Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)

(#351) aginor válasza Keldor papa (#336) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Én is, és ráadásul tök ugyanolyanok a tuning és sima kártyák esetében is.
De ettől függetlenűl, ezek a qimonda ramok nagy szarok, nem értem miért nem lehetett rájuk mondjuk samsungokat rakni. :F

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#352) Csiborbogár válasza aginor (#351) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Valszeg 20 dollárral többe került volna a kártya...
Amúgy egy 1ns-os ramtól a 2000MHz elég siralmas. :O

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#353) X Factor válasza Csiborbogár (#352) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Azért nem ártana tudnunk h. milyen időzítésekkel megy 1 gigát.

(L) Atiradeonika (L)

(#354) PPSH válasza Csiborbogár (#352) üzenetére

PPSH
(őstag)

a gyartoja a gond,Qimonda :( eddig meg egyik kartyan se lattam :W csak most a GT-ken :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#355) Keldor papa válasza aginor (#351) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah olvastam az írásodban, hogy nagyon melegednek is... :(
Videómemória IC-t gyárt a Micron? Az kéne rájuk! Valami D9 :DDD

(#356) kannon válasza szacsee (#338) üzenetére

kannon
(újonc)

Leadtek WinFast® PX8800 GT & PX8800 GT Extreme
Preformances
• Core Clock (MHz): 680
• Shader Clock (MHz): 1700 nem 1500:)
• Memory Clock (MHz): 2000

amugy jo kis gyűjtemény

Asus P5Q, E8500, Coolermaster HyperTX2, 2x1GB Geil Black Dragon Kit DDR2 1066, Inno3D 8800GT, Samsung 250 Gb

(#357) Keldor papa válasza kannon (#356) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

minden kint lesz

#356: Okés, azt hittem újdonságként írod te is... (már vagy 50-en megtették)

[ Szerkesztve ]

(#358) kannon válasza Keldor papa (#357) üzenetére

kannon
(újonc)

csak kis help, ha már szánta ra az időt

Asus P5Q, E8500, Coolermaster HyperTX2, 2x1GB Geil Black Dragon Kit DDR2 1066, Inno3D 8800GT, Samsung 250 Gb

(#359) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Vmi kegyetlen mi megy az apróban :((( ATI tulaj alig van aki eladna..ja varnak az ati féle megoldasra :D

(#360) Csiborbogár válasza PPSH (#354) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Én remélem, hogy a Quimonda nem mindegyiken lesz jelen.
EVGA-ban nagyon reménykedem. :K

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#361) Dikk válasza P00By (#359) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Had várjanak... :DD még tehetik egy ideig. (szerintem)

(#362) FragMaster válasza Dikk (#361) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

2 hét se

(#363) PPSH válasza Csiborbogár (#360) üzenetére

PPSH
(őstag)

en is bizok az ilyen OC-s verzsonokben :K PL:Leadtek,EVGA,INNO :R

(#364) aginor válasza Csiborbogár (#360) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Idézem magamat egy másik topicból:
"Ezen én is gondolkodtam, de ha egy alkatrész hitelesítve ven valamire, akkor azt tudnia kéne.
Legjobb tudomásom szerint az összas 8800gt két gyárból jön ki(flextronics, foxconn) tehát a zöld nyákos verzióknál nagy különbség nem lehet köztük, max a gyártási szórás.."

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#365) Dikk válasza FragMaster (#362) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Az sok idő ;)

(#366) jety_00

jety_00
(újonc)

Hali meindenki!
Egy olyan jellegű kérdéem lenne, hogy szerintetek a 8800GT kártya be férne e egy asus T3-P5G965 Barbone gépbe??? a kártya 9inches hosszú és 4,72 széles csak nem tudom, hogy ez az adat csak a nyákra vagy az egészre vonatkozik csatolókkal meg fém hátlappal... (elvileg az egészre kéne a méretarány miatt).
A problémát csak az jelenti, hogy a gépem elején lévő kártyaolvasó nyákja útban van így eléggé kimért a hely hosszában. Elvileg bele kéne férnie legalábbis a méréseim szerint de elég passzentosan és nem biztos . szóval ha valaki bármi okosságot tudna mondani, tippet vagy akármit azt megköszönöm. A legbiztosabb az lenne ha bele lehetne próbálni, de erre hol lehetne alkalmam? Ettől függ, hogy mit vegyek ezt vagy egy 8600GTS-t
ui.:a tápcsati elférne, mivel a kártya nyákja nem magas.

Előre is köszi!

(#367) goom válasza jer1cho (#283) üzenetére

goom
(tag)

Bocs, ha lúzer vagy OFF a kérdés, de mit jelent az, hogy "nem hajtja ki" a 3800+ ezt a VGA-t? Lassabbak lesznek a játékok? - vagy el sem indul a Win?
Dominó-elv, tudjátok... 22"-os monitort szeretnék: kiderült, hogy ahhoz kevés az X800GTO2 - no meg a 360-as táp is. Most még a proci is? Nálam is 3800+ van, tuning nélkül, ráadásul S939-es.

Navigare necesse est

(#368) FragMaster válasza Dikk (#365) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

legyen

(#369) r-chee válasza P00By (#359) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindenki "dobálná el" minnél gyorsabban a 8800GTS/GTX-ét....Végén azok járnak majd jól, akik vesznek mégegy karit fillérekért és építenek SLI-t...

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#370) Csiborbogár válasza aginor (#364) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Én viszont dolgoztam ilyen gyárakban, és tudom, hogy simán kerülhetne fel Samsung chip a karikra. Lehet, hogy csak az első sorozaton van Quimonda, mert az volt gyorsabban elérhető. NV biztosan nem szabályozza a chip márkáját.
Tapasztalatom szerint EVGA, vagy bármely másik gyártó simán mondhatja, hogy Quimonda nem felel meg neki, és csak a Samsungot rakhatja fel rá, különben nem veszi meg. Valszeg EVGA nem fogja Quimondával bevállalni a 10 év gart...
De még a BFG sem azh 5 évet. Szvsz!

(#371) Pietrosz válasza r-chee (#369) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

SLI, hogyne, aztán vehet hozzá új tápot meg drága lapot. És még mindig ott van az is, hogy az SLI nem mindig működik úgy, ahogy elvárható lenne.

(#372) Dikk

Dikk
(fanatikus tag)

OFF: Nekem viszont az lenne a kérdésem hogy a 450-es chieftec táp elég e neki??? Mert hogy most veszek a 8800GT miatt másik tápot. A másik kérdés hogy 12-13 körül van e más milyen táp ami esetleg jobb? ON

bocsi az OFF-ért csak a "Melyik tápegysége vegyem?" topikba nem ekkora az aktivitás :)

[ Szerkesztve ]

(#373) Csiborbogár válasza goom (#367) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Azt jelenti, hogy nem elég a processzor teljesítménye ahhoz, hogy kiderüljön mit is tud valójában a kari.
Márpedig egy 3800+(egymagos?) nem elegendő egy 8800GT-hez. :(

Dikk 8800GT-hez elegendő egy jó minőségű 380-as táp is(pl Seasonic) ;)

[ Szerkesztve ]

(#374) aginor válasza Csiborbogár (#370) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Itt nem az a kérdés, hogy kerülhetne-e rá, hanem az, hogy ez eddigi kártyákra nem került.
Evga meg Bfg sem gondolja komolyan azt a hosszú gaiidőt(természetesen vállalja), mivel egy hardver fél-egy év alatt avul el. Szerintem simán bevállalhatják, mint ahogy a micron D9 csippes rammodulokra is bevállalják a gyártók, pedig igen nagy a halálozási arányuk.

(#375) goom válasza Csiborbogár (#373) üzenetére

goom
(tag)

Kösz a gyors választ. Szóval, ha jól értem, menni fog, csak nem "teljes gázon"? A proci egyébként X2-es, tehát kétmagos.
Ha jól tudom, lap- (és vele DDR1->2) csere nélkül - azaz S939-esben - a 4800+ lenne a maximum, ami még szóba jöhetne. ON Az vajon elég ide?

Navigare necesse est

(#376) Dikk válasza Csiborbogár (#373) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

köszi a választ

OFF: De a BFG oldalán úgy olvastam hogy 425-ös táp a "belépő"... akkor az csak ilyen marketing duma? a 400-as meg a 450-es közt úgy sincs 1000 ft különbség ezért gondoltam úgy hogy 450-es. késöbbiekben v.mi ilyesmi gép lesz ahhoz meg nem árt szerintem --> ( E2160 1,8 @ 3,2 ; 8800GT ; 2x1gb ddr2 800 ; 2db sata2-es vincsi) esetleg ezeknek nem e kell több? szerintetek elég ennek a 400-as vagy a 450-est kéne venni? ON

bocsi... de v.milyen szinten a karihoz tartozik. :)

(#377) Ebit válasza Dikk (#372) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Igen elég lesz hozzá.

(#378) Dikk válasza Ebit (#377) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Nagyon köszi :R és bocsi még 1x-er az off-ért.

(#379) FragMaster válasza goom (#375) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Alapon nem
3ghz felett kezd el az igazi lenni a 88gt
4800+ -t nem hiszem, hogy emberi áron kapnál és összvissz 2,4ghz ha jól tudom
Próbálj felhajtani egy 4200+ -t ami megy 2900 körül alapfeszen, kis fesszel talán még 3ghz is kijönne belőle...HerrZ biztos segít ebben, keresd őt.
Még ez se lenne az igazi, de ha olcsón ki akarsz belőle jönni és mást nem akarsz cserélni akkor csak ez maradt amivel javíthatál...

(#380) he7edik. válasza aginor (#374) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Remélhetőleg a jövő héten már tudok tapasztalatokat mondani
a BFG 8800GT-ről :B

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#381) PPSH válasza he7edik. (#380) üzenetére

PPSH
(őstag)

varjuk :K de jovohet legyen belole :C
hogy lehet beszurni spontan csak ugy ide forumba kepet?mert nekem nem mukodik :( vagy milyen tipusunak kell lennie? :R

[ Szerkesztve ]

(#382) jety_00

jety_00
(újonc)

Hali!
vki meg tudná mondani h mekkora a kari gépen belüli hossza??? mármint a csatikat és a fém véget leszámítva, csak maga a nyák. V szerinteteg belefér egy asus T3-P5G965 tipusú barbone gépbe (mini torony jellegű) elvileg passzentosan be kéne.

Köszi!

(#383) Vigneau válasza jety_00 (#382) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb. 23 cm lehet.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#384) Dikk

Dikk
(fanatikus tag)

Úgyse raknak rá másik ramokat. Haverral kifilóztuk hogy ha tennének rá olyan ramot ami húzva 2 fölé megy akkor gtx-nek igen vége lenne az meg vicces lenne. Szóval nvidia csak nem tesz magának keresztbe. :)

(#385) masterful87 válasza Dikk (#384) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

De ha általános jelenség lesz, hogy ezek a sz@r ramok túlmelegszenek, akár gyári hűtéssel is, akkor az NVidiának lépnie kell!
És szerintem ez is lesz a vége... ha továbbra is gáz lesz a ram, akkor fogja és az újak már normális Samukkal fognak legördülni a futószallagról.

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#386) Csiborbogár válasza Dikk (#384) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem NV azt teszi, ami a legtöbb pénzt hozza.
Ha ezzel a döntéssel 20 dollárral többet fog nyerni, akkor meg fogja tenni.

(#387) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

Sziasztok!!

ezt dobjátok be a vga listába köxi!! :R

itt van egy Vistás Asus 8800GT 3d06 teszt [link]

sajnos kevés hozzá a procim de majd ezen is változtatok... ;]

vga driver: 169.02

memóriák sima DDR400-as :B amik 471 Mhz-en mennek!!

vga alapon: 600/1500/1800
vga tunning: 700/1750/1980

sztem azért egy régi s939-es AMD-től elég jóó teljesitmény :DD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#388) Pietrosz válasza masterful87 (#385) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Semmi gáz nincs a ramokkal, azon kívül, hogy nem nagyon akar 2GHz-en vagy felette menni :U
Ennyi pénzért nem is kell neki. Még így is büntet.

(#389) prüntyőke

prüntyőke
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Azt olvastam az 1-ik fórumon, h a GT GTX-hez közeli teljesítményének a kulcsa a jobb driver. Valószínű-e ez az állítás? Hogy lehetséges, hogy az NV 2 hasonló teljesítményű kártyát ekkora árkülönbséggel ad?? Nagy valószínűséggel a GTX driverfrissítés előtt áll??
Vagynemtommivanmá...........

(#390) Sárpac válasza prüntyőke (#389) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

A kulcs egyszerűen annyi, hogy a 112 shader és gpu is jóval magasabb órajelen üzemel mint a GTX GTS-é alapból!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#391) prüntyőke válasza Sárpac (#390) üzenetére

prüntyőke
(kvázi-tag)

Ez remek
Már megrendeltem 1 GTX-et, vigyorogva jutányos áron 100k-ért, erre könnyes szemmel nyugtázhatom, h mire megkapom már el is avult és feleannyiért van ugyanolyan jó. Mondhatom le?

(#392) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem simán mond le.

8800gt alá egy 2.5ghz-n hajtott E2140 elég lehet?

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#393) Sárpac válasza prüntyőke (#391) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Én a helyedben lemondanám!56k-ért gyári tuningos 8800GT-t kapsz ami már =GTX vagy inkább több!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#394) prüntyőke válasza Sárpac (#393) üzenetére

prüntyőke
(kvázi-tag)

Megpróbálom, remélem sikerrel járok.
Ha meg rajtam marad, hát betudom magam a kapitalista üzletpolitika áldozatának.:(( Sebaj nem olyan rossz kártya a GTX sem.

(#395) prüntyőke

prüntyőke
(kvázi-tag)

Azért furcsa, h a GTX lenne a név alapján a jobb, erre a GT leveri feleannyiért. Mintha az NV ki akarna magával tolni.

(#396) Dikk válasza prüntyőke (#395) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Túlzás hogy leveri, de ott van közel mellette.

(#397) prüntyőke

prüntyőke
(kvázi-tag)

Ja, ja. Csak az árkülönbséget nem értem, nem akarják eladni a már legyártott GTX-eket??

(#398) Dikk válasza prüntyőke (#397) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

dehogy nem... de véleményem szerint ha olcsón kapnak közel GTX-et akkor többet adnak el belöle ami több pénz ráadásul a G92 az új technológia ami úgy néz ki elég gyors és olcsobb elő állítani is mint a G80-at

(#399) prüntyőke válasza Dikk (#398) üzenetére

prüntyőke
(kvázi-tag)

Akkor az lenne a stratégia, hogy a GTX jobb azért, vegye 1 szűk réteg aki HD közeli felbontásban akar játszani. Míg erős középkategóriának ott a GT?

(#400) feka007 válasza Hunter2 (#392) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább 2,8-3 GHz.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.