Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)

(#29001) AMD X2 válasza BioNiCMaN (#29000) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Mért jó az, hogy minden hónapban másik driver jön ki ?
Nvidi-nál ami bevállik (WHQL) nem sűrűnn javítják.
Ez csak ködösítés,(ATI) hogy a sima user higgye ,hogy dolgoznak a problémákon !!!

Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

(#29002) AMD X2 válasza Macka (#28998) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Sok sikert a cseréhez !!!!

remélem legalább ilyen tuningos GTS-t lelsz a piacon !!! :R

Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

(#29003) VR6-Fan válasza Macka (#28998) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyival nem megy jobban szerintem a GTS, inkább vedd le az OCP-t meg vegyél rá egy S1-et. :)

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#29004) syn7h37ic válasza VR6-Fan (#29003) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HR-03 van a kártyáján. Az is akkora hűtőteljesítményt ad, mint az S1. És a GTS-t is lehet moddolni. :) Az OCP-hez nem nyúlnék, jó ha van egy biztonsági berendezés túlfeszeléskor, ami megvédi a cuccot. Ha nem megy 1.35 volton a cucc, 1.45-ön sem biztos, hogy menni fog, sőt, ekkora fesz. esetén LN2 kell már. Nem is a túlmelegedés miatt, hanem a migrációs halál miatt.

(#29005) VR6-Fan válasza syn7h37ic (#29004) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1,2V-t ad neki Macka, azért 1,3-on megnézném mit produkál..

tudom én azt de szvsz szerintem egy Vmdolt GT felesleges cserélni maximum 88ultrára cserélném, azt is akkor ha full HD-ba akarok játszani...

HR-03-ra csak egy 12-es megy fel úgye?(nem a hütési teljesítmény miatt, hanem a nyák miatt jobb lenne szerintem a 2 12-es.)

migráció?? kifejtenéd?

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#29006) rumkola válasza AMD X2 (#29001) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

NV-hez hetente 3 új driver van, igaz béták,,,,

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#29007) AMD X2 válasza rumkola (#29006) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Ez is igaz de ezek legalább némi javítást tartalmaznak legalább egy bugra .
Vagy valami játékra optimalizációt.

(#29008) Bzzz

Bzzz
(senior tag)

sziasztok!
Egy halk kártyát szeretnék magamnak, Galaxy 8800 GT 512MB-t néztem pár helyen olyan 31 ezerért meg lehet kapni, mi a véleményetek róla?? mennyire hangos?? elég neki egy 400W-os Greenpower FSP-???

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#29009) Bzzz válasza Bzzz (#29008) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

pl itt. [link]

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#29010) AMD X2 válasza Bzzz (#29008) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Ha nemakarsz tuning csúcsot dönteni vele akkor elég. Persze ez függ a config többi fogyasztásától!!

(#29011) syn7h37ic válasza Bzzz (#29008) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kártya nem rossz. De hangja sajna van. Nem olyan vészes, de van zaja.

(#29012) Theodolit válasza Bagira01 (#28974) üzenetére

Theodolit
(tag)

HIal!
Én is megnéztem pclandon és tényleg ennyi..DE EZ HOGY LEHET EZ A KÁRTYA IPONBAN IS 70K KÖRÜL VAN??????nem lehet hogy elirták egy s-sel?

Az élet 10% a ponthatár alatt kezdődik!

(#29013) ricsy888 válasza Bzzz (#29008) üzenetére

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

A táp bőven elég neki, főleg ha abba a konfigab lesz ami az adatlapodon van, de egy komolyabb hardverrel rendelkező gépet is elvisz.
Viszont az A64 3000+-os proci nagyon kevés hozzá.

[ Szerkesztve ]

Steam: rics0128 || Origin: rics88

(#29014) AMD X2 válasza Bzzz (#29009) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Fogod a gyári hűtőt , leoperálod majd Accelero S1- rá,és 12-es halk ventivel tuti kis vgad van.
:)

(#29015) Bzzz válasza ricsy888 (#29013) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

Egy komolyabb procit akarok mellé sztem alaplap csere is be fog játszani egy E2200-as Core Duo-t veszek CSX 2*1 giga rammal és Gigabyte DS3-as alaplapot hozzá.

(#29016) Bzzz válasza AMD X2 (#29014) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

De akkor ha hozzányulok gondolom a gari ugrik??

(#29017) leviske válasza Theodolit (#29012) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem szóltam... :))

(#29019) BioNiCMaN : :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#29018) ricsy888 válasza Bzzz (#29015) üzenetére

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis gép lesz. Az E2200-at kötelező feltenni 3-3,2Ghz-re, hogy passzoljon a 8800GT-hez, aztán hajrá. :D (a táp még így is elég.)

[ Szerkesztve ]

(#29019) BioNiCMaN válasza leviske (#29017) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ér szerkeszteni! ;]

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#29020) diegho válasza Macka (#28998) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

56 bruttó nagykerben az XFX GTX igaz a GTS meg 50 alatt kapható, van választék most bőven az 50k körüli kategóriában.

(#29021) AMD X2 válasza Bzzz (#29015) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Ezekhez éppen elég, de később a táp lehet a gyenge pont :F

(#29022) AMD X2 válasza Bzzz (#29016) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Ha nincsen a csavarokon "" garancia matrica"" akkor letudod venni nyom nélkül a hűtőt, de ha még nem csináltál ilyesmit ne piszkáld. Vagy ha mégis, :R fokozott odafigyeléssel és utánna olvasással megtudod csinálni.

(#29023) SHOKKZjE

SHOKKZjE
(lelkes újonc)

ASUS 8800GT-hez milyen drivert használjak?

(#29024) pityeszka válasza SHOKKZjE (#29023) üzenetére

pityeszka
(őstag)

nvidiát, 169.21.

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#29025) Myers

Myers
(senior tag)

Durva!

Ezt találtam:
32.200 a 8800GT 512!

http://www.muszaj.hu/

(#29026) juhi07

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv
szerintettek ha vegyek még egy galaxy 8800gt sli bepakolom a gépbe akkor a táp egység elfögja birni majd ??

Ja és szerintettek megéri sli be gondolozni vagy inkább 1 db erösebb vgát vegyek ??(PL 9800gtx stb..
" Gondolok a jövöre " :DDD

[ Szerkesztve ]

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

(#29027) leviske válasza juhi07 (#29026) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát egy 88GT SLi-vel bőven jobban jársz, mint egy 9800GTX-el. :)

Ha gondolsz a jövőre, akkor várd meg a HD4800-as ATi-kat, vagy vegyél 8800GTS 512-t és később mellé még egyet. :K

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#29028) AMD X2 válasza juhi07 (#29026) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Ha ez a tápod "400W Chieftec" ami a configodban, van akkor karcos lesz!!!

Szerintem legalább 500W-os minőségi kelene sli-hez !

De lehet,hogy valaki megcáfol és van ebben tapasztalata, majd leírja a véleményét más is.

(#29029) juhi07 válasza AMD X2 (#29028) üzenetére

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom sli be még a procim is gyenge ?(Nem tudná kihajta a 2 vgát.
(Majd egy Phenomot is majd késöbb beszerzek ) :DD

[ Szerkesztve ]

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

(#29030) AMD X2 válasza juhi07 (#29029) üzenetére

AMD X2
(őstag)

AZ BIZTOSSAN jobban hajtaná a sli-t de ahhoz, hogy jól mennyen új alaplap is kell. AM2+ -os,meg akkor tuti nagyobb táp is .

(#29031) juhi07 válasza AMD X2 (#29030) üzenetére

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

Uj alaplap is kel ? :Y
Miért a k9n sli miért nem jo ? (570 chipset-es)

(#29032) leviske válasza juhi07 (#29031) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] :(
Nem támogatja a lapod a Phenomokat. :( De szerintem egy 8800GT SLi + a mostani procid felhúzva 3GHz fölé... esetleg egy 6400+ BE elég lehet egy jó ideig. Csak nagy magas felbontáson, high/very high beállítások mellett kell játszani ési lesz hajtva az SLI-d. ;)

(#29033) ricsy888 válasza juhi07 (#29031) üzenetére

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom a HT3.0 miatt, de pont ma olvastam egy tesztet hogy mennyire fogja vissza a AM2+ -os procikat a sima AM"-es lap. Az eredmény szinte kimutathatatlan, maximum a 3DMarkba pár száz pont.

Szerk: Most látom az előttem szóló hsz.ét. Akkor valószínő tényleg nem támogatja. :(
( A táp viszont nem "elég" egy SLI-hez.)

[ Szerkesztve ]

(#29034) AMD X2 válasza ricsy888 (#29033) üzenetére

AMD X2
(őstag)

No meg ha nincs hozzá bios frissítés akkor is bajos AM2 -be AM2+ -t berakni !!

(#29035) yakuza.tora válasza Macka (#28998) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Na! Csak neeem??? :U :))
Látom, igyekeztél megelőzni egy-két beszólást a hirdetésben... :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#29036) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Ha sehol nem lehet MO-n AC S1-et venni,akkor frankón fel lehet rakni az X1-et is a 8800GT-re??
Nem szeretnék zsákbamacskát venni.

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#29037) AMD X2 válasza Daert (#29036) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Valami házi buherálással biztos, de nem passzol a felfgató csavarok helye !!

Véletlen lesarkazod a gpu-t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :F

(#29038) Daert válasza AMD X2 (#29037) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak EZÉRT gondoltam.

Egyébként lehet valahol ténylegesen S1-et venni??

[ Szerkesztve ]

(#29039) AMD X2 válasza Daert (#29036) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Itt érdeklődj, megbízható eladó !!!!!!!!!!!!!!!!

[link]

[ Szerkesztve ]

(#29040) Skizz válasza Daert (#29038) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AC nem említi, hogy G92-vel kompatbilis a cucc - valószínűleg külön az Innonak csináltak egy moddolt verziót, ha felment rá, vagy csak az Inno alakított valamit. Vedd fel AC-vel a kapcsolatot, lehet, hogy csupán elfelejtették említeni a G92 kijövetelekor, hogy az X1 is felmegy rá.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#29041) Dr.Én válasza Daert (#29038) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Kedden meg mondeom neked hogy rá tudom-e rakni az X1-t, mert a boltban azt mondták hogy kedden megjön az X1 :)
Itt a PH!-n is találkoztam egy forumtársal aki azt mondta hogy neki rá ment az X1 a 8800GT-jére

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#29042) Skizz válasza Dr.Én (#29041) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez esetben valószínűleg a mellékelt sünik mennyisége és/vagy mérete miatt mondták, hogy nem megy fel G92-re. Nyilván nem jut a fesszabályzókra süni, de ez könnyen orvosolható hómméd.

(#29043) AMD X2 válasza Daert (#29038) üzenetére

AMD X2
(őstag)

Igazad van !!!!!!!!!!!!!!! :R :R
Benéztem !!!!!!!!!!!!!!! :R :R
de nem a leg ütőssebb megoldás !!!!!!!!!!!!!!!

(#29044) Daert válasza Skizz (#29040) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Annyira nem tudok angolul,hogy levelezzek velük :B

(#29045) Dr.Én válasza Skizz (#29042) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Elképzelhető.
De tudok örülni hogy az én vga-mon gyárilag van a fesz szabályzon hütés :)

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#29046) Daert válasza Skizz (#29042) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a fesszabályzókon gyárilag vannak sünik,azzal nem kell bíbelődni.1-2 oldallal hátrébb linkeltem képet róla.

Dr.Én :
Mindenképp várnék a szerelés meneteiről képeket.A Puccér kártyáról is! :R

Mivel az S1 gyakorlatilag beszerezhetetlen, maradna az :

AC X1 5K
CM CoolViva Pro 6K
Coolink GFX Chilla 7K+posta

[ Szerkesztve ]

(#29047) Skizz válasza Daert (#29046) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor azzal nem lesz probléma.

(#29048) Skizz válasza Dr.Én (#29045) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam nem volt a HD-n, aztán elhasználtam egy fél csomagnyi zalmit, mire 2 feltapadt rájuk. Elég kis felületen érintkezik a szalaggal a vrm, így elég necces volt. Pár napja leszedtem az S1-et, hogy rátegyek még egy ventit, aztán látom hogy az egyik memó csupasz... aztán még OC is volt közben. Örültem, mint majom a farkának, de úgy néz ki semmi baja.

(#29049) Dr.Én válasza Daert (#29046) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Mindenképp kapni fogsz képeket, ide fel fogom rakni a PH!-ra :K

(#29050) Daert válasza Dr.Én (#29049) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Előre is köszi,nagyon várom. :R

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G92 (8800 GS/GT/GTS) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.