Hát ez kicsit nekem is fura, nálam a g80 GTX szokott akörül lenni MO-RA2 vótörkúlingal...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Hát ez kicsit nekem is fura, nálam a g80 GTX szokott akörül lenni MO-RA2 vótörkúlingal...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Az everest és a rivatuner is 34 fokot ír és nincs itt a családi jégaku készlet. 
Samsung Galaxy S

Ez továbbra sem lehet, sokunknak ventivel több a hőfok, az meg a másik, hogy az everest és a rivatuner nem mutat ugyanannyit, everest alámér, rivatuner és atitool mér rendesen.

Ez igy van nekem is ennyi lesz 

Tényleg igaz benéztem rivatuner 42 fok de akkor se 53 
Samsung Galaxy S

muti!
érvényét vesztette..
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

Nekem az everst és a rive tuner és az experttool is AZONOS hőfokot mutat

nem tudok németül... 
C.Brigante: lehet h azért olyan fura mert kevésbbé arcados mint az eddigiek...
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/apc_smart_700-1000-1400-2200va-es_valodi_szinuszos/hsz_1-200.html - Minőségi szünetmentesek nagyon jó áron

Már csak az a kérdés hogy mit produkál a ref hűtő nyáron a 40 fokos melegben 
Most még viszonylag tűrhető. 52 fok idle és max 72 fok terhelve (1 óra crysis).
Egy újabb vezérlési módszer a VGA hűvösebben tartására. köszönet a segítségért Pietrosz-nak 

Melyik everest verzió?
syn7h37ic: thx 
[ Szerkesztve ]

Szerinted mit? Ugyanúgy fog menni, mint most. Egy normális szobában télen is 18-23 fok van, nyáron ez felmegy 25-30-ra. Ennyi 

Sziasztok!
Szerintetek tuning szempontjából, illetve összességében melyik kari a jobb?
BFG 8800 GTS 512 OC - 675 MHz (650 helyett)
EVGA 8800 GTS 512 - 675 Mhz (650 helyett)
Köszi!
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
amelyik olcsóbb, amelyikre több a gari, értékesebb tartozék, blablabla... tökmind1 
szerk: azaz mégse.. BFG mert nekem is az van ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nálunk sztem volt több 30-nál
De az is sok lesz mert akkor mondjuk 7-8 fokkal melegebb lesz a környezet akkor meg már a kari 80 körül lesz igen csak 
Majd kiderül ha nagy gáz van bekapcsolom a klímát 

30+ a szobában? Én akkor inkább bevágódnék a kádba, és folyatnám magamra a hidegvizet, nem játszanék

Annak, amelyik számodra jobban tetszik. Vagy amelyikhez a körítés szimpatikusabb. Tuningban kb. egyforma a két cucc.

Az is volt de miután lehültem már játszottam 
Majd lehet a gt-t is megmártóztatom egy kis hidegvízben 

Köszi!
Még annyi kérdésem lenne, hogy FPS mérő progit (ami a game közben is kiírja),
honnan és mit érdemes felrakni?
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
Kettőt ismerek. Az egyik a Fraps, ez talán a legegyszerűbb, a másik a Rivatuner.
A Fraps tud ráadásul videót is rögzíteni a játékból, és tud egyfajta benchmarkot is. Jó kis progi.
[ Szerkesztve ]
hogy a másik oldalról is jöjjön info.A rivával tudsz hőfokot kiíratni cPU használatot FPS-t...stb. 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Van ilyen is...D3DGear.v2.32
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Ha szabad kérdeznem, és hogy?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Riva fenn van, azon belül hol tudom beállítani, hogy kiírja game közben az FPS-t?
Google: riva tuner beállítása
[link]
Érdemes összefűzni az everesttel...ha a processzorról is kérsz infot vagy a moboról.
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Sziasztok.
Az új Riva vezérlés nekem nagyon össze vissza működik, és csak akkor kapcsol be egyáltalán, ha nagyon alacsony low limitet rakok be.
A régit jobban be tudtam állítani. Ha ment a Game felkapcsolt 80% ra, Winbe meg szépen 60% on ment mindig. Most meg ugrál Winben is meg Gameban is, és nem is hűt jobban.
Szerintem egy 1-2 lépcsős beállítás jobban kezelhető. Mert ugyis csak Win alatti settings kell, meg egy games. A kettő közé be kell lőni jól egy limitet és kész. Nem érdemes követnie autón a hőfokot, mert a win is és a game is 2 perc után beáll egy szintre. De ez csak az én véleményem.
De lehet csak emiatt nem ment nekem normálisan:
Power User-RivaTuner/Fan-t be kell pipálni? Mert a cikkben nincs kipipálva, és utalás sincs rá.
Tehát elég csak beírni a 3 ast és kész?
Köszi
Nem kell pipálni, a 3 szám beírása elég, és az alkalmaz után egy rivatuner restart.
Az miért baj, hogy beáll egy egyensúlyi állapot? Nálam idle 46 fok, és a venti is 50%-on megy. Játék alatt szépen folyamatosan emelkedik, és úgy 62 fok környékén meg is áll a hőfok. És viszonylag csendes marad.
Ez is egyfajta vezérlés. A másikfajta vezérlés is elérhető, mindenki azt használja, ami számára szimpatikus. A kettő egyszerre nem lehet fenn, mert összezavarodik.

Nekem az a bajom, hogy nem emelkedik a hőfok szépen a ventivel együtt, hanem sehogy sem. Egyedül akkor ha leveszem mondjuk 20 fokra a T min et. Még a régi 640 GTS el egyébként.
T low / High limit et nem kell állítani?
A low limit határozza meg, hogy mekkora hőfok elérésekor kedjen el gyorsítani a venti. Amíg a low alatt van a hőfok, adig nem is fog a ventihez nyúlni.

Elméletileg akkor pedig mindent jól csináltam.
(A T operating, gondolom valami középhatárt ad, nem?)
De bállítottam 50 fokra a Low limitet és a T minet is.
Közben 61 fokon a GPU, és még mindig 60% on megy csak.
Aztán leveszem 30 fokra a low limet és T minet is, és akkor megindul...
Csak a Tmin-t kell állítani, az oda is van írva...Az a hőfok, ahol még minimális fordulatszámon megy a ventilátor (Tmin). A minimális és maximális fordulatszám közötti hőfokkülönbség, más néven deltaT (Trange). Nekünk ezekre van szükségünk.
A Low limit más célt szolgál.
[ Szerkesztve ]

Igen, igen, olvastam végig. És először úgy csináltam, de sajna semmi nem történt,
ezért állítottam a limitet is, de hát az se segített. Mind1. a másik megoldás műxik remekül, egyenlőre marad az, aztán majd az új GTS el újra megpróbálom.
Köszönöm a segítséget!

Gainward 8800Gts-hez adott Expert tool Performance részét érdemes használni?
de nem értem miért olyan nagy érvégés egy accelero megvétele és felrakása, kemény 4500huf, és a legnagyobb Crysis hent után sem megy 46fokra fel a kari!
idle-ről ne is beszéljünk.
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

Szia!
Igen érdemes mert nálam teljesen jól működik a progi! Bár azért a rivatuner lehet h jobb
de én a tuninghoz az expert toolt használom.
'Use your brain and you have a good day.' :)

Hali!
Van nekem egy ASUS 8800GT 512Mb-os karim, már az új hűtős. Egy nagyobb borda van rajta nagyobb ventivel, viszont a ramokon nincs semmi, csak a venti hűti őket. Mivel a borda elég nagy, már nem fér alá felragasztható kis ramhűtő.
64bites Vistát használok és érdekelne, hogy mivel tudnám húzni a karit, mert az nTune-nal ugye minden újraindítás után be kell állítani a kívánt órajeleket.
Egyelőre 700 / 975-re mertem csak húzni, de hosszabb kínzás után sem éreztem forrónak a kártyát (a gép többi részét vízzel hűtöm) Lehet, hogy ő is kap vizesblokkot hamarosan.
Írjam bele ezeket az értékeket a biosba valamilyen programmal? Emeljek rajta feszt? Meddig mehetek el? Mivel tudom a hőmérsékletét csekkolni?
Own the racetrack
nem ártana előtte alaposan kitesztelni mennyire bírja az órajeleket. 
Voltmod nélkül a 700/1700/1800 esélyes, az 1.1V-ra emeléssel olyan 750/1850/1800 ami sanszos, bár a Shader órajel még ennél tovább is mehet ha mákod van.
Ramokról nem nyilatkozom, ez a gaymonda fos nem egy OC zseni, ha 100Mhzet húzol rajt már jó vagy, épp csak haszna minimális és legfeljebb fagyni fog a cucc.
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

Szia!
Azok az órajelen elég jónak mondhatóak az alpfesz miatt. A Vcore-t 1,05V-ról 1,1V-ra nyugodtan megemelheted. Tuningolni még tudsz a rivatunerrel de nem tom h megmarad-e a beállítás újraindítás után is 
1,1V-os mag feszel olyan 750-760-as órajel kijön a gt-kből.
Hőmérsékletet pedig a rivatunerel tudod nyomon követni (akár játék közben is) vagy esetleg a speedfan nevű proggal ami minden más alkatrész hőmérsékletét is jelzi.
(#15042) AdamNorthWes válasza laragirl83 (#15040) üzenetére

Szerintem a 2000-es memóriórajelet mindegyiknek bírnia kell mivel 1ns-ra hitelesített modulokról van szó elvileg.
(#15043) laragirl83 válasza AdamNorthWes (#15042) üzenetére
Hát nem, mert pl nálam már 950-en is megbolondul, ami igencsak 1900MHz 

Köszönöm!
Szóval az a helyzet, hogy a 700 / 975-ös beállításokkal stabil a kari. Az 1000-res beállítást már nem volt szívem hűtés nélkül erőltetni. A Shadereket lehet külön is húzni, mert ilyenkor magától emelkedik az órajele?
Akkor biosba beírhatom a 700-at a gpu-nak, és mondjuk egyelőre a 950-et a ramnak?
Az a kis +fesz mennyit érezhető melegedés szempontjából?
Mi számít a legmegbízhatóbb tesztnek a kártya max órajeleinek keresésekor?
Own the racetrack
A +feszt pl 50%-on hajtva 1-2°C-ot jelent...
Legmegbízhatóbb teszt? Crysissal 5 óra gammát ha bírja, akkor tuti stabil... 
(#15046) AdamNorthWes válasza laragirl83 (#15043) üzenetére

Akkor nem szóltam
Jó kis ramok ezek h még azt az órajelet se tudja amire hitelesítve van 
bármilyen alkatrésznek adsz plusz fesz azon érezni fogod h melegszik
akár prociról akár ramról, akár vga-ról van szó.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Igen ilyenkor magátol emelkedik az órajele de nézd meg pölö everestel vagy valamivel. Lehet külön is állítani a shadereket vagy csak a magot.
Én is a crysis-ra voksolnék teszt szempontjából 

Ez teljesen világos! A kérdés arra irányult, hogy a 1,05-ről 1,1-re emelés mekkora többlethővel jár kb. Főleg tuning esetén (mert ugye azért emel feszt. az ember) és természetesen terhelés alatt, mert valszeg nem a desktop megjelenítése közben fog szénné égni a kártya 
Own the racetrack