Üdv!
Még március közepén az EW-ben vettem az Arena Plazaban. Akkor hoztak 2 darabot, az egyiket kiállították, a másik megmaradt dobozolva. Az utóbbi, bontatlant hoztam el. Pán-európai Pana garijegyet kaptam hozzá, amelyben magyar nyelvű oldalak is vannak, benne van a Pana Magyarország bélyegzője, plusz a TV bárkódja és sorozatszámai. Az EW-s osztályvezető mondta, hogy természetesen hozzájuk is lehetne vinni, de minden általuk forgalmazott Pana termékre él a Pana Magyarország 1+1, azaz 2 éves garanciája, illetve a Pán-európai gari, tehát bármely más országban is átvennék javításra, de alapvetően nyilván legcélszerűbb itthon gariztatni. Plusz az EW plusz 30k-ért ki lehetett volna terjeszteni a garanciát 5 évre, ami biztosítással kombinált konstrukció, de én ezzel nem éltem, mert van saját lakásbiztosításom, amibe ez is beletartozik. A bolt korrekt volt, az eladó srác segítőkész, mondta, hogy ha bármi van, rögtön szóljak, adott egy névjegyet is, valamint kérte, hogy ha már lesz tapasztalatom a PX80-at illetően, akkor menjek vissza és osszam meg vele, mert ő is ezekből tud tanulni és később okítani a vevőket. Szóval szerintem érdemes őket választani, nem valószínű, hogy holnap megszűnik a cég és szerintem garis ügyintézéssel sem szaroznának, bár valószínű, hogy első körben már rögtön a Pana-t hívnám (de erre ne kerüljön sor soha). Hívd fel őket, hogy van-e most nekik készleten, mert tudom, hogy akkor nem volt már több az enyémen felül raktáron, csak a kiállítási darab maradt meg.
Get Moded!