Mikor várhato?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Nem az a baj a karival, hogy hangos mert nem az, hanem, hogy kellemetlen a hangja.
Én majd lehet beszerzek rá vmi külső hűtést.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
keddtől péntekig bármikor
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Treb
(fanatikus tag)
Gratulálok!
Remélem ellátsz majd bennünket tapasztalatokal!
A jelenlegi tulajok is irhatnának tapasztalatokat mert még többen vannak akiknek nincs és hadd okuljanak az úttörők eredményei és tapasztalatai alapján!
THX 

KriptonX
(kvázi-tag)
ha lenne itt valaki akinek van GT je meg crysis sp demoja tesztelje már le h csalt e az nvidia vagy csak fake az egész , állitolag csak a game inditofájlját kell átnevezni és ugy futatni és gyengébb eredmény kelle h szulesse a cikk szerint pls tesztelje e valaki akinek van rá modja
Asus Rampage II Gene / i7 920 / Zalman CNPS9700LED / 3 x 1 gb Kingmax 1600 ddr3 Overclocking Memory / 2 TB Hitachi / Asus HD 5870 /NZXT Hale90 650W/Chembro Gaming Bomb case / Samsung 205 BW /Genius SW-HT5.1 5000/...Samsung Galaxy Nexus

Attix82
(senior tag)
Valamelyik topicba mar irtak rola, fake.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Pietrosz
(őstag)
Csak félig fake 
Van az a kép, amin az autó szélvédője van, meg a fehér fák, na az a kamu, a hibás víz az nem kamu, de a következő driverben javítva lesz. Ennyi.

KriptonX
(kvázi-tag)
csak arra lennék kiváncsi h szándékosan lettek azok elcseszve vagy csak véletlem mert ugye az azért nem min1 
Asus Rampage II Gene / i7 920 / Zalman CNPS9700LED / 3 x 1 gb Kingmax 1600 ddr3 Overclocking Memory / 2 TB Hitachi / Asus HD 5870 /NZXT Hale90 650W/Chembro Gaming Bomb case / Samsung 205 BW /Genius SW-HT5.1 5000/...Samsung Galaxy Nexus
És az miért baj, hogy a driver optimalizálva lett egy játékhoz? Ez nem csalás. A Crysis demo még csak nem is tesztprogi, ahol "pontos" eredmények születnek.
Az szép is lenne, ha nem javítgatnák a drivereket a gyártók, mert akkor egy bughalmazt nézegethetnénk, akármelyik nagy VGA gyár kártyáin.
Még a driver leírásban is sokszor beleírják, hogy melyik játékhoz adtak optimalizációt!
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
NVIDIA az ATI-tól kért hűtést a 8800GT-re? Szörnyű max fordulaton..... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Sárpac
(PH! nagyúr)
Mindjárt sajnálni kezdelek!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Vegyél HR-03 GT-t vagy Accelero-t 
Jobbat tudok, add nekem a kártyádat, én szivesen elhallgatom

[ Szerkesztve ]

Def26
(PH! kedvence)
Nagyon felidegel téged ez a dolog, csakugy mint a 8800 topikban. 
Amugy tök egyetértek veled, az nv legalább veszi a fáratságot és optimalizál. Ati még egy crysis drivert sem adott ki
De most már nem is fontos.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Origin:attila4go

KriptonX
(kvázi-tag)
optimalizáljanak , csak ne ugy h elcseszik a látványvilágot h pár fps el elorébb legyenek , akkor mi értelme a dx10 nem mért nem hazsnálunk még mindig dx 7 et
[ Szerkesztve ]

Pietrosz
(őstag)
Nyugodt lehetsz, hogy mire lesz végleges Crysis lesz rendes driver is hozzá.
[ Szerkesztve ]

Def26
(PH! kedvence)
Már nem azért de kit érdekel pár nagyítóval is alig látható "hiba"? Ha az a bizonyos oldal nem csinálja a tesztet akkor szvsz észre sem vette volna senki... 

KriptonX
(kvázi-tag)
nem bánnám már ha minden letisztázodna , kijonének a radeonok is meg a gémek és egy rendes teszt végre mindenre fényt deritene , mert igy aztán nem konnyu grafikuskrátyát választani 

adibook
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tudna nekem abban segiteni valaki hogy egy XFX 8800Gts 320-as kartyat hogyan tudnam huzni egy picit?
Koszonom. 
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon

KriptonX
(kvázi-tag)
riva tuner ala www.guru3d.com

Benkeszabo
(újonc)
Nem az a baj, hogy észrevehető-e az optimalizáció, vagy sem, hanem az , hogy aki ez alapján dönti el pl új kártya vásárlását, azt egy kicsit félrevezetik, mert nem biztos hogy tükrözi így a teszt az egyes kártyák egymáshoz viszonyitott teljesitményét...
Mert lehet hogy nem látszik a minőségi romlás és még hasznos is ,de nem garantálja hogy más játékokban is gyorsabb/ennyivel gyorsabb az egyik kártya a másiknál...
Míg otthon valóban nem származik belőle hátrányod,addig egy teszt abszolut nem lesz tőle reprezentatív, és azért felháborító mert mások ezek alapján döntenek.
Nvidia kártyám van, az is lesz valószinű,de semmiképp sem szimpatikus húzás.

Macka
(PH! kedvence)
Már hozza a postás a HR-03-t. Ráerőszaokolok egy 12cm-es ventit, azt' kuss lesz.. 
Amúgy alap órajeleken C2DE 6750@3760Mhz-n 12181 pöttyös Mar06-ban.

rocket
(PH! kedvence)
Egy teszt se reprezentativ, hogy az legyen sokkal melyebbre kene asni es nem 1 perces timedemokat vagy beepitett benchmarkokat futattatgatni, raadasul uj trend kezd lenni, hogy a vegleges jatek helyett demokkal tesztelgetnek ami meg aztan egy ujabb dolog csak a lejton lefele az igenytelenseg fele 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

kisJack
(fanatikus tag)
Hy! 8800GT-t néztem ki magamnak és meg voltam róla győződve,hogy a procim ki fogja hajtani,de pár oldallal visszább be volt linkelve egy teszt,amin ugyanaz a kari (asszem 8800GTX) bizonyos helyzetekben 70(!)%-kal több fps-t produkál egy Intellel,(már nem tom milyen,aszzem 6600) mint egy X2-4000+-szal! Nekem 6000+-om van,de az a 70% rengeteg!
Őszintén szólva egy kicsit elbizonytalanított.Mondjuk a 6000+ high-end pc-khez való,de ki tudja? Szerintetek?
Savanyú a narancs.

Def26
(PH! kedvence)
Ebben a pörgő világban azt nem lehetne, mert még a teszt végére sem érnének, de már kezdhetnék újra, mert megjelent egy újjabb kártya/driver 
Bocsi, ez elment neked privátban is.
(véletlenül)
[ Szerkesztve ]
hello
most szeretnék beszerezni egy Gainward 8800GTS 320mByteos vkarit.
ha valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata, akkor az lécci írja meg..

Fringe addict.

Treb
(fanatikus tag)
Szerintem keress core2 vs amd tesztet és nézd meg h a 6000+-os milyen intelhez mérhetö de nem hinném h hátrányod lenne belöle mer azért a 6000-es se gyenge cucc bár én c2d-re esküszöm!! 

Def26
(PH! kedvence)
Az marha nagy mázlista lesz akitől megveszed... 
? 
Fringe addict.

P00By
(PH! nagyúr)
Ez nem a te szobád

Armando_19
(PH! addikt)
Bocsi a zavarásért, meg az üzletelgetésért, de kukucs aláírásom!
Sorry G92 vettem 
Fringe addict.
E6750-nek fele meg kb
(persze mindkető alapon)
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Def26
(PH! kedvence)
Nem tom volt-e már
Jónak tűnik sli-ben 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

rocket
(PH! kedvence)
Nagyon ritka amikor driverek miatt tesztelnek (sot NV driverei kapcsan meg aztan foleg ritkat az osszehasonlito tesztek) , ujabb kartyak miatt szoktak inkabb, vagy jatekok kapcsan de ott se viszik tulzasba.
Rengeteg fapados teszt oldal van mar, akik kapnak egy kartyat nagykertol aztan fel nap alatt osszecsapnak valami tesztet masra nincs ido mert visszakell adni a kartyat, cserebe persze a felhasznalo 20 bannert kell nezzen a weboldalon, de ugylatszik ingyen hirdetnek, hogy egy termek megvetelere se tellik mar 
Pazarlod itt feleslegesen a savezelessegem az eltevedt privat uznettel 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

kisJack
(fanatikus tag)
Nem találtam olyan tesztet amiből konkrétan kiderülne,szerintem csak akkor fogom megtudni ha itt figyel a helyén! 
Savanyú a narancs.

Def26
(PH! kedvence)
Te, az utolsó mondatod milyen nyelven volt? 
"Pazarlod itt feleslegesen a savezelessegem az eltevedt privat uznettel "

Treb
(fanatikus tag)
Jol odatette SLI-ban 

Armando_19
(PH! addikt)
Holnap lesz inno 8800GT SLI teszt vista alatt!

rocket
(PH! kedvence)
Direkt igy irtam igy viccesebbnek tunt, ott a smile a vegen 

P00By
(PH! nagyúr)
Már lestem mikor lesz uj alairasod
A tesztet előre is köszi 
És xp alatt nem is lesz? 
Treb: Remélem ez fedi is a valóságot,mert akkor jövőre építek sli-t. 
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Treb
(fanatikus tag)
Hát én is remélem de az a baj h az én deszkám csak a crossfire-t támogatja (mekkora baromság h 2 pci-ex van rajta és SLI nem megy mind1)!
Amugy az a teszt xp-s! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy valószínműleg belenyúlok egy kis 8800GT vásárlásba de márka ügyileg nem tudom mit vegyek.
MSIben láttam, hogy mi van hozzá hogy néz ki stb, és most megláttam EVGA-ban is ahol 4 féle erősségi típusból lehet váléasztani...a legjobb és legdrágább az volt ott 290 dollárban az 700/2000es volt.
Most kérdésem az lenne, hogy az EVGA valóban ennyire ütős egy márka, hogy sokkal érdemesebb azt vennem mert messze erősebb mint az MSI, Galaxy stb társai??
Sajnos EVGA márkát keveset láttam és használtam és nem vagyok képben velük.
Kössz előre is!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Macka
(PH! kedvence)
Hát, ez a Gigabyte nem egy tuningbajnok. Még mindig E6750@3760 CPU-val toltam Mark06-ot. Memók viszik 1 GHZ-t, a GPU 700-at, de csak külön-külön. Ha beállítom memóriát 1 GHZ-re, akkor GPU csak 650-et hajlandó menni, mert 660-on már szemetel a RAM. Én arra gondolok, hogy 650 Mhz fölött annyira melegszik a GPU, vagy a FET, hogy tovább melegíti a RAM-ot, az pedig elkezd szemetelni.
Mark 06: 650/1700/2000: 13133 pont.

adibook
(kvázi-tag)
Valaki huzta mar a 880gts 320-at riva tunerrel?
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
Akkor egy csendes erőmű lesz.
Ment PM

Mivel hűtőd,hogy 4,6-on megy az x2-őd?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintem 290 dodót megér az EVGA 700/2000-es.