Köszke.
Hdready, FullHD TV esetén a bejövő nem HD TVadás jelét nem kell felskálázni?
Nekem Thome-nál van digitális kábelTV-m, ami SCART csatis. HDMI-set csak a HD szolgáltatás igénylése esettén kapok. Gondolom az már felskálázni is tud.
Szebb képe lenne a HDready TVnek, ha egy ilyen SetTopBox felskálázná a TVadás jelét? Vagy ezzel még szépen megbírkózik a Tv?
Milyen felbonátsú a hozzám bejövő TVadás képe? Ahj...nem is könnyű dolog ez a TV vásárlás...
Köszi Teaway de a házimozi egy következő kaland lesz szerintem....
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONFIG: P5E¶ E8500@4.2¶ Asus SilentKnight¶ T800 2*1Gb@4-4-3-4@886¶ GigaByte HD 5770 1GB¶ Aurora570¶ ZM500-HPS modular¶ LG DL DVD újraíró¶ SilentMaxx HDD hűtőfiók¶ WD3200KS¶ WD5000AAKS ¶ G5+G15

Ha a 40 eFt-os műanyag dobozos kompakt házimozirendszernek csúfolt zajkeltőkhöz, akkor azért nagyságrendekkel jobb megoldás, pláne azért, mert ha erősítőből normálisat vesz, akkor induló hangfalaknak azért megteszik a Sal-ok is, később, ha összespórolt egy vagyont, akkor majd lecseréli őket. Erre próbáltam rámutatni. Amúgy én sem vennék Sal-t, mert már pl. egy normális JBL szett sem olyan vészes árban és az köztudottan nagyon jól szól együtt a H/K-val, ha házimoziról van szó. Nem mellesleg zenére sem rossz ez a párosítás. De tudod: kis pénz, kis foci és ezerszer inkább egy normális fadoboz, mint egy műanyag szemetes.
) cuccokra célzok itt ( 200k-tól a csillagos ég ).

Igaz, digitális.

Lehet, hogy mégiscsak melléfogtam a samuval? Eredetileg Pana 50x10y-t szerettem volna, de nem találtam, ezért lett ez, ráadásul jóval drágább is. Valaki ismeri, vagy tud valamit erről a samuról?