hát, remélem... 
úgy tűnik, amúgy, hogy az enyém volt az utolsó darab, mert már csak a "rendelésre" felirat szerepel az edigital honlapján.
Náluk 5 ezerrel drágább volt, mint a panashop-ban, de elvileg ingyen házhozszállítják, és adnak 16 ezer ft-nyi kupont is, amit levásárolhatok majd bármilyen számtech kütyüre.
Valaki vásárolt már amúgy online az edigitalnál? Van pár dolog, ami nem egyértelmű számomra, illetve elbizonytalanított.
Bejelöltem, hogy "online kártyás vásárlás", és azt hittem, hogy a következő oldal majd az lesz, amikor fizetek bankkártyával, de nem, csak egy visszaigazoló üzenet jött, hogy igazolják, hogy megrendeltem, és ennyiért.
Amúgy semmi konkrétum nincs a fizetésről. Vagy amikor kihozzák a szállítók, akkor lesz náluk mobil pos-terminál, mint a taxisoknál? Semmiképpen sem szeretnék ennyi cash-t tartani magamnál.
Meg a házhozszállítás se egyértelmű, azt írják az apróbetűs részben, hogy 15 e ft fölött ingyenes, kivéve nagy háztartási gépek esetében, mert ott 3 ezer ft. Viszont azt is írják, hogy csak a házig szállítják, emeletre nem (kivéve a nagy háztartási gépek esetén). Namost, ha nem hozzák fel nekem a tizedikre, akkor morcos leszek...
Meg azt is írják, hogy átvételkor ellenőriznem kell a doboz tartalmát. Ha nem hozzák fel, akkor hogy gondolták, majd szétszedem lent a lépcsőházban? 
Na mindegy, kíváncsian várom a fejleményeket.
Rick: igen, fura.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - Hope you guess my name