jó akkor valszeg én tévedtem 
csak azért fura, mert 1,3V-tal már egy wolfdale is elszaladgál 
végülis látom, hogy a non-ref kiépítés nem feltétlenül hoz sokat a tuningban, az én cm-es, vmod jumperes galaxy gt-m is "csak" 756-1890-ig stabil emelt fesszel. volt rengeteg ref gt is, ami ennyit ment egy sima bios vmod-dal. de ezért mindenképpen jobb, hogy nem kell biosban túrkálni, hanem csak átrakni a pöcköt.
a mem viszont nagyon megy, még 2300on sem hibázik. valszeg ez az önálló mem tápáramkör miatt van. igazából elégedett vagyok, jó ez a kis galaxy, sokkal jobb elrendezése van, mint a ref-eknek, jobb fet-ek, vrm-en is nagy gyári borda.........
és a sok vita mellett én is kinyilatkoztatom, hogy ma, 2008 februárjában ez a vga lightos tuninggal (természetesen megfelelő hardver támogatással) elég minden játékhoz "(a crysis kivételével)", 1680*1050 es felbontáson minden max beállítással.
(most fejeztem be a cod4-et, nem akadt meg sehol, moha airborn úgyszíntén, stb.......)
ezért lehet meg fognak kövezni, de szerintem ezen a felbontáson az AA-nak nincs semmi értelme, nem cikk-cakkosak a vonalak. ez persze megfektetné a karit, de mivel nincs rá szükség, nem is használom......... az AA a gyenge felbontásokhoz való, kompenzálni a kevesebb pixel miatt létrejövő recéket
ImI

![;]](/dl/s/v1.gif)

...hát nem egy jó marketing az tuti.