A Logitech Z906-os hangfalrendszer 2011. márciusában jelent meg, leváltva a Logitech cég eddigi 5.1-es zászlóshajóját a Z5500-at. A specifikációk alapján a Z906-os is rendelkezik THX minősítéssel. Általánosságban a hangdobozok nem térnek el az elődtől, bár a kialakításuk inkább a múltat idézi. A vezérlőegység sem tartalmaz már kijelzőt, azonban funcionalitásban jól teljesít. Összesen akár hat eszközt is lehet rá csatlakoztatni: PC-t, TV-t, DVD lejátszót, Blue-Ray lejátszót, Apple terméket, konzolt. Az elődhöz hasonlóan a beépített dekóder továbbra is biztosítja a Dolby Digital és DTS hangsávok megszólaltatását. A termék rendelkezik infrás távirányítóval is.
A Z906 műszaki jellemzői:
Teljes effektív teljesítmény: 500W
Mélyhangszóró: 165W
Magashangsugárzók: 5X67W
Dolby Digital 5.1 dekódolás
DTS dekódolás
Digitális optikai bemenetek: 2db
Digitális koaxiális bemenet: 1db
RCA bemenet
3,5 mm-es bemenet: 1db
Magashangsugárzók: 4db falra szerelhető
Középső csatorna hangszórója: 1db falra szerelhető
Mélyhangszóró: 1db Kivezetőnyílással ellátott, lefelé irányított
Távirányító: infravörös
A fórumot azért nyitom, hogy segítséget nyújtson a jövőbeni Z906 tulajdonosonak.
Várok minden hasznos észrevételt, tanácsot a Z906-os hangfalrendszerrel kapcsolatban.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

Engem a régi Ozakimra emlékeztet.

![;]](/dl/s/v1.gif)

).

pedig nagyon várom már az élmény beszámolót nekem 3 éve van Z5500 -om de már legalább 2 éve minden héten legalább egyszser utána jártam ,h van e már utód
A hitetlenekedőkenek ,meg kételkedőknek azt tudom mondani , haver vett kb 250 rugeszes onkio házomozit és ebben a kategoriában még nem is THX minősétésü na de szó mind szó DTS hangminőségü filemet bedobtuk hozzá azt halgattom és látom büszkeség tölti el az arcát de nálam volt egy kajlán mosoly ,gondolván majd akkor halgasd meg nálam