Hi!
Szerintetek milyen a Forsa 8800GT 512 MB TV DVI DDR3 600/1800????????
Nagyon fontos lenne!!!!!!!
Ha jó akkor már holnap berakatom a gépembe!
A márka megbízhatósága érdekel!
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)

Hi!
Szerintetek milyen a Forsa 8800GT 512 MB TV DVI DDR3 600/1800????????
Nagyon fontos lenne!!!!!!!
Ha jó akkor már holnap berakatom a gépembe!
A márka megbízhatósága érdekel!
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)

mondom, engem az lepett meg, hogy 25-ről semmit nem emelte 3d-ben sem 
hát sztem a 2900 ventije azért hangosabb volt 
hr-03 sima csak 4hp-s, a gt 6hp lesz érdemes lehet megvárni, pár fokot számit...
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
azt írta fud, hogy giga szerint ocsobb és jobban tuningolható lesz mint a többi 8800GT....
Hát meglátjuk ha igaz akkor eszement sikerkari lesz. Ráadásul giga, ugyhogy a sparkle nem ref hűtéseseknél még jobban is beszerezhető lesz.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Hihi!
Valaki válaszoljon nekem!!!!!!!
A Forsa milyen márka? Mennyire megbízható?
Érdemes lenne ilyen márkájú GT-t venni? 600/1800 as adatokkal????
(= Zala =)
ha senkinek sincs, nehéz megbízható tanácsot adni.. külföldi lapokon, fórumokon érdemes keresgélni
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

bocsesz ha belekontárkodok,
hong kongi gyártó, Macka-nak volt Forsa 8800GTS -e ha jól tudom
nincs tapasztalatom vele, de ha van rá gari min. 2 év egy helybeli boltban, bevállalható sztem, hm ref.
[ Szerkesztve ]

THX! Ezt az oldalt én is megtaláltam.
Az a baj, hogy ezt a kártyát 63K-ért árulják és ahogy hallom a többi árat nekem ez elég magas! Egy ilyen gyártótól!
Szóval mivel a tuninghoz nem értek ennyi pénzért már kapok 1-2 hét múlva egy alap tuningolt kártyát.
Szerintem még várok ezzel!
Még egyszer THX! 
(= Zala =)
aki SLI-zni akar várja meg a legközelebbi hivatalos WHQL drivert, mert még nem gyorsult eleget a második kártyától a rendszer.
Szia!!
Bátyámnak Forsa 8800GTS 320MB karija van és teljes mértékben korrekt kis kártya, csendes is nagyságához mérten és semmi gond nem volt vele eddig és sztem nem is lesz.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Kössz mindenkinek a segítséget VGA ügyben.
2 esélyes versenyző van, maradt : EVGA 8800GT SSC és az MSI NX8800GT OC.
Apróbb gondjaim vannak még a döntéssel ugyanis :
1, Árak : Az MSI-t 62ben tudnám megvenni 3 év garral de az EVGA-t sehol nem lelem szerintem ez még nincs is itthon forgalomban de viszont úgy tudom 4 vagy 5 év gar is van rá.
2, Az MSI 660/1900on fut még az EVGA 700/2000en viszont az MSIhez ajándékba jár a Colin McRae Dirt ami mégis csak 8000Ft.
Valószínűleg megkell várnom, hogy mennyibe fog kerülni az EVGA mert ha sokkal drágább mint az MSI akkor nem éri meg hisz MSI téren még játékot is kapok hozzá.
Ha pár ezerrel drágább akkor ok mert több év a gar és relatíve gyorsabb hisz GPUban +40MHZ és memóriában +100MHz.
Egy kérdés : Ez a GPU +40MHz és memória +100MHz ez mennyire nagy érték vagy éppen kis érték?? Tehát felesleges dolog 40/100MHzn töprengenem, hogy akkor melyik lenne jobb merrt annyira elenyészően gyorsabb a +40/100MHz miatt az EVGA??
Előre is kössz a választ, sajna nem tudom ez a +40/100 mennyit emel az EVGA-n az MSIhez képest mivel nem vagyok otthon a tuning terén..nem tudom ez az érték mennyire sok vagy éppen kevés.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Lenne egy fontos kérdésem!
Már megrendeltem a gigabyte 8800gt-met
és ki is néztem rá egy faca kis hűtőt ( Zalman - VF1000 CU)azonban nem tudom h rászerelhető-e
, ugyanis sehol nem találtam róla leírást.
ha valaki véletlenül megtudná mondani nekem h kivitelezhető e annak hálás lennék.
ja és ha valaki tudna esetleg egy kis véleménnyel is szolgálni a hűtővel kapcsolatban az is boldoggá tenne
(külföldi forumot please ne javasoljatok mer kissé darabos a nyelvtudásom) 
thx
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
Gyerökök kellene egy kis gyorstalpaló a GPU tuning-hoz!
Milyen progikat használjak?
Ha nem nyúlok semmihez, akkor mannyin pörög a GT ventije? %?
Még nincs meg a kártyám, de rá akarok készülni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
25%-on pörög, RivaTuner 2.06 a te barátod.

nekem 60 fokos alapban, és 60%os a fan control, az expertoolba, de totál nem hallok semmit, siri csend van.. terhelés alatt elvileg 100%, 80 fok amit láttam, de még mindig siri csend.. egyedül a gép bekapcoslásnál pörgeti fel mint 1 porszivót kb 3 mpre, s amugy totál nem hallok hangot.

700azt ált. az összes GT viszi...
viszont 2000et hiba nélkül nem mind..
Teljesítményben 660/1900 és 700/2000között nincs nagy különbség. max. 3dmarkokban...
Kösz!
Akkor érdemes azzal kezdeni, hogy feljebbtekerem a fordulatszámát a ventinek, vagy ez valami autómatikus fícsör? ![;]](/dl/s/v1.gif)

700azt ált. az összes GT viszi...
hát azért nem éppen, sok helyen olvastam (XS) hogy néha 670 alatt megállnak, főleg a leadtek asszem, de a jobbak mennek 700 körül valóban 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
nekem 700-as GPU és 1750-es shader mellett sem megy 82-85 fok fölé zárt házban (3DMark06).

ramot fentebb tudtad tornászni? nekem egyből csikozodott
nem próbáltam, egyelőre mással szívok. Miért csinálja azt a driver, hogy játék közben nem válaszol, majd újraindítja magát, mert valami nvlddmkm meghibásodott vagy mi. Csak tuningnál jön elő
A kártya kiválóan megy, nem szemetel, nem hibázik meg semmi, egyszercsak bevágja ez az idióta driver ezt a hibát és ilyenkor általában állíthatom le az exe-t és kezdhetem újból a gammát.

nemtom, de énis szivtam a driverekkel.. amit adtak a cucchoz, az az 1ik alapból nem ismerte fel hogy van benne neki való kártya, a másik meg csak 1 sima vga kártyának ismerte fel, ami nemjó semmire... a legujabb drivert letöltöttem a honlapról az a 169.02 forceware, és megy minden mint a kisangyal
most futtattam 3dmarkot, 700/1600/1800 1280x1024 12600
nekem teccik 
3DMark06 nekem is megy normálisan, gammák viszont tuningolva egy idő után a fentebb említett jelenséget produkálják, pedig a kártya egyáltalán nem hibázik
hmm, lehet vissza kéne tenni Normal módba az SLI kapcsolót, bár nem hiszem, hogy ez lenne a baja

porgesd kicsit az atitool kockajat. azzal eleg jol szokott melegedni - igaz kartyafuggo.
http://project-brian.blogspot.com/

Nagyon jó. Volt Infolexben?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Érdekes, hogy a szőrös kocka nem melegíti annyira,mint a Mark06.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
(#927) banderasz77 válasza Alvin_ti4200 (#923) üzenetére

A tapasztalat azt mutatja (bármilyen felsőkategóriás kártyáról beszélünk), hogy a 3DMARK06-ban magasabb tuningot lehet elérni hibamentesen. Viszont a játékoknál szerencsésebb esetben csak hibázik, rosszabb esetekben hibaüzivel leáll vagy akár újraindul a gép. pl.: WIC, Lost Planet ben tuti nem működik a 3Dmark-os beállítás. Ha ezeknél hibamentesen fut a tuning, akkor nem lesz vele gondod, mint nekem sem. 10-20 Mhz-t kell csak visszavenned a GPU-tól, a memók jók szoktak lenni 
[ Szerkesztve ]
Előbb is szólhattatok volna, most rendeltem meg a leadtek-et

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

Ha felfűteni akarod futtass 03-at. 
fubar...
(#930) Armando_19 válasza Alvin_ti4200 (#923) üzenetére

Miseke elvitte a karikat mi?
Fél 3/4 8ig voltunk bent mi is.. Tömör vélemény?

Asszem igen, legalábbis az árlistájukba bekerült! 
Jövő hét közepén lesz meg a gépem, úgyhogy ha addig nem jön más márka akkor ezt veszem meg!

(= Zala =)

melyik gyártótól van a kártya? ez azért bíztató...
"...gyönyörű, fiatalos, matrózos..."

Storno!
Az árát rakták csak fel, mert elvileg jövő héten jött volna, de lemondta a beszállítójuk!

Leadtek-et rendeltek, de az kb 2 hét még. Vááááá!!!! Miért ilyen hülyék az emberek???
Köcsög nV!!!!!

(= Zala =)

nem bírják a gyártószalagok meg a kiskínai gyerekrabszolgák 
és ha csak 670-et megy 700 helyett akkor eret kell vágni magadon? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
(#936) Alvin_ti4200 válasza Armando_19 (#930) üzenetére

Kisebbseg erzetet valt ki ilyenkor az emberen, hogy bssza meg ugyanannyi pizert a masiknak jobb van, 5 pottyel tobb 3dmarkba 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

En is merges vagyok hogy a karim (GTS) csak 621-et megy.
Kozben alapon hajtom 
[ Szerkesztve ]
Így van
Még a végén megelőz Achill3uS ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Én ezért rendeletem inkább az extremet, meg azért mert szebb a kép rajta mint msi-n 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Még lehet hogy nekem is msi lesz, az lesz ami jön... Amúgy AC S1 nekem egyből megy rá 2db 12cm-es cooler társaságába.

EVGA 8800GT SSC nem fogsz itthon kapni max KO-t
de feleslege...
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
áááh, az kizárt 
JohnnyX: asszem leadtek a legolcsóbb, csak várhatóan 1-2 hétig nem jön még

Óóó, jessz!
Ilyen kell majd nekem. Nagyon harmonizál színben az alaplappal
Az is GB.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

13122 3DMARK06 vidkari alapon csak a proci húzva egy picit 
Mac Mini (2011)

elofordulhat - azert irtam, hogy kartyafuggo. volt olyan kartya, aminel pl az nfsu kezdokepe melegitett a legjobban. 
igazabol azert jo, mert referencia pont. mindig ugyanugy ugyanazt csinalja minden kartyan.
[ Szerkesztve ]

Ejjha, megvetted? Milyen márka/típus? ÁR?
[ Szerkesztve ]

hova tunt a 2900pro? nem az volt elotte? 
asszem olyan 15k korul mennek tuningolva quaddal.
[ Szerkesztve ]