Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)

(#51) jugeen válasza he7edik. (#49) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

sehol sem írja, hogy G92. de nem akarok vitázni. legyen neked igazad.

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#52) szacsee válasza gbors (#50) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tévedsz ecsém! ;]

(#53) FragMaster válasza szacsee (#52) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

én is úgy tudom, hogy ez az evga gts még g80 :F

(#54) he7edik. válasza szacsee (#52) üzenetére

he7edik.
(őstag)

figyi báttya nem téved :D

[ Szerkesztve ]

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#55) szacsee válasza he7edik. (#54) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"az a gond ezzel az új termékkel, hogy nem G92, hanem G80 alapú lesz."
Az új gts 65nm-es lesz!
Az EVGA kártyájának raktársöprés szaga van! (ala 2900 pro, csak a G80-as chippekkel)
Gondoljatok már bele, hogy milyen marhaságot állítatok.
65nm-en sokkal gazdaságosabb legyártani egy kártyát, feszellátó áramköre nem kell annyira terhelhetőnek lennie, mert nem 150W-ot kajál, ugyanakkora hűtés esetén magasabbra tornászott órajeleken is normális hőfokon tartja stb... :R
Az nv kisöpri a maradék g80-at, vagy kicsit felpofozza, hogy el lehessen adni a 8800GT megjelenése mellett is.
Ennyi, tudom közben itt ment a kavarc, az új gts-ről, meg az EVGA-ról.
Az NV is válthatott volna modelszámot 8900-ra, nem tudom miért nem tette, hisz ugyanaz a szitu mint 7800GTX után jött az energiatakarékosabb 79xx, ami elpáholta és nem is került annyiba.
Na részemről ennyi, lehet félreértettük egymást! :DDD
Peace! :R

[ Szerkesztve ]

(#56) leviske válasza gbors (#50) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jugeen arra próbált célozni, hogy felesleges új GTS ként nevezni, mert ennyi erővel ez a 96sp+ kártya is nevezhető új GTS-nek... (de gondolom ezt tudod)

Amugy komolyan ezzel akarjátok tele off-olni a topikot? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#57) Armando_19 válasza Pietrosz (#34) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Tehát méretben van:D Juppy:D
Jó lesz ez. Most örülhetnek, akiknek akad régről eladhatatlan heatkillerje.Elég kelendő dologgá fog válni:D

(#58) Sárpac válasza szacsee (#55) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

"Gondoljatok már bele, hogy milyen marhaságot állítatok.
65nm-en sokkal gazdaságosabb legyártani egy kártyát, feszellátó áramköre nem kell annyira terhelhetőnek lennie, mert nem 150W-ot kajál, ugyanakkora hűtés esetén magasabbra tornászott órajeleken is normális hőfokon tartja stb..."

Ez félig igaz is, de a "feszállító" másnéven feszstab áramkörnek pont a csíkszélesség miatt sokkal precízebbnek kell lennie mint nagyobb csíkszélességgel legyártott és magasabb fesszel üzemelő legyen az cpu vagy gpu-nak!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#59) arn válasza he7edik. (#47) üzenetére

arn
(őstag)

volt 112spos g80rol rivatuneres shot, meg bench is. konkretan.

http://project-brian.blogspot.com/

(#60) arn válasza szacsee (#55) üzenetére

arn
(őstag)

valoszinuleg epp azert neveztek el a g92es kartyajukat 8800gtnek, mert igy passzol bele (nagyjabol) a g80as kepbe:

gt - g92 112sp 256b
gts - g80 112sp 320b
gtx - g80 128sp 384b

ha egy komplett uj szeriat hoztak volna, nem 8800nak neveztek volna el, hanem csinalnak egy uj csaladot. persze ettol meg lehet kesobb g92 alapu masik kartya, csak ez alapjan nem par heten belul. lehet nagyobb keszletuk van meg g80bol - marketing.

(#61) DSG

DSG
(kvázi-tag)

Most mivan ? :F az új 8800 GTS eddig G92 volt 65 nm-en..ugyanaz mint a GT csak jobb hűtővel magasabb órajelen.Most ezeket honnan veszitek ?:S

(#62) arn válasza DSG (#61) üzenetére

arn
(őstag)

ezt honnan szeded? :)

volt mar 5 fele verzio pletyiszinten - ez a konkretum (g80 112sp), a tobbibol meg ki tudja mi az igaz.

(#63) DSG válasza arn (#62) üzenetére

DSG
(kvázi-tag)

:DDD Egyenlőre én várok :K Aztán november végén veszek gépet ! jee ;)

(#64) Osiris

Osiris
(senior tag)

nForce570sli chipsetes lap SLI-ben ki tudja elégíteni a 8800GT vga-k adatéhségét? Azért kérdezem, mert ennél a chipsetnél 2db vga esetén kártyánként 8x pci-e sávszélesség jut.
:F

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#65) aginor

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Sziaaztok!

Kérdezném, azoktól akiknek Asus kártyájuk van, hogy mennyire sikerült tuningolniuk?

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#66) Macka válasza aginor (#65) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Neked menny jött össze???

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#67) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom mi ez a nagy kavar, szerintem az NV keveri maga körül. :(((
Lehet rájött, hogy értelmetlen lenne kiadni egy erősebb VGA-t, hiszen az ATI sehol sincs?
Remélem ATI-ék mielőbb durrantanak egy nagyot, hogy újra felpörögjön a VGA piac.
Februárban volt egy hír, hogy jön 8900GTX, meg ultra, aztán mégsem, mert az R600 gyengére sikeredett. Az egészben az a pláne, hogy 3 NV alkalmazott segített a Crysis fejlesztésében és amire kijön a játék nincs egy szóló kártya, ami elvinné VH-ban DX10-ben a játékot normális sebességen még AA-AF nélkül is.
Kész röhej, jó lenne végre nem csinálnának magukból bohócot.
Emlékszem arra a videóra, amiben Vista+C2D v C2Q+G80-at reklámozták, hogy ezzel frankón fog menni... bla-bla-bla..
Ezek közül sem az MS, sem az NV nem tartotta be idáig a szavát, egyedül az Intel terméke az, ami be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket.
Nem egy játék miatt sírok, de előremutató lehet, hogy milyen sebességen fognak futni a következő évben megjelenő játékok.
Itt a High DX10 VGA-nál érdemes körbenézni, látni pár érdekes dolgot.
Ez az egész kész röhej, talán megvárom a 3870-et, meg az új GTS-t, ha lesz egyáltalán, aztán kiderül mi lesz.
Mégegyszer leszögezném nem a Crysis miatt sírok, csak előremutatásnak nem rossz példa a megjelenő játékokhoz. Az meg a másik, hogy a Cod4-ben és az UT3-ban (demo) nem volt very high kapcsoló, lehet azon is rúg-kapálna a gtx nem csak a crysis-ban.
Megjelenéskor kiderül. :R

[ Szerkesztve ]

(#68) Keldor papa válasza szacsee (#67) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen volt egy Yorkfield+G80 videó nem is értettem, hogy akkor nálam Kentsfield-el+G80-al miért akadt Very High-on... :F Pedig a Kent jobban meg is van húzva, mint a Videóban a Yorkfield ES...

[ Szerkesztve ]

(#69) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lehet tudni hogy milyen hűtők fognak erre rámenni? Pl. az AC S1?

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#70) gbors válasza szacsee (#52) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ecséd a nénikéd, hangozzék ez bármilyen valószínűtlenül :D amúgy lehet, hogy tévedek, de anyagilag az nVidia a G80-as megoldással sokkal jobban (raktársöprés).

leviske: azért ez csak mérsékelten off, arról beszélünk, hogy az nVidia köv. kártyája G80 vagy G92 alapú lesz-e.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#71) Macka válasza Yushchenko (#69) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

1.sz... Szerintem/tünk AC S1 rámegy, de valakinek le kellene mérnie a GT-jét.

(#72) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd Update xD!

[ Szerkesztve ]

(#73) Dikk válasza szacsee (#67) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Ez hogy rug-kapálna rajta a GTX kicsit erős kifejezés... van rá megoldás... AA és AF ki kapcsolás... nem igaz hogy mindenki ennyire retardált hogy 1-2 pixel-t nem bír ki... hát komolyan mondom... nevetséges hogy eseket mit várnak dolgoktól... Tény hogy majdnem a top és vinnie kéne de azért isten se 1 nap alatt teremtette a földet (ami egy kamu amúgy..).
Crysis ide vagy oda ha meglesz a 8800GT-m veryhigh-on fogom tolni AA és AF nélkül 1440x900-ba kész vége haccáz :DD :DD :DD

(#74) Kobor válasza Dikk (#73) üzenetére

Kobor
(tag)

Mindjárt 2 kártyát veszel SLI-ben? :D

10 éve a PH-n

(#75) Osiris válasza Osiris (#64) üzenetére

Osiris
(senior tag)

#64 hsz??? :F

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#76) Dikk válasza Kobor (#74) üzenetére

Dikk
(fanatikus tag)

Minek vennék 2-őt? A demo tesztbe (nem is a legújabb driverrel is jól szaladt) akkor még újabb driverrel AA és AF nélkül szerintem simán fog menni ha meg nem akkor 1-2 dolgot lentebb veszek azt viszont hallás :))

(#77) miccur válasza Osiris (#75) üzenetére

miccur
(fanatikus tag)

Menni fog! simán! ;] nem gond annyira hogy nem 16X-os! szinte semmi! nyomjad nyugodtan.

Az alapvető gond a procid!

De még igy is jó lesz , havernak 4400+X2-ön megy 2db 8800GTX azért látszik hogy a proc nem egy állat, sajnos :B de azért elleszel egy darabig ;) , vagy csere 6000+-ra

[ Szerkesztve ]

no comment.....

(#78) Kobor válasza Dikk (#76) üzenetére

Kobor
(tag)

Legyen igazad :R a demo engem nem győzött meg, vagyis vh-on nagyon szép de nem ment nálam túl jól. Remélem a game jobb lesz vagy az uj driverek....

10 éve a PH-n

(#79) Osiris válasza miccur (#77) üzenetére

Osiris
(senior tag)

Kössz a választ, megnyugodtam. a proci 2900-on megy, de majd ha jönnek a 4 magosok lecserélem valami 3ghz alapórajelüre... + tuning. ;]

(#80) Csiborbogár válasza Osiris (#79) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Azt jól teszed!
Kétmagossal már nem lehet kihajtani egy 88GT SLI-t... :(

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#81) csutkaa válasza aginor (#65) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

Szia!!

nekem asus van de még nem sikerlt csinálnom tunningot nem volt időm :(
ha haza megyek szombaton akkor csinálok majd egy tunningot és irok neked.

3d06-ot csináltam és a lenti configommal vga alapon és 9009 :C pontott dobott ki :DD

Samsung Galaxy S2

(#82) Macka válasza csutkaa (#81) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Szerintem azzal az X2-vel ki sem hajtod a VGA-t.

[ Szerkesztve ]

(#83) FoBCRaistlin válasza csutkaa (#81) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

Hu!

Kellemes! Mit menne egy C2D vel :Y

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#84) SoPunk

SoPunk
(lelkes újonc)

Volt itt pH!-n egy teszt szerűség: VGA-CPU párválasztó...Szerintem érdemes még1x végignézni és a GTX-es kariknál a max fps-es cpu-t /órajelet érdemes hozzá igazítani...
Persze ez csak az én véleményem :F

Ui.: nem egy mai teszte de sokat nem változott

[ Szerkesztve ]

A processzor füsttel működik,ha kijön belőle tönkremegy...:)

(#85) spiercell

spiercell
(fanatikus tag)

8800GT SLI teszt

(#86) ez_meg_emaz válasza FoBCRaistlin (#83) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Hát kicsit kevesebbet mint egy 2900xt: 10-11k között. Vki már irt iet.
Nekem 11k 2900xt-vel a konfigomon. Szerintem a 9k nagyon kevés 3d06-ban. :( Látszik egy csöppet a 4400 mennyire visszahuzza.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#87) PPSH válasza csutkaa (#81) üzenetére

PPSH
(őstag)

nekem is kb hasonlo gepem volt anno es azzal a 3dmark pontal megnyugtattal hogyha vettem volna akkor GTX-et nem mentem volna semmire :( jobban jartam az E6750-el+4GB rammal :K :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#88) Shodan válasza ez_meg_emaz (#86) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

az x2őt a 3dmark alulpontozza, játékba nincs ekkora különbség.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#89) Macka válasza Shodan (#88) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Igen, reálisan alul..... :P

(#90) aginor válasza Macka (#66) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Eddig 700/1700 Gpu, pici még van benne..
Nekem a gondom a memóval a van, ezek a quimonda memók rohadtúl melegszenek, gyári hűtővet 1952 volt a max, hr-03-mal már 1900-on is kifagy mark06 elő tesztjénél, ennél azért többre számítottam..

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#91) aginor válasza Yushchenko (#69) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Thermalright hr-03 és hr-03gt, zalman vf700/900, vnf100, vnf1000, ezek biztosan, de szerintem az accelero(s1, s2) is simán felmegy rá.

(#92) aginor válasza csutkaa (#81) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, köszi. :R

Nálam 2940Mhz-en járatott X2-vel a kártya alapon valami 99xxpontot csinált.
Sajnos X2 már nem hajtja ki rendesen ezt a káryát, de majd egy phenom.. :DDD

(#93) Macka válasza aginor (#92) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Szerintem a kihajtáshoz nem csak a 2 mag, hanem súlyos MHZ-k kellenek...

(#94) ez_meg_emaz válasza aginor (#91) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Akkor böviteni kéne az elsö hsz-t amugy vagy egy fatality-s zalman is ami rámegy az elsö hsz-ban lévö teszt alapján az sincs kiirva a listába. :)

(#95) Macka válasza ez_meg_emaz (#94) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

De a Fatal1ty ua, mint a VF700-VF900, csak jobban pörög és más a színe....

(#96) FragMaster válasza Macka (#93) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

a 2 magot meg mondhatnánk kb alapnak ma már, egy-két hónap kérdése és kihalnak az utolsó egymagosok is újonnan, persze utána azért még jön raktársöprés

(#97) ez_meg_emaz válasza Macka (#95) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Apropo. A vf700 elég a karira? Mármint a memokra elég az a nyamvadt borda? Most nem jut eszembe a neve de hátul (azokat fesz szabályzokat vagy miket) nem kéne hüteni vmivel?
Remélem lehet érteni mire gondolok. :B

(#98) Macka válasza ez_meg_emaz (#97) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Hááát, én AC S1-t teszek rá, az biztos....

(#99) Haart válasza Macka (#98) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ha jó rá az S1 akkor miért nem bővíti valaki az 1. hszt hogy benne legyen minden hűtő ami kompatibilis vele.

(#100) Macka

Macka
(PH! kedvence)

8800 GT@640MB.... :)

mod.:Már átírták....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.