Hirdetés

Aktív témák

  • Pierre75

    senior tag

    válasz gh9 #7476 üzenetére

    Utánaolvasva, majd mindegyiknek van valami nyűgje. A WD HD Tv nem küldi át a dts-t, így ugrik a hang. (Direkt megnéztem, az mkv anyagom 50%-ban Dts.) A Live már orvosolja a hibát, de ezekből meg hullogatnak el - 30E-ből megoldod ugyan az mkv lejátszást, de a BR-re később gyúrni kell. Igaz, amíg ilyen lemezárak vannak, ez marad luxuskategória.
    LG BD370 - ezzel 45E-ből megoldod a BR lejátszást, de az mkv félsiker, mert a fat miatt 4GB-nál nagyobb file-t nem kezel.
    LG BD390 - 80E-ből végre ntfs fájlkezelés, így az mkv megy (bár az srt feliratkezeléssel gondja van), viszont a 370-hez képest érzékenyebb a BR lemezekre, értsd amit a kistestvér lejátszott perfekt, ott a390-nél nem tudsz feliratot vagy hangsávot váltani/kiválasztani. Nyilván ezt javítani fogják.
    A PS3-nál ahogy olvtársunk is írja, bűvészkedni kell az mkv lejátszáshoz. A WD HD Tv esetében is, ha pc-n egy sw-ral átdobod dts-ről ac3-ba, örülhetsz. De nekem nincs időm ilyen kitérőkre, kompromisszumokra.
    A pc fogyasztása, ha mellette ott a plazma is, csodás kis villanyszámlát fial, így saját szempontok miatt lehet egy WD Live-ra nevezek be.

    A tv-pc hdmi-dvi problémámról kiderült, hogy nem egyedi, lehet a tv pc-kimenet orvosolná a gondot de jelenleg energiabarát megoldást keresek.

Aktív témák