Minek a -r áruljátok már el?
Anélkül is simán megy.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Pietrosz
(őstag)

munky
(őstag)
A Radeon HD 3850 és HD 3870 topic-ban felmerült a kérdés, hogy vajon egy PCI-E 2.0-ás kártya működhet-e egy PCI-E 1.0 csatlakozóval ellátott lapban. Van valaki aki PCI-E 1.0-ás alaplapban használ 8800 GT-t?
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
Ja!
Rövid és tömör válasz!
Sőt még működik is neki! 

munky
(őstag)
magyarán az én lapomban (Gigabyte M55plus-S3G nForce 430 - PCI-E 1.0 ) gond nélkül üzemelne egy 8800 GT vagy HD 3870 
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
Magyarán: Igen!
[ Szerkesztve ]

Ginew
(fanatikus tag)
a 8800 gt egyik honlapján levolt irbva mely chipsetes lapokat támogat..vagy forditva.. inkább ezzel lehet gond, mint a pcie1.0ával.. nekemis az van sztem.
más: olvastam hogy panaszkodtok a crysis miatt... én asszem (már rég volt) 1280x960ban toltam végig, mindent ebbe játszok mivel ugye ez a standard arányu felbontás 1024 után, és maxon volt minden (nem manuálisan előhozott very high) és totál folyamatos volt, asszem még bencheltem is és 40 framera jött ki, vagy felette..
én gépem inkább a supreme commander uj része fektette meg, erősen 

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Ezt nem tudtam sorry nekem így magyarázták! 
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
No comment, vagy mi...
Joker PC 8800gt / 3870 "körkép"
"Gigabyte 3870 - kb 55.000Ft (kicsit lesz valószínűleg drágább a Gigabyte 8800GT-nél. De itt a kérdés, hogy miért, amikor gyengébb kártya??? talán lesz jó driver, és akkor már hasítani fog???)
PowerColor 3870 - kb 48.000Ft (ez már inkább reális ár, bár ez a márka nem túl ismeretes, és ki tudja mit képesek összerakni, milyen minőségben,...?)
Inno3D - nálunk 65.000Ft lenne kb. (de ez már pofátlanság lenne, úgyhogy nem rendelünk belőle...Lássuk be, ennyit nem ér egy referenciakártya)"
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
(#7009) Interceptor válasza ludasmatyi (#6998) üzenetére

Interceptor
(őstag)
CRYSIS így fut folyamatosan szinte minden helyzetben: 1680x1050 no AA, no AF
Textúrák:high
Objektumok minősége:very high(alapértelmezett)
Árnyékok részletessége:medium
Fizikai realitás:very high
Árnyékolás minősége:medium
Térfogati hatások minősége(shaderek):high
Játékhatások minősége(effects):high
képi hatások(post processing):low(idegesítő highon)
Részecskék részletessége:high
Víz részletesége:very high
Azért írtam le mert ezen a felbontáson egy 3,2ghz-re húzott C2D-vel élvezhető már.
Leendő GT tulajoknak hasznos lehet még 
Valószínűleg SLI lesz majd valamikor,annyit megjegyeznék még hogy az árnyékolás minőségét high-ra kapcsolva nagyot ugrik a grafikai minőség egész más lesz textúrák megvilágítása elképesztően szép,de nem bírja a GT normális sebességen.
[ Szerkesztve ]
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.
Pont hasonló kaliberű géped van, mint amin én is tervezem a crysis futtatását....1280x1024 High a cél, számíthatok 40 körüli átlag fps-re? XP, DX9 terv szerint, Vista sok erőforrást levesz..
Swarm is coming.

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Szerintem van esélyed ha moddolod +0.05 volttal és felhúzod a kártyát olyan 720,1800,2000-re!!! Mert nekem 1280x1024-ben minden maxon tehát dx9-ben a high és olyan 30-40fps volt 700,1750,2000-en!Csak a ventit kell lecserélni mert az sajnos csak fölösleges dísz rajta!Bár 85-90%-on valamennyire lehűti!Tudom very high is előcsalható xp-n de az jelentősen rontja a játék sebességét!

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!

ghost7
(újonc)
Szerintem van !
nem is kicsi
De mindenki eldöni saját maga
csak az a vicc h egy Carmack nevezetű úriember szerint ez ki lehetne hozni a dx-ből is vagy valami hasonlót... 
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

ati888
(fanatikus tag)
Hello.
Feltettem a 163.75-ös drivert, mert újratelepítettem a rendszert, de nem működik sehogy a coolbits2, az ntune meg nem enged belépni az overclocking menübe. a rivatunerrel nem akarok foglalkozni, a legjobb az lenne ha valahogy a régi control panel+coolbits-el tudnám használni.
ötlet?

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Béta drivert nem tesztelted? 169.09-est? 

ati888
(fanatikus tag)
nem. miért az lehet a baj?

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Csak 1 ötlet volt semmi több!Érdekes amit írtál gondoltam talán másik driver segít! 

recusar
(lelkes újonc)
eVGA 8800GT SSC = Crysis 1280x1024 minden high, 2xAA simán játszható.
bár ezen még biztos lehet finomítai, de nem voltm türelmem.
>God Mode™<

Ribi
(PH! kedvence)
A gond azokkal a lapokkal van tudomasom szerint amik a pci-e csak 4x sebesseggel hajtkak. Pl az AGP PCI-e hibrid lapok. Amik 16x sebesseggel toljak azok valoszinu megeszik a karit, de a legjobb telleg a support oldal.

Sárpac
(PH! nagyúr)
De csak dx9-be amúgy igen aláírom játszható így!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

McCartman
(senior tag)
8800gt vagy 3870 CF?
szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

Macka
(PH! kedvence)
Vista alatt sokkal rosszabb,mint Xp-n... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Macka
(PH! kedvence)
"gt 8800gt" Ez mit takar?
Ha arra gondolsz, hogy 8800GT SLI v 3870 CF,akkor 3870CF, mert a crossfore sokkal hatékonyabb, mint az SLI.
Több tiszteletet, ez nélkül a Carmack nevű ember nélkül Crysis se lenne, és úgy egébként az egész pc-s játékipar eléggé máshogy nézne ki.. Meglehet, hogy tudja mit beszél, írt már egy két grafikus motort
Pl most az összehasonlító videó alapján, esőt nem tud a dx9...? Úgy könnyű szebbnek feltüntetni a dx10-et, ha a 9-es verzióból kipakolnak pár dolgot (még szerencse, hogy console-ból vissza lehet kapcsolgatni őket). Szvsz látványban ugyanazt nyújthatja DX9 mint DX10, csak az erőforrások kihasználása miatt lesz hatékonyabb, majd ha tényleg kihasználja egy gpu architektúra normálisan. Legalábbis, én mégnem láttam olyan screenshotot, ami meggyőzött volna az ellenkezőjéről. Itt most nem "nem támogatott", hanem "letiltott" effektekről van szó, de az meg nem a DX9 hibája.
Ezt érdemes megnézni, Carmack új motorjáról az első (low res) videó: [link]
És ennek köze sincs a dx10-hez... 
Egyébként Carmack mester még csak nem is microsoft api-ra ír (soha nem is tette), opengl-t perferálta mindig is.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

McCartman
(senior tag)
fáradtságot..
a dilemma tárgya , hogy a 3870et most megkapnám (a gt-t pedig.. khm..) de az ugye gyengébb..
aztán kb fél év mulva jönne mégegy 3870 CF-be -- de vajh, jönnének-e hozzá az uj driverek vagy 1 év mulva ott állnék a cf-fel befürödve.. (az ati meg vigan fejlesztgetné a 4***-es széria drivereit)
+az alaplapom meg 16x - 4x pcie-os.
jotanács?
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

pentium4
(senior tag)
Uj kép a 8800GTS 512 G92-es vga ról:
Kép itt: http://i57.photobucket.com/albums/g225/cdltrdg/PC010002.jpg
370 dollár az ára 
[ Szerkesztve ]
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

theniel
(fanatikus tag)
A crossfire hatékonyabb?
És driveresen már rendben vannak ati-ék?
Szóval a játékokban is hatékonyabb, vagy csak a tesztekben?
Ne érts félre én senkit sem nézek le
,pont ellenkezőleg, de ez az összehasonlító videó bettett egy kicsit. soha nem hatottak meg az ilyenek, mert nem érdekel a dx10, sztem csak arra jó hogy eladják a vistát, másra nem. Mellesleg én is dx9 párti vagyok
engem még mindig jobban érdekel a játékok trténeti szála, csakhogy nehéz játszani manapság egy witcher féle game-el egy 6600-os vagy régebbi kártyán... 
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

pentium4
(senior tag)
valaki meg ebből akar meggazdagodni hogy 100 dolcsival többért adja:
[link]
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

dene89
(kvázi-tag)
hali!valakmi már rendelt vagy vásárolt 8800gt abból az esztergomi boltból???névszerint pchazterv
köszi
üdv: Dene

theniel
(fanatikus tag)
Hát igen ez a nagy kapkodás, és türelmetlenség, ami kialakult nagyon kedvez a sefteseknek.
Én is elbaltáztam, mert eladtam a gts oc-mat. De most már nem folytatom, megvárom amíg lenyugszig ez az őrület.
És nem utolsó sorban rendesen kitesztelik a karikat.
Dik! Én meg úgy tudtam, hogy az SLI a hatékonyabb.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Hát elég szomorú dolog hogy így feltolják az árát de a sefteseké most a világ!Sajnos!

Én Esztergomi vagyok és feliratkoztam a várolistára ha jön lesz szerzett és mennyiért majd jelzem.De lehet ezévben semmi nem lesz belőle!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Sárpac
(PH! nagyúr)
LOL te beszélsz?

GTS 370-470dodo között pff akkor simán 80-100 között lesz itthon!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Miért?Én nem raktam rá 100 dodó hasznot!csak 30-at!!!

dene89
(kvázi-tag)
énm is már felirtakoztam meg minden,meg is rendeltem,azt mondták a Gainward BP Series BP8800GT-512-TV-DD DDR3 dec elején érkezik,sőt telefonba még azt is mondák h jövő héten lesz...megrendeltem emailba de nem írtak vissza,pedig ezt már pénteken megtettem...az ára meg 64000ft

Hushpush
(tag)
Sziasztok! Ezek közül a gyártók közül, melyik a legmegbízhatóbb? 8800Gt-t akarok venni.... az árak ugyanolyanok pár 1000Ft eltérés max ide-oda! : MSI, BFG vagy Leadtek esetleg eVGA.?
Nekem a 64k az sok. Inno 53k-ért kecsegtetőbb!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

dene89
(kvázi-tag)
ja kecsegtetőbb scak nekem már megvan miondenem procitól kezdve a tápig teljen beújítottam és már csak a vga kell...szal nem nagyon tudok várni még 1 hónapot:S,de te az inno ra kérdeztél rá?s arra mondták h dec vége vagy lehet h csak jövőre lesz?

dene89
(kvázi-tag)
leadtek sztem az nem rossz ,bár abból nem igen láttam ég 8800 gt mert nagyon kapósak,bár sztem minen márkában azok
meg az msi sem rossz.

hajnalbros
(lelkes újonc)
Hali, valaki rendelt már az ics-től ?? Mer nekem hétfőre azt igérték hogy lesz.
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !

Macka
(PH! kedvence)
Én mindig annak voltam a híve, hogy inkább 1 erős VGA, mint 2 gyengébb.

majsztro
(lelkes újonc)
Én rendeltem. Azt mondták ezen a héten legkésőbb pénteken meg is kapom, igaz 65k lesz az ára. Mondom nem baj, had jöjjön, de nem jött. Tényleg kapott egyáltalán vki tőlük kártyát a héten, mert többünknek is beígérték?
[ Szerkesztve ]

hajnalbros
(lelkes újonc)
Nekem azt mondták hogy pénteken feladják, és hogy hétfőn ideér hozzám!
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !

X Factor
(PH! addikt)
És rendre be is bizonyosdík h. sokkal életképesebb megoldás.
(L) Atiradeonika (L)

HaRdCoRe
(fanatikus tag)
pü ment

ludasmatyi
(fanatikus tag)
Szerintem az MSI tűnik a jobbnak de nekem régóta ez a kedvenc márkám szal elfogult vagyok kicsit!De szerintem a Leadtek vagy a BFG ugyanúgy megfelel attól függ milyet fogsz ki!Én 2 DB Inno 8800GT-t vettem az 1-ik megy voltmod nélkül 710,1800,2000-et gond nélkül a másik meg amit már eladtam nem ment csak 680,1750,1950-en.Szóval sok szerencsét a vásárláshoz.

dene89
(kvázi-tag)
hát jah megy a kavarás..mindenki ígér mindent de nem hozzák:S