192 bitre gondolt...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Én nem tudom, itt mindenki felbontás bu*i? ![;]](/dl/s/v1.gif)
BFG az lesz elöbb is! 1-másfél hét max.
CséZé: Alap 
[ Szerkesztve ]

mert_csokis
(fanatikus tag)
Kicsit nagy a rés a két komment közt,de most veszek majd 19-es CRT-t a mostani 17-es helyett,és érdekelne hogy 1024-es felbontás nem kevés egy 19-esnek?
Ha jól tudom,az oda ajánlott felbontás már 1280-as,nyílván a nagyobb látható képméret miatt. Szal nem úgy néz ki egy 19-es moncsin az 1024x768,mintha egy 17-esen 800x600-ba működnék?
Egyébként engem sem érdekeltek soha ezek az embertelen felbontások,mindig normál emberi felbontásokon játszottam...gyakorlatilag hasznát sem látom ezeknek,csak feleslegesen fogyasztják a karik erejét. Így igenis nagyon jól járnak azok akik ilyen felbontásokon használják majd a 8800GT-jüket,mert náluk hatványozottan kitolódik a kártya teljesítménye 

Interceptor
(őstag)
ez csak valami fake nem? nálatok így néz ki a 8800-on? [link]
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

vedini
(őstag)
sztem a driver a ludas, nem a 88xx, valahogy ki kell csikarni a 88GT-nek azt a sok fps-t 
workworkwork...

he7edik.
(őstag)
8600GT/S-en van törés a szélvédőn csak driver hiba miatt nincs a 8800 sorozaton
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Nálam 169.02 driverrel van golyónyom, és szélvédőtörés is.. 
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

csutkaa
(senior tag)
Hali!!
nekem is 1680*1050 a monitorom... és simán viszit a gamekat a 8800GT 1680-ba
persze az gametől is függ hogy melyik... nekem csak a crysis nem megy 1680-ba fullon a többi game igen. 
Samsung Galaxy S2

Ebit
(PH! addikt)
Egy tuti tulaj azért, már biztos van Aginor személyében, és ő már megosztotta a tapasztalatait.
Az általad leirt jelenség szinte az egész PH-ra jellemző, konkrét tudás,info nélkül irogatnak.

vedini
(őstag)
nah jól van,
nekem is x2-m van, akkor megnyugodtam a felbontást illetően, viszont látom azért jól megráncigáltad a karit, huzamosabb ideig is bírja ezeket az órajeleket?
sima gyári hűtővel érted el a 700/2000-ret? 
workworkwork...

arn
(őstag)
ha lenne 8800gs - nah az lenne igazan szopas a gts tulajoknak. kb ugyanazt hozna, csak 35k kornyeken ujonnan. olyan lenne, mint gt utan gtxet venni.
http://project-brian.blogspot.com/

vedini
(őstag)
bezony
mostmár tényleg kiváncsi vagyok mit tud ez a 8800GT, fLess .xls táblázatában frenetikusat alkotott az új jövevény
[ Szerkesztve ]
workworkwork...

arn
(őstag)
par konkret datum!
nov 17 - "uj" g80 gts @112sp
dec 3 - g92 gts @128sp - 64 tmu! - 350 dollcsi
en mar semmit sem ertek az nv logikajabol - ki vesz igy g80at? ket het alatt akarjak eladni az osszeset? fura.
[ Szerkesztve ]

gandras
(tag)
Az a 64 tmu mit jelent? Teljesítményben, ez hogy fog viszonyulni a GTX-hez?

Def26
(PH! kedvence)
Fugyi arn te úgy is Győri vagy. A héten kiugrunk asszonnyal Bécsbe, és arra gondoltm vennék ott egy 8800GT -t. Nem tudsz egy boltot ahol beszélnek angolul? Vagy egy olyat akivel már volt tapasztalatod és normálisak voltak. Kit ajánlasz?
Origin:attila4go

arn
(őstag)
tmu a gtxben is ugyanannyi - viszont a gtben a textura cimezo es a szuro is egal (gtxben a textura cimezo fele van csak). a gtbol kiindulva szvsz gyorsabb lesz mit a gtx az esetek nagy reszeben - esetleg brutal felbontasban sok memorianal lehet sansza a gtxnek.
nah majd lehet kuksizni a gtx arakat a hasznaltpiacon. 

gandras
(tag)
Köszönöm
Remélem, hogy földbedöngöli
Most nézem,hogy lesz 1Gb-os változat ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

arn
(őstag)
sajna nem tudok neked ilyenben tanacsot adni - csak egyszer jartam kinn egy uzletben, ott tortenetesen beszeltek angolul is. netrol rendeltem mar, ott is beszeltek, leveleztem veluk nemetul es angolul.
de amugy nem fogsz szvsz kint sem kapni nagyobb esellyel, mint itt. 

Def26
(PH! kedvence)
Jah, most néztem több boltot, és tényleg írják (Google Translate), hogy jelenleg nem kapható.
Azé' köszi.
Origin:attila4go

JohnnyX
(senior tag)
Lehet hogy arra benevezek. Bar azert az atira kivivagyok.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Nos, több oka van, amiért az 1024*768 felbontáshoz ragaszkodom, és csak azt használom:
- Ezen a felbontáson tud a monitorom 100 Hz-et
- Ez a maximum felbontása a TV-out-nak is (már a GF3-GF4 idők óta), amit sűrűn használok filmnézésre, fényképnézegetésre. Ha nagyobb a monitor felbontása mint a TV-out-é, akkor a desktop túllóg a TV által nyújtott képen, és az egér görgeti a képet, ráadásul nem is tudja megjeleníteni a fényképet vagy filmet a maga teljességében
- Ezen a felbontáson érzem a legoptimálisabbnak a megjelenített elemek, betűk, stb méretét. Ez nekem olyan, mint az idősebb kolléganőimnek a 800x600 a 17 collos TFT monitorjukon - no comment! (Munkahelyemen is 1024*768-ban használom a 19" TFT monitoromat. Csak akkor tűnik fel a megjelenítés tökéletlensége, ha felváltok natívra valami grafikai varázslat miatt, és aztán visszaváltok.)
- Erre a felbontásra vannak a weboldalak is optimalizálva nagyrészt
- Ezen a felbontáson a középkategóriás kártyák sem halnak meg annyira a játékokban, lehet használni 4xAA-t, ami elég is ehhez a felbontáshoz
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Feree13
(őstag)
"Ezen a felbontáson a középkategóriás kártyák sem halnak meg annyira a játékokban, lehet használni 4xAA-t, ami elég is ehhez a felbontáshoz"
Pontosan, ilyenkor örülök én hogy nekem a 1360x768 már natív!! 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
(#574) ez_meg_emaz válasza mert_csokis (#554) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)
Énmeg 1280-at javasolok 19"crt-hez.
-Weboldalak megjelnitése egyáltalán nem gázos hiába nagyrésze 1024-re van készitve. Söt nekem igy pont jo mert bal oldalt a kedvencek ugy elfér hogy nem takar el semmit a megjelnitett oldalbol.
-tv-out dolgot nem használok
-Mig Yutani-nak az 1024 kényelmes 19"-on addig nekem az 1280 mert kb akkora mint 17"-on az 1024 (tudom mert arrol váltottam). 1024-ben a 19-en nekem kicsit nagyok az ikonok, de annyira amugy nem zavaro az se. Játékokban néha, de az sem mind1ikben. Pl crysis-ban észre se vettem hogy 1024-ben van a felbontás. Ott persze az fps miatt nem tettem 1280-ra, de minden más esetben 1280 (jobb ha nem kell felbontást váltogatnia asztal-game között - öreg a monitor nem tesz neki jot a gyakori váltás szvsz)
-85hz nekem böven elég. Bár elvileg 1280-ban is tudna az enyém 100hz-et de mint irtam crt és mint ien nem egy mai darab, nem akarom határon járatni. 90hz-et meg letöbb game ugyse támogatja, marad a 85.
DE ez már megint akkora OFF mit állat. 
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

MrT
(újonc)
Egy kis téma összegzés:
A 8800GT-ről már ugye mindent tudunk, teljesítményileg kicsit lehagyja a régi GTS-t. Hamarosan jön az újGTS ami ugyanannyi SP-t tartalmaz mint a GTX, viszont csak 256bit-es lesz, mint a GT. Az órajelekről még semmi konkrétat nem tudni, de a 65nm-es gyártástechnológia jóval több tranzisztort (és magasabb órajelet) enged meg mint amit a GT-ben találunk. Így biztosak lehetünk benne hogy az órajeleket jóval magasabbra emelik mint a GT-ben. Ebből következőleg a teljesítménye elég lesz ahhoz hogy a GTX-et lekörözze, úgy mint a GT a régiGTS-t. Másik dolog amiről még nem esett szó az a 8800GS. Eddigi tévhitekkel szemben ez nem az AGP-s verzió lesz, hanem notebookba szánt VGA. Későbbiek folyamán viszont a régi csatoló is kap vérfrissítést a 8700 személyében, ami eléggé visszafogottan, és csak 256MB-al fog megjelenni. Ezek forrásai a (full) japán magazinokban keresendők, ezért nem is írok linkeket. De ha valakinek nagyon jól menne ez a nyelv, az utánnanézhet. A japán lapokról meg csak annyit, hogy általában mindig beigazolódnak a pletykának tűnő írásaik.

vedini
(őstag)
kiegészítésként:
88GT nem csak a gts-t nyomja le, hanem néhol a gtx-et is
bővebben:
[link]
workworkwork...

antikomcsi
(PH! kedvence)
Szia!
Én is csak ennyit találtam!
Ez a legközelebbi időpont amit kiskertől hallottam, viszont az ára elég jó!

csutkaa
(senior tag)
hááát igen.. egy ilyen kártyát nem hagyhatok alapon
X2-val az a bajom hogy vissza fogja a vga-t igy tunningolva csinált 9400 körül hol ott c2d olyan 11.000 és 12.000 pont között csinálna.
700/2000 csak teszt ereéig ment... huzamosabb ideig nem birja memória gyári hűtéssel.
amin használom az 680/1900 az viszont atom stabil
és 61 fok körül van a kari.
Samsung Galaxy S2

Nikkel15
(tag)
Sziasztok!
Na úgy néz ki holnap megérkezik az enyém is.Msi lesz a kicsike Oc-s verzió.Gigabytot szerettem volna de azt mondták az kb 2 hét.
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

vedini
(őstag)
hát jah, 3dmark-ba már labdába se rúg az x2, a lényeg, hogy a játékokban jól szerepel 
workworkwork...
honnan rendelted?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
350 dolcsi az nagyon sok, akkor nem éri meg ezt venni a GT helyett...
Kivée ha lesz 2GHz a shader clock. 

Macka
(PH! kedvence)
Visszatértem, mert bannoltak 3 napra.... Elvileg holnap megjön Giga 8800GT-m.
Ezt azt e-mailt kaptam ma E-boltból:
"Tisztelt Uram! Az Nvidia 8800GT videokártyákra világszerte akkora a kereslet, hogy a gyártók sajnos képtelenek kielégíteni a vásárlói igényeket. Beszállítóinknál rendelhető a termék, viszont sajnos csak egy pár darabot kaptak ezidáig. Valószínüleg csak 1-2 hét elteltével lesznek nagyobb számban elérhetőek a videokártyák. Ha minden igaz, november 15-16-a környékén érkezik raktárunkba egy nagyobb Leadtek 8800GT szállítmány, ha ezek - vagy esetleg bármilyen más gyártó hasonló videokártyái - elérhetőek lesznek, akkor azt azonnal jelzem Önnek telefonon. Kérném tehát szíves türelmét és megértését!"
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

arn
(őstag)
nalam 9600 volt a gts320 

abéla
(tag)
Hélló!
Megnézvén a képeket vf900 és a gyári hűtés között, feltűnő volt, h a zalman nem ad semmit a mem-ek melletti részek (kondik? nem tudom, de biztos nem árt ha éri némi hideg, nyilván a gyárinál sem véletlen nyúlik rá a borda) hűtéséhez; szval ebből nem adódhatnak esetleg problémák?
Egyébként, ha nem akarom húzni a kártyát (nagyon
), akkor is kell venti-csere? Pusztán a zaj nem zavarna, úgyis a tápom a leghangosabb
...
Hutka! BattleTag: CorteXt#2600

JohnnyX
(senior tag)
Mi az OC-nek az elonye? Gyarilag van mar huzva, es nem kell ezzel bajlodni?
Ezeket mennyire lehet tovabb huzni?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Ebit
(PH! addikt)
Igen, gyárilag van beállitva a magasabb órajel, ezen biztos megy, valaki készitett egy táblázatót az órajekről és márkákról.
Ezeket mennyire lehet tovabb huzni?
Változó, de a referencia órajelen is elég korrekt a teljesitménye.

Macka
(PH! kedvence)
Én nem, 1280x1024-nél felkebb nem megyek. Minek egy 17'-es monitoron?
Kíváncsi vagyok mit bír majd HR-03-mal? Habár hűteni kellene rendesen a fetet és a ramokat is.

kannon
(újonc)
Nemtom volt e már, GS oldalán volt a [link] Gears of War PC teljesítményteszt
[ Szerkesztve ]
Asus P5Q, E8500, Coolermaster HyperTX2, 2x1GB Geil Black Dragon Kit DDR2 1066, Inno3D 8800GT, Samsung 250 Gb

abéla
(tag)
akkor, amiről én beszéltem, nyilván a fet, mi is ez?
Hutka! BattleTag: CorteXt#2600

ez_meg_emaz
(őstag)
Na ez az amire énis kiváncsi lennék.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Haart
(PH! addikt)
Akkor ismét kiderült hogy a visszaesett fps-en kívül semmit nem kapunk dx10-ben dx9-hez képest 
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Azok a kis áramkörök felelősek a kártya feszültségellátásáért. Szóval melegszenek rendesen. 

Macka
(PH! kedvence)
Ha nem tuningolsz,akkor nem szükséges hűtéscsere.

Ribi
(PH! kedvence)
dx10-ben a GTX-et meg a GTS320 is elveri HAT PERSZE 

korcsi
(őstag)
Ha nem zavar a zaj és nem akarod "nagyon" húzni akkor sztem maradhat a gyári hűtés.
A tápfesz feteket pedig hűteni kell.
42

Haart
(PH! addikt)
Így is van. Vagy egy olcsó hyper tx hütő és megoldva a melegedés és a fetek hütése is 

csutkaa
(senior tag)
az egy dolog....
game az már máás... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S2

kannon
(újonc)
ha észrevetted volna, akkor 320 gts közepes graf még a gtx max
Asus P5Q, E8500, Coolermaster HyperTX2, 2x1GB Geil Black Dragon Kit DDR2 1066, Inno3D 8800GT, Samsung 250 Gb

fiATHaLON
(őstag)
Mit csodálkozol? A GTX-et mostmár minden elveri...

Gyorsan becsatlakoznak azok az érdekeltek, akiknek a g80-as GTS-ek ottragadtak
a polcaikon, és eleveznek a GT farvizén, mondván, ha a GT itt-ott majdhogynem eléri
a GTX-et, a GTS egyenesen szétalázza... 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=dO5em1rn5Ik