Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Pierre75 #7488 üzenetére

    Igen, valóban nem nagyon van még kompromisszummentes megoldás, de azt azért hozzátenném, hogy én eleve nem is olyan szándékkal vettem a PS3-at, hogy .mkv-t nézzek rajta. Játék miatt vettem és arra keresve is nehéz jobbat találni nála. Emellett viszont Blu-Ray lejátszóként is tökéletes (mondhatni abból is talán a legjobb). Ugyanakkor meg plusz extraként az előbb említett PS3 Media Server progival gond nélkül játszik .mkv-kat is (nálam tökéletesen megy wireless kapcsolattal, nem akadnak a filmek).

    Csak arra akarok utalni mindezzel, hogy aki amúgy is PS3 tulajdonos, vagy a játék miatt tervezi a beszerzését, az ne is gondolkozzon más eszköz beszerzésén (fölösleges anyagi kiadás lenne), ugyanis a PS3 képessé tehető HD-anyag lejátszására is, mégha olyan kompromisszumot kell is felvállalni, hogy megy mellette a PC is. Szerintem az átlagfelhasználónál amúgy is megy a PC/laptop, mikor otthon van, nálam legalábbis az esetek 99%-ában így van, mert gyakran eszembe jut valami és a gép elé pattanok, illetve - mivel nincs újság előfizetésem - mindent neten olvasok, és igencsak sokat olvasok. Abszolút nem vészes a villanyszámlám: ha hazaértem munkából és otthon vagyok akkor átlag napi 8 órát megy a PC, 6-ot a plazma, néhanapján 3-4 órát a PS3, mégsem nagyon fogyasztok havi 130-150 KW/h-nál többet, ami szerintem teljesen átlagnak tudható be.

    Egy szó mint száz, valamilyen kompromisszum megkötésére mindenképp kénytelen vagy, igaz a WDTV is jó választás, árban sem vészes, de ha konzolt is szeretnél, akkor a PS3 ideális választás a maga 80 eFt körüli árával, mert ezért a pénzért next-gen játékkonzolt, Blu-Ray lejátszót és HD-lejátszásra képes, vinyóval felszerelt multimédia-központot kapsz egy személyben.

    Get Moded!

Aktív témák