Ezt az Alpha Dog verziót kapod meg vagy csak sima XXX?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA78GM-S2H,AMD X2 4800+, 4GB RAM, GT220 512DDR3, 1TB WD Sata3, 19" Philips Lcd
cx300-cx300II-cx400-cx400II-cx500-cx500G4ME és gumibogyó , gumiharang
KIARUSÍTÁS - Cooler Master GX450 (450W) NULL üzemórás!!! Több mint 50 hónap garancia!!!
XBOX360 - MKM-003 médiakódú lemezek 10 db. VERBATIM DVD+R DL 8x Made in Singapure!!!
KIÁRUSÍTÁS - Garantált minőségű DVD lemezek Maxell Xtreme Protek, Verbatim Made in U.A.E. ...
RICOH DVD+R DL 8x - Garantáltan eredeti!!! RICOHJPN-D01 médiakódú Dual Layer lemezek
Ezt az Alpha Dog verziót kapod meg vagy csak sima XXX?
[ Szerkesztve ]

Ez lehet érdekelne pár embert: GALAXY 8800GT hdmi kimenet heatpipe hütövel 62300ft szállitásal együtt
Mac Mini (2011)

AlphaDog Extreme
gpu/memo 640/1900
Mac Mini (2011)
Ez elég jól néz ki, csak azt nem értem minek rá 2 tápcsati 
dupla VGA tápcsatlakozó.
Minek?

ha elromlana az egyik...
Nem semmi! Nekem mondjuk a fekete PCB miatt tetszik nagyon meg a nagyobb venti miatt. (bár a hangja biztos annak is nagy, de állítólag 8°C-vel hűvösebb a kártya)
#5002: Már csak arra lennék kiváncsi, hogy miért van rajta 2db PCI-E tápcsati...
A kutyuli szexisebb 
PCI-E 1.1+ OC, meg lehet a pwm is más. 

extreme tuningnál jól jöhet 
photofreak.me

jaja
mondjuk nem lesz egyszerü megdönteni a 3dmark06 pontjaidat, de bizzom a 4gigán tesztelhetö qvadomban 
Mac Mini (2011)
Az azért dob eleget
Az enyém 3.8-ig stabil csak
Csak már jönne a hűtőm meg, jól jönne egy kis HW vmod
ultra kill volna akkor
[ Szerkesztve ]
Nálad hány V a "4GHz@3DMark stabil"?
Ez nagyon OFF 

akkor nyomjad még felfele attól hogy nem stabil még a teszt lefuthat rajta!
Mac Mini (2011)

vizzel hütöm igy megkinálom 1.7v de a lapom dropol elég sokat
Mac Mini (2011)

Szerintetek melyik a jobb egy Gt vagy Gts320-as Sli rendszer?
Melyiknek nagyobb a teljesitmenye? Marmint nem Watt-ban.
És kicsit tulhajtom a gts-eket akkor mi a helyzet?
Attól hogy valamin elfut a cod4 még nem gamer cucc.

Egyik ismerősöm szólt,hogy itt Debrecenben az egyik boltban lehet kapni Gainward 8800gt-t 66k-ért.
Pénteken voltam is bent a boltban és nekem is azt mondták,hogy ha valamelyik nap délig rendelek akkor másnapra meg is van.
Meg mondták,hogy akkor a pillanatban felhívják a nagykert és ha van akkor lefoglalják és rendelik nekem és csak abban az esetben kell előleget otthagyni amint bebizonyosodott,hogy van a nagykerben és küldik is a boltnak másnapra.
Hát elég hihetetlen a dolog...
Szerintem hétfőn elmegyek megrendelni hátha tényleg lesz belőle valami.
Az lenne a kérdésem,hogy akkor tényleg jó lesz hozzá a lapom a pci-e 2 miatt?
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Megy a lapodban csak kell neki a tápcsatlakozó,ennyi.
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

GT sli és a GTS is felejtős,de valószínű az első a gyorsabb.Ha kicsit túlhajtod akkor mi van?Semmi a GT -t is túl lehet hajtani,olvass van itt pár őrült aki már 15 pöttynél jár a GT -vel ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

A kártyáRA tolja nehogy szívásra állítsd azzal még többet ártasz neki mintha nem tennél rá ventit!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Köszi!
Akkor meg is rendelem hétfőn.
Bár örültem volna más márkának de mind1 ha csak ez van.
Bár a Gainward 7900gt-vel se volt bajom...
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Ezt nem értem, miért felejtős?
Gondoltam, hogy a Gt-t is tul lehet hajtani.
De tulhajtott Gts sli és sima Alap Gt viszonyára gondoltam.

Szia!
Látom Gainward 8800gt-d van.
Elmondod mit adtak hozzá?
Vagy semmi különleges dolgot nem adtak?
Jöhet privibe is...
TR Anniversary

Galaxy oldalán két DVI-vel van.
42
16 felett ![;]](/dl/s/v1.gif)

16 pötty 3dmark06?
Az SLI-vel akadnak még problémák sajna.
Kb. egyforma gyors, az SLI némileg gyorsabb lesz. Akkor van értelme, ha eleve van kettő GTS van a birtokodban. Jobb vétel az egy GT, mint még egy G80-as GTS. De, SLI építésnél csak Nforce chipes lap jöhet szóba, az Intel lapok még mindig csak Crossfire-t tudnak kezelni.
De egy CF HD3870 fincsi teljesítményt tud 
#5028: 16072 pontosabban 
[ Szerkesztve ]
Na most készítem az új BIOS-t a kártyához!
Első kérdés: syn7h37ic te adtál új órajeleket a kártyának? Vagy inkább érdemes a régin hagyni? Pl. 700/1750/2000-et érdemes adni neki?

Akkor jobb lesz, ha elfelejtem az Sli-t. 
16pötty, milyen procival?
[ Szerkesztve ]
Nálam maradtak a gyári órajelek.
De ahogy érzed 

nah, crysis 1 óra játék után 60 fokos a kari 90% fordulatnál... semmi baja, meg lehet szokni a hangot bruhahahahhahahaa
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
Q6600@3834

Ha valakinek kellene, akkor itt van az én bootcd image fájlom, benne nvflash + az eredeti bios és a feszemelt bios. (Asus karim van)
Ha saját biossal akartok dolgozni, akkor szerkeszteni kell az isot, a boot filet kell módosítani benne.
ez lenne az

Tudsz tolni egy 2005-öt? Nekem csak az van. Csak az összehasonlitás miatt. 

Na, 760/1950/2000 Crysis stabil.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Jol kiírtad számmal 

Amugy érdekes ,hogy az nvidia veri az ATi-t 06ban Single vga-val elég csunyán , 05-ben meg nagyon kikap
photofreak.me
Ja. Ezt én is észrevettem. De nem sok a különbség. A 05-ben nem igazán számít bele a CPU teljesítmény, míg 06-ban nagyon is. Aztán lehet, hogy pont fordítva, vagy egyáltalán nem így van, de lehet, hogy mégis inkább a másik... 
[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

Hát egyátalán nem igy van... de sebaj 
photofreak.me
Tényleg? Miért lehet hogy jobb a 05-ben az Ati? A Ringbus lehet az oka?

17457 lett a vége
Hogy tudom ugy feltölteni mint te?
Csendes Márk ide vagy oda, nekem stabil 90fps körüli értékeket mutassatok Crysis-ban max grafikán, 1280x1024-es felbontáson! 
[ Szerkesztve ]
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!
Szép eredmény.
Használd pl ezt a képfeltöltö oldalt: imageshack ide csak beilleszted a feltöltendő képet, majd miután elküldted, ad egy direkt linket a képhez, amit be tudsz linkelni bármelyik fórumba.
[ Szerkesztve ]
Jó. Egy kb. akkora szobában, mint egy WC.
Wazz a Crysis megfekteti a 8800Ultrákat is. Ultra SLI+LN2 hűtéssel esetleg.

Probalgatom a képet feltölteni 
Utána tolok egy agyighajtott tesztet.
Pedig ez se alap