Én senkit nem fogok rábeszélni semmire. Több ismeretségre tettem szert mind a Panasonic, mind az LG, mind a Samsung szervizének háza táján és azt kell hogy mondjam, hogy mindenhol megvannak a problémák, egyik gyártó sem igazán különb ilyen tekintetben a másiknál. Az engem teljesen hidegen hagy, hogy egy gyártó kinek és milyen alkatrészét teszi a TV-jébe, engem a látottak érdekelnek, amit a TV maga produkálni tud. Tekintettel arra, hogy a következő TV-met (ami Panasonic lesz) is 5 év garanciával fogom megvásárolni, teljesen hidegen hagy, hogy mennyibe kerül egy ilyen vagy olyan alkatrész, ez legyen a szerviz problémája. Ugyanakkor nem szívesen bosszankodnék azon minden nap, amikor a TV-t nézem, hogy tudom (mert saját szememmel láttam), hogy nekem jobban tetszik egy másik, amiben adott esetben drágábban beszerezhető alkatrészek vannak, de csak azért vettem a gyengébb képességűt, mert abba olcsóbb az alkatrész. Olcsó húsnak a leve is híg.
Egyébként az - ahogy magad is írtad -, hogy a Panasonic invesztál ebbe a szegmensbe a legtöbbet meg is látszik a termékein: nem véletlenül vált az utóbbi 2 évben a legnépszerűbb plazma gyártóvá a Pioneer piacról való eltűnését illetően. Sosem tagadtam, hogy szimpatizálok a márkával, nekem is ugyanannyi jogom van hozzá, mint másnak az LG-hez vonzódni, csak nálam a vonzalom nem azért alakult ki, mert vettem egy Panasonic TV-t és ezért istenítem a márkát, hanem azért, mert láttam már "pár" egyéb plazmát is más gyártótól és tudom, hogy mire képesek azok a készülékek és mire ezek. Ezen felül érdemes sok tesztet elolvasni, ha az ember nem volna biztos abban, amit a szeme lát. Engem ezek a tesztek is megerősítettek abban, hogy a szemem nem csal nagyot.
Mint mondtam, senkit nem beszélek rá/le soha semmire/semmiről, én csak elmondom a véleményem, leírom a tapasztalatomat, elmondom, hogy mit olvastam, amire lehet adni, vagy figyelmen kívül hagyni. Én jelen pillanatban csakis Panasonic plazmát vennék és igen, megéri az árát. Persze nem minden modell, de erre magam is utalok mindig.
Get Moded!