Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#48001) BoyBoy válasza kiscéé (#47999) üzenetére

BoyBoy
(újonc)

a panasonic garihoz meg ne felejtsd el regisztrálni magad a pana honlapján vagy hol...nemrég írták ketten is, hogy kb 20 nap alatt érkezett meg a hivatalos regisztráció, ez biztosan kell hozzá

(#48002) kornelka válasza junkpod (#48000) üzenetére

kornelka
(senior tag)

Na ja. Nem értem, ki az, aki belépő kategóriában LCD-t vesz, amikor mindkét nagy plazma gyártó belépő modellje 100.000 Ft alatt megkapható! Ennyiért max. 37-es LCD-t adnak csak, de annak is szörnyű képe van sd adással. :O

(#48003) TPeti válasza lancerboy (#47976) üzenetére

TPeti
(kvázi-tag)

"Tudom, csak ha az LCD topikban isteníti valaki a plazmát, az ugye természetes, ha fordítva lenne, az pedig vak, idióta, stb."
Az ugyanúgy öngól és nem szerencsés, de Te miért vagy ennél jobb? Úgy érzem a plazmások itt egymás között azt mondanak az LCD-kről amit akarnak. Te jöttél ide hívatlanul, önszorgalomból LCD-t védeni, és semmit nem tudsz mondani a személyes véleményeden kívül, ezért ne számíts körünkben népszerűségre.

"Meg hogy nem kell tökölni velük, képet mosogatni, zoomolgatni, stb."
Azt ugye vágod, hogy ez még nem jelenti azt, hogy jobb, csak kevésbé igényli a törődést. Egyébként gyenge indok...

"Arról is vitatkozhatnánk, hogy mit mondanak a tesztek, és ki-ki mit lát, vagy hall.
Szóval, mint többször leírtam, mindenkinek más és más az értékrendje, s szerintem illene óvatosabban szidni a másika"

Pont ezért nem a saját véleményemet osztottam meg veled, hanem egy független tesztoldalét, amelyik műszeres méréseket végez... no comment...

---=== WWW.XRAYCARS.HU ===--- XRAY T3 2011 1/10 Electric Touring Car

(#48004) BoyBoy válasza junkpod (#48000) üzenetére

BoyBoy
(újonc)

ne is mond, én most a konyhánkba keresek a helyhiány miatt vmi kisebbet, szóval csak lcd jöhet szóba....és 60-tól indulnak az egérmozik....de sony is van 130ért.... abból "normális" tv-t lehet venni....
teljesen bele vagyok betegedve... :O

(#48005) Csöves válasza kene84 (#47972) üzenetére

Csöves
(senior tag)

Sosem lehet tudni. :D

Aquila non captat muscas.

(#48006) salapp

salapp
(fanatikus tag)

Vannak a plazma-tévék és lcd monitorok tv tunerrel (utóbbiak amúgy elfogadható képet csak magas bitrátájú, nagy felbontású forrásból adnak. És ezzel el is mondtuk - az áruk mellett - a legnagyobb problémát velük kapcsolatban)
Ez ilyen egyszerű.
Amíg nem jön újabb technológia.

Az informatikus írja a programot, használni már nem nagyon tudja.

(#48007) TPeti válasza janos666 (#47997) üzenetére

TPeti
(kvázi-tag)

Ajjaj, akkor egyenlőre marad nálam a 18-as.

(#48008) kene84 válasza Csöves (#48005) üzenetére

kene84
(tag)

Aham..értelek :)

Akkor ezek szerint ők nem szerepeltek az akciós újságban. :O

(#48009) fecus

fecus
(kvázi-tag)

Néhány kérdés Pana 42G30E-hez:
1, Hol nézitek meg az üzemidőt meg a bekapcsolás számát?
2, Valahol van pontos leírás, hogy milyen médiafájlokat játszik le? Van két filmem. Mindkettő mkv (Bolygónk a Föld és a A Föld) A "nagyobb" bitrátájú nem támogatott, a kisebb megy. Mindkettő FHD.
3, A médiaPC bekapcsolásakor átáll játék üzemmódra. Lehet ezt tiltani, hogy maradjon a kézzel beállított Professional1-en, vagy állítsam el a játék beállításait?

Köszi.

(#48010) krx21

krx21
(tag)

Sziasztok!

Valaki hallott már esetleg erről az új szemüveg nélküli 3D technológiáról?
Nagyon kemény... :DD

http://www.youtube.com/watch?v=DNpR3b1gm-w

[ Szerkesztve ]

(#48011) janos666 válasza krx21 (#48010) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt egy percnél tovább nem merném tesztelni, pedig sok veszélyes dolgot kipróbáltam már. :))

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#48012) spiky03 válasza krx21 (#48010) üzenetére

spiky03
(senior tag)

Igen érdekes kis műszer ez vagy mi. :DDD
Biztos jó ezzel egy filmet végig nézni :)

SuperHeRo

(#48013) M_AND_Ms válasza kiscéé (#47993) üzenetére

M_AND_Ms
(senior tag)

Garanciát kötelező vállalni minden forgalomba hozott termékre függetlenül annak fogyasztói árától. A garanciát nem az áru ellentértékével váltod meg. Az jár a termékhez, még ha az ajándék, akkor is.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#48014) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Xboxnál tuti van gari mert az központilag az MS adja. Be kell regelni a gépet az MS oldalán.2 év jár hozzá, ha valami baja lesz az MS gondoskodik a futárról oda vissza.

(#48015) DM-Fan válasza krx21 (#48010) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már régi (majd egy éve láttam először), de nagyon durva. Tuti nem merném kipróbálni. Ha ettől nem lesz rohama valakinek, akkor semmitől. :N Az embernél nincs sok nagyobb állat a Földön.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48016) DM-Fan válasza kiscéé (#47993) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hölgyeményt nyugodtan világosítsd fel, hogy teljesen törvénytelen, hogy tőled plusz pénzt kérjenek el az 5 éves garanciáért. Itt a Panasonic részletes akciós szabályzata, amelynek ők is részesei. Sehol nincs benne olyan, hogy milyen módon kell rendelned az 5 éves garancia biztosításához, ellenben mint Euronics ők is ott vannak az akcióban részt vevő üzletek listájában.
Egyrészt már az alapgaranciát sem a bolt adja, hanem a Panasonic, ahogy annak kiterjesztését is a gyártó szavatolja, magyarán a boltnak rohadtul semmi köze hozzá, illetve csak annyi, hogy a nála vásárolt készülék kapcsán tudod érvényesíteni (benne van a hivatalos forgalmazók listájában). De nem azért, mert ők bármit is biztosítanak, hanem csak azért, mert a számlát ők állítják ki, tőlük veszed át a készüléket, nekik meg a Panasonic szállítja. Másrészt ha probléma van a TV-vel, akkor úgysem hozzájuk fogod vinni 2 éven belül sem és a 2-5. év között sem, hanem a Panasonic-hoz. Miért is kéne plusz pénzt hagynod a boltnál?

Az Xbox-ra ugyanígy a Microsoft kell vállalja a garanciát, amennyiben hivatalosan forgalmazott termékről van szó. Ha meg nem, akkor a bolt KÖTELES biztosítani a garanciát, értéktől vásárlási értéktől függetlenül.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48017) Toobee

Toobee
(senior tag)

PS51D550 témában érdeklődnék. Illetve más idei szériás Samsungosoktól. Miért van az, hogy bármit beállítok, legyen az Film mód, vagy Cinema smooth x idő után visszaugrik az alap Kiemelt funkcióra...Hol tudnám beállítani, hogy ne ugráljon vissza? De így van ez akkor is, amikor kizoomolok valamit, akkor is visszaugrik egy idő után. Előre is köszi a válaszokat!

Bp-en belül, Szegedre M5-ösön csomag és nagyobb tárgyak szállítása megoldható. Eladó telefonjaim: http://href.hu/x/fj0l

(#48018) Suzu

Suzu
(újonc)

Hello!
Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy 46g30-nál nincs hang ha a upc hdmi-is boxát rákötöm.Ez csak hdmi kábellel van így,scartal megy minden rendesen.Ugyan ez a box a másik tv-n /lg lcd/ működik rendesen.

(#48019) Hsanyika1 válasza Suzu (#48018) üzenetére

Hsanyika1
(tag)

probáld végig összes hdmi tv bemenetet

(#48020) salapp válasza krx21 (#48010) üzenetére

salapp
(fanatikus tag)

Fáááni. Veri fááni.

Az informatikus írja a programot, használni már nem nagyon tudja.

(#48021) DM-Fan válasza Suzu (#48018) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Állítsd be a SetTopBox-on, hogy stereo-ban küldje ki a jelet a TV-nek!

Get Moded!

(#48022) Suzu válasza Hsanyika1 (#48019) üzenetére

Suzu
(újonc)

Már végig próbáltam.

(#48023) kiscéé

kiscéé
(újonc)

Köszönöm a segítségeteket ! :C

(#48024) DM-Fan válasza Toobee (#48017) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyanítom "Shop Mode"-ban van a TV. Úgy tudom, hogy a menüből átállítható standard otthoni módra, de majd egy Samsung tulaj leírja, hogy most aktuálisan pontosan mi az elérési útja.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48025) TPeti válasza DM-Fan (#48024) üzenetére

TPeti
(kvázi-tag)

Én is ezt gyanítom. Talán a rendszer menüben van.

(#48026) Suzu válasza DM-Fan (#48021) üzenetére

Suzu
(újonc)

Nem találok ilyet a menüjében.

(#48027) DM-Fan válasza Suzu (#48026) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert gondolom a szervizmenüben van:

Standby módból az INFO - MENU - MUTE - POWER gombok sorban történő lenyomásával lehet bejutni, de oda szigorúan csak saját felelősségre lépj be és semmit ne állíts át, amiről nem tudod, hogy micsoda! Könnyen gallyra vághatod a TV-t, ha bármihez is hozzányúlsz ott!

Inkább várj, amíg egy konkrét Samsung tulaj is megerősíti, hogy hogyan csináld!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48028) Tomics válasza Suzu (#48026) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy DM-Fan írta kikapcsolt állapotban INFO-MENU-MUTE-POWER egymás után a távirányítón.
Asszem a Control vagy az SVC menüpontban lesz egy olyan hogy SHOP MODE. Azt állíts off-ra és kapcsold ki majd vissza a TV-t. Ezután már jónak kell lennie.

[ Szerkesztve ]

(#48029) Suzu válasza Tomics (#48028) üzenetére

Suzu
(újonc)

Nekem nem a shop móddal van a gondom hanem a hanggal.

(#48030) Suzu válasza DM-Fan (#48027) üzenetére

Suzu
(újonc)

Nem samsung hanem 46g30-am van.

(#48031) AmunRa

AmunRa
(fanatikus tag)

Mennyi időt várjak a bekapcsolással? Fújom szobai ventilátorral is készülék hátulját. Hideg raktárban volt.

(#48032) DM-Fan válasza Suzu (#48030) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocs, összekevertelek Toobee-val, mert ő meg a Samsung-jával kapcsolatban kérdezett! Kicsit fáradt vagyok már így nap végére.

Szóval nincs a box menüjében olyasmi, hogy át tudnád állítani a kiadott hang formátumát? Csakmert valószínű az lesz a megoldás. Egyébként nincs stereo-RCA kimenet a box hátulján? Mert vészmegoldásként még azzal is átköthetnéd a TV-re.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48033) DM-Fan válasza AmunRa (#48031) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyit, amíg teljesen át nem veszi a szoba hőmérsékletét. Érezni fogod azt. Minimum 2 óra azért legyen meg!

Get Moded!

(#48034) Suzu válasza DM-Fan (#48032) üzenetére

Suzu
(újonc)

Már azzal is próbáltam úgy sem megy.

(#48035) Toobee válasza DM-Fan (#48024) üzenetére

Toobee
(senior tag)

Köszi a segítséget. Könyvében benne van, hogy hogyan kell. Mindjárt előtúrom.

Bp-en belül, Szegedre M5-ösön csomag és nagyobb tárgyak szállítása megoldható. Eladó telefonjaim: http://href.hu/x/fj0l

(#48036) Suzu válasza DM-Fan (#48032) üzenetére

Suzu
(újonc)

A boxban nem találok olyan beállítási lehetőséget.

(#48037) DM-Fan válasza Suzu (#48034) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, hogy nem, mert lennie kell a menüben erre vonatkozóan beállítási lehetőségnek! Legalábbis amit láttam boxot, azokban volt - igaz, azok nem UPC-sek voltak.

Ha minden kötél szakad, akkor még az is lehet, hogy hibás a box.

A saját HSZ-ed 5 percig tudod szerkeszteni, ha még hozzá szeretnél írni valamit. Használd a funkciót!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48038) Suzu válasza DM-Fan (#48032) üzenetére

Suzu
(újonc)

Hdmi-n megy a kép ,rca-val összekötve sincs hang.
De ugyanez a box az lg lcd-n működik.

[ Szerkesztve ]

(#48039) DM-Fan válasza Suzu (#48038) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lépj oda a TV AV-módjában arra a HDMI-csatornára, amelyikbe bedugtad a box-ot (magyarul oda, hogy lásd a box képét a képernyőn) és ekkor a Hang menübe lépve állítsd át a HDMI-hangot digitálisról analógról vagy fordítva! Az lesz a megoldás!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#48040) Toobee válasza Tomics (#48028) üzenetére

Toobee
(senior tag)

Ez nem működik. Szervízkönyv szerint a hangerő gombot kell megnyomom, majd mikor megjelenik a hangerő képernyőmenüje, akkor 5 mp-ig nyomni a menü gombot (gondolom ez a zöld, amire menü van írva). Viszont hiába tartom lenyomva, ha megnyomom az i betűt, akkor továbbra is azt írja, hogy üzleti üzzemód. A te módszereddel meg csak kikapcsol a TV.

Végül lereseteltem a TV-t, itt be lehetett állítani. Úgyse voltak rendezve a csatornák, már megjegyeztem a gyári helyüket. Most keresi őket, elvileg otthonira került.

[ Szerkesztve ]

(#48041) spiritex válasza krx21 (#48010) üzenetére

spiritex
(senior tag)

Ez a link szerint a Jonathan féle módszer lehetetlen és hamis, mert 10 Hz-nél sem teljes a pislantás, 20 Hz-nél pedig meg már teljesen összerándulnak az izmok.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#48042) AmunRa válasza DM-Fan (#48033) üzenetére

AmunRa
(fanatikus tag)

Ennyire gondoltam én is. A boltban 5-6 órát mondtak, szerintem az sok. Pláne, hogy a ventilátor befújja a levegőt a szellőzésen. Köszi! :R

(#48043) Suzu válasza DM-Fan (#48039) üzenetére

Suzu
(újonc)

Úgy sem történik semmi.

(#48044) DM-Fan válasza Suzu (#48043) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor sajnos nincs több tippem!

Get Moded!

(#48045) Tomics válasza Toobee (#48040) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig működnie kell. Még egyszer leírom, hátha nem volt valami egyértelmű: Kikapcsolt állapotban nyomd végig a távirányítón ezt: INFO-MENU-MUTE-POWER (egymás után, ne egyszerre). Ekkor bekapcsol a TV és pár másodperc múlva megjelenik bal oldalon egy menü. Itt az SVC vagy a Control menüpont alatt láthatod a SHOP MODE menüpontot amire ha rámész ki tudod kapcsolni. (ugyanúgy tudsz navigálni-be-kilépegetni a menüpontok között mintha a normál menüt használnád) Ha ez megtörtént egyszerűen kikapcsolod a TV-t és utána már normál üzemmódban kell mennie.

(#48046) bakkervakker

bakkervakker
(újonc)

Már 1 éve megelégedéssel használok egy 50S20E-t. Most anyámnak kellett a 70cm-es CRT után valamit vennem. Kicsit tartottam a "logó beégéstől" ezért első nekifutásra egy LG42LK530-as LCD-t néztem ki (tudom, most megköveznétek :D ) Áldom a szerencsémet, hogy nem nagyon lehet kapni, illetve bántott a dolog, hogy mégsem plazmát veszek neki, de azért mégis egy 42UX30E lett belőle 5 év garival ! (limitált volt az összeg, amit erre használtam, az S30 szóba se jöhetett volna, pedig az mégis jobb) Panashop-nál rendeltem 125+3 ropiért (most látom már csak 120 ropi :(( ), GLS hozta házhoz (természetesen állítva), aklimatizálódás után teszteltem, minden OK. ("0" perces volt a cucc, "cicergés" zéró)
"Bejáratás" címszó alatt visszavettem a szükséges értékeket, kikapcsoltam a "felesleges fícsöröket" :K , az volt az első benyomásom, hogy képminőségét tekintve nagyon jó, s mivel nincs mellette az S20-asom (máshol lakom) nem vettem észre "égbekiálltó" különbséget.
Szerintem ennyiért biztos jó vétel akinek a 2 HDMI csati elég, s anyám is gyorsan megtanulta, hogy kell "zoom-olni" a logókat.

(#48047) Suzu válasza DM-Fan (#48044) üzenetére

Suzu
(újonc)

Most rákötöttem a házimozira ,azon keresztül van hang.A tv-n miért nincs azt nem értem?

(#48048) Toobee válasza Tomics (#48045) üzenetére

Toobee
(senior tag)

Köszi, így már megy. Bekapcsolva próbáltam az előbb :D Itt érdemes valamit állítani egyébként, amivel javíthatok a minőségen, vagy csak ilyesmik vannak itt? Láttam ezt a Hotel módot is, ez tök hasznos, ha jönnek a fiatal unokatesók vagy valami.

(#48049) DM-Fan válasza Suzu (#48047) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyanítom azért, mert másféle jelet kap a TV, mint amit vár, ezért is írtam, hogy próbáld meg átállítani vagy a box-ban, vagy a HDMI-bemenethez tartozó hang menüben. Úgy szerintem mennie kellene, nem értem, mi lehet a probléma.

Get Moded!

(#48050) Tomics válasza Toobee (#48048) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NEM. Csak saját felelősségre állítgasd. Én samsung dolgozó vagyok a minőségbiztosítási osztályon mint tesztelő és mégis sikerült elcsesznem az LE32B460-am a szervíz menü állítgatásával. :D 3 óráig küszködött vele a szervízben szerelő mire analizálta a hibát és javította azt. Tönkrevághatod a main-lapot ami alsó hangon 30-40 ezer Ft.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.