Hát jó ha januárban hozzá tudsz majd jutni, addig megy elvagy az Ultrával. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
keszegduda
(őstag)

TomiBone
(kvázi-tag)
Komolyan vetted?
Az enyém egyébként +50%! 

rolko
(őstag)

Macka
(PH! kedvence)
És amire kis hazánkba fog érni.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

rolko
(őstag)
Az enyém már megvan rendelve 
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

alexadh
(lelkes újonc)
Sziasztok..
Sok hozzászólást elolvastam és igen tudom lényegében egyik sem tér el a másiktól nagyon,de ezek közül ha mondjuk mindegyiknek ugyanannyi lenne az ára melyiket válasszam?
ASUS EN8800GT 512M 256bit GDDR3 Dual DVI
BFG Tech 8800GT OC 512Mb Dual DVI + TV PCIe, Dob
Gigabyte NX88T512H-B nVidia8800GT 512MB
MSI NX8800GT-T2D512E OC 512Mb Dual DVI + TV
XpertVision nVidia 8800GT 512MB DDR3 512MB T/DUAL DVI
olyanokra gondolok hogy melyiken jobb a hütés vagy mindegyiken referencia hütés van?
vagy akármilyen más pro és kontraát szivesen olvasok..
Köszönöm.

rup1u5
(PH! kedvence)
yes!
erre várok én is, hogy megjelenjen newegg-en! 
szabad kérdeznem privátban, hogy honnan "jön" neked?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Na, újra itt!
Segítséget kérnék megint! Eljutottam oda, hogy siekrült lementettem a tuning BIOS-t és a gyárit is, de sajna nem sikerül DOS-t varázsolni a gépemre.
Nincs kislemz meghajtóm (de ha így folytatom vagy veszek, vagy kölcsön kérek).
Olyan emberkére lenne szükségem, aki megmondja, hogy hogy lehet CD-ről, vagy Flash drive-ról DOS-t bootolni. Köszönöm.
(A FreeDos-t próbáltam, de tök hülye vagyok hozzá. Sikerült tönkreb@szni az egész vinyót. Le kellett pucolni az egészet, úgyhogy ez az 5let dobva.)

keszegduda
(őstag)
És mennyit kóstál majd?
Itthon?
Gt x 1,5 a hazai karácsony előtti árakat ismerve. 

Birsinator
(kvázi-tag)
Eddig csak E-vga-n láttam nem referencia hűtést alapból, de ez az én saját tapasztalatom, és még nem vagyok nagyon járatos a témában. Ha ezek közül kellene választani, akkor a két OC közül valamelyiket. Alsó-közép kategóriában az MSI oc 8600GT-je jó teljesítményt és tuning potenciált mutatott, viszont ha jól tudom a BFG alapból picit minőségibb. A nagy kérdés természetesen az, hogy miként lehet különbséget tenni olyan kártyák között, amelyek elvileg ugyan arról a gyártósorról kerültek ki, mivel ha a szóbeszéd igaz az összes 8800GT ugyan ott készül, csak a matrica más rajtuk.
A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)

juliabrilke
(PH! kedvence)
Van pár bood disk.
pl.: ultimate bood disk, hiren's boot disk...
Bebootolsz erről. Ha jól emlékszem, akkor boot tool vagy dos néven lesz.
Megkapod a dosos felületet és onnan már gyerekjáték lesz. Akár egy másik RW-s cd-re is ráteheted az nvflash-t és a többit már szerintem tudod...
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

AMATŐR
(őstag)
Megvárom a GTX-et, remélem hamarosan jön az is!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Köszi, rákeresetem. (Ultimate Boot CD) Már töltöm!
milyen GTX? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Newegg szállít Magyarországra vagy csak várod, hogy megjelenjen?

rup1u5
(PH! kedvence)
nem szálít. csak nekem. dollár áron 

MrCsiT
(senior tag)
Meg tudná mondani valaki, hogy az miért van, hogy (annyira azért nem nagy haszonnal) csomóan 8800GTS-re (320-asra, pl.) akarják cserélni a GT-jüket?? Volt olyan, hogy valaki BFG 640 OC-re úgy cserélt volna, hogy inno8800GT+10k-t adott volna érte.
Sokaknak ennyire nem jön be a GT, vagy most mi van, nem értem ??? 
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Gaboman
(PH! nagyúr)
Akkor csinálj egy nagy csatajelenetnél létszi!
Pl:a vidámparkos pályán,vagy a légvédelmi ágyú felrobbantásánál.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

muris
(kvázi-tag)
ezt az infót honnan veszed? tudtommal mindenki GT-t keres...akkor miért adnál el? vmit elnéztél nem? 
http://www.youtube.com/codwwar
Akkor halj meg..
pedig ott volt egy rakat 8800GT...de akkor ez is leves

MrCsiT
(senior tag)
Mit néztem el szerinted ?
Nézd csak :
8800GT CSERE 8800GTS-re
Pont ez az, hogy én is csodálkozom, mert az eset nem egyedi, több ilyet is láttam PH-n.
A kérdés csak az, hogy miért 
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

rup1u5
(PH! kedvence)
most is vannak gt-k de szerencse, hogy nem vettem hírtelen felindulásból. megvárom a gts-t (meg az árát $-ban) mert kell a kakaó crysishoz nagyon 1680*1050-en.
Na, megnéztem. Ez is "jó egyszerűnek" tűnik. Miért nem lehet egy boot CD, amiről egyből betölt a DOS? Csak az lesz a vége, hogy kölcsönkérek egy FDD-t, és csinálok egy DOS-s Boot Disk-et.
kilépsz a menüből és ott a DOS... mi baj van vele?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Lehet nagyon süti vagyok, de elkezdi betölteni a CD, az mondja, ha CD-ről akarok BOOt-olni, akkor ENTER. Megnyomom, előjön a menü, hogy honnan akarok bootolni. Nincs kilépés menüpont.

muris
(kvázi-tag)
sztem akkor egy oka lehet...hogy pénzre van szüksége az illetőnek. Hozzájutott egy GT-hez, de mivel 320-as GTS-el is tud játszani, így azt gondolta, hogy keres egy kis pénzt a GT eladásával...sztem...
http://www.youtube.com/codwwar
érdekes... akkor egy ghost boot lemezről indítva és abból kilépve van DOS: zip
szerk: sőt, még egy 50MB-os RAM-drive is 
[ Szerkesztve ]
Köszönöm, már töltöm is...kezdem már egy picit unni...
Sztem érdemes egy próbát tenni vele ha van mellé 2 gb ramod meg egy E4300-as core2-esed.
Hasonló konfigot vett egy hete egy ismerősöm és láttam h a colin :dirt fullon futott vele
, igaz 1280x1024ben dx9en.
sajna ehhez a kártyához max ez a felbonmtás megfelelő. elvégre mégiscsak 20e az ára. de ha megnézzük azért kis felbontáson pöpec, csak a monitorod túl nagy hozzá

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

shouryuken
(tag)
végre beléptem a táborba egy galaxy 8800 gt-vel 
("1 slotos hűtős")
alig várom, hogy hazaérjek tesztelni 

Macka
(PH! kedvence)
Hogy megszaporodtak a GT tulajok.....

shouryuken
(tag)
köszi a meleg fogadtatást ;)
én kérek elnézést ![;]](/dl/s/v1.gif)

Macka
(PH! kedvence)
Ne viccelj már....
Szaporodunk, sokasodunk, és fellázadunk.... 

spyduck
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Elsősorban 8800gt tulajokat kérdeznék!
A Crysis, hogy megy nállatok 1280x1024 max garfika (2xAA, 2xAF)-en?
www.laptopkalauz.hu

Zalaymate
(senior tag)
Hi!
GT tulajok! Szóljatok hozzám! Bírja é a GéTé az 1680*1050-es felbontást max grafikán a legújabb játékokkal? (Crysis nem érdekel!)
pl. COD4 , Quake 4, UT3, ....
Tehát???????
(= Zala =)

Macka
(PH! kedvence)
Pü ment....

spyduck
(PH! kedvence)
köszi!
www.laptopkalauz.hu

shouryuken
(tag)
Én láttam haverom gépében munkálkodni egyet.. nem semmi, hidd el!
Lazán Gtx szint, és a tuning potenciál még azon is túl!
nem véletlenül szereztem én is magamnak.
teljesítményéhez képest nagyon olcsó!
[ Szerkesztve ]

C.Brigante
(PH! addikt)
ölég szarul.... de ha a szűröket kikapcsolod és minden csak high-ra teszel akkor a közepe fele már így is megzakkan, jó nagy gány ez a crysis! (pedig maga a grafika gyönyörű)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
ááááááááááááá
nekem bezzeg nem akar megérkezni egy gt
pedig 3 hete várok rá
fogy a türelmem.... 
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

spyduck
(PH! kedvence)
Akkor megint csak ennyit a PCGURU tesztről!
www.laptopkalauz.hu

Pietrosz
(őstag)
küldd el az eredeti és a módosított biosodat, csinálok bootolható isot belőle, kiírod cd-rw re és mehet is.
6600-on is elindul...
annyira nem rossza játék....

Mi a problémád a GURUs teszttel? Főleg, hogy nem is írtak eredményeket
Chris 8800GTSel tesztelte a játékot, Alvin meg nem használt Crysist.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Stargun!
(tag)
"...de ha a szűröket kikapcsolod és minden csak high-ra teszel akkor a közepe fele már így is megzakkan..."
Ajjajj. Én csak a demót toltam 320-as GTS-sel, de ezek szerint a teljesben vannak komplikációk.
Egyre inkább az az érzésem, hogy ennek fényében mivel gyakorlatilag képtelen vagyok GT-t beszerezni, megvárom az új GTS-t.

engusz
(PH! nagyúr)
Nálam 1440x900-ban, High-on akadozik, 1280x800-ban valamivel jobb a helyzet, de még mindig kellene egy kis kakakdó. Szűrők teljesen OFF. Lehet az X2 5600+ kevés neki?

SSJPeter
(senior tag)
Nekem 1280X1024-ben DX9 Very Highon jól játszható(20-30FPS)de sajnos AA és AF nélkül.High-on 2xAA és 2XAF mellett is jól megy.DX10-et nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

P00By
(PH! nagyúr)
Nem ér
Hali!
A proci kevéske sajna, mert azt eszi rendesen a gém.
Nálam 2,6Ghz@4 core megy lazán 1280x1024-ben minden high (nuku AA) 30 fps + mindenhol.
Előbb markolgattak a srácok és az derült ki, hogy szereti a 3G+ os Core architektúrát, de a 3,5 Ghz felettit sem veti meg. Ergo 3,6 Ghz körüli koró hajtja kb ki teljesen.
2,8-3Ghz-s X2 is ki tudja hajtani valamilyen mértékben, de nem krízishelyzetben sajna.