Vagy előre van dátumozva..... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Vagy előre van dátumozva..... 

Sárpac:Ez is 1 verzió lehet, sztem meg kiszedte már a pénzt a gtx,gts-ekből nem érdekli már nagyon a sorsa, rátért a 65nano gyártásra, ami sokkal kevesebb előállítási ktg.mint a 80nano
[ Szerkesztve ]
HP mini 311C (2gb DDR3, 32gb Samsung SSD)

Nem tart vissza. Már belinkeltem pár napja ide azt a cikket amiben ezt írják:
"We managed to learn that for the very first launch day, Nvidia got Foxconn and Flextronics to push out a grand total of 50,000 512MB boards for first wave, followed by a smaller number for the week after, and a higher number for weeks after that.
Overall, there should be around 200-300,000 512MB boards in the mix before years' end, which does not look all that great when it comes to potential multi-million selling titles such as Hellgate: London, Crysis, Gears of War and Unreal Tournament 3, all coming in the next five weeks."
Óriási az érdeklődés a kártya után mivel sokan tartották vissza a videokártya vételt mert nem volt normális árú de jó kártya a piacon. Sokan most váltanak még csak AGP-ről. A fenti mennyiségeket a piac úgy szívja fel mint sivatag a vizet.
Gondoljatok bele: mi itt M.o.-on vagyuk 10 millióan, viszonylag alacsony PC penetrációval. Az EU-ban 500 millió, USA-ban 300 millió ember él! (A többi országról és kontinensről nem is beszélve...) Vajh mekkora hányada érkezik a legyártott kártyáknak pöttöm kis országunkba?!?
Úgy gondolom kb. az a helyzet mint a wii-vel volt tavaly. Jövő február környékén már normalizálódhat a helyzet.
fred

Akkor azt nálunk gyártották vazze
4 nap alatt ide sem ér a ferdeszeműektől enyire ne legyél fanatikus

ennyire

Hát hogyne ennyit szállít persze, de hogy mennyit is állít elő az nincs leírva!
Lehet 150000et gyárt hetente és csak 50et küld piacra. Az új GTS így karácsony előtt hatalmas biznisz lesz hisz 100dodoóval drágább lesz átlagosan és mivel a piacot már az első hullámmal fel tudták mérni szerintem ezt simán meg is csinálhatják! Mellesleg, hogy gyártani tudjon mindenképp vissza kell tartania a G92 GTS-t (butított változata a GT) ha piacra akarja dobni!Egyébként külfödldi fórumokon erről is szó van!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Szerintem Zalaegerszegen a Flextronicsban....

Ez már csak találgatás. Ezt a referenciakártyák gyártói (flextronics és foxconn) tudnák csak alátámasztani vagy cáfolni. Egyébként nem tartom valószínűnek a kártyák bespájzolását. Igy karácsony felé 110%-on mehet a gyártás mindkét cégnél mivel nem csak az nvidiának gyártanak. Pl. X360 alkatrészeket is gyárt a flextr.
fred

Az élsimitás az AA? és mi az AF?
Thx.
®

anisotropic filtering magyarúl textúraszűrés,föleg a távoli objektumok lesznek élesebbek.
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

AA Élsímítás az AF egy szűrő minél nagyobb annál részletesebbek élesebbek a távoli elemek!

na ma is megvolt a telefonos kör a kiskerekbe természetesen sehol nincs, pár boltban megkérdezték a gts miért nem jó helyette és volt egy bolt a madár pc (ahol múlthéten 60ért volt) hogy lesz 67ért(kicsit éhesek lettek a boltok is)

Mac Mini (2011)

Új info, TurulPC:
Nem jött meg nekik ma sem a két nappal ezelőttre várt szállítmány 8800 GT.
A disztribútor szerint az egész országba nem érkezett kártya, és nem is fog, mert visszavonták a GT-ket 
Határozottan cáfolták, hogy gyártási hiba miatti visszahívásról volna szó. Az indok jelen esetben az, hogy állítólag érkezni fog egy jelentősen olcsóbb 512 MB-os verzió, olyan 40k körüli áron, és azt lehet majd rendelni.
A rossz hír, hogy ez talán karácsonyra lesz, de lehet, hogy csak jövőre! 
Ha ez tényleg így van, akkor lehet, hogy a kereskedők az egész karácsonyi rohamot meg akarják úszni GT nélkül, hogy eladhassák a GTX / GTS készleteket?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Srácok, tényleg zuhanjon már rá a kérdésre egy munkanélküli Index-es újságíró könyörgöm! Jó kis oknyomozás lenne ezt felderíteni. Index címlapra a sztorival!!!!

Ha jöv7en sem jön meg Megvárom a G92 GTS-t!

40K GT lesz persze a 256MB-os verzió!512es idén biztos nem lesz annyi!

Olcsóbb? Érdekes. 

az még késöbb lesz
mondjuk ebayen is rettentöen felment a GT ára van ahol 600dodo körül kérnek érte
, vicc 
Mac Mini (2011)

Azt hiszem világosan írtam a dolgot. NEM A 256 MB-os verzióról volt szó, én is vagy 3-szor kérdeztem rá. Egy olcsóbb 512 MB-osat emlegettek, ez 100%.
Egyébként a Turul jelenleg is 51k körüli áron adná a kártyát - már ha lenne nekik.
[ Szerkesztve ]

és kib@szott GTS lesz legalább december elejétöl?
elöbb felhívtam a demandot azt mondta faszi,hogy jövőhét végén jön nekik egy GT szállítmány.Akkor most komolyan nem értem ezt. 
[ Szerkesztve ]
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

Kurva egyszerű, az a bolt ahol valszeg sok a GTS/GTX azt mondják, hogy egyenlőre nem jön GT, ahol meg már nincs (sok) GTS/GTX raktáron ott meg jön a GT. 
Szvsz jövő hétre Bandit & Hammonnál lesz GT. 
[ Szerkesztve ]
Origin:attila4go

Tisztelt Címzett!
Sajnos az Ön által keresett termékre nem tudunk felvenni megrendelést,
mivel az érkezése egyenlőre teljesen bizonytalan.
Megértését köszönjük!
A4Team
Érdekes!
Oltás ez az egész már, ha jövőhéten nem jön meg a GT-m akkor vagy veszek egy G80 GTS-t, vagy rendelek ATI-t. Nem várom meg hogy még több mint egy hónapot szívasson az Nvidia.
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97
(#3023) C.Brigante válasza Interceptor (#3019) üzenetére

2 nappal ezelött meg azt mondta holnap este érkezik 80 db GT. igazi gyökér az öreg. (a stílusát illetően, mindig hepciáskodik)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

én csak azt nem értem mi a szarért rakják ki a listájukra a boltok hogy 8800 GT ha egy db sincs?nem értem ezt az olcsóbb verziót,valamilyen hülyítés csak lesz benne amiért olcsóbb az pedig nem jó!
(#3025) Interceptor válasza C.Brigante (#3023) üzenetére

nekem valami fiatalabb fószer vette fel ö egész korrekt volt.

Én eegyre inkább kezdek bízni az ATi üdvöskéjében..
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Ott a lényleg: "akkor vagy veszek egy G80 GTS-t".
A boltokban továbbra is lehet kapni G80-as normál GTS-t, GTX-et és Ultrát, jó magas árakon. Hegyekben állnak a készletek. Nem értem hol a probléma, ha valaki ilyen teljesítményű kártyát akar venni, megveheti most is. 
A karácsonyi szezonban ezek úgyis elfogynak. Ha valakinek a pénz nem számít, az simán megveszi majd 130k-ért is a GTX-et. Nyilván ha lenne GT 50k-ért, akkor az ilyen ember se lenne hülye, és megvenné inkább azt. Dehát nincs GT, SAJNOS...

ki fog tapétázni ?

:
(#3029) C.Brigante válasza Interceptor (#3025) üzenetére

igen mert sztem te a demand nagykert hívtad, az öreg meg a demand boltban van. a nagykeressel én is beszéltem az normális volt.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

Az lenne még szép, egy hete adtam el a GTS-em a GT-miatt, erre vennék egy új GTS-t 

Ez nem teljesen igaz. A Turul PC pl. eléggé kis bolt ahhoz, hogy hegyekben álljon náluk az eladatlan GTX. Ezért ők hoznának szívesen GT-t. De a NAGYKER NEM HOZZA, mert ott nyilván állnak a GTX-ek a polcokon. 
És ezek a nagykerek jobbnál jobb meséket kezdenek kitalálni, hogy miért nincs GT. Vicces.
Boltba biztosan nem veszek, max 50k-t adnék egy 640MB-osért, de tényleg bízok az ATI-ba, nem vagyok márkahű, főleg most(bekaphatja az nvidia). ATI-ba tudok legalább cf-t is csinálni, szóval ha kicsit lassabb is mint a 88gt, akkor is kibírom, mert pár hónap és veszek mellé olcsón még1-et.

Nvidia-s SLI lapban is mennek ezek az új kártyák CF -ben, vagy még mindig CF lapot kell venni ATI kártyákhoz?

Lehet, de akkor ezen az alapon 3800 széria sem lesz egy darabig, mert ha a 3870 kb. 55k lesz az is elveszi a vevőket a GTS/GTX től. 

Na látjátok ezért kellene már egy szakmájára nézve újságírónak felgöngyölítenie ezt az egész sztorit, basszus!
Mert itt már az emberek odáig is eljutnak, hogy "bekaphatja az nvidia". Amennyiben NEM az nVidia sara ez az egész, hanem az itthoni kereskedők tűzfal akciója, akkor simán egy márkát le is járathatnak a dologgal. Ez pedig már elég komoly.
Jó lenne már tényleg tisztán látni. Az nVidiával, a kártyagyártókkal és kereskedőkkel is beszélve rendet kéne már itt tenni. Ez a ködösítés már marhára idegesítő.
Nem tudok róla, hogy bárki is feloldotta volna a korlátozást... Pedig épp ideje lenne, hiszent az intel támogatja az amd-t?

Igen, ez már korábban is szóba került. Egyelőre nem is tudjuk, hogy lesz-e 3870 itthon... Azt majd meglátjuk.
Na igen, azért a "bekaphatja az nvidiá"-t tartom, mert az, hogy nem szállított elég kártyát az tény, nem csak itthon van hiány hanem az egész világon. Viszont ha tényleg így megszívatják az embert, hogy több mint egy hónapot kell várnunk a rendes készletre az vicc lenne.
mod: hozzá kell tennem, eddig csak nvidiám volt...
[ Szerkesztve ]

És a legszebb az egészben, hogy ez még nem is a karácsonyi bevásárlási őrület! "Csak" egy sima best buy kártya megjelenése. Ha ez júliusban lett volna, akkor akkor lett volna ilyen roham.
Továbbra is látom esélyét, hogy az itthoni nagykerek rájátszanak a részleges hiányra. Nyilván ezt bizonyítani nem tudom sajnos.

Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Jól gondolom azt, hogy az AA jobban leterheli a vga-t mint az AF?
®

Viszont az ATI kártyákat legalább az Osztrákoknál lehet majd kapni (1-2 nap). 8800GT -t viszont kurvára nem. 
De akkor mér van belőle mindenhol ugyanígy hiány? Ausztriába sincs raktáron
De azt mondom jövőhéten meglátjuk, de én már nem bízok semmibe se.

Igen, a téma szakértőjeként bizonyosan állíthatom, hogy az AA erőforrásigényesebb, mint az AF. Ennek oka, hogy a légelhárító rakéták költsége jóval magasabb, mint az autófókuszos objektíveké 
Na jó, ez eléggé fárasztó volt elismerem, de már idegel ez a GT 

Crysis nem kicsit gyorsul sli-be!
ami tegnap 25-30fps volt az sli-be majdnem a duplája 55-75fps-ekkel megy 4AA mellett 1280*1024ben, high beállításokkal
lehet erről vmi tesztet csinálni? 
De ez a k@rva játék kinyírja az sli-t is 1680x1050ben ugy megy mint 1 kari 1280ba 25-35fps között
[ Szerkesztve ]

Az igen. Persze, hogy lehet tesztet csinálni, előtted a lehetőség! Nagyon várjuk az eredményeket! (ja, és akkor már ki kellene próbálni a Very High patch-el is XP alatt, ha lehetne kérni
)
Én is szívesen tesztelnék, de se GT-m, se SLI-s lapom.

Szerintem ide küldd be[link]!
Nekem is inno van de csak 1

Okes, csak azt honnan tudom leszedni a very high patchet 

Mákos, neked 2 Innod is van...
Nem szígyelled magad. 

Innen le tudod tölteni.