100% fordulaton jó a GTS hűtője tuningra...
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

100% fordulaton jó a GTS hűtője tuningra...

100% on a hangja is jó... 
tag lettem
[ Szerkesztve ]
Használ valaki SLI-ben 8800GT-t????
Kiváncsi lennék mennyivel jobb mostanában a SLI mint anno a megjelenéskor! 
Family Guy Online - Closed Beta

Fülhallgató rulez... 

szasztok skacok!
ijennye
van valakinek?
Galaxy 88gt hőcsöves
ill. nem tudja valaki kit kéne "leütni", hogy ijenem légyen? 
Üdv.
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

az msi túl drága
inno-t meg soha nem vennék 
ill. elméletileg bazáros listákba van olyan hogy 88gt hdmi-s de az a kék 2slotos venti van rajtuk ... /ami "nekem" nem kell/ 
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

S1 raktáron,elvileg. Hátha vkit érdekel 
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Erre gondolsz??Ilyen kispénzé sem kell akkor ne vegyél GT-t!! Én még 72K vettem,tudom meg is érdemlem de a közeljövöben nem fogom lecserélni az is biztos!! Az Inno-val meg semmi baj nincsen,nyugodtan veheted 
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Az Inno az utóbbi időben elég nagy innováción esett át, így inább Inno, mint ASUS/MSI.

direkt írtam úgy hogy "nekem", szal én csak a beszerző vagyok!!! ő neki ez teccik s kész. mondta ha tudom szerezzek olyat
(#28010) Macka: nálam az inno mindig is low edésön marad 

Ez mondjuk igaz.
Egy S1 is kellenes rajta 12cm ventivel, és nem olyan fülbemászó a hangja.
Max tuningon nekem is 100%-on pörög minden.

Nem tudom hogy kérdezték e már. Kijött most az új 174.74-es driverés az a problémám hogy nem lehet feltenni, telepítés elött elő jön ez a hiba. Vajon azért mert ez csak 9 series-hez jó vagy mert v.mi más probléma van? thx előre is. sry ha nagy baromság.

Nekem ilyen a VGA-m: Csak 2 DVI-s. Nem HDMI-s. Ahol vettem, volt még egy HDMI-s, talán még nem adták el. Holnap megkérdezem, ha érdekel.
Kösz, Krisz...

hááát azt megköszönném
/bár miskóci vagyok ...
/
esetleg egy árat tudsz mondani hogy mennyi volt?
mert azzal se vagyok teljesen tisztába, 1-2 listába láttam úgy hogy egy ilyen kép volt mellette de a leírás szerint az a kék hűtős gebasz ... 

Egy másik driverből másold bele az nv4disp.inf-et.
Vagy van már mégfrissebb a guru3d-n, tedd fel azt.
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Én 61k-ért vettem 2 hónapja. Persze azóta már tuti olcsóbb. Azért gondolom, hogy még megvan, mert "kisvárosi kisker" Dabason. Sőt! Tegnap ott voltam, és úgy rémlik, mintha láttam volna a polcon. Reggel megkérdezem Neked, szerintem eljut miskolciába valahogy! 
Mod: És tuti így néz ki a HDMI-s:
[ Szerkesztve ]
Kösz, Krisz...

Azért nem tudod feltenni mert a WHQL-es driver .inf fájlból kiszedték a geforce 8-as sorozatot, csak a 9-est hagyták benne.
Tedd fela a 174.74 beta változatát, ugyanaz mint a WHQL-es, csak még támogatja a geforce 8-as sorozatot. 
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Ha ilyen olcson tusz 8800gt-t hozni akkor egy linket adhatnál megnézném a biztonság kedvéért!

Nagyon szépen köszönöm rumkola és Zoo123 

Ja tényleg csatlakoztam a 8800-as sorozathoz Asus 8800GTS 512 mb-al
.A havernak 8800 GT-je van ugyanolyan procija mint nekem és csak a prostreetet teszteltük le,hát mit nem mondjak 3-4 fps-el volt jobb a GTS-em.Lehet jobban megérte volna a 8800 GT.

A riva tunerben hol kell állitani a hütő fordulatát? 
szerk: 

[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Ki mit tud a 8800GS ről????
A 9600GT meddig bírja??Mivel fele annyi shader van benne mint a GT-be!!!!
???
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Felejtsd el! A 9600GT nemcsak gyorsabb nála, de támogatottabb is. A 88Gt meg mindkettőnél gyorsabb és nem annyival drágább! ![;]](/dl/s/v1.gif)

hy
milyen drivert ajánlotok 8800gts (g92) alá? 
Nvidia...

köxi
ennyit még én is tudtam verzió??

Nem nagyon értem én sem a kérdést. Valószinűleg a legutolsó WHQL-t. Ha kisérletező kedvű vagy, akkor meg az aktuális bétát. 
A 8800gs azonal felejzsd el 
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

bocsi hogy értelmetlen voltam
sikerült válaszolnod

Hellóka
Melyik a jobb választás a tuning szempontjából????
Kérlek titeket gyors választ még ma este megrendelem...........

- Inno GF 8800 GT 512 DDR3 1 év gar: 41.900,-
- Club3D GF 8800 GT 512 DDR3 2 év gar: 42.900,-
Omega 169.21. Az egyik legjobb. Vagy a 174.94 béta.

A tuning lutri. Én a 2év garost venném.

Ezt előre nagyon nem lehet ám tudni...

Hi! Videókártyát szeretnék venni és nem tudok dönteni ,h. 9600Gt-tvagy inkább 8800Gt-t vegyek? Max.: 40k amit rászánnék. Láttam ,h. a 88GT-t már lehet 40k alatt is venni ,de nem tudom ,h. ha ezt venném akk. melyik gyártótól? Tudtok segíteni? és a legfontosabb elég hozzá egy amd5000-es? 
[ Szerkesztve ]
"I'll face it with a grin! I'm never givin' in"

Ha visszaolvasol, láthatod kb. 4x kérdezték ezt meg. 4x 8800GT volt a válasz.
5000+ gyengus hozzá. 6400+, ne szarozz!
Kösz, Krisz...
felesleges vegyen az 5000-ből black e.-t az lazán megy 3GHz-t kis fesszel meg 3,3-at aztán csokolóm. 
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

meglesem 

Talán 3.3 Ghz-n ki is hajtja.
Végy Intelt E8500öt!
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

4GHz-es klubba 5000+-al nem férsz be.
6400+ B.E.-nel simán! 
Kösz, Krisz...
1280-hoz biztos kell, 1680(+) már egy 3GHz is elég 
[OFF]
N95 8Gb:lehet sok volt a tréfa répa
,kb úgyan ott van mindkető vége léghütéssel szóval teljesen mindegy...
mod.:mindjárt egyből QX9300
[/OFF]
[ Szerkesztve ]

Különben is! Az AMD-s emberkék vegyenek inkább ATI-t.

1680-hoz meg a GT kevés...
nem tudom nekem 1680X1050-ben full(minden csuszka+driverből 16X AF) ilyet produkál:
2008-04-13 21:08:16 - AssassinsCreed_Dx9
Frames: 4767 - Time: 120000ms - Avg: 39.725 - Min: 29 - Max: 61

ez kint van a városban? 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

És a Crysis??? 

Krízis nem számít. Mellesleg én is 1680-ban nyomom a 88gt-t. semmi gond semmivel.