fanatikus tag)

Beírod a futtatáshoz, hogy "UAC" és lehúzod a csúszkát a leaglsó szintre.
Én személy szerint azért kapcolom ki mert idegesít.

(#15042) pzstm válasza ABE (#15037) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem meg a picipuha irodai kitekintő 2007-es verziója ;] :P :DDD

(#15043) Plag válasza Gerisan (#15035) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nekem simán felcsúszott a gépemre a Nod32 4 és az ESS 4 is!
7100-m van. Délelött tegnap a 64 bitesre, délután meg a 32 bitesre is feltoltam.
De, remélem (és ez csak feltételezés) a Nod32-ből is a 64 bitest szedted le!

Javaslatom: Szedd le a 64 bites telepítőjét a Nod32-nek! Majd Run as Administrator. Elvileg fel kell csúsznia neki! Vagy próbáld meg Vista kompatibilitási módban feltolni. Més segíthet az is!
Ha nem, akkor nálad valami más a stájsz!

[ Szerkesztve ]

(#15044) promisz

promisz
(fanatikus tag)

Ezt olvastátok már?

(#15045) pzstm válasza promisz (#15044) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudunk róla már igen.... ki is beszéltük icipicit....
[link]

Amúgy milyen a cikk? nem mertem elolvasni csak a főcímet.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15046) Plag válasza promisz (#15044) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Igen. :)
És ez az XPM funkció nagyon jó megoldás lesz.
A nyári-őszi megjelenés pedig nagyon esélyes. Sőt!

#15045) pzstm: Teljesen korrekt a cikk. Legalábbis első olvasatra, semmi bulvárost nem atláltam benne. :)

[ Szerkesztve ]

(#15047) Gerisan válasza Plag (#15043) üzenetére

Gerisan
(fanatikus tag)

persze a 64 bites van de azt nézem hogy a sajátgépben a fájloknál egy kis lakat van.hogy lehet ezeket eltüntetni?lehet hogy ezért nem települ

(#15048) Killing válasza promisz (#15044) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olvastuk,örülünk neki. :K
Az olcsóbb változatokba is kéne ilyen.Még jó hogy most kapott pár Intel proci VT-t. :D
[link]
#15045,pzstm:Index... :DDD

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#15049) Zsankee válasza Gerisan (#15047) üzenetére

Zsankee
(fanatikus tag)

Probald meg, jobb eger klikk a fajlra majd tulajdonsagok a megjeleno ablak aljan nezd meg, hogy van e olyan gomb, hogy unblock, ha igen, kattints ra, hatha megoldja a problemat.

legszebb öröm a söröm

(#15050) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak nem kelett volna belenyálaznom sem :W
"A Microsoft pénteken bejelentette, hogy a fejlesztői programjának a résztvevői már a következő héten hozzáférhetnek a készülő Windows 7 Release Candidate 1 (RC1) verziójához"

egyetlen RC lesz/van.... nem lesznek számozva...mivel nincs több RC :(((
Komolyan mondom megharapom magamat :W :W :W

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.