pont ezt mondom, ha működik, működik, ha nem akkor még ráérnek gariban visszacserélni... 
"...gyönyörű, fiatalos, matrózos..."

pont ezt mondom, ha működik, működik, ha nem akkor még ráérnek gariban visszacserélni... 

lehet,de alul marad...ezekszerint ez lesz az ati csucskarija?mert a gtx lehet h ezt is veri?
Ne szemetelj ! / Steam..
Elhamarkodott vélemény. Főleg eme totyikban, pfuj
R.I.P. Steve

és amiket értékesítettek kártyák azokat hogy hívják vissza?
"hé paraszt, hozdvissza a kártyád mert szar?" 
elég vicces lenne, ez a hír kb arra jó, hogy mindenki bepánikol, és inkább vesznek az emberek GTS-t.. SZVSZ..
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
Vagy egy GTX-et!

R.I.P. Steve
kitudja, várjuk meg azt a hivatalos tesztet 
[ Szerkesztve ]

vagy úgy godolják hogy a kurv@ anyját az nv nek és vesznek atit
[ Szerkesztve ]
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
Eddig ez volt a legjobb magyarázat... 
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

GTS-t egyébként se vennék.
De valahogyan olyan hülyén hangzik az egész. Most nem tudom, hogy mit is gondoljak..
Meg így a garis csere? Na mind1? Én játszok tovább a GT-vel. 
Nem értettem, reggel, hogy miért zuhant 10%-ot az nvidia részvény. Most már világos.
[ Szerkesztve ]
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Megveri a gtx nem kétséges de ha tényleg annyi lesz amennyi (max 200 dodo) akkor jobban megéri ebböl 2-t venni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Persze csak akinek olyan a deszkája!! (Pl: én
)
[ Szerkesztve ]

Állitólag a Készenléti rendőrség bevonásával, az értékesitési adatokat alapul véve, házkutatási paranccsal megerősitve, erőszakkal visszaveszik a 8800GT-ket.
Úgy, mint a rákosi korszakban, lesöprik a padlást, csak most vga-t keresnek.
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
®

Most majd lehet mondani a 8800GT+t eladóknak, hogy ilyen hibás, gyárilag sz@r kártyát akarsz te ennyiért eladni?
nv részvényárfolyamot hol lehet nézni? Vagy csak vicc volt? 
Amúgy várjuk ki a hivatalos hírt, attól függetlenül a 8800 gt egy marhajó kártya marad, s idővel kijavítják a hibákat, én szívesen lecserélném rá a gts-emet, csak addig akartam várni, amíg már mindenhol kapható lesz. Mondjuk azért ha visszahívják, annak biztosan jó oka lesz. 
[ Szerkesztve ]
(#2014) Probiotikus válasza juliabrilke (#2012) üzenetére

barcsak lenne elado 
akinek van ilyen hibas gt azt atveszem !!! 

köszi 
eleve nem értem milyen hibája lehet egy ilyen kártyának..
mondjuk érdekes lenne ha pár hét mulva only samsung chip-es kátyákat lehetne kapni..
elég levágós lenne a szitu.. bár nemtom.. sztem ezekkel a qimondákkal sincs semmi gáz, ATi is csomo karit ilyen rammal szerelt..
én még mindig azt gondolom, hogy a beragadt raktárkészlet miatt csinálják ezt..(GTS)
szerk.: feltéve ha van valami hivatalos alapja a hírnek..
[ Szerkesztve ]
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

Tegnap 33$ volt.
Ma 30$. Virtuális tőzsdén buktam is rajta szépet.
Megmondom őszintén én nem hiszem, hogy ekkora hibát követne el az Nvidia. Mindenesetre szeretném ha az Nvidia mondaná meg, hogy mi a hiba ha van egyáltalán.
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97
(#2019) juliabrilke válasza Probiotikus (#2014) üzenetére

Nem nagyon adja el senki. Nekem meg ilyen sz@rul is megfelel.

Nemtom volt-e mar.
8800GT vs. HD3870: gyorsteszt!

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Ezt nem tudom mivel tesztelték de nekem a HD2900XT (alapon) 3,6os quaddal 18k körül hozott
photofreak.me

30hsz el lentebb 

Tudtál még időben szerezni 8800GT-t?
Vagy nem ennek a vételét tervezted?
Egyébként ez a teszt nem igazán győz meg szerintem semmit. Bár kiváncsi vagyok, hogy most hányan pártolnak át szóban/gyakorlatban az ati-hoz.
[ Szerkesztve ]

a tavalyi gtx visszahívás is még a debüt előtt volt, és egy gyártó által elcseszett példányokra vonatkozott. nem hiszem el, hogy ennyire ne tesztelték volna egy ilyen sikervárományos kártyájukat, egy ilyen szintű cég. persze a technika ördöge még így is közbeszólhat...
Szerintem kicserélik őket több stream procis változatokra...még nem adtak el annyit hogy ez túl nagy melót és pénzt jelentsen...
primus inter pares

Gigabyte-ot is hívnak vissza? Amúgy Quimodával szerelték még egyes 7600GT-ket is, és ott is jóv voltak. Önmagában nem rosszak, csak mindenki felkészült az "übertuningra".
A visszahívás szerintem nem az egyes tulajokat, hanem a kiskereket érinti. 2900PRO-t is csak a kiskerektől "szedték vissza".
[ Szerkesztve ]
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

8800 GT-nek LÖTTEK!TÉMA HIVATALOSAN IS LEZÁRVA
info:[link] jah... :'(
Akkor most lecseréljem a gtx-emet gt-re vagy ne? -ha egyszer "gyári hibás" :S :S :S :S
Most ujra fel fog menni a gtx-ek ára vmi?:S
[ Szerkesztve ]

Beszéltem a Ramirissel, nem tudnak róla.
®

Már volt! 
De ez milyen már!
Milyen hiba? Én semmit nem vettem észre...
Valaki itt nagyon füllent.

lehet ennel a joker pcnel van az amerikai es az orosz atomraketak inditokulcsa? csak neha kolcsonkeri a bush meg a putyin. 
http://project-brian.blogspot.com/

Sose lehet tudni! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jelezzen már ide az akinek van hibás gt-je
csak kiváncsiságból is
HTC Sensation --Sense 4.0--

Ja, enyém hibás. Nem viszi az 1000/3000/3000 órajeleket....

[ Szerkesztve ]

Hát én már nemtom mit higgyek. GTX-et vennék szivem szerint csak nem erre készültem és nincs rá hirtelen annyi pénzem még igy se hogy olcso. 8800gt-nél azért több tulaj is elismerte hogy elég gány a hütés. Szal meg lehet érteni hogy azért van a 8800gt-nek is hátránya. Nos mire én beszereznék egyet + uj hütés peströl meg minden szarság. Jobb lenne GTX még mindig az egyik legjobb vga. 8800gt meg addig "olcso" amig az ember rá nem költ 10-15k-t az uj hütésre.
Aztán megisvan egy használt gtx ára majdnem.
Egyik ismerösöm biztosan állitja hogy több raklap 8800gt van nagykerben(/ekben). Hát nemtudom már tényleg mi van. Az biztos hogy vmi nagyon bűzlik nv-nél.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

A joker pc mint az Nvidia stratégiai partnere 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

mert ez magyarország azért
(#2038) juliabrilke válasza ez_meg_emaz (#2035) üzenetére

Azért a gány hűtőről vitatkoznék. Rendesen szellőző házam van és 55%-os ventivel nem megy tuningolva 64-65° fölé. Oldalról egy 12cm-es silent blade van. Ja és inno power. 
Egyesek ilyen 90°-okat írogatnak.. 
[ Szerkesztve ]

Felhívtam a FORSA Mo-i képviseletét, aki megkérdezte nekem a külföldi gyártócégnél a visszahívósdi-dolgot. Idézem: HÜLYESÉG... CSUPÁN GYÁRTÁSI NEHÉZSÉGEKKEL KÜSZKÖDNEK AZ NV-CHIPEK HIÁNYA MIATT.....
(#2040) ez_meg_emaz válasza juliabrilke (#2038) üzenetére

Olvass vissza. Nem én találtam ki elhiheted.
Még te is irod hogy egyesek 90fokokat irnak. És azok az egyesek bizony 8800gt tulajok és a saját vga-jukrol irták. Csak nem kamuznak. 

Még a végén tényleg igaza lesz havernak. Azis kiderülhet még hogy jött mo-ra már nem is kevés csak ott áll raktárban.
Mondom ezt én nem osztom. De ebben a káoszban már semmin se lepödnék meg.

Jelentem alásan, hogy a GT-m 69° idle-ben. Load esetén 75-80° ra is felmegy.. (Leadtek)
Tegnap felhívott a "bolt", hogy vigyem vissza, kapok helyette másikat, de nem azonnal, legalább 1 hónap a várakozás.
Herce hurca és nemtom meddig.

Hát már énse nagyon!! 

hátha kilöknek valami hivatalos nyomtatott infot
600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

Hát,h én nem vinném vissza az ziher
(#2046) Keldor papa válasza ez_meg_emaz (#2035) üzenetére
Vegyél 3850-et vagy 3870-et! Ezek a képek magukért beszélnek, hmm, egyre jobban tetszik! 
Sapphire Radeon HD 3850, 3870 BOX
Sapphire Radeon HD 3850
Sapphire Radeon HD 3870
Vidd vissza
ez jó, nekem ilyet mondanának, hogy várjak egy hónapot másikra kijönne belőlem az állat!
Azért mindennek van határa...

én is 2 nagykerrel ahonnan lehet várni. semmi ilyet nem tudnak sőt inno3d holnap biztosan meg is jön 
HP mini 311C (2gb DDR3, 32gb Samsung SSD)

És az ATI megtanult már drivert írni????

Tavaly a GTX is gyári hibás volt 
[ Szerkesztve ]