Há lehet én is kopogtatok, mert lassan de folyamatba vannak a papírok, aztán típem ezerrel..egyebet nem tok elmondani... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés

whited
(őstag)
Bfg lessz akkor
Meiket választanád
a sima oct vagy az oc2?

Pietrosz
(őstag)
Ha összeszámolnánk ezeket akkor is 5 alatt maradna a számuk szerintem. De lusta vagyok hozzá meg másnapos is 
oc2.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

kicsivocsok
(lelkes újonc)
érdekes ez a 8800GS, a 384-es nyákja egy egészen új elrendezés (mintha egy 8800GTS-t nyomtak volna még jobban össze), a 768-as meg mint a 8800GT..

Macka
(PH! kedvence)
Ez a GS simán 3750 verő lesz...
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
de a 768 RAM-os mindenbe jobb mint a GT, csak a sávszélessége jobb a GT-nek. Hát én nem értem az nVidiát. Ellenfele megint nem lesz a 3850-nek max a 384 megás. Mert a 768-as sztem még a GT-t is megszorongatja, ha nem veri el. A régi GTS-ekről meg nem is beszélve.
Átszámítva kb. 35k-ra jön ki az ára...
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Hát ez az. A 192 bit a 256-hoz képest nem tudom mekkora érvágás lesz. A 256 az 512 bithez képest nem jelentett visszalépést. Viszont ha a GS-en nem Quimoda, hanem Samu 1.0 memóriák lennének....
Olyan lesz a szitu, mint a 7600 GS és a 7600 GT volt.
Ha még nem lett volna:
Overclocking the 8800GTS 512MB
Swarm is coming.
Most sírjak, vagy nevessek?
Most akkor ez mikor is akarja kiadni a 9xxx szériát, mert nekem nagyon ugy tűnik, hogy DX10.1-es nVIDIA kari egy jó ideig csak a csúcskategóriában lesz... és azon belül is 150k+... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Jaja az viszont elég jó lehet h Samu RAM. Hát teszt nem tom mikorra lesz, de elég érdekes lesz az biztos, pléne ha tényleg 40k körül meg lehet majd kapni.
Ezekután bele sem merek gondolni milyen lesz a 9ezres széria középkategóriája.
Ez viszont tényleg középkategória lesz
Eléggé.. szerencsésebb dolog az hogy a 768MB-s verzión Samsung ram van, így behozható a sávszél lemaradás valamennyire, ua. nem mondható el a 384MB-sről...
mod: akkor pontosan : 
192 bit 2400Mhz ram = 256 bit 1800Mhz ram = 57,6GB/s
[ Szerkesztve ]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Sziasztok!
Abban tudnátok nekem segíteni, hogy esetleg hol lehet mostanában biztosan (vagy majdnem biztosan) GF8800 GT-hez jutni? Nem hátrány, ha korrekt áron, és mindenképpen számlásan/újonnan kellene, viszont körbekéreztem kis lakóhelyem (Szeged) legtöbb üzletét, és január vége előtt nem igen ígérték, hogy hozzá lehetne jutni, viszont én már január közepén össze akarom rakni az új gépemet, már mindent kinéztem hozzá, lé is megvan nagyjából, viszont nem akarok a videókártya miatt 2 hetet várni...szóval ha valaki vett mostanában ilyen karit, adna egy tippet, hogy honnan jutott hozzá?
Tudom, mostanában sokan ölnének ezért az információért
, ezért ha minden kötél szakad, akár priviben is jó lenne az infó...
Előre is köszi a segítséget, és bocsi, hogy a technikai eszmecserét megszakítottam
PS: Ó, és persze B.U.É.K mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Például őket hívd fel. Egy kis plusszért akár másnap reggelre ott a kártya.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
Itt. De siess, mert viszik, mint a cukrot
Hali!
Lenne egy kérdésem hozzád, mivel szerintem neked van tapasztalatod ezügyben...
Nos arról lenne szó, hogy most veszek egy vizesblokkot a GT-mre és elgondolkodtam azon, hogy megérné-e lecserélni GTS-re.
Nem vagyok 3Dmark betyár, nem érdekel az, hogy a Crysis jobban megy tőle, hanem hogy annyi +pénzért megéri-e a külömbség a tuningolt GT és a GTS között?
Valószínűleg a Gef 9xxx-re beneveznék, de ha jól sejtem ebben az esetben felesleges lenne váltani, mivel a köv. 1/2 évben bőven elég egy tuning-olt GT..
Szerinted? 

Macka
(PH! kedvence)
Remélem az én válaszom is jó...
Szerény személyem személyes szavazata szerint: Elég a GT. Crysis is egész jól fut vele, a többinek meg közel nincsen olyan gépigénye.

Chalez
(senior tag)
[link]
Nézd meg itt, én a Gainward GS-t rendeltem meg, szvsz az 1-ik legjobb választás.
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!
Jó hát!
syn7h37ic-re azért gondoltam, mivel van neki GTS-e elötte pedig GT-je volt..
cs:s-re meg GTR2-re elég nekem ez is, utána meg meglássuk... 
Elég a GT.
A GTS nem gyorsabb annyival, hogy megérje a váltást. Crysis-ben az az egy-két FPS nem ér tizegynéhány ezer pluszt. Csak a Mark06-ban jön látható eredmény, illetve a jobb hűtés szól mellette. Más nem.
Kösz a válaszod, néked is!
Akkor egyenlőre marad a vízzel borított GT OC megtépve.. ![;]](/dl/s/v1.gif)

csuszi
(kvázi-tag)
sziasztok! vettem egy 8800gt-ét asust (és ha ez számít, nagy hűtőset). kicsit régi, kicsit gyenge a gépem, 3200-as amd msi alaplap, ddr1-es 1giga, coolermaster 420-as. régi kártya 7600gt. régi kártyával driver uninstall, vga ki, új vga be, gép bekapcs., driver fel (szal. bekapcsolt az újjal, ugye 640x480ban), kérdi akko resi, nyomom neki az okot, azóta se a régi kártyával, se az újjal nem kapcsol be, sípol mintha valami nem lenne benne. táphiba kizárva, memhiba kizárva, valszeg az alaplapom főtt meg, nade én a véletlenekben nemhiszek. egyéb ötlet, vagy valami okosság? thx srácok, és buék
[ Szerkesztve ]

Chalez
(senior tag)
Hogyan sípol, hosszú, rövid, hányszor stb, ha tudnánk akkor el lehetne indulni valamerre... 
Jah és kéne a biosod típusa is. Ami, award, phoenix?
[ Szerkesztve ]
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!
A táphibát ne zárd ki egyből, havernak már szállt el CM tápja...
Kérj kölcsön tápot és azzal is nézd meg, ill más gépben..
Ha K9-es MSI lapod van (konfigot töltsd ki adataidnál cuccok), akkor a déli hidat érdemes hűteni, mert eszméletlen forró, nehogy megfőjjön...
CMOS reset volt már?

csuszi
(kvázi-tag)
tápot azért zártam ki, mert volt egy tápcsere és ugyanezt csinálja. asszem a biosom phoenix, és már volt alaplapi reset. az alaplapomon egy zalman hűtő van, és sose volt baja. a sípolás: egy hosszabb sípolás, aztán szünet, aztán megint hosszabb sípolás szünet stb...tehát csak egy jel. tippem alaplap meghalt, csak mitől???:S vga kinyírta? nem értem, itt vagyok gép nélkül (laptop power), és a boltok is zárva...
az számít, hogy egy ágra dugtam a vga-t? mert régebbi típusú a táp, ezért kellett az átalakitót használnom. elvileg barátom azt mondta nem számít, mert tudnia kell egy ágon is, de azóta két ágról próbálgatjuk (nem kapcsol be), illetve az új táp modern, erős (nem mintha a régi nrem lenne az a 400wattjával...), új táp, de nem kapcsol be még mindig...szal valszeg alaplap game over, csak annyi a kínom, hogy mit vegyek ha végre kinyitnak a boltok, és vajon a vga tehet e róla?
[ Szerkesztve ]

C.Brigante
(PH! addikt)
ezzel én is így vagyok! 
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
Na nyomj egy CMOS reset-et aztán nézd meg más lesz-e a hangja a beep code-nak (sipolás) ha kiveszed a memóriákat.
Utána memó vissza és teszt..
Más táppal mindenképp nézd meg, ha okés, akkor nyert ügyed van, ha nem akkor a lap KO.
A tápot azért javallom, mivel a lap elvben nem hibás mivel visszajelez, hogy a VGA vagy valami nem kapcsol be... Ha kiveszed a VGA-t akkor is ilyen ütemben sipákol?
Az viszont előfordulhat, hogy megfőtt rajt valami pl a PCI-E mosfet-e és nem kap áramot, azért nem kapcsol be..
Átalakítót használsz (PCI-E csati) és a gyárit?
Az RAM, ill. CPU hibára utaló jelzés. Ezt generálhatja az is, ha nem kap elég energiát a cucc.
Nem számit elvben, de szerencsésebb, ha a VGA egy külön ágon dolgozik. A Régebbi tápok, hiába 400W-ot tudnak, a 12V-os ág sajnos nem tud közel 200W teljesítményt leadni. A mostani konfigok, (AMD is és szinte az összes 2 évesnél nem régebbi cucc) szinte kizárólag a 12 voltos ágat terhelik. Valószínű, hogy a táb nem bírja leadni a megkívánt áramerősséget.
De, mivel a hosszú síp jelentkezik, azért először kivenném a RAM-okat a helyülből, és finoman letisztítanám, a ram foglalatot is kinyomatnám valami levegős dologgal, és vissza a RAM-okat a helyükre. A VGA-t kivenném, és egy másik, lehetőleg sima PCI-os cuccal tesztelném. A CPU-t is megigazítanám. Ha ezután is ezt produkálja, akkor valószínű a lap eltávozott, az örök bitmezőkre.
Konkrétan mi az alaplap típusa?

Sárpac
(PH! nagyúr)
Ez vga hiba azt jelzi hogy nincs benne!!!
Szedd ki a vgat tedd vissza és úgy nézd meg!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

LEON-T
(fanatikus tag)
Szerintem Pci expressz tamogatassi problemaja van. Gondolom regi a lapja es nem 16x-est
Akinek annak eladtam a gtmet annak sem ment a regi lapjaba. Vett egy giga p35 os alap deszkat es lon csoda.
Lehet tevedek

ádika86
(tag)
sziasztok! tudtok olyan oldalt mondani, ahogy a gt fajtákat hasonlítják össze? bgf-et néztem ki magamnak, de nem tudom...
CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme

P00By
(PH! nagyúr)
BFG tökéletes választás 

Chalez
(senior tag)
"egy hosszabb sípolás, aztán szünet, aztán megint hosszabb sípolás szünet stb"
Na az a satöbbi, mi? Ugyanolyan, vagy 2 rövid, 3 rövid, vagy 4 rövid?
Az a nem mind1!
Köszi, aki erre válaszolt, megnézem őket. 

LEON-T
(fanatikus tag)
konkretan nem lattam ilyen oldalt. Nekem asus gt-m volt . Nekem megfelelt. Most ugyan olyan van de GTS-be ez is teljesen jo. Termeszetesen meg jonak tarton a BFG-t ,Gainwardot , EVGAT-t is. PErsze az evga nagysagrendekkel dragabb....
HA most vennek GT-t en azert merlegeles ala vennem a hutest is. Tehat tobbet fizetnek egy jobb hutessel rendelkezo kariert

gardener
(őstag)
Ha húzni akarnám a procit és a kártyát (8800Gts) elég lehet a gyári hűtés ill. meddig lehet elég kb.?

booz
(senior tag)
sziasztok bocs az of-ért de itt a legjobb barátom és azon vitatkozunk vajon melyik a jobb vga
1számú versenyző:8800gts 320mb
2.számú ati amd 3870
léccives valaki segitsen dönteni mert neigazán találtunk olyan tesztet ahol a két vga együtt szerepelt volna
bocs hogy itt teszem fel ezt a kérdést remélem itt vannak hozzáértö kedves forumtársak akik választ tudnak adni köszönöm 
3870 
Lehet max egy-két game-ban kikap a régi GTS-től, de mivel az NV már rég nem azokra a kártyákra optimalizál, ezért az ATI előnyben (sebességnövekedés lehet újabb driverrel).
Kisebb fogyasztás, fejlettebb architektúra.
HD támogatás...stb.
320Mb vs 512Mb! 
[ Szerkesztve ]

LEON-T
(fanatikus tag)
nalam most a gts 780/1950/2100 on megy. En rivatunerbe megoldottam hogy pl 52 fok folott novelje a venti fordulatszamat 40%-ra. Igy siman tarja a 56-58 fokot jatekokban.
Gondolom a cpu tuning is a huto fuggvenye. Ill nem art egy jol szellozo haz sem .

C.Brigante
(PH! addikt)
evidens a 3870
sztem is többségében az ati, de lehet hogy 1-2 kivételben a geforce jobb lehet 0-5-10 fps-el. az is driver miatt, vszínű. vagy üzlet miatt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

gardener
(őstag)
Köszi.
Milyen procid van mellé?
Ill mennyit teljesít így 3dmark2006ban a kártya?
[ Szerkesztve ]

booz
(senior tag)
nos köszönöm szépen a kimeritö válaszokat asszem venni fogok 1 3870-est
köszönöm mindekinek és BUÉK

[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Ebbe a gépbe kár 8800GT-t tenni. Még a 60%-át sem hajtja ki. Azon az áron vettél volna inkább új lapot/cpu-t/memóriát....

LEON-T
(fanatikus tag)
16k-t teljesit. 2x1gb ram q6600@3600

LEON-T
(fanatikus tag)
Egyetertek!!!

C.Brigante
(PH! addikt)
csuszikám nagyon jól nyomod, beleraktál a trabantodba egy Porsche motort, most meg szétszakadt a kasztni

[ Szerkesztve ]

Jocy
(fanatikus tag)
Megjelent a Nibitor újabb verziója,ebben már lehet szerkeszteni a biosban a venti fordulatszámát,azt is,hogy alapon hány %-on pörögjön!
Changes in this Version
* Added support for editing of Fan Speed controller init parameters
[ Szerkesztve ]