Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
cx300-cx300II-cx400-cx400II-cx500-cx500G4ME és gumibogyó , gumiharang
KIARUSÍTÁS - Cooler Master GX450 (450W) NULL üzemórás!!! Több mint 50 hónap garancia!!!
XBOX360 - MKM-003 médiakódú lemezek 10 db. VERBATIM DVD+R DL 8x Made in Singapure!!!
KIÁRUSÍTÁS - Garantált minőségű DVD lemezek Maxell Xtreme Protek, Verbatim Made in U.A.E. ...
RICOH DVD+R DL 8x - Garantáltan eredeti!!! RICOHJPN-D01 médiakódú Dual Layer lemezek
Hirdetés
Dikk
(fanatikus tag)
A HD-nek már bőven jó egy 7600GT is... legalábbis a HD és Bluray rip-eknek 1080p-be. lényeg hogy 256-os legyen... Viszont a GTX SLI-be vagy Single-be húzva veregeti mégjobban a GT-t szóval az egy dolog hogy húzva 80%-ig GTX a GT de ha a GTX-nek oda pirítanak szerintem gazdagon veri a GT-t. De árba ez így real. mondjuk a GT-hez képest nagyon drága a GTX mert annyival (olyan sokkal) nem jobb. szerintem.

prüntyőke
(kvázi-tag)
Szal a GTX húzható kártya és 1 kis tuninggal bőven lehagyja a GT-t?
[ Szerkesztve ]

skyboi
(kvázi-tag)
Sziasztok, mikor érkezhet meg a következő, tehát 9000-es generáció? Csúcsmodell talán kora tavasz? Azt hiszem, én már csak arra cserélem a 8800GTS-t.
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

Dikk
(fanatikus tag)
szvsz igen... bár nem tudom hogy a többiek hogy vélekednek róla. azt tudom hogy a GTX sli-be meg a GT sli-be ég és föld. [Teszt]-be látszik is.

prüntyőke
(kvázi-tag)
Tételezzük fel, h 40 k nem számít. Melyiket vennéd GTX v. GT?
GTX
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

Dikk
(fanatikus tag)
Biztos hogy a GT-t... abból a 40-kból vennék egy jó procit... vagy egy új lapot vagy ramot.. vagy v.mit... 40k-t nem ér meg számomra a GTX "picivel" több tudása. bár ez az én véleményem.

sheep
(senior tag)
sziasztok
szeretnék kártyát újítani, és egy 8800gt-t néztem ki
kérdésem az, hogy a jelenlegi rendszerem elég lenne -e neki?
gondolok itt elsősorban a procira (x2 3800)
alapon gondolom kevés, de felhúzva 2.2-2.3 köré talán...
vélemény?
(ati párti vagyok évek óta, régen volt nvidiám, de most el kell ismernem nagyot alkottak)
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudjuk, kitől származnak." Petőfi Sándor
megvárnám a g92-re épülő GTX-et
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

prüntyőke
(kvázi-tag)
THX a válaszokat!
Ehh, 10 fps 1920*1600-ban Crysisben, ekkora felbontásban rendesen megvan a böjtje a 256 bitnek...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Viszont aki abban tólja, az nem 55k-ért vesz VGA-t és nem is 1db-ot. 
Az is igaz... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

k.t.a.
(senior tag)
Nem tudom miért sír mindenki a gagyi ramok miatt. Most néztem meg az adatlapját a ramoknak, és nem olyan gáz. Oké, hogy nem sokkal erősebbek mint amire a kártyát tervezték (1800 vs 2000), de azt hiszem találkoztunk már olyan kártyával, ahol a ramok maxon voltak hajtva alapban. Az hogy nem bírják a 2000-et meg hülyeség, mert erre ott vannak a gyári OC kártyák ellenpéldának. Ha most a ph! minitesztre hivatkoztok, akkor ott nem volt sehogyan sem hűtve a ram (egy venti az semmi, kell oda a borda is), ellentétben a referencia hűtéssel. A memóriák 125°C-ot kibírnak, de abszolut maximumnak 150°C van írva. Bár ez utóbbin már adatot nem tárolnak, csak túlélik. Valószínüleg a gyári 1,8V-ot kapják, ami az abszolut maximum 2,5V-hoz képest, azt hiszem enged némi voltmodos tuningra lehetőséget. Ráadásul itt a kártya kap elég áramot, ha valaki moddolni akarna. Nem lesz a kártya egy OC világbajnok, de azt hiszem így is bestbuy.
Kihajtja-e a CPU-m jellegű kérdésekre meg az a válaszom, hogy ha nem 2900-es vagy 8800 vga-ról váltasz, akkor mindenféle képpen ajánlott a váltás, mert jóval több fps-t fogsz kapni, legfeljebb gyorsabb procival még jobb lenne a helyzet.
Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on.

Dikk
(fanatikus tag)
Ha már a proci dolognál járunk én is kíváncsi lennék hogy a mostani Intel P4 3,06 @ 3,46-on lévő procim mennyire hajtaná??? Venni akarok újat de egybe nem megy. Viszont késöbb ilyet szeretnék venni. Nagyából így használva (hűtés megvan hozzá azt hiszem [zalman 9500]). Az utobbi kihasználná már teljesen a kártyát? Mellette 2gb rammal?! Válaszotokat előre is thx. 
nagyjából semennyire. nekem 3GHz-es van, és még a 2600XT-hez is kényelmesen kevés...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Dikk
(fanatikus tag)
6600-nál csak jobb azért még ezzel a procival is
Ha lesz cash úgy is veszek jobbat 

ez_meg_emaz
(őstag)
"Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on."
Az én 450-es chieftec-em 12V-on 15 és 14A-t képes leadni. Dobjam a kukába? Vagy elég az hogy 2 vinyot 1 dvdirot meg 2900xt-t elvisz simán? 3dmark06:11k szal teljesitményben se kevesebb az átlagnál a táp miatt.
Ennyit a 26A-ről. 
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Haart
(PH! addikt)
Ez valóban LOL, mert én a volt enermax liberty 400assal hajtottam meg egy 8800ultrát ami nem eszik éppen kevés naftát. És az is csak 20A volt képes leadni 1 ágon.
egy 400w-os codegen gondolom kicsit sovány neki.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Sárpac
(PH! nagyúr)
Nem kicsit nagyon!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Sztojcsi
(fanatikus tag)
Könyörgöm hagyjuk, már ezeket a milyen konfig kell a 8800gt alá kérdéseket.
Nekem a 450w-os chieftech ami 15A-t ad le a 12v-os ágán vígan viszi a karit, de egy jobb fajta 400-as is elég alá, ennél gyengébb nem ajánlott.
Prociból, még az én 3ghz-n hajtott core2-m se hajtja ki teljesen, ahogy emelek egy kicsit az órajelen máris meglátszik, szóval max egy 4-4,5ghz-n hajtott core2 tudná teljesen kihajtani a kártyát. A lényeg hogy vegyétek úgy hogy egy 3ghz-s core2 már kihajtja, mert ennél magasabb gyári órajelen ugyebár nincs, és akkor nézzétek meg a proci teszteket, amennyivel ott lassabb a procitok annyival kevésbé fogja kihajtani a karit, ennyi.
Egyébként meg attól még hogy nem hajtja ki teljesen a procid a karit nyugodtan lehet ilyen kártyát venni, ugyanis semmi mást nem érdemes most a felső és közép kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Tiszta politikus szöveg 
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

jobban megy, de pl. az Unreal Engine 3-as motorú játékok 30-35 fps-nél nem mennek többet 640x480-ban sem...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

vedini
(őstag)
erről mit gondoltok?
[link]
workworkwork...

arn
(őstag)
hat lehet nem lesz egy hamar kartyad 
http://project-brian.blogspot.com/

arn
(őstag)
amugy is noveli ha a gpuet nyomod fel. akkor erdekes, ha a gpu tobbi resze elobb lehal.

Sárpac
(PH! nagyúr)

Ha meglesz a Leadtek Extree 8800GT-m miniteszt indul!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

vedini
(őstag)
elvileg arra gondoltam, 700-ra feltornászni a gpu-t, és az árnyalókat 1700 körülről ha feltoljuk 1800-1900(bár lehet nem bírja), akkor kaphatunk-e láthatató teljesítménytöbbletet
workworkwork...

DSG
(kvázi-tag)
nah akkor az új G92 GTS-t már tuti hogy csak decemberbe lehet majd kapni ?
Nah mind1 akkor vagy a 88 GT lesz vagy az új ATI. Bár ATi-ra azt mondják nem lesz olyan jó mint a 88GT. 88GT-be vmi gyárilag tuningoltat melyiket ajánljátok?

bagyulajuve
(őstag)
sztem érdemes várni 2 hetet az ati-ra, sose lehet tudni, de sztem is elmarad majd a 8800GT mögött
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

DSG
(kvázi-tag)
őm meg melyik a legjobb hűtő a 88 GT-re ?

arn
(őstag)
persze - a gpuban ez szamit a legtobbet.

arn
(őstag)
nincs megjelenesi info g92es gtsrol.

arn
(őstag)
tr hr03plus gt vagy mi a neve most 

Ginew
(fanatikus tag)
a legolcsóbb meg ha saját magad tákolsz össze régi procibordákból
én ugyfogom, eddigis mindig kiemelkedő sikerrel jártam, max ronda 

BullRider
(lelkes újonc)
Zalman VF1000 --én ezt ajállom elég jól hűt.
Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D

DSG
(kvázi-tag)
aha jó. és mennyibe kerül ?
ja megvan
de most néztem meg árgépen és kompatibilis: NVIDIA videókártya 8800 GTS/GTX. :S
[ Szerkesztve ]

DSG
(kvázi-tag)
Gyárilag tuningolt 88GT-be melyik a legjobb ?
esetleg már van olyan amin alapból jobb hűtőt tettek rá és ugy tuningolták ?

BullRider
(lelkes újonc)
az oké hogy kompatibilis de rámegy a 88 gt-re is.
ha hozzá csapsz a hűtőhöz egy Zalman ZM-RHS88 -at akkor nem megy rá.
magaa a hűtő az chuipset helyét foglalja el és külön tartozék van a többi helyre.
Nézz utánna.
[ Szerkesztve ]

k.t.a.
(senior tag)
Nekem is egy 450W-os chieftec van, és így rendeltem meg a 8800GT-t. Mondjuk ha összeadod a két ágat, akkor már bőven megvan a 26A. Mivel nem csak a vga-nak kell a 400W. Azt nem írták, hogy egy ágon kell neki annyi, és gondolom úgy számolták, hogy a legrosszabb esetet vették számításba (valami 4magos + sok vinyó + stb). Nem egyből kötekedni, hanem gondolkodni kell!

k.t.a.
(senior tag)
Nemrég okítottak ki, hogy a Zalman ZM-RHS88 nem jó a GT-re. Ha jobban megnézed a két kártyát csupaszon látod is egyből, hogy hol a bibi. Zalman VF1000 vagy VF900 vagy VF700. Én konkrétan a 900-as mellett döntöttem. Persze zalman-on kívül van más is.

Sztojcsi
(fanatikus tag)
Zalmanokkal az a baj hogy a gpu-n kívül semmit nem hűtenek.

vedini
(őstag)
ha még a ramra nem is kerül süni, a fet-et viszont profin illene hűteni
workworkwork...

BullRider
(lelkes újonc)
ha jól megnézed mit írtam, látod hogy énis azt mondtam hogy ZM-RHS88 nem megy rá ,de semmi baj.
[ Szerkesztve ]
Vááá de rég nem voltam itt... Hót zicher lemaradtam mindenről!!!
Új GTS képek voltak? Estetleg valami más nyalánkság??? 

Dikk
(fanatikus tag)
erősen kétlem...

Dikk
(fanatikus tag)
én a 6600-nál is megoldottam a hűtést VF700-al mert a gpu alatt a foglalat felé volt még egy kis hülyeség (biztos amit te is írtál) megfogtam vágtam le egy alu lemezt felpolíroztam bekentem két felöl zalman trutyival két helyen kifurtam ahol kell aztán feszesen rajta van és 50 fok körül van a kártya.
Kérdés hogy a 8800GT-nek elég e a VF700??? (A gyárihoz képest.) mert ha elég ill jobb mint a gyári akkor házi tuningba rá témázom azt majd látom hogy lesz cash és egy vf1000-re beruházok késöbbiekben.