Menj a francba...

SLI vmod...
[ Szerkesztve ]
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Menj a francba...

SLI vmod...
[ Szerkesztve ]

Igen, arra utal. A megmerevedés pedig GPU túlnyúzás. A pöttyök pedig vram.

Szép munka,grat.....

Nem rossz az a hűtés, csak éppen nem a legjobb. 

ÁÁÁ. Csak csórtam a netről. Ha lenne GTX SLI-m ,nem gyilkolnám (ennyire) őket.

Az más..egyébként nekem fogalmam sincs a vmod-ról,hogy mi a lényege,meg hogyan is kell csinálni ezt az egészet...GX2-vel is lehet?

A galaxy hutese kb majdnema stock, ráadásul probaltad mar te a szoros kockat? Nagyon brutál...
MAcka az a gond h. nem oylan galaxy-m van, hanem ezaz uajbb fajta amina ref hutes vna nagyobb kiadasban és abban eleve a jumepr is ams helyen van és talan a nyak is kulonbozik de nem biztos.
(L) Atiradeonika (L)

A dupla-slotos?

Szerintem [ez]

Ezt tesztelték PH!-n is. Elképzelhető, hogy a jumper, ami rajta van, nem vmod-ra való.

Nem csodálkoznék rajta... 
[ Szerkesztve ]

PH!-s tesztben nem működött nekik. Meg a CM és a duplaslotos nyákja sem azonos, hiszen a jumperek sem ugyanott vannak... 

Igen, ezaz a kari, de alapfesszel is illene neki 700at menni, ezért szeretném kimérni mennyit kap, csak nem tudom hol kell
(L) Atiradeonika (L)

Hát igen, 700 alatti GPU nagyon gáz, azt mindegyiknek tudnia kell...
Macka! : jaja, most emlékszem, több helyen is olvastam hogy antituningos valamelyik Galaxy. Lehetséges, hogy pal/ntsc jumper az? 
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Az enyém se viszi alapfeszen a 700-at
De ha eggyel odéb teszem akkor viszi tartosan nekem 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Próbáltam én már mind2 pozicioban. De kimérni szeretném mert ha látom h. kap 1.2őt és nem megy 650et akkor ismét elkönyvelhetem h. jol belefogtam...
(L) Atiradeonika (L)

Teljesen eggyett értek veled
, én si szeretném az enyémet kimérni de még nem vettem hozzá multimétert 
Ha jól sejtem akkor a tieden is kaki a hütés?
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Biztosan az....

Nem kell hozzá feltétlenül multiméter, elég, ha NIiBiTor-ral megnézed a BIOS-át. A nem refnyákos kártyák VGPU mérési pontját nem ismerem. 

Hát figy, ezzel én ugy vagyok h. a hang nem azvar z5500 elnyomja
, attól meg h. most 70 fokos vagy 55 nem megy jobban, max ha vmod vagy vmi de ugye akkor meg alap h. nem gyári hűtővel tolja az ember, hisz plusz fesz esetén négyzetesen emelkedika hőmérséklet, csak ugye nekem pl crysis-ban 1920*1200ban nagyon nem mind1 h. 625ön, vagy mondjuk 775ön megy a vga.
nygma Tényleg nem akarok a lelki világodba gázolni de az utolsó 3 hsz-od mély magabiztosságról és szakértelemről árulkodik... , de no offense...
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)

Szerintem is PAL/NTSC jumper lehet.

Engen zavar a hangja.Hát igen nem mindegy hogy 625 vagy 775
Én is a jövö héten veszek rá másik hütöt

Igaz...nem mindegy...

A te galaxy-d mit bír maxos gyári hűtővel
Most megy el a hd2900pro-m lehet veszek 1 8800gt-t 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Én 700-ig néztem a gpu-t ennél feljebb már nem mertem menni, mert 70-75C-os volt a gpu
Ha jövö héten megjön az uj hütés rá akkor meg nézem a végét

Menni fog az többet is... 

Egy alap 3Ghz-es core 2 duo elég a játékoknak nem kell húzni ugye,1680*1050-es felbontásokba gondolom.
Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

Remélem is 

Nekem már itthon árválkodik az acc s1. Holnap jön egy x1950pro arra felrakom aztán nézek 3dmarkot. Sajna a 7900gs-re nem megy fel mert túl magasak a kondik
Szívem szerint 1-2 hetet várnék, hátha esik a 8800gt ára nehogy úgy járjak mint múltkor 

Én meg meg vettem az AC X1-t hogy majd rá megy a galaxyra(ki indulva abbol hogy az INNO3D-n is olyen van) erre az enyémre nem megy rá mert rövidebb a nyákja mint a ref 8800GT nyák 

Nem kell húznod, akkora felbontásban elég lesz.

Igen...

Ahelyett hogy inkább eladnád nekem.

Irj neki PÜ-t ki tudja... 

Acc s1-et soha többé nem adok el. Ki tudja milyen idők lesznek még
Sztem senki nem hitte volna hogy ekkora hiány lesz belőle 

Eccer már én is adtam el...

nygma és macka köszi a válaszokat. 
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

Áruld már el, hogy azt a 8400-et miért csak 3 Ghz-n használod. Megy az alapfeszen több, mint 3.6 Ghz-t.

Megpörköltem a procimat 3,4GHz-re itt már kellett neki az 1,39 V terhelve hogy stabil legyen. BIOS-ból 1,45V. (A max 3,6Ghz lenne brutális fesszel.) De stabil és a hűtő is bírja úgy hogy marad így. A VGA-nak pedig 810 körül van a vége alapfesszel, és rájöttem arra is hogy ha melege van már 780-on is képes hibázni, így teszt alatt 100% venti.
13462 3d06-ba 800/2000!2000-en, CPU E6400 3,4Ghz

Gondolom GTS-ed van. Az enyém Mark alatt 800-nál megadja magát, gondolom túlmelegszik. Meglátjuk majd az AC-vel mit megy.
Nekem ugyanúgy 800/2000/2000 órajelen, csak 3.8 GHZ Q6600-tal már 17000 fölött ad a Mark.
[ Szerkesztve ]

Pont lemaradtam a Mod-ról...
Mennyit mennek átlagban a 9800GTX-ek?

Kb ennyit megy a 9800 GTX. [link]

Igen az, lassan felébrednek a másik szobából a hűtése miatt. 815-nél már hibázik, a RAM pedig alig megy valamit 2100-2200 körül aztán hibázik az is keményen. Próbáld 100%-on járatni a ventit, szerintem van benne még 1 kicsi, de a ramot ne buheráld nagyon.

Rosszul fogalmaztam, az órajelekre gondolok hogy meddig mennek.
Azt észrevettem hogy nekem a SM3 és SM2 score közel azonos, néhány pont eltéréssel. Itt meg eléggé elmennek egymástól.
a szőrős kockát nem ajánlanám tesztelésre úgysem fog kifagyni alatta. én 700/1750/950en teszteltem annó a stock "kenyér"coolerrel és 105fokig engedtem menni, és egyszer sem fagyott, de nem is láttam hibát a sárga kis vonalakon kívül amik viszont alapórajelen is ott voltak. 105foknál viszont már sajnáltam a karit azért nem engedtem tiltásig. 
Macka: nem bírja az msi karim az 1800as shadert...

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Arra passzolok, Rover listájából lehet csemegézni. Én azért GTX-re nem költenék, abban az árkategóriában inkább 3870 X2.

Hát nekem 2220-on hibázott a firefly az első teszt pedig lefutott szépen. Érdekes...
Utána csak 2000-en próbáltam végig, mivel nem gyorsul semmit sem játékok alatt. 

Nem is akarom lecserélni ezt a jó kis GTS-t, nagyon megy vele minden, csak kíváncsi vagyok hogy befogható-e a GTX, ami végülis egy erősebb áramkörre épített G92-es mag valszeg picivel több fesszel. ![;]](/dl/s/v1.gif)