Na sikerült beszerezni a papírokat, így hozzá is láttam némi csiszolgatáshoz. Nekem egy Asus 8800GTS 512-m van, ami eddig full terheletlenül, tehát ha csak bekapcsoltam a gépet és megnéztem, akkor 58 fokos volt. Sajnos mivel a hűtésen nem vettem észre először, hogy a rézbetét préselve van rá (azthittem csavaros), így hatalmas lelkesedéssel ugrottam bele újra. De ekkor láttam meg hogy ezt csak így kézzel, szűk helyen, sok kis kiálló bütyök között tudom majd csiszolni. Nekifogtam először 1000-es papírral majd 2000-essel. A nagyobb felületi egyenetlenségek el is tűntek belőle, egyedül 1-2 mélyebb barázda maradt, de azzal így sajnos nem tudtam mit kezdeni, nem akartam, hogy esetleg hullámos legyen a felület. Képeket nem csináltam róla, mert a végeredmény nem lett olyan tükörhatású, amilyet szerettem volna.
Ezután lekentem egy kis MX2-vel és hőmérséklet így lement 52-53 fokra az 58 helyett(alap 37%-os ventivel). Szerintem ez így aszolút jó eredmény, kb fél órát foglalkoztam vele, a szerelést nem számítva.
Geza60